Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Libi se mi ta naivita vsech, kteri si mysli, ze tato "ochrana" nebude prolomena. Proste nekdo udela lokalni server kam se to bude overovat. Takovych falesnych serveru uz bylo vic .. jak Steam, tak Battlenet ..
Takze: pirati si to v singlu bez internetu zahraji, narozdil od legalnich platicich uzivatelu. :-( No nic, koupim a aplikuji lokalni crack az bude (odhaduji tak 2 dny po ofiko release hry) :-) -
Vadí proto, že to je prolomení hranice. Je to něco jako ve WoWu: "kupovat za reálné peníze půjdou jenom okrasné předměty". Prásk, najednou je tam kůň. (Tj. něco, co ti ve hře ušetří pěkných pár zlaťáků.) Co když tam bude příště hůl nebo helma? A až tam bude? Jasně, kupovat si to nemusíš, ale pomalu se vytrácí hra a objevuje se virtuální krám.
Systém "bojujeme proti ilegálním prodejům věcí tím, že je budeme prodávat sami" (nebo zprostředkovávat prodeje v tomhle případě, ale nikdo neřekl, že u toho to skončí) je v jádru prostě prohnilý. Fakt to znamená, že nespouštějí novou hru, ale rozjíždějí nový byznys (z každé transakce budou mít samozřejmě provizi). Samozřejmě že mají na to právo - stejně jako my máme právo na to nadávat. Zejména když tím mohou zabít hru, kterou jsme kdysi milovali. -
podle mš by tam ty ochrany narvali stejně
-
To som chcel tiez podoknut, ale nechcel som rypat :D
-
Uplny suhlas.
-
Když pojedeš na chatu, tak prostě nebudeš hrát. na chatu se jezdí odpočívat !!! *1*
-
Prestante krast hry a ochrany nebudou potreba (plati celosvetove) ne je pro vykutalebe cecho slovaky :) - souhlasím s nutností internetu i všech ochran v pripade ze mi hra nebude delat spi kusy ala Silenthunter 5 a pod. *16*
-
no mobilní internet je sice fajn na prohlížení ale třeba Settlers 7 mi na něm vypadává každou chvíli. Možná to u Diabla bude lepší ale zkoušet to nebudu
-
Když už si někdo kupuje notebook, má si k němu pořídit i mobilní internet a nebrečet tady.
-
Toho se neboj. Protoze az se zpoplatni vlozeni predmetu do aukce, tak si hraci 2x rozmysli, jeslti za prachy nebo za goldy. Tenhle system rozhodne vitam. Uz se tesim, az si prodam tech tezce nalezenych par predmetu, za coz si zajdu s radosti na pivko :) a az se vratim, budu mit mnohem vetsi radost z lootu :)
-
350 příspěvků a jeden zmatenější jak druhej, zatím jsem neviděl, že by někdo rozumně vysvětlil, proč vám aukce tak vadí a jak to negativně ovlivní vaši hru?
Keci typu, radost z toho, že mi ta věc padne jsou fakt mimo, čekat, až padne náhodně generovaný předmět, který se bude hodit vaší postavě jsou skoro minimální, ano můžete mít štěstí, nebo farmit stovky hodin par potvor, ale kde je v tom ta radost? Hateři asi nikdy nezažili, jaký to je čekat na jakýkoliv random drop v MMO, jak pak strašně rádi za to zaplatíte pár goldu na aukci.
Další věc je, že vás nikdo nenutí, aby jste ji používali a klidně si můžete hrát po svém, a už vůbec nikdo vás nenutí, aby jste kupovali věci za reálné peníze.
To že si někdo může koupit super vybavení a bude pak lepší jak vy jsou k smíchu, jak už tu někdo několikrát napsal, jak jim zabráníte v tom, aby si to nekoupili na černém trhu?
Jediný minus, které mě napadá je, že bude plná aukce za reálné peníze a minimum věcí na aukci za goldy, ale ani tohle hrozit nemusí , pokud bude správně nastavené. -
Z mýho pohledu jsou PC hry zábava jenom na to když neni žádnej program a nudim se doma, naštěstí DRM nepodporuje lidi co jedou k moři a chtěj tam smrdět u PC :D Všema deseti pro :D. V čem je rozdíl sedět venku a hrát do toho diablo? :D Stále je člověk v té své počítačové bublině :D
-
V dnešní době mi už DRM nepřijde jako nic špatnýho pokud tě to nevykopne ze hry při pádu internetu, což mi třeba SC II nedělá
-
A co ked si chcem pozret e-mail na chate bez netu? :) Mam smolu, proste je to taka sluzba, ktora potrebuje net :) A tym bude aj D3, zmier sa s tym. Nie je to len o DRM, ale o podstate tej hry. Je proste lepsie udrzovat vsetkych v "jednej komunite", ber to ako charakteristiku tej hry. A nakonec, myslim, ze crack si zahras aj na tej chate, tak co...
-
najviac ma stve, ze diablo 3 planuje kupit (naozaj kupit) strasne vela PC hracov, a dosledok? budu hovorit : nase DRM sa osvedcilo, predalo sa strasne vela PC kopii a malo sa piratilo... omg... *13*
-
Máš kupeny SC2 ? Ja mam aj WOWká ale to ma už nebaví hrať kedže som to hral od začiatku až do WOTLK. Ale stale to má svoju kvalitu na vysokej urovni.
SC2 ma potešil singleplayer na vysokej urovní (v sučasnosti nieje lepšia strategia, neberme do uvahy Shoguna čo je niečo ine). A tuež je to online. No a ? (multiplayer je jasný ten je v rts bezkonkurenčný)
PC gaming komunita sa neustale vyvíja. A D3 bude tiež online single.... Niesom proti, a aj ostatne zmeny niesu až take tragicke.
Jedine čo budem trošku rozdychavať, je ta zmena tych skill pointov etc... ale aj to je vec rozvoja hier a v dnešnej dobe to blizz už jednoducho ťahá inym smerom no.
A rozhodne netrpím nejakym brainwashingom zo strany blizzu. Ale ked si pozriem ostatne spoločností, tak blizz a valve su jediní, čo sa starajú o komunitu bezkonkurenčne z môjho pohľadu. :) -
RE-Mondzi
Inak suhlasom s mondzim.Ja som hraval diabla taky dlhu dobu ale tych maphackov a vseliakych cheatov a tak podobne a dalsia vec ze clovek ktory chce predat item ci uz v diable alebo vo wowku a ma real cash a je ochotny to kupit tak nieje problem a blizzard s tym tazko moze bojovat snazi sa,co viem nespacetne vela banoov dostali hraci wowka ci diabla ale vidi ze to aj tak neeliminuje vsetko.
Je pravda ze to vlastne ta pointa nici hlavnu myslienku hry ze ja najdem ten vzacny item nie ze si to kupim za real cash,vsak o tom to cele je a nie ze si to kupim.Takze ty normalny to budu hrat normalne a nebudu vyuzivat ten system maximalne mozu ze si privirobia co je len dobre ale pre spolocnost sotva :D vsak ze.A ty co by aj tak predavali maju moznost normal cez hru legalne predavat veci.
Ja by som to bral tak ze sa blizzard nasral na vsetkych tych nepoctivich hracov a ked uz sa ma robit zle co sa porusuje s ich licenciou tak preco este daco nenahrabat pre seba kolko ludi osiera blizzard tak blizzard teraz osere ich, ovsem ak nebudu velke poplatky za to.
Na druhej strane zas je pravda teda ze este vlastne aj na tomto chce blizzard zarobit :). -
přesně tak - já si kupoval herní NTB kvůli tomu abych nemusel být přikován na jednom místě ale abych si moh zahrát kdekoli a kdykoli budu chtít. Problém je že podobné DRM jdou přesně proti tomu :-(
-
nevím, co děláš na dovče ty a kam jezdíš (a proč tam jezdíš), že tam potřebuješ něco hrát na NB, já měl pocit, že na dovolených se chlastá a všude možně chodí *5*
-
No on ten Battle.net je úplně stejný DRM jak Uplay od Ubi - jen má větší možnosti a Blizzard to umí to líp okecat.No a po WoLK, Cataclysmu a poslednímu infu o Diablu to vypadá že už ani Blizzard není jistota. Ale uvidíme až to vyjde *3*