Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tak končí éra kvalitních MP her a začíná éra "kvalitního" MP byznysu :)
    • Přesně tak a je to hnus velebnosti. Žádat o peníze nemocné děti závislé na droze která si říká Blizzard..
      Jasně jsi to vystihl, tohle už není hra, ale obchod schovávající se za něco čemu se hra jakože říká.
  • Z tohodle mi smrdí Activision.
    Vypadá to, že piráti budou mít zase práci. Rozchodit offline a LAN hraní, podporu pro mody..
    Diablo je sice asi jasnej úspěch, ale stejně by mě zajímalo, jak daleko se dá zajít, než se to pověstné ucho utrhne.
    • prudislav
      no čínani už zprovoznili LAN pro Starcraft 2 tak udělaj i Diablo.
      Jen mě štve že dřív jsem brával MP u her jenom jako bonus , dneska už je bonus spíš ten singl :-( vůbec se mi nelíbí kam to spěje
  • Tak to som zvedavy čo vymyslia, aby zase podojili ludi na Starcrafte...v SC II Wings of Liberty je multiplyer večny a na kampaň chrobakov a protakov sa im každy vysere...zahra si kreknutu-tak to som velmi zvedavy čo idu vymyslieť...
    • SC II za zergy podle mě zaujme ho dně lidí a navíc mulťák dalšího starcraftu II bude mít vlastní novou ligu
      • Jakou novou ligu?
        • kazde nove rozsireni prinese i nove jednotky...pokud mas puze kampan s lidma, tak nebudes moct hrat v lize a s lidma, kteri maji kampan lidi+zerg...to same asi pak bude platit i lidi+zerg+protos....obracene to snad pujde
          • to jeste vlastne nevim, jestli rozsireni se zergy nebude taky samostatne hratelne ;] to uz pak vznika slusny gulas ;]
      • tak tak bude to jako SC/BW jen me teda stve ze ,,kompletni,, SC MP si clovek zahraje az po tretim dile
  • Stejnak to bude zase kravina, a systém aukce je mi někde, s fenoménem 21. století mám pocit, že všechny hry jsou ušité horkou jehlou s tím vylákat od zákazníka co nejvíce peněž za koupi a další přez transakce. Kdepak, 2.hému dílu se nic nevyrovná. A systém aukce - je vidět, že blizzard nemá peníze, jinak by takovou kravinu neudělal. Pirátksé skupiny Skidrow a další jiné stejnak najdou cestu, jak si zahrát i offline.
    • Cajk
      blizzard má peníze, jen nemá DOST peněz. Byznys, neasi.
    • Amylee.Anderson
      1.nímu, 2.hému, 5.tému... Taky dobrý
  • No, na jednu stranu proc ne pouze online. S aukci je to velmi velmi osemetne. Neco jineho jsou G za prachy ve wow, ale itemy to je trosku jina kava, zvlaste pokud budou very rare. Osobne bych podporoval myslenku za penize nejake drobnosti, ktere neovlivnuji player staty. PS: doufam ze to blizzard bude mit dobre zabezpecene, protoze i ve wow bylo hodne hacknutych acc a toto bude mnohem lepsi korist. No ukaze na to cas.
  • Nadávejte si, jak chcete, stejně toho prodaj 4 míče.
  • Cajk
    Haha, na pobavení dobrý:).. Diammo.. Go, Activision.
  • Proč všechny pokračování co v poslední době vyšli nebo vyjdou stojí za velký houno. Snad aspoň ten Deus Ex nezklame.
    • Žádný strach oni už to nějak zvládnou podělat:)
  • chapu to dobre, ze kdyz prijde nakej bohatej nouma co z aukce nakoupi nabuseny itemy tak pak v MP bude mit diky nim vyhodu nad mene bohatyma (ikdyz treba lepsima) hracema? bude se pak komunita D3 delit na bohatou elitu co si dovoli cokoliv z aukce a chudej plebs, kterej za to proste nebude chtit/moct utracet? segregace spolecnosti na zaklade stavu penezenky se mi docela dost hnusi. obzvlast ve MP hrach, kde by meli mit vsichni stejny sance.
    • nepravděpodobné...největší maniaci do Diabla stejně nasbírají tak silné předměty, že to až nebude hezké. Lepší situace, než když si třeba v D2 někdo nacheatoval nejsilnější sady nebo vzácné předměty... takhle si to někdo může koupit, někdo si to poctivě najde a povyměňuje a hlavně nikdo si nic nenacheatuje (snad?). No, co mně vadí jediné, je nutnost být stále online, což mi přijde spíš jako protipirátská ochrana, protože vytvořit čistě single postavu se zakázaným multiplayerem v jakékoliv podobě by jít mělo! Ne že by ji někdo využíval, protože Diablo je největší zábava ve více lidech...
    • tohle je jeden z důvodů, proč se MP v nových hrách vyhýbám...v podstatě všude se hraje na to, kdo víc utratí, je větší skiller(což pro tvůrce-a především vydavatele je samozřejmě pravda), nicméně mě z toho pak vychází to, že hraju Company of Heroes MP(ne CoH Online, to byl stejnej případ než to zrušili) nebo CS 1.6, tam se dá dočkat max. pár cheaterů...
    • Oni si to sice koupí, ale ty máš zase šanci, že ti to padne z nějaké té potvory. Každý má šanci dostat nějaký předmět i bez nákupu. Jen to holt bude o něco dýl trvat.
      • jiste, hrat rok dva abys sehnal nejakej set (se stestim) je naprosto rovno par minutam v aukci. sanci ma kazdej, to mas pravdu, ale ty sance se rapidne lisi. aukce je rekl bych 100% a monster drop treba 0.01% ?
        • Ty vole, podělej se...aby to na tu aukci někdo dal, musí mu to padnout. Když to chce dat na aukci, nepotřebuje to. ALE když ty to nepotřebuješ, můžeš to dat taky na aukci, vydělat na tom a z výdělku pak koupit něco na sebe. Dochází ti to? Nebo ta segregace společnosti je spíš podle stavu toho, jak lidi přemýšlí místo stavu peněženky? *16*
          • tys me zjevne nepochopil. jde o to, ze i clovek co se tomu bude venovat minimalne, si muze v aukci koupit dobry predmety, ktery si nemajetny clovek musi tvrde vydrit praci. jiste, behem toho dreni mu dropne neco jinyho co proda v aukci a pak za to muze zas on neco nakoupit, nicmene na tom uz musi trochu zapracovat aby mu aspon to nepotrebny droplo, kdezto prvni pripad nemusi prakticky vubec. uz chapes? vice penez = mene prace.
        • To je pravda. Ten pedmět ale taky někomu musí vypadnout a on se pak musí rozhodnout, že ho prodá za peníze. Nakonec budeš mít šanci jen o něco málo větší, že ten předmět najdeš v aukci než že ti vypadne.
    • takhle to ale prece funguje vsude a davno, jen ne tak okate...napriklad ve wowku si muzes koupit postavu s full vybavou
      • predpokladam ale, ze to urcite neni oficialne blizzardem podporovano, dost mozna dokonce zakazano, ze?
        • jj, nicmene se to deje stale a ve velkem a blizz asi na zaklade toho usoudil, ze to hraci chteji, tak jim tu moznost dopral a jeste na tom vydela ;]
        • prudislav
          podporovánoé to nebylo protože z toho Blizz nic neměl a teď už z toho bude Blizzard dokonce rejžovat prachy :-D
  • MidnighT91
    Rána pod pás, s každou další informací ztrácím o diablo 3 zájem, sorry ale na modifikace jsem se těšil nejvíc protože to byla jistota že tu hru fanoušci předělají k obrazu svému. A nějakou aukci ať si strčej do ... ve dvojce jsem jí taky nepotřeboval a hraju ji dodnes (hlavně offline). Tohle je hnus a platit za to nebudu... a pokud to piráti neošéfujou, o nic nepřijdu protože bych u toho stejně nevydržel. Jdu si zhrát diablo 2 za svýho nekromanta... (ve hře má bejt jasně oddělenej offline singl s podporou modů a online multi bez ní aby hráči nepodváděli.
    • modifikace jsou možná fajn, ale já osobně s nimi u D2 maximálně tak experimentoval... nejlepší je D2 s posledním patchem a bez zbytečných módů...
      • Mody pridavaji hre par let dalsi hratelnosti.
      • MidnighT91
        samozřejmě že modifikace v diablu 2 jsou zbytečnost, ale u trojky s tím jak vypadá to byla jediná příležitost jak di zahrát DIABLO a ne nějakýho mutantního hybrida mezi wowkem a kdovíčím ještě.
    • prudislav
      asi jsme někde přehlídli oznámení že Diablo III je MMO :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit