Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to kecas za voloviny? A co kydz pojedu na dovcu a tam si budu chtit taky zahrat? mam smulu? Ne tohle podminovani hrani SP a pripojeni na inet je jako ze dost mimo. A co se tyka toho ze to bude kazdej hrat... ja ti reknu ze ja asi urcite ne RPG tohoto stylu nemam rad. Nerikam ze to neni chvili legrace ale nikdy sem envydrzel hrani dele jak 2 kapitoly. Pochvalit se ale musi rozmanistost zbroji a zbrani to byla radost pohledet a to me taky ty dve kapitoly drzelo *3*
  • Spíše jde o to že si někam vezmeš svůj herní notebook na služebku měsíční nebo kamkoli na chatu nebudeš mít připojení a prostě nehraješ ať mi nikdo netvrdí že ho to neštve. Samozřejmě ti co to budou hrát na svém PC stovky hodin doma obložení vším možným aby nemuseli od toho vstát je jim to jedno ...mi teda není dost mě tím naštvali a nejde mi o peníze klidně bych si ho koupil ale tímto to pro mě ztrácí smysl !!! škoda
  • totalni demence.,... zajimavy ze v D2 si mel single a MP oddelenej a nikomu to nevadilo.. a postavu si mel za 2 dny na 70 lvl v pohode.... zas akorat prizpusobujou hru malejm fakanum... uz i ten blizzard jde do kopru ... smutny v dnesni dobe
  • mondzi
    SP nezakazali kvoli aukcii a mody boli zakazane uz v D2 ("zakazane" musis brat v kontexte s battle.netom, tam by to bol cheat). Mody mozu kludne vzniknut, tak ako vznikali v D2, len Blizzard nevypusti ziadne nastroje atd. lebo ho to nezaujima. Nic sa nezmeni.
  • Od ubisoftu by som nekupil ani h... (ked vezmem aj super uber DRM)
    Kdežto u Blizzu som si isty, že to bude kvalita. ,)
  • ucho
    nezapomínat na jeden nepatrný detail. diablo 3 je z větší části zaměřeno na kooperativní hru čtyř hráčů... single player je zde jako bonus, kdy lze vše dohrát na single, ale blizzard upřednostňuje právě onen multiplayer... myslím že moc dobře vědí, proč... *5*
  • mondzi
    Pre vsetkych co nadavaju na aukcny system a obchodovanie s realnymi peniazmi...precitajte si to este raz, hlavne vetu: "Ve hře bude i aukční síň, kde se budou předměty obchodovat za herní měnu."

Takze klud. Nechcem minat realne prachy, nebudem. A co vam inak vadi na tom, ze budete mat moznost zarobit realne peniaze na predmetoch, ktore najdete? Blizzard do hry pridava MOZNOST, k nicomu vas nenuti. Nechapem, na co nadavate (ak je to len to, ze noob si kupi lepsie veci ako vy, tak vedzte, ze noob ostane vzdy noobom aj ked bude mat hocico).

Alebo nadavate na to, ze na tom Blizzard zarobi? A nema na to pravo? :) V D2 na Blizzarde zarabali cheateri a paraziti, a firma sama na to nema narok? Zavidite, alebo?
  • mondzi
    S tou prvou polkou mas v podstate pravdu, ale s tym, jak si sa to snazil napasovat na Diablo si uplne mimo :)
  • prudislav
    lidi jsou lehce zmanipulovatelný a když víš jak na dav tak si z nich uděláš tupý stádo
  • prudislav
    Opravdu mě fascinuje jak Blizzard dokáže 3 špatný správy zaobalit tak že jim všichni žerou že jsou to vlastně skvělý zprávy :-) Doufám že se to ennaučí Ubisoft
  • kostejnesmrtelny
    Holt je na světě pořád plno lidí, co si rádi nechaj srrát na hlavu...
  • Naprostej souhlas a jsem rád, že i ten singl je na battle netu, aspon s postavou můžu hrát jak singl tak multi, což ve dvojce nešlo. Tohle bude pecka a určitě to bude stát za nákup, protože coop bude pecka, což 100% v cracknutym Diablu nepujde.
  • Rozumíš tomu špatně, je to přesně naopak, singleplayer si můžeš zahrát a dokonce díky připojení na battlenet tuto postavu budeš moci použít i v multiplayeru, což ve 2 nešlo. Jsem rád, nesnášim cheatery.
  • Děkuji Blizzarde za to jak jsi vymrdal s piráty, jen ať se čertí v diskuzích, to je asi tak vše co s tím můžou dělat *1* To víš, ono je pro ně nemyslitelné dát 7 stovek za hru, u které mohou strávit i stovky hodin.
  • Jo, akorát je to totéž jako lízat pіču přes sklo...
  • Kapitalismus a nenažranost jsou dvě zcela odlišné věci. *3*
  • pay to win, takze nema smysl zabyvat se pvp
  • O eventuálním zpoplatnění Battle.netu se mluví už docela dlouho. A když teď strejda Kotík konečně přišel na to, jak získávat prachy z multiplayeru Call of Duty, může se vrhnout na louskání dalšího oříšku (ve kterém očekává zlaté šaty, kočár s koňmi a jiná překvapení).
  • nikdo ti nic pod nos strkat nebude, a co se týče obchodu vlastního zboží, doted neprodával, ale prodávali vesele jiní, blizzard jenom přihlížel, to se nyní rozhodl změnit, pokud tě baví jenom hledat, tak hledej dál, nikdo ti v tom bránit nebude, ale chápu, že lákavá možnost sehnat cokoliv přímo ve hře tě bude strašit ve snech, ono ne nadarmo je ... smrtelný hřích

výmluva na nutnost být neustále online je v dnešní době, kdy je online skoro každej, tak trochu trapná a pokud se takový lidi najdou, kteří si to kvůli tomuhle nekoupí, tak si myslim, že blizzard těch pár (možná i tisícovek) s klidem a úsměvem na rtech přejde, miliony lidí se budou bavit, bez tebe chlapče, ale věř, že diablo má takový kult, že to bude hrát každej a každej o tom bude mluvit a tobě to jednoho dne nedá a aspon si to stáhneš cracklý, abys věděl, v kterym světě je beznadějně ztracená půlka tvýho seznamu na facebooku, HA HA

ps- výmluva na mody je taky k smíchu, na d2 jich vyšlo za těch let pár a hratelný bych na prstech jedný ruky spočítal, o jejich kvalitě svědčí to, kolik hráčů to opravdu hrálo, takže asi tak, diablo3 bude natolik složitý a vybalancovaný, že neumožnit dělat mody je nakonec dárek, aby se moddeři opět nezesměnili
  • jedinej kdo má právo řvát, jsou tak maximálně provozovatelé tradovacích serverů (jako třeba d2items.com), protože tímto jim blizzard leze do zelí, mimochodem do svýho zelí

chápu že nejvíc místním chlapcům vadí ty peníze, jsou lidé kteří maj zvrácenej pohled na svět, tzn i na peníze, co sem zatim četl, tak to vypadá, že blizzard zkouší publikum a to ne z důvodu jestli se to hráčům bude líbit nebo ne, ale z naprosto jinýho důvodu - exkluzivní smlouvy s peněžním sektorem (jako třeba paypal)

zatim vůbec neni jasný, jestli pujde doslova vydělávat ve hře reálný peníze, protože vybraný peníze můžou zůstat pouze na účtu battlenetu, kde si za to můžete koupit co cchete (od sc2 po wow) a ven, chceteli přes bankovní účet do svý kapsy je nedostanete, ale na tohle bych moc nevsázel

tak jako tak, kdo nechce kupčit toho se to vůbec netýká a může v klidu hrát bez toho, ale já za sebe můžu říct jasně, že toto je krok vpřed, příklad, budu hrát a spadne mi luxusní zbran, nebudu jí potřebovat ale hodilo by se mi něco jinýho, pověsim inzerát na zed do aukční místnosti a kdo bude chtít, tak mu jí prodám za mega, necht mi pošle zprávu, hraju dál, a za chvíli přijde zpráva, dokonce se i ten kupec klaun najde a připojí se, vysolí mega, dostane zbran, přidám si ho do přátel a drtim dál demony dokud nevyjde slunce, takže asi tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší