Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
VALVe se uz tise smeje :))
-
-
A můžeš nám nezasvěceným osvětlit proč by mělo?
-
-
O eventuálním zpoplatnění Battle.netu se mluví už docela dlouho. A když teď strejda Kotík konečně přišel na to, jak získávat prachy z multiplayeru Call of Duty, může se vrhnout na louskání dalšího oříšku (ve kterém očekává zlaté šaty, kočár s koňmi a jiná překvapení).
-
-
a co teprve jak se bude smát, až přijde s měsíčníma poplatkama :D
-
-
Jsem skepticky, ze pujde podobna vec jako ucty a aukce s realnymi penezi jen tak celosvetove nasadit. Takovouto sluzbou totiz Blizzard chte nechte preslapuje do bankovniho sektoru. Na to se vaze v kazde zemi dost odlisna legislativa, od danovych zakonu po nutnost koncesi atp. Abychom se nahodou nedockali toho, ze dle licencnich podminek nepujdou financni transakce kupr. v CR vyuzivat... :-\
-
To zas dopadne stejne ako AC2 zo vsetkym co ktomu patrilo(dos attack na servery, low ratings od userov a celkove sklamanie inak skvelej hry).
-
-
ucebnicovy priklad trolla :)
-
-
Tak proč rovnou nevydat Diablo primárně na konzole a na PC hráče hodit stejnej bobek jako Dungeon Siege III? Blizzard jsem měl za srdcaře, ale asi jsem se spletl. A argumenty Blizzardu opravdu žeru. V době, kdy Witcher 2 dokázal, že dobrá hra se dá prodávat po stovkách tisíc kusů i bez DRM Blizzard udělá tohle... Jsem přesvědčen, že Diablo velká většina lidí nehrála kvůli multiplayeru, ale kvůli návykovýmu a xkrát znovuhratelnýmu singlu.
A na mikrotransakce zvysoka s*ru. Už jen čekám, kdy se ve hrách začnou objevovat reklamní sdělení a člověka už od reklam neuteče jinam než do lesa!!! -
-
Souhlas... v Diablu sjem enchal stovky hodin a vsechno v singlu... hraju hodne MMORPG ale Diablo mi vzdycky stacil singl, maximalne LANka...
-
A já jsem měl za to, že CD Projekt hodil bobek na hráče tím jejich závěrem.
Kromě toho Blizzard míří výš než CDP, pro který tohle byla jediná šance pokračovat. -
Reklamni bannery byly ve hrách Blizzardu už od Starcraft 1. Ted to vypada, ze jsi na oficialnim Battlenetu asi nikdy nebyl :-).
-
-
Přiznávám, nebyl. Štve mě, že budu výmyslama Blizzardu postiženej i v singleplayeru. Přesto, že o online hraní Diabla nemám zájem.
-
-
zkus z nich něco dostat na foru Diabla 3 - zatím tam nic moc topicu o offline SP neni
-
-
-
-
Blizzard si dlouhá léta vytvářel komunitu. A teď ji pro pár špinavých zlaťáků začíná ničit. Myslím(doufám), že toho budou nakonec litovat.
-
-
Nebude, nakonec se to možná ještě stane hitem a ostatní taky nechají své hráče vydělávat ve hře a budou si je pěkne danit. Nevidím na tomto postupu nic špatného. Blizzard chce peníze a peníze potřebuje. Zadarmo z nich nikdo dělat hry nebude. Někde ty peníze vzít za vývoj hry musí. Budte rádi. že je to tímto způsobem, než měsičními poplatky.
-
-
A já myslel, že proto aby měli peníze si hru máme koupit... To je ale divný, asi žiju v jinym světě. Pokud chtěji vydělávat na mikrotrasakcích, ať daji základní hru zadarmo... Nemysli si, že hry nevydělávaj, oni ale potřebujou víc a víc, aby si mohli žít jako prasata. A pevně věřim, že nakonec to dostanou spíš ty manažeři, co jim tam vytvářej grafy toho, jak co dneska letí... A měsíční poplatky jsou u D3 nemyslitelné, pokud nejde o MMORPG, které potřebuje tisíce serverů aby mohl hostit miliony lidí...
-
-
For je, ze za techto podminek i obycejny SP bude muset mit server instanci nekde u Blizzardu. Ten bude losovat dropy a generovat spawny. Takze si vlastne Blizzard sam pridelava naklady. Ale kdo chce kam... :-)
-
takhle by to bylo, kdyby přišli každý rok s dalším dílem diabla, případně ob rok...
-
-
Na vývoj hry jde zpravidla zhruba třetina celkových nákladů na hru. Zbytek jde do reklamy. Potřebují legendy jako Starcraft II nebo Diablo III takovou reklamu, aby se na hráčích vydělávalo dvakrát? A jak ospravedlnit to, že péči o online hráče odnesou ti, co je multiplayer nezajímá?
-
-
Ty co multiplayer nezajímá, by si většinou chtěli stáhnout hru z warezu. Konečně se k tomuto přiklonili a tvrdě zakročili. Ti co za hru platí, platí i za ty co hru stahují. Asi něco jako naši příživníci na sociálních dávkách, kteří nevědí co je to práce. Já kdybych něco tvořil nějaký rok, taky bych nebyl rád, kdyby si to lidé volně stahovali. A ti co si hru koupí, můžou single hrát i po multiplayeru a izolovat se od ostatních hráčů. A kdo nemá internet? Taková výmluva, kdo dnes nemá internet, jakoby nežil.
-
-
To je princip kolektivní viny, já si hry kupuju i proto, abych je měl na poličce vedle knížek, protože jsem u nich něco prožil. Je to pro mě další komplikace. Pirátství je problém Blizzardu, ne můj. A dovedu si živě představit situace, kdy Blizzardu klekne server a já si nezahraju. A i kdyby nešlo o server, ale o výpadek ze strany providera, znemožní mi to hru. Nejde o život, ale o to, co po technické stránce hry chci- minimum komplikací.
-
njn ten co nemusí MP nebo ten kdo chce hrát na notasu je automaticky pirát ach jo. Jo dřív jsem sem tam hru upirátil - dneska když už jsi vydělávám sám si kvalitní hry kupuji(občas i klenoty co jsem miloval z pirátskýho období) ,ale buzerační DRM nebudu podporovat ani u Diabla ani u Ubisoftu! Ještě že je dostatek her co jsou kvalitní, nebuzerujou legálního zákazníka a já ji ještě nemám
-
-
njn a já jelikož se k desktopu dostanu jen o víkendu kdy se dostanu domů (přes tejden jedině noťas - škola+práce 200km od domova ) tak to bude krapet horší a i v tý Praze přes tejden nejsem vždy na místech kde můžu být na netu
-
Máš pravdu s notebookem, že tam ten net je problém. Taky by mi vadilo kdybych sebou tahal notebook a nemohl hrát Diablo 3 jen proto, že chtějí vydělat víc peněž. O to je to bolestivější a tvrdší rozhodnutí Blizzardu.
-
-
-
-
-
-
Navíc bych řekl, že offline SP půjde, nepůjde MP a možnosti Battlenetu, který příjde s mnoha vylepšeními při vydání D3.
-
Rozhazujete tady názory, jak to podělali a že to tím zkazili, ale hromadu hráčů ta aukce za peníze vůbec nepostihne. Postihne to jen hráče, kteří budou hrát PVP na nějaké profi úrovni (pokud to bude vůbec možné), protože budou potkávat namakanější hráče.
To že zase budou farmeři, kteří budou chtít vydělávat jasně, ale nikdo vás nenutí s těmito hráči hrát. Řekl bych, že to pro spoustu nás naopak přinese zajímavou možnost přivídělku, ze kterého posléze můžeme financovat napříkald hrací čas na WoWku atd. Kupovat itemy můžete za goldy, prodávat za prachy (pokud myslíte, že jsou bezva a bude o ně zájem, jinak na to zapomeňte.) -
Teda i když se to většině nelíbí, tak je to správný tah Blizzardu. V Diablu 2 si takto vydělávají lidé už dlouho, ale Blizzard z toho nic nemá. A v Diablu 3 si tím zvětší zisky a my budeme mít alespoň pořádný datadisky :D. Když se na to člověk podívá, řekne si ždímačka penež. Ale to můžete říct i o World of Warcraft. Nikdo nás v aukci nutit kupovat předměty nebude. A když budete chtít tak si na bohatších lidech můžete přivydělat. Blizzard z toho samozřejmě něco chce mít. Kdyby z toho nic nechtěl mít, tak to nechá jako v Diablu 2, kde se na každý server přihlásil spamer a odkazoval na stránky, tam samozřejmě předměty atd..... za peníze. Je to problematika, Blizzard se zbaví těhlech vydělávačů tím, že si je jakoby bude danit.
-
-
Tak tak škoda jen že nás oddělí od amíků, bych se na nich pěkně napakoval
-
-
docela zajimave rozhodnuti. jen si nedovedu predstavit, ze tato hra nebude 18+
-
Na jednu stránku je to jen dobře člověk muže i na Diablu vydělat když bude hrát|!!
Hlavně Ať tam nejsou měsíční poplatky to by mě zklamalo a to hodně!!
Pokud nebudou měsíční poplatky na hře tak to bude skutečný důkaz že nás vývojáři mají radí a dělají hry pro nás a ne pro výdělek!!!!