Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Ucho: Já ti tvůj názor neberu, jen jsem tu zatrollil se spojením "vševidoucí ucho". Tak nebreč *5*
  • Cajk
    ale no tak.. Co je proboha špatnýho na tom, že hlavní účel dnešních her je vydělat prachy za nic? To už dnešní pubescenti vážně zapomněli (nikdy neprožili) zlatý časy PC hraní? Hráči ale přesto dělají chybu - hry stahují a tím dávají managementu signál, že hry jsou vlastně dobré, jen za ně děti nechtějí platit. Promiň, ale nás partičku starejch hráčů prostě sere, co se v současný době odehrává a rádi bychom vrátili čas, než hráči namlsávali netalentovaný firmy přívalem peněz ze svých peněženek. Což nejde, tak většina holt lamentuje v diskuzích. Co mají taky jiného dělat..
  • To Stan: Nebudu slovíčkařit, takže se o rozdílech mezi "zbytečnostmi" a "věcmi nemajícími význam pro herní zážitek" nebudu přít a pošoupnu se dál. Tak jsou to např. diskusní fóra a tyhle věci fungující v podstatě jako sociální sítě, možnost stáhnout si kdykoli hru bez nutnosti fyzicky mít u sebe originálku, možnost nákupu věcí z ostatních her za peníze z aukcí a v neposlední řadě zamezení cheatovaní. Všichni, kteří si v mém okolí stáhli ilegálně Diablo 2 v něm i cheatují - ať už mají Pluggy na větší inventář, gamblují věci stylem nepovedlo se - přemažu savy nebo všelijak přes editory boostují své postavy. Uznej, že hra bez toho je prostě hodnotnější.
  • ucho
    co je na tom prosím tě vševidoucí? to že na Steamu lze hrát i v offline režimu je fakt, proti tomu nemůžeš říct ani popel. a to brečení? však to zde předvádí většina lidí.
    "jé, člověk musí být připojen k internetu, fuj, tak to já si to nekoupím." však tak ať si to ti lidé nekupují, ale v té diskuzi to vypadá jak sjezd malých ubrečených holek. buď to akceptuji a hru jako takovou koupím nebo neakceptuji a hru jako takovou nekoupím. pár namachrovaných jedinců tady bude ještě prohlašovat, jak si to stáhne a vyzraje nad zlým blizzardem. proč musí být diskuze o tom, kdo si to tady koupí a nekoupí? to je přeci každého věc? proč se zde většina lidí chová jako banda usmrkanců, místo aby se probíraly zajímavější věci týkající se třeba přímo těchto rozhodnutí. všechno není tak černobílé, dá se za tím najít spousta dalších motivací.
    ty diskuze jsou tady kolikrát ubožejší než na idnesu nebo seznamu, kde všichni jen nadávají na vládu nebo na nějakýho zločince. no hlavně že je na co nadávat, trend diskuzí dnešní doby *5*
  • posila
    Nemam silu dal vzdorovat teto diskuzi. Naprosto me udivuje, ze vetsina zdejsich hate prispevku se toci kolem toho, ze "Activision zkazil Blizzard a ten se z hracu ted snazi jen vyzdimat prachy". Co je proboha spatneho na tom, snazit se vydelat penize? Pridali do hry funkcionalitu, ktera vubec nemusi ovlivnit vas PvM zazitek (u PvP nevim, ale pocitam, ze budou mit nejaky trochu inteligentni match-making system) a drobne poplatky slouzi hlavne k tomu, aby se ty aukce trochu regulovaly (aby tam lidi nehazeli bezcenne cetky, atd.)
  • Kde jsem napsal, že jsou to zbytečnosti? Můžeš mě citovat, paměť mi neslouží.

Jen jsem napsal, že narozdíl od tebe nepovažuju aukci a automatické patchování hry za VELKOU část herního zážitku stejně jako nepovažuju za herní zážitek třeba sundání igelitu z obalu dvd se hrou. U MP jsem napsal, že je to subjektivní a ne vždy jasné a i já dokážu Mp ocenit. Ostatně ani nevím jak aukci považovat za ztrátu herního zážitku, když jsem to ještě ve hře snad nikdy neviděl.

Nemáš prosím nějaké ty další věci, o které piráti "přijdou" vedle toho co už si napsal?
  • to je kravina technicky vzato de jen o to jestli se toho někdo ujme takovej RAZOR zvládne všechno :x takové moudro do budoucna prachy klidně dám stejně jako každej druhej jde jen o kvalitu nevidím důvod proč platit 1000 za starou hru v nové grafice i když konkretně tohle nehodlám ani krást to je to smutný v dnešní době maj ty hry tak nízkou uroven že každej komu de o solidní hratelnost uvidí hned na prvním videu jak je to o ničem*1*
  • *sry za offline *3*
  • A v čem za něj zaplatíš víc než za online titul? Battlenet je zadarmo...
  • Takze jde vlastne o Diablo Online a budeme platit jak mourovaty super velice sekujeme jdu si zahrat diablo jedna nebo me klepne. Penize a jen penize na hrace se sere *16*
  • Ano nosím ho furt na sobě aby byl vidět a hlavně do školy
  • ...jak píšeš, tvůj názor. Ostatně to, že ti MP, aukce a patchování připadají jako zbytečnosti nejsou argumenty.
  • Myslím, že ne, Time.
  • a jéje, vševidoucí Ucho, to jsme tu ještě neměli *1*
  • Tak ne každý hraje multiplayer a i kdyby, tak budou asi hrát neofic mimo battlenet, aukce je zbytečnost a patch si člověk bude moci hádám stáhnout i tak mimo battlenet, takže jakou další věc, která dělá velkou část herního zážitku mít nebudou?

Jinak nesouhlasim, nějakou aukci nebo automatický patch, to jsem nikdy nepovažoval za zdroj henrího zážitku ((kdo ano?) a MP taky ne i když ten subjektivní věc a jsou hry kde jsem si MP zase oblíbil, ale spočítal bych je na prstech jedný ruky patřící nešikovné obsluze cirkulárky.
  • Přesně na opak. Ostrouhá ten kdo si to koupí, tomu se říká represe.
  • ucho
    já ti to neberu, však je to tvoje věc. jen jsem tě upozornil na to, že byl tvůj argument s neustálým připojení na internet chybný ;)
    a brečení to je *5*
  • První Diablo, které si nekoupí . Gratulace Diablo bylo singl rubačka a teď zbylo co? To mohli udělat rovnou jako konverzi na WoW
  • Moje řeč a u Blizzardu jsou ty CE skvosty. Taky máš dogstamp Jimiho Raynora?
  • Core
    Každému, co jeho jest *3* Já kupuju jen limitovky a sběratelské kusy. Heč! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší