Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Prošel jsem si podobným vývojem :-). Jediný, co mě mrzí, je že oficiálně utnuli mod scénu. Jenže lepší řešení nevidím.
-
Nejde o overeni. Hra je proste onlinovka, i kdyz hraje jen jeden. Tohle technicke reseni se po zkusenostech s instancemi WOW samo nabizi.
-
Mně to vadilo.
-
Doba pokročila - cheaty se nepíšou, cheaty se kupují.
-
Ne. Jako mourovaty platis, kdyz jsi mimo domov. Doma je to bez debat, tam ma kazdy inet tak jako tak. Ale sorry, abych mohl hrat na chalupe pekne v klidu atmosfery mimo civilizaci, tak zaplatim nekolikanasobek ceny te hry, protoze si tam ten inet musim jakymkoli zpusobem zridit. Mozne je tam pouze ADSL nebo GSM, nic lepsiho nejmin 10 roku nebude. V tydnu cas neni a o vikendu chce rodinka na chalupu. Jasne, mladym zhyckancum co bydli u rodicu a jedina jejich starost je ten inet ke kompu, neznaji co je to "byt i jinde". Ale nebrani jim to vypustit takove kydy jako "online je dneska kazdy". Optimismus je jen nedostatek informaci. A oni zatim vedi houbeles.
PS: To byste neverili, jaky je zazitek hrat to v noci na samote u lesa a tresnickou na dortu je treba bourka. Takhle jsem zazil diablo1 a nezapomenu. :-) -
Hele a to jako pises sam o sobe ?? to jses hustej narcista :-)
-
Docela bych se vsadil, ze crack bude 2 dny po ofiko releasu. Tak to totiz bezne byva a tohle bude pro crackery velka vyzva. Nehlede na to, ze slabina je v te sitove komunikaci a udelat falesny lokalni server nebude asi az tak slozite. Uz to existuje nekolik roku ke Steamu a urcite uz i k BN. Vsechny SW ochrany se daji prekonat, jen si tvurce nevsiml, ze slabe misto je jinde nez cekal. Vsechno se da emulovat. Viz dlouholety NEUSPESNY boj tvurcu ochran proti DaemonTools. Ale doba je takova. I tvurci ochran se chteji prizivit a je fuk, ze ta jejich ochrana je ihned prolomena. Oni svoji praci udelali a dostali za to zaplaceno. Docela by mne fakt zajimalo, o kolik to zvysuje cenu hry.
-
Tak to meli rovnou vydat jako onlajnovou vec a na single s buzeracemi se vykaslat. Pro haldu lidi tohle prislo jako studena sprcha, kdyz zjistili, ze diablo single/offline defakto uz nebude.
-
Posledni roky si jdu hru napred zkusit k nekomu, kdo uz ji ma. A vetsinou zjistim, ze je lepsi vytahnout z krabice NWN1 s pridavky a sjet to znova a jinak. Jen zaklad vyda na 300 hodin hry ... a ma to, co nove hry nemaji: poradny pribeh a mnoho zpusobu jak co provest. Vsechno ted smeruje ke stylu ala WoW - takmer bez pribehu a zcela bez AI postav. Jak jednoduche. Zbytek kolem engine, prostredi a postav se da mrskat na bezicim pase.
-
Na aukci se shodneme, takže zase mimo téma k tomu heráku, představa jak lidé berou obchody útokem po jeho legalizaci je směšná, neexistuje jediná statistika, jediný výzkum prostě nic co by dokazovalo, že by lidé začli brát tyhle drogy, kdyby byli legální, to už spíše zkázaný ovoce chutná lépe. Sehnat tvrdou drogu je dnes stejně snadné jako koupit si chleba, to je bohužel smutný fakt, ten kdo chce, tak si tvrdou drogu bez problémů opatří. Experiment s legálností a dostupností tvrdých drog pod dohledem státu je bohužel moc odvážný experiment na to aby si ho někdo vzal na triko.
"potenciálních pachatelů/užívačů" Potenciální pachatel/užívač je každý člověk na této planetě, neni žádná skupina, každej je potenciální pachatel. Jinak bych tě poprosil o nějakou studii, která říká, že lidé co heroin nikdy nebrali by ho začali užívat, kdyby byl legálně v obchodech, nemusí to být ani heroin, můžeš použít i jiné tvrdé drogy. Pokud si tím myslel skupinu nějakých pochybných jedinců co se k drogám nebo do průseru stejně jednou dostanou bez ohledu na ne/legálnost dané věci, tak to je zanedbatelný počet a sice budu znít jako nelida, ale dodám, že i s radostí postradatelný počet. Je to hodně offtopic, ale jen mě to dost překvapilo takový názor, jinak bych to neřešil. *4* -
Aspoň to. I tak to problém jenom zmenšuje, nikoliv anuluje. Možná situace: "Sláva, tak jsme ho konečně sundali, vypadla mi bezcenná kudla, grrr, já tak potřebuju tu sekeru. Co padlo tobě?" "Eh....... eeeee..... eeee...." (kouká na sekeru v hodnotě 50 USD) "Taky kudla."
Já si prostě fakt myslím, že prachy do hry nepatří. *10* Prachy patří do hazardu. -
No... tak to s tím heroinem samozřejmě logický základ má - vychází to z běžně přijímaného (a ostatně poměrně jasného) předpokladu, že každá obtížná / hůře dosažitelná / ilegální činnost má skupinu "potenciálních pachatelů" (uživatelů / užívačů), kteří činnost neprovozují z jiného, než prvoplánově morálního důvodu. Tedy nejjednodušeji "nestojí jim to za námahu" (potíže se zákonem, za ty peníze, atd.) Tedy i u uživatelů heroinu platí, že je v populaci nějaké množství, které by to s ním zkusilo, kdyby měli jednoduchou možnost, jak to udělat. To, že neplatí opačná situace (prohibice), je naopak naprosto irelevantní. *4*
Ale to už je hodně offtopic, s tím Diablem máš samozřejmě pravdu a o to jde: problém není, jestli to někdo má nebo nemá používat, problém je, že to je umožněno a že se Blizzard prostě rozhodl na celé věci profitovat bez ohledu na následky, které to může mít. -
K příkladu s heroinem, to není pravda, legalizace nebo prodávání v obchodě by neznamenalo víc závislých, to nemá logický základ. Podívej se na prohibici, byl zakázaný alkohol a všichni začali chlastat ještě víc, mafie vzkvétala, trochu paradox že? Neni tu žádný logický nebo pádný argument, proč by lidé co heroin neberou, ho začli najednou kupovat a šlehat si kdyby byl dostupný v obchodech.
Teď k tématu, s aukcí taky nesouhlasim, Blizzard by měl znemožnit jak neoficiální tak oficiální kšeftování, měl by tomu nechat volný průběh, tzn. ve hře a mezi hráči ať se domluví. Ne si to kupovat od třetí strany jako stránka d2items a už vůbec ne z nějaký oficiální databáze, ale Blizzard asi ucítil, že z toho něco kápne a tak tu blbost veme pod svá křídla. Mně osobně vadí že při tom pachtění se za předměty a jejich hledání, které trvá měsíce a roky budu mít celou dobu pod nosem nějakou aukci, kde si ty předměty prostě můžu koupit, to by mě štvalo, připadal bych si jak trouba se za tim takhle hnát když to člověku leží takhle pod nosem, přijde mi to hloupý, ty předměty maji zůstat těžko dostupné pro získání, maji zůstat součástí hry a být těžké k nalezení jak to známe. Je to jak běžet maraton a zatímco ostatní běží trapně zkratkou, tak já budu jak v ů l běžet maraton celý jen proto, že jsem moc poctivej a mám moc hrdosti na to abych běžel zkratkou a připravil se o ten kus zábavy a dřiny co skutečný maraton obsahuje? To radši maraton nepoběžim vůbec, asi tak to vidim v případě D3, hledání výbavy a pilování vybavení ztratí kouzlo nedosažitelnosti a hodnoty, která z té velké obtížnosti sehnat pěkné věci plyne. Nacházet věci, nevědět co vypadne, ladit si výbavu, to mě baví osobně nejvíce. -
Skoro mi pripada, ze to meli rovnou vydat jako onlajnovku .... a nemusel jsem se nakrknout, protoze ty ignoruju.
-
Správně. Tož ať si Blizard ždíme z ovcí nové doby jejich her. Já u toho teda asi už nebudu. Ano, ždímačů je na světě spousta a mají miliony ovcí, které spokojeně bečí, když jsou ždímány. Já ale nejsem ovce...
-
Ano, bude to jednoduche, protoze za realne prachy se na kamarada vykasle... a to je smutne..
Jeste bych uznaval obchod za nerealne penize .. proste aby si clovek neco koupil, musi bud neco prodat nebo vydelat penize ve hre. Jako to defakto funguje ve hre u obchodniku. Kazdopadne tomu musi dat nejakou namahu ve hre.
Takhle prijde nejaky bohaty zazobany debilek, nakoupi za par tisic dolaru nejlepsi bizuterii a pujde delat frajera pred ostatni. A samozrejme bude lhat, ze si to vsechno tvrde vybojoval. Anebo bude nepokryte davat najevo svuj snobismus. Podle mne to prinese do hry jenom spatne vztahy. Protoze lide jsou spatni. A realne penize jsou starter. -
Jseš vypatlaný mimoň. Tvrzeni že dnes jsou všichni online je mylné a trapné. Doma jistě. Třeba u mně na chalupě kromě pevné linky (nesmyslné, tu jsem zrušil, nebudu platit celý rok za nepoužívání) je dostupné jen mobilní připojení. A zapomeň na 3G síť. Tam na konci světa nebude asi nikdy. Jsem rád, že alespoň už nemusím chodit telefonovat na půdu či na hřbitov (dle operátora). Takže, když si propočtu cenu usb bazameku (nechci si blokovat mobil) a nějaké ty předplacené služby (použití je nárazové tak 3x do roka) tak mně to vyjde mnohem dráž než ta hra. To bych zkousnul pokud bych chtel hrat online. Ale ja nechci a chtit nebudu.
-
Rozumis tomu spatne. I ja patrim mezi ty, co nikdy nevlezou online a ta moznost je mi uplne u pr****e. Vzdycky jsem si uzival offline single hrani. A sere mne ta nutnost porizovat si drahy mobilni inet jen kvuli tomu, abych si to mohl uzit za dlouhych zimnich veceru na chalupe. Takze i ja pocitam s pouzitim cracku na legalne koupenou hru. Je to vostuda a vopruz. *16*
-
Q: Will there be a shared stash?
A: Yes. There will be a shared stash which all characters from your account will be able to access.
Q: What are the in-game benefits of playing in group?
A: There are no direct benefits from playing multiplayer. There are no items, quests, monsters, or anything else that is exclusive to multiplayer. The only real difference is getting to play the game with other people. There may be some indirect benefits like larger access to items since each player gets their only loot and can trade it with you. There is also the possibility of increased leveling speed by being able to kill harder monsters quicker. -
jak psal dotyčný přede mnou, mám dojem, že se psalo, že každému padají vlastní itemy, tedy žádné dohadování, co je tvoje, je tvoje. jedinou výhodou je, že když vás hraje víc, že je větší pravděpodobnost, že padne něco dobrého. jak už se o to podělí ti kamarádi je většinou jednoduché.