Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja si nemuzu pomoct,ale uz nejakou tu dobu se nemuzu zbavit pocitu,ze blizzard uz davno neni to co byval.S prichodem wow se z nich stali nenazranci,kterym jsou fanousci uplne ukradeni,krom jejich penezenek.
    Asi se mnou spousty jejich fanousku souhlasit nebude,ale na me to tak proste uz nejaky ten patek pusobi.
  • Myslím že jen chtěli eliminovat piráty a pak si navymýšleli další stovku důvodu, proč to bez netu nepůjde. Já jim se*u na nějaké aukce. K čemu? Já chci hrát s tím, co najdu ve hře. Proč bych si měl kupovat něco, co našel někdo jiný? Pak se ani nemusím moc snažit hledat. Kdo si chce takhle ochudit hratelnost, dobře ale proč to kvůli tomu musí odnést ostatní. Vážně sem se těšil ale takhle jim na to kašlu. To si vážně radši koupím Torchlight 2. Navíc bude myslim i levnější a bez ochrany, co omezuje zákazníky.
  • Ked povedal ze herny byznys je teraz inde ako volakedy, mal pravdu. Volakedy vyvojari mohli hru potopit len jej zlou kvalitou. Teraz sa hry potapaju takymito rozhodnutiami. Kvoli jednej veci(aukcia) zakazat dve dalsie(SP pri off-line a mody)? V tom su hlavne peniaze plynuce z tych aukcii, ochrana hracov je minoritna rovnako ako ochranit hru proti piratom(co sa aj tak nepodari). Som zvedavy kolko ludi si rozmyslelo kupu tejto hry.
    • mondzi
      SP nezakazali kvoli aukcii a mody boli zakazane uz v D2 ("zakazane" musis brat v kontexte s battle.netom, tam by to bol cheat). Mody mozu kludne vzniknut, tak ako vznikali v D2, len Blizzard nevypusti ziadne nastroje atd. lebo ho to nezaujima. Nic sa nezmeni.
  • Nechápu to.nemůžou prostě udělat hru bez cheatů?Já je stejně nikdy nepoužívám.Naposled v GTA San Andreas a i to bylo prostě jen tak pro zábavu. Jde tu prostě jen o business. Dneska to není jen herní svět, ale zábavní průmysl. "zábavní" "PRŮMYSL".
    • Cheaty jsou pro vývojáře. Je způsob, jak je odstranit, ale neni to tak jednoduchý a myslim, že i do budoucna je vývojáři potřebují, pro tvorbu updatů a patchů....
  • heartless_cz
    Nechápu, proč tolik lidí nadává na RMT aukce. Naopak v tom vidím cestu, jak omezit černý trh s předměty. To že Blizzard nebude sám nabízet předměty, tomu dodává důvěryhodnosti. Nikdo vás nenutí nic kupovat, ale pro mě to bude ráj obchodování. Nehodlám to nijak dotovat, prostě budu vycházet z toho, co najdu. Diablo byla a je hra o hledání lepšího a lepšího vybavení a jeho prodeji za něco jiného.
    Jediná nová informace, která mi zatím přijde kontroverzní, je zrušení skill pointů. Každopádně se stále dost těším.
  • No...sice mám Blizzardy rád a bráním je jak jen můžu, ale tohle vážně posr*li...
    Kašlu na Diablo 3, raději si užiju pořádně Torchlight 2, až vyjde...
  • prudislav
    Věřte tomu nebo ne - existují i lidi kteří i v takový super online hře jako diablo nemají rádi/nikdy nespustili MP a hrají Singl pořád dokola. A rádi by si to zahráli na noťasu kdykoli a kdekoli a ne jen tam kde jsou online! A piráti ti si cestu najdou o to se nebojím jen doufám že někdy Blizz ba i Ubi vypustí offline patche na svý DRM
    • Tomu bych moc neveril a kdyz uz,tak nejdriv tak za 5let od data vydani.
      Sice se porad vsichni ohaneji tim,jak jim to v prvnich dnech uvedeni na trh pomuze,ale aby tu ochranu zrusili rekneme po pul roce,kdy uz ta ochrana svuj ucel stejne neplni,tak to je ani nehne.
  • Pre tých čo vravia že toto je dobrý spôsob a že sa tým obmedzí pirátstvo...pozrite sa na Starcraft 2. Na tú hru som sa tešil dlho a povedal som si,Blizzard je firma ktorá robí dobré hry,má veľa fanúšikov a nesklame ich.Chyba.Doniesol som hru domov.Najprv som ju nemohol spustiť lebo "nefugnovala" pod českým windowsom. KeĎ náhodou vypadne net,nemôžem hrať.Multi ma nezaujíma,kupoval som to kvôli singlu(ktorý mimochodom tiež dodrbali) a práve kvôli tomu mulťáku sa sťahuje minimalne 15MB patch každých pár dní keĎ to zapnem a niekedy to aj zamrzne v polke a nemôžem to spustiť kým sa nenainštaluje.Pritom ma to vôbec nezaujíma,že sa damage niektorej jednotky zmenila z 25 na 30. Oveľa jednoduchšie by bolo keby som si to stiahol a hral single. Plánoval som kúpiť aj dalšie 2 pokračovania ale nie ďakujem,radšej stiahnem. A myslím že takto prišli po SC2 o dosť zárobkov do budúcna. A teras sa chystajú urobiť to isté s diablom.Nie Ďakujem,neprosím
    • Nechápu, proč máš za tyhle nepravdy tolik plusů:
      1)SC funguje od začátku na CZ Win bez problémů
      2)Ke hraní není třeba připojení, jen pak nezískáváš achivementy
      3)Patch můžeš nainstalovat i později, stačí nastavit v settings
    • Jen jestli nekecas, protoze SC2 v singlu bez inetu jede. Pochopitelne se ti v ten moment neuploaduji Achievmenty. Co se tyce technickych problemu, s originalkou je resis na tech supportu.

Ja bych oponoval, ze naopak SC2 je dukazem, jak to ma fungovat. Protipiratska ochrana, ktera nijak neobtezuje. Neustaly vyvoj a podpora bez mesicnich poplatku. Muzem se hadat, koho hra bavi a koho ne, ale co se tyce technicke stranky - kez by vsechny hry na PC vypadaly takhle.
      • a čo sa týka tech supportu,nemajú riešenie na ani jednu z tých vecí,skúšal som
    • Když ti vypadne internet, tak to akorát deaktivuje achievy, co si pamatuju. A stáhnout 15 MB je v roce 2011 opravdu problém?
      • Tú hru som kúpil,lebo som od nich čakal že to bude dobré...a ako pozerám aj po nete,tak veľa ľudí má ten istý názor takže sorry,ale tú pc scénu si dokašlali sami...

A sorry nebol by to ani tak problém,keby som tú hru nemusel furt spúšťať tým že zmením informácie v registri a keby ten patcher nezamŕzal minimálne trikrát kým to stiahne
    • Tak se nediv, ze se blizard za chvili na pc scenu vysere, kdys kazdy pirat jako ty bude mit takovy nazor....
      • To by ale bylo fajn, fakt si myslíš, že by se PC bez podobných vývojářů neobejde? Klidně ať si EA, Activision a další rádoby velikáni přejdou na konzole, pořád tu jsou další firmy a nezávislý vývojáři, kteří PC scénu podrží. A indie hry jsou zrovna dnes dost v kurzu. Fakt je, že stejně hry od EA třeba vůbec nehraju, naposledy to byl snad Mirrors Edge a od Activision jsem hrál snad COD4 a tak nějak mi jejich hry nechybí. To samý u Blizzardu, i jejich hry šli kvalitou hrozně dolů. to si radši nainstaluju D2 nebo starý Star Craft...
        • Zadarmo ti hry nebude dělat nikdo, ani indie... :-)
          • Zadarmo to nikdo nechce, ale nechci zase bejt ždímanej, o což se teď activision a EA snaží v prvé řadě...
  • Pro ty kterým to ještě nedochází, tak je před námi další důležitá údálost, která ovlivní směřování herního průmyslu. Diablo III bude obsahovat neůnosné množství vojebů a jestli jim za to budete platit tak zaplatí i ti co za Diablo III nedají ani korunu.
  • No, já se nebudu stydět za svůj názor: Chvíli po vydání to už bude na warforech a torrentech s pořádným crackem. Stejně jako fanouškovské mody se nakonec rozjedou. Zajímalo by mě, jestli by se mezi vámi alespoň deset procent lidí, kteří by si to doopravdy koupili.. *7*
    • Zrejme ti uplne nedochazeji dusledky tohoto prohlaseni. Zatim se zda, ze i SP pojede na server instanci u Blizzardu. Jedine tak zreguluji dropy anebo spawny nepratel. Cili pravdepodobnost cracku je asi takova jako u WOW.
      • No co já vím, tak wow se dá hrát i na free. Neříkám, že jsou bezvadný a sám je nemám rád, ale i u týhle hry si piráti našli svojí cestu.
        • Jo, akorát je to totéž jako lízat pіču přes sklo...
    • Cajk
      A ty to po nich za těhle podmínek opravdu chceš? Hru si nestáhnu, ani nekoupím, radši si jí vůbec nebudu všímat. Škoda, že to neudělají i ostatní, situace v herním průmyslu by se časem jistě opět dostala do normálu..
      • Cajk: presne toto urobím aj ja. Herná scéna prišla o jednu klasiku, ale kašľať na to. Sú aj iné hry...
    • Podle sebe soudím tebe? Já osobně už mám Diablo 3 předobjednáno od dubna 2010.
      • Však já netajím to, že si jí stáhnu.. *3*
        • To ale nevíš, o co přicházíš - mít od Blizzu origošku je trochu jiný kafe *2*
    • prudislav
      no jako o koupi jsem přemejšlel už delší dobu ale když vidím tyhle "super" novinky tak si koupím radši něco jinýho
    • *.. meti vámi našlo alespoň.. Omlouvám se, zapomněl jsem to tam dopsat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší