Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Aukci bych prezil i ten nutnej online to je dneska u spousty her ale ty modifikace ani nahodou ve dvojce jich mam spoustu a nektery jsou stejne i vice zabavny nez original a jsou taky do detailu propracovany takze jsem zrusil predobjednavku DIABLO III a objednal starej sacred 2 i s datadiskama a predobjednal DEAD ISLAND a myslim ze nebudu jedinej kdo to udelal
-
No ja bych to asi udelal postaru a ty veci si mezi postavama proste vymenime nejspis odhodime na zem ten druhej si to vezme a hotovo je to sice risk muze se stat ze vam dotycnej zdrhne a nic vam nehodi ale myslim ze to bude takhle praktikovat vetsina hracu radsi nez za real penize
-
Koupit si originálku znamená platit jak mourovatý?
-
Co nabídneš do protihodnoty? Své půlroční kapesné? :-p
-
Tak za 200Kč ve výprodeji bych online singleplayer zkousnul *4* . Akorát to se myslím nestane, protože Blizzard drží ceny co to jde.
-
Zadarmo ti hry nebude dělat nikdo, ani indie... :-)
-
ad 1. odstavec: Hele, když nevíš, tak raděj sklop zrak a omluv se, místo abys ze sebe dál dělal většího blbce... :-)
-
Tak se zdá, že je to asi konfrontace dvou přístupů - mně se totiž to, kam Blizzard a hraní obecně kráčí, vcelku líbí. Také jsem hrál Lost Vikings, Blackthorn, Warcrafty a Diablo mám na druhém místě svého top ten. Asi překvapivě hraji celkem výhradně singleplayer, ale právě SC a D2 tvoří čestnou MP výjimku. Tedy jen pro ilustraci, jak jsem to myslel s tím, že se pirát ochudí. S kamarády pravidelně hraji po síti Diablo 2 a musíme se na to pracně domlouvat, abychom všichni čtyři meli čas. Kdyby měli originálky, bylo by vše jednodušší - mohli bychom hrát po Battlenetu bez nutnosti instalace a nastavování programů jako je Hamachi atd. Minule jsem přišel k nim na byt a vzhledem k tomu, že tři znás změnili notebooky a jeden HDD, neměl nikdo D2 nainstalované - zatímco oni hledali v kupách CDček ty svoje kopie a pak následně pátrali po netu po nejnovějším patchi, já si stáhl klienta, připojil na Bnet a byl připraven ku hraní. I tohle je důvod, proč si kámoš koupil SC2 jako svou první originálku (zhruba po 20 letech hraní na PC *1* ) a teď můžem spolu v pohodě pařit odkudkoliv.
Z toho co jsem napsal, je asi jasné, že nutnost připojení a spol. nepokládám za buzeraci. S módy máš samozřejmě pravdu, ale za sebe mohu říct, že posledních 11 let jsem se u D2 bez modů obešel, přeci jen, tohle není Oblivion. Nicméně klad to určitě je, 1:0 pro tebe. Je tohle ale za "krádež" (laicky řečeno) všechno? Možnost zahrát si nějaký mod? -
Keby si bol dospely tak sem neprispievas, lebo by si vedel, ze "nedospeli" to nepochopia.
-
njn a já jelikož se k desktopu dostanu jen o víkendu kdy se dostanu domů (přes tejden jedině noťas - škola+práce 200km od domova ) tak to bude krapet horší a i v tý Praze přes tejden nejsem vždy na místech kde můžu být na netu
-
No hlavne ,ze ty ses hrozne dospelej s tim nickem *1* .
-
Celkem me ti manazeri nastvali, uz jsem dospel do veku a prijmu, ze si par her do roka koupim, ale Diablo III to jednoduse nebude. Kdyz vidim hamiznost na prvni pohled a to i u ackového titulu, tak to proste nebudu podporovat ani trosku... jeste kdyz to nejakej ferda poda tak, ze chrani vlastne hrace...
-
Pokud si to nemyslel sarkasticky, tak v pohodě, přijímám : ) Hrál jsem od nich hry originální, ale v době kdy jsem je pařil tu slovo internet znalo sotva pár lidí a o připojení si mohli nechat lidi tak možná zdát, já o nějakym internetu tehdy ani nevěděl natož o klientu a v době kdy ten zázrak přišel i k nám jsem to stejně nevyužil, hraju opravdu jen SP. O klientovi nevím, proto jem se tě na to ptal jak to funguje, já např, u origo D2 klienta nevidím asi se tedy dá stáhnout jen po přihlášení na battlenet kde jsem se ale nikdy neregistroval, takže o tom nevím. Pak to tedy znamená, že si od jednoho legálního uživatele může hru sosnout libovolný počet lidí? Pěkné.
Blizzard mám rád, D1 i D2 a Blackthorne, Lost Vikings, to jsou pecky, ten zbytek nic moc, nemám rád tak akorát to co udělali s D3, ale to už je holt jiný Blizzard, jiní lidé, jiná doba, stalo se. Já tě sice smetu smetu, ale logickými argumenty a ne nějakými výkřiky, přeci neni těžké pochopit, že piráta nebude tankovat nemožnost legálně nakupovat software, předměty, když je to pirát co prostě neplatí, nebude mu ani vadit nemožnost stáhnout si hru znova přes klienta, když může sosat kdykoli z rapidshare. Možnost psát na oficiální diskusní fóra, nemožnost nakupovat předměty/software, nemožnost stáhnout si hru přes oficiálního klienta atd. to opravdu nepovažuju za ztráty z logických důvodů co jsem napsal.
