Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Ja si nemuzu pomoct,ale uz nejakou tu dobu se nemuzu zbavit pocitu,ze blizzard uz davno neni to co byval.S prichodem wow se z nich stali nenazranci,kterym jsou fanousci uplne ukradeni,krom jejich penezenek.
Asi se mnou spousty jejich fanousku souhlasit nebude,ale na me to tak proste uz nejaky ten patek pusobi. -
Myslím že jen chtěli eliminovat piráty a pak si navymýšleli další stovku důvodu, proč to bez netu nepůjde. Já jim se*u na nějaké aukce. K čemu? Já chci hrát s tím, co najdu ve hře. Proč bych si měl kupovat něco, co našel někdo jiný? Pak se ani nemusím moc snažit hledat. Kdo si chce takhle ochudit hratelnost, dobře ale proč to kvůli tomu musí odnést ostatní. Vážně sem se těšil ale takhle jim na to kašlu. To si vážně radši koupím Torchlight 2. Navíc bude myslim i levnější a bez ochrany, co omezuje zákazníky.
-
Souhlas... v Diablu sjem enchal stovky hodin a vsechno v singlu... hraju hodne MMORPG ale Diablo mi vzdycky stacil singl, maximalne LANka...
-
Cheaty jsou pro vývojáře. Je způsob, jak je odstranit, ale neni to tak jednoduchý a myslim, že i do budoucna je vývojáři potřebují, pro tvorbu updatů a patchů....
-
Jezismarja pochopte uz konecne, ze pirati si na tyhle ochrany nestezuji, protoze oni je ve hre nemaji... s touhle ochranou se potka jen platici zakaznik... Co treba pouzivat selsky rozum? :-)
-
Ked povedal ze herny byznys je teraz inde ako volakedy, mal pravdu. Volakedy vyvojari mohli hru potopit len jej zlou kvalitou. Teraz sa hry potapaju takymito rozhodnutiami. Kvoli jednej veci(aukcia) zakazat dve dalsie(SP pri off-line a mody)? V tom su hlavne peniaze plynuce z tych aukcii, ochrana hracov je minoritna rovnako ako ochranit hru proti piratom(co sa aj tak nepodari). Som zvedavy kolko ludi si rozmyslelo kupu tejto hry.
-
To ze mam dve deti mi jako ma nejak branit v tom mit jako konicka hrani? Proc?
-
No co já vím, tak wow se dá hrát i na free. Neříkám, že jsou bezvadný a sám je nemám rád, ale i u týhle hry si piráti našli svojí cestu.
-
Pro mě je zase silné kafe dívat se na to, jak herní trh jde velice rychlým krokem do záhuby. Kvalitní hry jsou už dnes spíše výjimky, než pravidlo. Alespoň tedy pro mne. Proto se opravdu nedivím když si někdo hru před koupením stáhne. Případů tzv. leštěných prdů, kdy bylo slibováno hory doly je nespočet.
-
Nechápu to.nemůžou prostě udělat hru bez cheatů?Já je stejně nikdy nepoužívám.Naposled v GTA San Andreas a i to bylo prostě jen tak pro zábavu. Jde tu prostě jen o business. Dneska to není jen herní svět, ale zábavní průmysl. "zábavní" "PRŮMYSL".
-
souhlas.Moonwalkera jsem taky hrál *15* *15* .
-
To už je snad hacknuty,nebo ne?Každopádně mě to taky štvě.Beru to jako omezování hráčské svobody.
-
Nechápu, proč tolik lidí nadává na RMT aukce. Naopak v tom vidím cestu, jak omezit černý trh s předměty. To že Blizzard nebude sám nabízet předměty, tomu dodává důvěryhodnosti. Nikdo vás nenutí nic kupovat, ale pro mě to bude ráj obchodování. Nehodlám to nijak dotovat, prostě budu vycházet z toho, co najdu. Diablo byla a je hra o hledání lepšího a lepšího vybavení a jeho prodeji za něco jiného.
Jediná nová informace, která mi zatím přijde kontroverzní, je zrušení skill pointů. Každopádně se stále dost těším. -
a čo sa týka tech supportu,nemajú riešenie na ani jednu z tých vecí,skúšal som
-
No...sice mám Blizzardy rád a bráním je jak jen můžu, ale tohle vážně posr*li...
Kašlu na Diablo 3, raději si užiju pořádně Torchlight 2, až vyjde... -
Tú hru som kúpil,lebo som od nich čakal že to bude dobré...a ako pozerám aj po nete,tak veľa ľudí má ten istý názor takže sorry,ale tú pc scénu si dokašlali sami...
A sorry nebol by to ani tak problém,keby som tú hru nemusel furt spúšťať tým že zmením informácie v registri a keby ten patcher nezamŕzal minimálne trikrát kým to stiahne -
Jen jestli nekecas, protoze SC2 v singlu bez inetu jede. Pochopitelne se ti v ten moment neuploaduji Achievmenty. Co se tyce technickych problemu, s originalkou je resis na tech supportu.
Ja bych oponoval, ze naopak SC2 je dukazem, jak to ma fungovat. Protipiratska ochrana, ktera nijak neobtezuje. Neustaly vyvoj a podpora bez mesicnich poplatku. Muzem se hadat, koho hra bavi a koho ne, ale co se tyce technicke stranky - kez by vsechny hry na PC vypadaly takhle. -
Zrejme ti uplne nedochazeji dusledky tohoto prohlaseni. Zatim se zda, ze i SP pojede na server instanci u Blizzardu. Jedine tak zreguluji dropy anebo spawny nepratel. Cili pravdepodobnost cracku je asi takova jako u WOW.
-
Cajk: presne toto urobím aj ja. Herná scéna prišla o jednu klasiku, ale kašľať na to. Sú aj iné hry...
-
Věřte tomu nebo ne - existují i lidi kteří i v takový super online hře jako diablo nemají rádi/nikdy nespustili MP a hrají Singl pořád dokola. A rádi by si to zahráli na noťasu kdykoli a kdekoli a ne jen tam kde jsou online! A piráti ti si cestu najdou o to se nebojím jen doufám že někdy Blizz ba i Ubi vypustí offline patche na svý DRM