Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Ve svém věku už nebrečím, jen jsem napsal svůj názor... Steam do mého kompu nesmí... *1*
-
To já si zase pokradu rád, už se těším až si to stáhnu. *5*
-
Většina Steam her nevyžaduje připojení k internetu a lze je hrát i v offline režimu, ale budiž. Vybrečel ses, tak prostě Diablo 3 ignoruj, vždyť ti ho přeci nikdo nenutí... proč je z toho tolik lidí na větvi moc nechápu *5*
-
OK, já nezpochybňuji to, že si piráti zahrají - ostatně WoW hrají taky, ale ten servis, který Battlenet nabízí - mulťák kdykoli, aukce, automatické patche atd. prostě mít nebudou a tohle prostě dělá velkou část herního zážitku.
-
jestli to nepůjde hrát offline tak ať jdou do pr..... náš vydlácký net má dost výpadky a navíc už Diablo 2 jsem si brával do notebooku a brával na cesty.... moderní doba je uplně na houby.
-
Jo a ty módy, to je kapitola sama pro sebe, hlavně, že se furt mele o tom jak je Blizzard poslední kvlaitní, který mu záleží na hráčích a bla bla bla, spíš maj bobky, že si nějací fandové Diablo 3 vzali do parády a vyplodili by skutečný Diablo, který by snad nedejbože mohlo někoho odlákat ze stádečka. Fakt smutný kam to spěje, místo podpory, aby hra žila co nejdéle a hráči byli co nejvíc spokojení se jim jen hážou klacky pod nohy, to bude asi vinou toho náboženství...jak se to jen jmenuje...jo, všemohoucí $
-
Tak za mě je to naprosto jasné. Pokud Blizzard ještě nepřehodnotí to trvalé připojení k internetu, tak si jednoduše jejich produkt nekoupím. Jako hráč čistě zaměřený jen na singleplayer, kterého absolutně nezajímá battlenet, multiplayerová složka ve hrách obecně a ani svět MMO her, mi nikdo nebude nutit produkt, který vyžaduje neustále připojení k netu. Proto nehraju hry, které vyžadují účet na Steamu nebo permanentní připojení.
Na Diablo III jsem se těšil. Hry si kupuji, nekradu, ale tohle nebudu akceptovat ani Blizzardu, jehož kultovky mám rád. Škoda. -
Tak na D3 je pár důležitějších věcí co podle mého názoru pokazili, takže tohle je už jen prkotina, ale jestli na těch hrách z posledních let něco nemám rád, tak je to čím dál častější potřeba připojovat se k různym chujovinám typu steam, battlenet, atd. doba si ale asi žádá své a hráči chtějí další účet když těch milion z facebooku, twitteru a dalších už nestačí, mohou tak potkávat další staronové super lidičky, chatovat, hromadit hloupé achivementy a být díky nim za frajera ve své komunitě, prodávat předměty (čínská ekonomika zaplesá) a spoustu dalších kravin. Lidi co chtějí prostě jen spustit hru a hrát jako se to dělávalo tenkrát, ti mají holt smůlu. S takovým steamem jsem se tuhle u DNF setkal prvně a myslel jsem že mě mrdne, takovej vojeb nejen kvůli instalaci a hraní, ale i kvůli odinstalování, to svět neviděl. Crack, kterej tuhle pitomost v podání Blizzardu snad odstraní a dovolí hrát bez toho na sebe snad nenechá dlouho čekat, takže to zas taková tragédie nebude, spíš mě facinuje v jakejch srágorách si hráči vyloženě medí, mě to dokáže jen znechutit, klika, že nový hry většinou za moc nestojí a starý zůstávaji tak jak byly.
-
Vážně jste tak naivní, nebo to jen předstíráte? Představte si, že existuje něco jako emulátory autentifikačních serverů. Taky si svoje hry kupuji, ale mám pocit, že jakýkoliv DRM znepříjemňuje život pouze nám - platícím zákazníkům. Pirát si to stáhne pěkně očištěné od balastu, bez nepřeskočitelných reklam při spuštění apod.
-
Vsadím se stebou o tvou originálku, že si to piráti zahrají dříve jak ty a zcela zdarma *5*
-
Super, takže vážené pirátstvo ostrouhá - nemám rád, když dávám peníze za hry, které si každý v pohodě ukradne. Blizzardi, děláte mi radost *5*
-
Nech si to WoDiablo strčí do (Y) s každým info co vypustí mě jen rozčílí do běla *16* A ještě mají tu drzost si nechat zaplatit za to že si hráči chtějí vypomoci s výměnou předmětů? Tak na to už se nedá říct vůbec nic jen bych tu nadával a pak by mě vystřihli *16*
-
To ale nevíš, o co přicházíš - mít od Blizzu origošku je trochu jiný kafe *2*
-
Nechápu, proč máš za tyhle nepravdy tolik plusů:
1)SC funguje od začátku na CZ Win bez problémů
2)Ke hraní není třeba připojení, jen pak nezískáváš achivementy
3)Patch můžeš nainstalovat i později, stačí nastavit v settings -
Hm, to bude neco pro cinskou pracovni silu :)
-
mám taký pocit, že sa na Diablo 3 vykašlem, už na Starcraft 2 som sa vykašlal, hoci ma jednotka bavila, Diablo 1 a 2 boli super, ale to čo dnes Blizzard vyrába je už skutočne bordel. Parádne je vidno, ako sa snažia zarobiť za každú cenu. Mám desiatky hier krabicových aj na Steame, ale tak ako WoW, Starcraft 2 , tak aj WoW bude zrejme mimo mňa. Možno keď sa situácia utrasie, hra trošku vyvinie, zlacnie za pár rokov, uvidí sa...
-
Mně se myšlenka hrát s postavou chvíli v singlu a chvíli po Battlenetu dost zamlouvá, ikdyž je to za cenu stálého připojení - ostatně nároky na rychlost netu asi nebudou moc vysoké (WoWko hraji bez problémů přes 3G). Ten systém aukcí asi bude taky celkem bomba a kdejaký grinder si tak určitě nějakou kačku vydělá. Z hlediska technického tu beztak asi není ani nikdo jiný krom Blizzardu, kdo by tak rozsáhlý projekt zvládnul. Akorát mě trochu mrzí ta oddělenost aukcí US/EU, ale to se asi nedá nic dělat.
-
Myslim, ze to je v poriadku. Pokial nebudu mesacne poplatky, ziadny problem v tom nie je. Kto bude mat chut a cas, bude hrat. Kto ma peniaze a chce len hrou lahko prejst, ten si veci kupi. Nic z toho nebude mat, ale su to jeho peniaze. Uvidime, ako sa to prejavi v PvP, ktore bude ako jedine realne zasiahnute. To je vo svete Diabla novinka a verim, ze si to Blizz poriadne osetri.
Ak tam nebude nejaky podraz v podobe ucelovo nizsej nahodnosti vypadnutia kvalitnych veci aby hraca donutili kupovat v aukcii, tak ti co nechcu, kupovat nemusia.
Ak ide o peniaze ktore na tranzakciach ziskaju, mozu z toho financovat servery, dlhorocne fungovanie, nove datadisky, podporu. A to je urcite pozitivne.
Naozaj jedina vec ktora nie je prijemna je ta nemoznost hrat SP bez pripojenia na Net.
Dnes som uz na to pocul jeden velmi rozumny nazor. "Musia to urobit dobre, inak to hraci prestanu hrat a to je posledne, co by chceli." -
To by ale bylo fajn, fakt si myslíš, že by se PC bez podobných vývojářů neobejde? Klidně ať si EA, Activision a další rádoby velikáni přejdou na konzole, pořád tu jsou další firmy a nezávislý vývojáři, kteří PC scénu podrží. A indie hry jsou zrovna dnes dost v kurzu. Fakt je, že stejně hry od EA třeba vůbec nehraju, naposledy to byl snad Mirrors Edge a od Activision jsem hrál snad COD4 a tak nějak mi jejich hry nechybí. To samý u Blizzardu, i jejich hry šli kvalitou hrozně dolů. to si radši nainstaluju D2 nebo starý Star Craft...
-
Tomu bych moc neveril a kdyz uz,tak nejdriv tak za 5let od data vydani.
Sice se porad vsichni ohaneji tim,jak jim to v prvnich dnech uvedeni na trh pomuze,ale aby tu ochranu zrusili rekneme po pul roce,kdy uz ta ochrana svuj ucel stejne neplni,tak to je ani nehne.