Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Prestante krast hry a ochrany nebudou potreba (plati celosvetove) ne je pro vykutalebe cecho slovaky :) - souhlasím s nutností internetu i všech ochran v pripade ze mi hra nebude delat spi kusy ala Silenthunter 5 a pod. *16*
-
-
podle mš by tam ty ochrany narvali stejně
-
-
No, na jednu stranu proc ne pouze online. S aukci je to velmi velmi osemetne. Neco jineho jsou G za prachy ve wow, ale itemy to je trosku jina kava, zvlaste pokud budou very rare. Osobne bych podporoval myslenku za penize nejake drobnosti, ktere neovlivnuji player staty. PS: doufam ze to blizzard bude mit dobre zabezpecene, protoze i ve wow bylo hodne hacknutych acc a toto bude mnohem lepsi korist. No ukaze na to cas.
-
Tak to som zvedavy čo vymyslia, aby zase podojili ludi na Starcrafte...v SC II Wings of Liberty je multiplyer večny a na kampaň chrobakov a protakov sa im každy vysere...zahra si kreknutu-tak to som velmi zvedavy čo idu vymyslieť...
-
-
SC II za zergy podle mě zaujme ho dně lidí a navíc mulťák dalšího starcraftu II bude mít vlastní novou ligu
-
-
Jakou novou ligu?
-
-
kazde nove rozsireni prinese i nove jednotky...pokud mas puze kampan s lidma, tak nebudes moct hrat v lize a s lidma, kteri maji kampan lidi+zerg...to same asi pak bude platit i lidi+zerg+protos....obracene to snad pujde
-
-
to jeste vlastne nevim, jestli rozsireni se zergy nebude taky samostatne hratelne ;] to uz pak vznika slusny gulas ;]
-
-
-
tak tak bude to jako SC/BW jen me teda stve ze ,,kompletni,, SC MP si clovek zahraje az po tretim dile
-
-
-
Komu některá věc vadí, asi v životě nehrál diablo2 po battlenetu:D Vadit, že se to nepůjde hrát offline, může jen pirátovi nebo blbovi, navíc stejně jim to vydrží pár dnů jako u všech ubi her než jim to někdo crackne. A aunkční síň? Boha jeho hráli jste vůbec někdo diablo 2 po netu? Všechny itemy se dají koupit po netu když máte prachy, jen to tentokrát chce jít přes blizzard, to je toho, komu se nebude chtít utrácet, tak si to stejně vyhraje tak o co jde *5* A modifikace? Doufám, že jim to vyjde, bo mám všech botů, map hacků a kreténských oken v trade tabulce, kdy se vám vyhážou věci z batohu + výstroj, týpek to pobere a odhlásí se fakt dost, pouď sem to ovšem nedělal já *1* U d2 před BN jsem strávil tolik času, že bych se tím raději ani nechlubil, d3 je pro mě a mý kámoše povinnost a všichni máme předprodáno, ave *1*
-
-
to že mám radši singl než MP neznamená automaticky že jsem pirát nebo blb. Možná tak dinosaur protože to co se děje(FBLike funkce, SP jako bonus k MP - dřív to bylo opačně apod.) už pro mě není ! Bojím se dne kdy bude na facebook spamovat že tenhle získal tenhle achievement v týhle hře.
-
-
Hehe ;-) Settlers 7? :-D Ty achievementy apod. me vazne se*ou... neustale vyskakuji blbosti, ktere sirit dal nehodlam....
-
-
no zrovna settlers 7 v tom vyniklo. A to jsem ho bral za plnou cenu :-( Dodneska si to stejně nemůžu zahrát protože buď blbne net mě nebo jim server. Prostě každou chvílí mi tam nejde postavit baráček a když to půlhodiny zkoumám tak zjistím že mi nejede net :-(
-
-
-
-
Jeste ze do kazde delsi diskuze prijde vzdy vsevedouci ucho aby nam ukazalo, jak to skutecne v dospelem svete chodi a jak jsme oproti nemu mimo a nedospeli. Ostatne jako v kazde trochu ostrejsi diskuzi na TG a ostatne jako vzdy jsou to hlavne flame reci, jejichz jadro jest 'ja mam pravdu, ja vim vic, ty nic'. Jeden by neveril jak unavujici se to po neustalem opakovani stava *7* ...
V tech chvilich si skutecne rikam, zlate stare GT.
PS: Nezapomente zase vytahnout jaky byl JD hrozny, co strasneho udelal a jak je to tu ted free,cool, profesionalni a nevim, co jeste. Ted to muzete spravne oznacit za dalsi 'brekot', dat tomu minusy a ja se muzu jit konecne vyblit z tech vasich radoby pseudo-profi zprav ktere ze zabavnych recenzi, clanku a her udelaly chladny business se zpravami typu 'na ostrove X zemrelo Y lidi, Z to nezajima a nas taky ne'. -
-
Hele a to jako pises sam o sobe ?? to jses hustej narcista :-)
-
Keby si bol dospely tak sem neprispievas, lebo by si vedel, ze "nedospeli" to nepochopia.
-
No hlavne ,ze ty ses hrozne dospelej s tim nickem *1* .
-