Tvoje otázka by spíš měla stát, "co pirát nezíská" tak nezíská například buzeraci v podobě nutnýho připojení, vytváření účtu a toho s*aní kolem toho. Pak nezíská kravinky typu aukce, psaní na fóra, který jsou pro hraní hry fakt k ničemu. A co tedy získá? tak nevim, třeba možnost zahrát si módy? Z clánku jsme pochopil, že budou zakázané a asi ti to teda nedovolí hrát když tam bude mít hráč nějaký mod, pirát si je ale bude moc hrát, protože nebude vázán na battlenet a nějaký účet, který mu to nedovolí. -
no.. remcat nebudu, ale taky nebudu předstírat nadšení. Hry hraju i na cestách, kde nemám vždy možnost internetu.. což v případě takovéhlé hry zamrzí dvojnásob. A platit realcash za to, že můžu něco nabídnout ostatním do aukce.. no.. hm.. tedy jako dobrý nápad mi to tedy nepřipadá.
Snad se to nějak vyvrbí.. -
A jo, pardon, označil jsi to pouze za věci, které nedělají velkou část herního zážitku, uznávám.
Jinak se chci zeptat - hrál jsi někdy nějakou hru od Blizzardu? Pokud ano, tak určitě ne originální, protože jinak bys věděl, že od prvního SC dál si můžeš stáhnout kdykoli klienta hry, kterou máš u nich registrovanou. Taky se mi zdá, že ty prostě buď nemáš rád Blizzard nebo legální nákupy softwaru, protože všechny mé argumenty smeteš s tím, že pro piráta jsou zbytečné (nevím jak jsi to přesně napsal, promiň), to je pak těžké se o něčem bavit. Zeptám se tedy já - co získá pirát tím, že si hru ilegálně stáhne? -
Vsichni chteji vydelat,i takovi oblibenci jako Valve.Na tom samozrejme neni nic spatneho.
Otazkou ale je,jak to delaji.Jestli jim pri tom zalezi i na zakaznicich a jestli zakaznici za sve penize dostanou odpovidajici produkt a podporu.
Valve ,ac taky neni vzdy svatousek, patri dle meho nazoru mezi vyjimky,kterym na zakaznicich zalezi a nesnazi se je obrat o prachy kde to jen jde.Dukazem za vsechny budis pravidelne updaty a pridavky do jejich her zdarma zatimco jini si za par map uctuji nemale penize.
Rad zaplatim tvurcum,kdyz vim,ze si to zaslouzi a ze za sve penize dostavam odpovidajici produkt.
Pokud ne,tak osobne se o hru proste nezajimam a ani nestahnu z netu.
Bohuzel,spousta lidi nadava po forech a pak si tu hru stejne stahne,cimz akorat pridavaji vodu do mlynu vydavatelu o piratstvi a nasledne prudici DRM.
Pokud chce clovek vyjadrit nesouhlas at uz s kvalitou a nebo pristupem,tak ma hru proste bojkotovat uplne. -
Jeste ze do kazde delsi diskuze prijde vzdy vsevedouci ucho aby nam ukazalo, jak to skutecne v dospelem svete chodi a jak jsme oproti nemu mimo a nedospeli. Ostatne jako v kazde trochu ostrejsi diskuzi na TG a ostatne jako vzdy jsou to hlavne flame reci, jejichz jadro jest 'ja mam pravdu, ja vim vic, ty nic'. Jeden by neveril jak unavujici se to po neustalem opakovani stava *7* ...
V tech chvilich si skutecne rikam, zlate stare GT.
PS: Nezapomente zase vytahnout jaky byl JD hrozny, co strasneho udelal a jak je to tu ted free,cool, profesionalni a nevim, co jeste. Ted to muzete spravne oznacit za dalsi 'brekot', dat tomu minusy a ja se muzu jit konecne vyblit z tech vasich radoby pseudo-profi zprav ktere ze zabavnych recenzi, clanku a her udelaly chladny business se zpravami typu 'na ostrove X zemrelo Y lidi, Z to nezajima a nas taky ne'. -
Neslovíčkař, jen mě cituj, neříkej něčemu slovíčkaření z důvodu toho, že si řekl nepravdu a teď z toho musíš nějak ven, za zbytečnou jsem označil jen aukci, ta na herní zážitek vliv opravdu nemá, teda pokud za herní požitek nepovažuješ to, že si nakoupim spoustu super předmětů namísto jejich hledání.
Přijde o diskusní diskusní fóra/ sociální síť, hm, děsuplná ztráta, tak pirát nebude datlovat do klávesnice na oficiálním fóru a půjde na nějaké jiné, opravdu je to ztráta? Stáhnout si hru? Na co? Koupim si origo D3 tak co bych pak stahoval za hru? A kde je informace, že D3 půjde stáhnout i digitálně "nějak z battlenetu" po zakoupení krabicovky? Nákup věcí za peníze v aukcích, ano to člověka co nebyl ochoten utratit peníze ani za legální kopii hry skutečně nakrkne : ) Zamezení cheatování? Když nehraje dotyčný SP, tak je mu to asi fuk ne? Nějak si pořád neřekl nic o co by takový pirát opravdu reálně a citelně přišel. Pirátovi tak maximálně bude vadit cheatování (jak si napsal) v neofiku MP, kde to asi nikdo hlídat nebude, ale pochybuju, že to je tak hrozný aby to byla pro piráta ztráta. -
neplést brekot s žasnutím a nechápáním internetové hlouposti *5*
-
taky mi přijde, že tu teď brečí ze všech nejvíc:))