Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Tak jen Blizzard utvrdil můj názor, že si bude lepší pořídit konkurenci s ne tak velkým jménem. Jdu do Torchlight 2.
-
Tak osobně si myslim že těmahle rozhodnutíma dost lidí na...ou, a jestli nebude Diablo III opravdu něco jako megasupernejvícnejhustší pařba tak taky pěkně zapláčou, protože se jim na to už jen díky avizovanému nutnému připojení na web + další nesmysli co sem se už dočet vykákne každej 3 člověk *16* a nemožnost hrát singel offline je jedna z nějvětších demencí co jsem za poslední rok slyšel *11* *11* už teď se začínam obávat že si nainstaluju III Diablo a hodně rychle ho smažu a nainstaluju radši 10 let staré Diablo II howg *12*
-
-
Beztak si na tyhle ochrany nejvíc stěžují piráti, ten zbytek proti tomu bude v celkovém výsledku zanedbatlené procento.
-
-
Jezismarja pochopte uz konecne, ze pirati si na tyhle ochrany nestezuji, protoze oni je ve hre nemaji... s touhle ochranou se potka jen platici zakaznik... Co treba pouzivat selsky rozum? :-)
-
To víš že jo. Piráti si v klidu stahujou warez bez jakýchkoliv ochran a buzerací, zatímco člověk, který za hru vysolí vlastní prachy, naráží na tisíc a jedno omezení.
-
-
To nepopírám, zrovna třeba Assassin's Creed a jeho velice stabilní servery, to byla kapitola sama pro sebe. Ale v zásadě ta ochrana byla úspěšná, protože ta ochrana zůstala slušně dlouho nepokořená, takže si to netrpělivci koupili. A třeba H.A.W.X. 2, nebo Darkspore jsou asi stále nepokořené. Ale teď si vem, že by Diablo mělo třeba ten jejich generátor prostředí na serverech. Co s tím udělají Skidrow a ostatní? Sotva něco.
Nebo Starcraft. Spousta lidí brečela na absencí LANu. O skoro rok později se LAN podařilo číňanům zprovoznit. Který multichtivý pirát tohle vydržel?
Pokud Diablo zůstane necracknuté, tak to bude malá revoluce, pokud ne, tak se půjde dál a možná se člověk i dočká offline modu jako u AC. -
-
to je kravina technicky vzato de jen o to jestli se toho někdo ujme takovej RAZOR zvládne všechno :x takové moudro do budoucna prachy klidně dám stejně jako každej druhej jde jen o kvalitu nevidím důvod proč platit 1000 za starou hru v nové grafice i když konkretně tohle nehodlám ani krást to je to smutný v dnešní době maj ty hry tak nízkou uroven že každej komu de o solidní hratelnost uvidí hned na prvním videu jak je to o ničem*1*
-
-
-
No, mě osobně to teda docela štve... Jako pardon, ale pirát si může hru hrát kdy chce, i bez netu, protože to má craclý a ten, co si to koupí musí bejt jak pablb napojenej, jinak si neškrtne je hrozně nefér a podporuje pirátství. Mě dokáže vytočit i třeba to, že si koupim hru a je tam limit na instalace (většinou 5). Je to zase další věc navíc, vždycky si muset klíč "aktivovat" než hru odinstaluju a pokud mi klekne počítač, tak tu instalaci ztratim, případně se musim domlouvat přes podporu. Já myslel, že by se mělo razit to, aby vše bylo jednoduchý, intuitivní a přístupný a to tyhle ochrany nejsou... Proto už nikdy hru s takovouhle ochranou nekoupim a radši investuju do něčeho jinýho...
-
-
-
Ludia vsetko je o prachoch. Moja rada:
Nekupujte hry, zadovazte si priatelku, ozente sa. Uvidite je to lepsie ako davat prachy za nic.
Takze neurazte sa, ale ja sa musim tomu vsetkemu zamiat *1* -
-
To ze mam dve deti mi jako ma nejak branit v tom mit jako konicka hrani? Proc?
-
No jó pán už je "dospělej",ženatej a za vodou, jen se divím co tu na games.cz takovej chlapák pohledává... asi se přišel jen "pochlubit" nebo tak něco.
-
Kdyby to tady šlo, máš ode mě +1000. :)
-
-
Já sem ženatej 5 let a věř že si občas zapařim moc rád *5* *5* *1*
-
-
myslis, ze lidi, kteri nemaji na to aby kupovali hry si muzou dovolit zadovazit priatelku ? :D
-
-
Ja len pisem, ze nema zmysel nejaku hru kupovat. Zivot neni hra. Je tom ci o par rokov budes alebo nebudes sakramensky lutovat.
-
-
zase to tak nehrot, znam lidi co pestujou kaktusy, prosedi hodiny u modelu letadel, nevstanou od knizky dokud ji neprectou, kazdy druhy den jdou s kamosema do hospy...atd.......nekam mezi to dosad pocitacove hry a zjistis, ze to neni nic ceho by mel clovek litovat pokud to neprehani, ale to plati o vsem
-
-
jasně, že jo. Maj jen jiný priority.
-
-
-
Aby se zabránilo cheatování...A to že si někdo koupí za reálné peníze nadupaný meč cheat není? :-D Sorry, ale tato hra díky tomuto přístupu mě nechá chladným, viva la warez - dříve zločin dnes spravedlnost.
-
-
Nazývat krádež spravedlností je už i na mě silné kafe.
-
-
Pro mě je zase silné kafe dívat se na to, jak herní trh jde velice rychlým krokem do záhuby. Kvalitní hry jsou už dnes spíše výjimky, než pravidlo. Alespoň tedy pro mne. Proto se opravdu nedivím když si někdo hru před koupením stáhne. Případů tzv. leštěných prdů, kdy bylo slibováno hory doly je nespočet.
-
-
Mám za to, že je to trend moderní doby. Člověk, který nechce cpát peníze do nákupu in-game předmětů, se musí smířit faktem, že bude pro ostatní looser. Aneb drtivá většina her, které jdou hrát online, už dávno není o tom, kdo je nejlepší, ale o tom, kdo má nejnaditější peněženku.
(poznámka bez návaznosti na původní příspěvek): Celkově bych z debaty na tohle téma vyloučil především jedince, kteří do hry vrážejí peníze, které si sami nevydělali *kuck* dostali je od maminky a tatínka *kuck*, těm to totiž podle všeho bude vadit nejméně.
-
-
A ještě jedna poznámka... Jak zapadá aukce do příběhu hry? Diablo bylo o 1 hrdinovi, který zachraňuje svět... Mnoho to zkoušelo před ním, možná jich na cestě bylo několik a mohli se potkat (multiplayer). Ale narozdíl od WoWu svět Diabla nikdy nebyl "přecpaným" světěm plným hrdinů... Aukce tu prostě nedává smysl.
-
-
no nevim, ale kdyz jsem hral d2 tak i v singlu jsem potkaval obchodniky s precpanymi inventari, kteri cekali az si od nich nekdo neco koupi...to jako vsichni ti obchodnici cekali jen na me, samotneho hrdinu ? tak to chudaci asi moc snadny zivot nemeli :D
-
-
Jako sry, ale tys u NPC nacházel setové či Unique věci popřípadě různé šutry? Tak to potom pardón..
-
-
Já tedy ano, ty ne?
-
tak vygamblit se daly slusne veci
-
-
-
Zapadá to do vývojářských peněženek...
-
-
Nerozumím smyslu Online důvodu... Takže podle nich si Singl postavy vytváříme na to, aby jsme s nima mohli hrát Online? Když budu chtít hrát Online, tak si vytvořím postavu Online, ne!? Opravdu jim někdo tenhle důvod žere? *12*
-
Komu některá věc vadí, asi v životě nehrál diablo2 po battlenetu:D Vadit, že se to nepůjde hrát offline, může jen pirátovi nebo blbovi, navíc stejně jim to vydrží pár dnů jako u všech ubi her než jim to někdo crackne. A aunkční síň? Boha jeho hráli jste vůbec někdo diablo 2 po netu? Všechny itemy se dají koupit po netu když máte prachy, jen to tentokrát chce jít přes blizzard, to je toho, komu se nebude chtít utrácet, tak si to stejně vyhraje tak o co jde *5* A modifikace? Doufám, že jim to vyjde, bo mám všech botů, map hacků a kreténských oken v trade tabulce, kdy se vám vyhážou věci z batohu + výstroj, týpek to pobere a odhlásí se fakt dost, pouď sem to ovšem nedělal já *1* U d2 před BN jsem strávil tolik času, že bych se tím raději ani nechlubil, d3 je pro mě a mý kámoše povinnost a všichni máme předprodáno, ave *1*
-
-
to že mám radši singl než MP neznamená automaticky že jsem pirát nebo blb. Možná tak dinosaur protože to co se děje(FBLike funkce, SP jako bonus k MP - dřív to bylo opačně apod.) už pro mě není ! Bojím se dne kdy bude na facebook spamovat že tenhle získal tenhle achievement v týhle hře.
-
-
Hehe ;-) Settlers 7? :-D Ty achievementy apod. me vazne se*ou... neustale vyskakuji blbosti, ktere sirit dal nehodlam....
-
-
no zrovna settlers 7 v tom vyniklo. A to jsem ho bral za plnou cenu :-( Dodneska si to stejně nemůžu zahrát protože buď blbne net mě nebo jim server. Prostě každou chvílí mi tam nejde postavit baráček a když to půlhodiny zkoumám tak zjistím že mi nejede net :-(
-
-
-
-
poviem k tomu len tolko, mne na celej tejto zalezitosti nic nevadi, OKREM jednej veci, a to je aukcia za REALNE prachy, podla mna to nie je v poriadku, to za ingame prachy by som povedal je super vec, pretoze ked ti za barbara ani za boha nejde dropnut nejaka schopna zbran tak nejaky mag ju mozno bude mat v aukcii na predaj a ty mozes za svoje nahrabane peniaze kupit to co presne potrebujes, v podstate sa podobne veci uz robili aj v D2, len to nebola aukcia, aukcia je lne pohodlnejsi sposob nakupu, ale takto rozmyslam neviem aky bude mat zmysel hrat vobec hm poriadne online, tzn nie sam ale viacej hracov, pretoze ked mozem hrat aj sam a viem sa dostat na aukciu tak na co davat z nejakym cudzim clovekom partu a hrat to skupinovo ? tymto to straca vyznam, MAX. to PVP bude este asi stat za nieco, inak rozdiel medzi SPonline a MP online bude minimalni, takze ja davam aukciam za ingame peniaze velke PLUS a aukciam za REAL peniaze velke MINUS
-
-
kdyz to budes hrat v parte, tak treba budou silnejsi monstra/vetsi pocet a treba zvysena sance na drop, vic penez, vic expu.....jako jestli chces davat real prachy do hry, tak urcite zvyseny drop nepotrebujes, ale ja teda nehodlam nejake realne prachy na nakup investovat
-
-
Ať si to tvůrci nebo ,,věrní" fanoušci v diskuzích obhajují jak chtějí, není to nic jiného, než snaha urvat co největší zisky. A protože si to lidi nechají líbit (protože si jako vždy největší část lidí řekne ,,A mně to vlastně nakonec nevadí"), tak si Blizzard namastí kapsy a bude moci přemýšlet, jak s hráči vymr...err...řekněme vytřít podlahu příště a ještě více. Kdy si konečně hráči uvědomí, že by z pozice konzumenta mohli, a hlavně měli říci ,,Tohle ne." ?
Hráči by si měli uvědomit, že za kroky herních společností si můžou dosti často sami. -
-
Tohle, nahodou od prihlouplych sluzeb jako Xbox Live a CoD Elite, kde platis vlastne za nic co ostatni nabizeji zadarmo, tohle ma nejakej napad a urcitou realnou ideu... pokud blizzard nebude brat 50% z vydelku(coz samozrejme nebude), tak moznost obchodovani na aukci s hernimy predmety za realny penize, je uplne super... samozrejme pro lidi, ktery se neboji investovat a trosku rozumi obchodu a neco na tom vydelaj... ja v tom vidim super prilezitost prividelku, na ukor ostatnich 'hloupejsich'(misto hloupejsich si dosadte co chcete, bohatsich, linejsich, takovych, kterym se nechce travit cas ve hre schanenim reagentu, ale chtej hned hrat) hracu
-
-
tak jako ono i ve wowku se bezne dalo vydelavat (ingame prachy) jen sledovanim aukce a skupovanim/prodavanim predmetu, ktere tam dal nekdo za nevyhodnou cenou
-
Mám-li být zcela upřímný, tak Tvůj popis situace mi docela dosti evokoval...řekněme geekův mokrý sen (držím si palce, aby to někdo náhodou nepovažoval za sprosté slovní spojení, v dnešní době člověk nikdy neví), aneb ,,Já všem zlým jazykům ukážu, že si budu vydělávat civěním do obrazovky.".
Ale tak budu Ti držet palce, abys ve výsledku tratil co nejméně. -
-
A dodatečně mě napadlo - nespoléhá náhodou Blizzard právě na tenhle přístup nepochybně početné skupiny jedinců? A ani na vteřinu nepochybuji o tom, že ve výsledku bude jediným, kdo bude na tomhle aspektu vydělávat, právě Blizzard.
-
-
Nechapu proc mas problem s tim, ze Blizzard na necem bude vydelavat.
-
-
-
-
-
Taková stupidní kravina jako se série Diablo mě nechává naprosto klidným, nechtěl bych to ani zadarmo... *11* *11* *11*
-
-
TROLL ATTENTION, don´t feed him.
-
-
lol na takovýho fail trolla neni potřeba ani upozorňovat i můj pes dokáže trollovat líp
-
-
Mě nechávají absolutně klidným mléčné výrobky, ale dneska skočím do provozu oznámit jak moc bych jejich jogurty nechtěl ani zadarmo *5*
-