Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Proč se všichni tak rozčilují? Vždyť D3 půjde hrát tak, že budete v tom svém herním světě sami! "Now, that doesn’t mean you can’t play a game by yourself – of course you can."
A co se týče aukce - bude tam jak za peníze reálný, tak za ingame měnu. Využívejte co chcete. Nebo je tu ten pláč kvůli tomu, že najednou někdo, koho třeba ani nepotkáte, si může koupit to, na co vy peníze dát nechcete a trvá vám nagrindovat? -
-
A není náhodou Diablo SP hra ? furt nechápu proč by si měl někdo něco kupovat když je účelem aby ti to ve hře spadlo .. nekazí to trochu hru ? a jestli z toho půjdou prachy opětně blizzardu .....
-
A ty si myslíš, že někdo, komu padne něco opravdu hustýho, to půjde prodávat za goldy, když může za skutečný prachy?
-
-
Podle mě hodně lidí bude prodávat za goldy, protože to i psali, že vložení do aukce za peníze bude stát taky reálné peníze
-
Klidně. Samozřejmě záleží na aktuálních cenách, to teprv uvidíme. Ale pokud si vydělávám, fakt nepotřebuju prodat důležitej předmět za dvě stovky, když za ingame gold se můžu ve hře posunout mnohem dál. Protože ingame peníze znamenaj ušetřenej čas.
-
-
Obávám se, že podobně rozumně uvažujících lidí bude ale ve hře naprostá menšina :-\
-
-
Holt, hráče si nevybíráme, bohužel.
Nicméně bude to určitě navázaný na účet, kartu nebo PayPal a to si myslím spousta děcek prostě nezvládá.
Ale já stejně vždycky všechno vybojoval sám, nic jsem od nikoho nekupoval :-) -
-
Já to mám právě úplně stejně. Kupovat si...no, prakticky cokoliv do hry (nad rámec hry a případně měsíčních poplatků) za reálný peníze mi přijde poněkud úchylný, a hlavně to tak trochu potlačuje smysl tý hry, že? No a když to teď oficiálně posvětil i Blizzard, "drobet" mě to vyvedlo z míry.
-
-
-
-
-
-
vypada to ze blizzard vyresil free to play mikrotransakce genialne..
nikdo nemuze remcat na to ze existuje premium obsah nedostupny neplaticim hracum a zlegalizoval obchody s predmety ktere tu existuji snad odjakziva
a jeste z toho maj prachy (troll face)
jen by me zajimalo co diablo 3 na battlenetu vlastne bude MMORPG nebo jen MORPG ? -
-
Alespon jeden rozumnej komentář /applause
-
-
pro mě bylo diablo vždycky o SP zážitku (dohráno snad stokrát) a MP jako bonus
ale teď jsem rád že jsem si trojku nepředobjednal - radši počkám na Grim Dawn nebo než udělaj offline mód -
No pekne citam a neverim chcel som si diablo III kupit pretoze mam zakupene D1 aj D2 ale po precitani tohto clanku ma presla na kupu originalky chut dufam ze to niekdo crackne aby to bol cisty singl..... ja ziadnu aukciu nepotrebujem a bez battlenetu prezijem....a inak nic ma nestve viacej ako hry ktore potrebuju verifikaciu s netu na spustenie vid AC.
-
-
To už je snad hacknuty,nebo ne?Každopádně mě to taky štvě.Beru to jako omezování hráčské svobody.
-
-
Srovnám to tady na správnou míru:
1) Budete platit v € ne v doláčích
2) Je úplně jedno jestli někdo bude mít mega uber vyhypovanou postavu, protože ho při pvp NEPOTKÁTE (aspoň teda podle komentu z www.diablo3.cz), protože pvp má být rozděleno podle vybavení a celkové síly týmu, takže přestaňte brečet, když nevíte jak to je omg...
A vůbec, stejně si to všichni koupíme, tak tady nebudem plakat, nemá to cenu. Na vánoce to snad výjde, tak co :) -
-
Nevim co pisou na diablo3.cz a odkud to vzali, ale oficialni vyjadreni je, ze PvP neni jejich cilem, takze nic z toho co jsi napsal tam neni. Areny muzes chodit, ale neexistuje zadny Arena rating a ani jine bodove ohodnoceni.
-
-
Jop je to tak PVP neřešej to maj asi z WOW.
-
-
Myslim, ze WoW bude mit jeste vuci D3 kralovskou PvP podporu. Viz. oznameni Bashioka, ze chary jsou balancovany podle PvE a ne na PvP.
-
Pokud vim, tak zrovna ve WoWku arena rating je, ne ?
-
-
JJ je. Navic mam pocit, ze poslednich par let D2 byly lidi na battlenetu uz jen kvuli duelum. To bude muset D3 nabidnout hodne kvalitni PvE obsah, jestli si chce lidi dlouhodobe udrzet.
-
-
-
-
A co, tak dítě s equipem bude na ladderu výš jak vy, se toho snad tolik nestane, ne ? Tady brečíte jak moc chcete singleplayer diablo3 a nadáváte na tohle *7*
-
-
Něco vám povím, tahle modernizace her mě neskutečně ser*, včera jsem si stáhnul emulátor spolu s packem 6000 her pro nes, segu genesis atd. a řeknu vám ža od včera nehraju nic jinýho a královsky se bavým tak jako když jsem byl malej. Michael Jackson Moonwalker, aliens3, Earth worth jim 1, 2, Aladin, Lví král, Shadow dancer, Shadow of the beast, Shinobi, Sylvester and Tweety in Cagey Capers, Sword Master. a takhle se dá pokračovat dál a dál všechno jsou to ůžasný hry. Kam se poděla ze současnejch her veškerá zábavnost kterou tyhle stařičký hry nabízely???
-
-
souhlas.Moonwalkera jsem taky hrál *15* *15* .
-
-
Hah Čínsky vezni už nebudou farmit goldy ve wowku, ale farmit itemy v diablu :D
Jinak pro mě si to tím blizz totalne pos**l penez maj jak sr***k a ješte zas chtej vydelávat na tomhle a omezovat tak neuveritelnym zpusobem hrace.
Nemít Diablo také jméno prodaj toho sotva 5kusů. -
aspon ze vyjde ten Torchlight 2 s MP Lan i Online a s podporou modu. pritom je to klasicky diablo jak remen
-
-
jednicka se mi vubec nelibila
-
-
Víte někdo jak tu bude fungovat v praxi? Tady čtu v komentářích samý pobouřený děcka, který brečej už jenom z principu, že tam je něco placený a druhá polovina děcek brečí, protože si to bude muset zaplatit, když nebude chtít čekat pár měsíců :D Pokud by to byl systém jako v původní verzi APB, kde tento aukční systém za reálný prachy fungoval skvěle, tak je to pro mě palec nahoru
-
-
Jenže tady nejde o princip samotný který je daný pro hru, ale o princip s jakým způsobem se k tomu postavuje Blizzard, ono je skvělé vymyslet něco z čeho tečou penízky pro nic za nic. Jen lidi kupujte a prodávvejte, hlavně ať je toho hodně že. Nám totiž nestačí vydělat na prodeji hry samotné. My musíme mít přeci víc, mnohem ale mnohem víc než ostatní. A to že dokáží vynalézt způsob na kterém jsou miliony lidí závislý skvělou hratelností a pomalu nejí a nechodí do školy je přeci věc až na druhém místě..
-
-
A proč ti vadí, že si to někdo může koupit?
Vždyť tebe nikdo nenutí a když si dát hru jen pro sebe ani nikoho nepotkáš. -
-
Takže se vám opravdu líbí že se stalo s Diabla WoWko ... no mě právě že tedy zrovna ne.
Pedro koukám že je to na povaze člověka, někdo hamouní a hamouní a druhý naopak myslí na ty ostatní aby se bavily. Já osobně jsem pro zábavu a ne drancování pro prachy kterých je na světě jak s prominutím sra*ek.
Takže ano managery chápu. -
-
Ale tys mi neodpověděl - co ti vadí na tom, že si někdo koupí věc za prachy?
Tobě to zábavu nijak nesnižuje, hraj si jak chceš. Tak proč ti to vadí? -
-
Protože už jim nestačí dávat peníze jen za hru jako takovou, ale člověk bude platit za to že vůbec hrát může, ať už platím internet za to abych si hru zahrál, nebo platím měsíční poplatky ( které sice ještě Blizzard nepotvrdil ) ale věřím že tomu tak bude. Takže tyhle "mikrotransakce" mi na hrách opravdu vadí. Vadí my smysl mikrotransakcí, že ze hry dělají to co hrou už není, ale je to práce pro výdělek. 75% hráčů to bude hrát proto aby si přivydělalo a ne pro to pod jakým smyslem dříve hry byly vytvářeny. A to mi vadí.
-
-
WoWko v hodně věcech vycházelo z Diabla, takže této podobnosti se nevyhneš. Navíc ve WOW udělali za ta léta milion změn v systému a snažili se vytvořit co nejlepší systém, který tvoří standarty MMO v dnešní době, tak proč některé dobře fungující RPG aspekty nepoužít v diablu?
-
-
-
Kdyby si byl manažer takové firmy, o co by šlo tobě?? já myslím, že taky vydělat, všichni tu brečí nad blbostma, ať si klidně vydělaj, když já se budu bavit. A nebudou například ty měsíční poplatky, což nevěřím...
-
-
No APB to byl i se svym aukčním systémem jednoznačnej úspěch, na tom se asi shodnou všichni analytici světa. Miliony v prdeli, akcionáři nasraný, projekt na prodej po pár měsících, žádný odškodnění hráčů. *Aplaus ve stoje*
-
-
Já neřešil hru jako celek, ale mluvil jsem jen o aukčním systému
-
-
-
Jo a ještě vlastně Blizzard nevylezl s tím že se budou platit měsíční poplatky.
Takže to taky očekávám a Diablo 3 zatracuji na vždy. -
-
na poplatky si budes moct vydelat prodejem veci na aukci ;]
-