Přejít na výpis diskuzí
Diablo III opatchováno, už nemusíte čekat 3 dny
29.6.2012 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Mno tři čtvrtě roku jsme čekali aby byla hra dokonalá vyvážená Jak se Blizzard chlubil že si nikdo nebude pamatovat jak dlouho trvalo než se vše odladilo a výsledek? Týden co týden patch ( a to ani nemluvím z jakého důvodu musí vypínat serwer na 2 hodiny po patchy kvůli 3mb?), když už hru koupíš tak si ani nezahraješ a popravdě ten strom dovedností je taky na h...o. Používáš pořád ty samé co získáš na 6 levelu a stím si vystaráš až do konce ( mám postavu na levelu 46 a pořád používám ty samí runy fakt bomba :/ )
-
-
Jde o to že nemusíš používat furt ty samé...
-
-
"Jde o to že nemusíš používat furt ty samé..."
Jako třeba v D2... :) -
No aspon muzes pouzivat sest skillu misto jednoho a setrit bodiky na neco, co ma teprve cenu vylepsovat.
-
-
jinak musím souhlasit s kolegou výš, nejde o to že bys "musel" používat furt ty samé, ale ono tě to k tomu jaksi dotlačí ... u každé postavy prostě narazíš na účinné schopnosti, které pak už nevymněníš za jiné, protože jsou prostě lepší. Mám barbara lvl 60 a Demon huntera lvl 54 a je to přesně jak napsal kolega, na začátku jsem si oblíbil pár skillů a do konce hry (do odemčení obtížnosti Inferno a i během jejího hraní) jsem je neměl potřebu měnit, pokud jsem to zkusil, rychle jsem se vrátil k "fungujícímu".
-
-
A nebylo to třeba tím, že už si na to byl zvyklý a málo si experimentoval/učil se jiné kombinace? Ona totiž spousta skillů se sama o sobě může zdát naprd pokud to ovšem neskombinuješ s 1-2 dalšími. Vzhledem k tomu, že tam je asi +/- 150 skillů na postavu, tak je třeba experimentovat dost.
-
-
co myslíš tím "šetřit bodíky" tomu u D3 jaksi nerozumím, jediné co se dá šetřit jsou goldy, všechny skilly a runy se zpřístupňují samy na určitém levelu *7*
-
-
-
-
"Mezi další nepříjemné bugy, které Blizzard zrušil, bylo neadekvátní množství lootu, které unikátní monstra po smrti nadělila."
Aj viete preco a co konkretne takto fixli? Ked monk pouzil exploding palm na elite pack a jedna elita vybuchnutim zabila ostatne, valor sa stackoval viacnasobne a taktiez loot padol viacnasobny.. Ja som to teda za neprijemny bug nepovazoval ;-) To len k tym whinerom co za tym hned vidia znizovanie lootu, fixovali bug ktory mna ako monka zvyhodnoval, neznizovali sance nikomu. Skoda, budu mi chybat tie casy ked mi z elite packu padalo 5 rare *1* -
-
To mohol robiť ktorýkoľvek class ak používal skill, ktorý dokázal zasiahnuť viac nepriateľov naraz. Celkom jasný bug imo.
-
-
a kdy uz vyjde diablo3?
-
-
Nejspíš už nikdy. *9*
-
-
Diablo 3 opičováno.
-
mohl by mě někdo říct co je to Xfire učet v diablu?
-
-
Xfire je multifunkční program, který spustíš ke hře a on ti monitoruje třeba počet nahraných hodin v konkrétních hrách, funguje také jako chat při hře, že nemusíš alt-tabovat na plochu, hned vidíš že ti někdo píše, ukazuje počet fps, můžeš s ním dělat screeny, videa, nebo streamovat, všechno se to uloží na tvůj profil na jejich stránkách. U některých online her ti monitoruje třeba k/d, jaké mapy hraješ a tak. Vyplatí se to hlavně pokud hraješ online a máš tam hodně přátel. Kdyby tě to zajímalo tak www.xfire.com
-
-
Koho by nebavilo Diablo 3 a chtěl by si zas zahrát diablo 2 doporučuji mod Median XL změní všechny charactery přidá stovky nových monster tisíce předmětů , celá hra se posune o úroveň v obtížnosti, dodá ííbr dungeony apod.
-
mal som magic find 19% a potom 0% a nejak nebolo znat rozdiel. Magic find je na kvalitu ci na kvantitu?
-
-
Magic find zvyšuje počet nalezených magických věcí, ale nemá vliv na to, co se ti pak na itemu vygeneruje. Prostě když máš třeba 200% MF, tak v průměru najdeš 3x tolik modrých/žlutých/legendary. To je celý.
-
to poznas az tak od 150-200%
-
No keď máš základnú šancu na drop nejakých 5% (záleží od nepriateľa, aktu, obtiažnosti), tak magic find ti to zvýši na nejakých 6% - to je skutočne ťažko rozoznateľné ak si nevedieš nejaké štatistiky.
-
-
To tady bude článek pokaždý, když Blizzny opatchují Diablo?
Ještě že ho nepatchují až 2x denně jako CCP EVE. -
-
Klid, poslední odstavec je důležitý! Ale je pravda, že ho měli napsat až za 3 měsíce *10*
-
-
Taky nemůžete rovnou napsat, že vyjde až 10. října *10* Přes amazon se stejně nevyplatí moc nakupovat tak jsem na to neklikl... no tak si počkám ještě *6* *9*
Jen mě trochu zklamali cenou... čekal bych max 60$, je to přece jen pár autorů, né přes 100 *16*
// Ikdyž, zas je tam 350 stran, takže beru z5 -
Len znižujú loot aby sa mi viac sypali peniaze z aukcie. Bez aukcie je to nehrateľné.
-
-
Napísal takú debilinu a miestni demnti mu dajú plusky, hoci pravda je úplne iná - a to že v patchi zvýšili (a to zásadne) drop rate high level vecí.
Traja ľudia napíšu ako to je, dostanú mínusky. Paráda. -
-
Protože tady se většinou pohybují trolové, hateři a noobové. Ostatní to hrajou...
-
-
takzvane gogo HARD CORE!!!... *2*
-
-
-
Já nevím, jsem pouze v hell a aukci jsem nepoužil. Známí jsou v infernu a akci taktéž nepoužili. Kde jsi ty, že je to nehratelné?
-
-
Bez aukce hrát inferno nejde a kdo tvrdí že ano, tak buď lže, nebo měl HODNĚ velké štěstí při dropu itemů. Po 350 odehraných hodinách bych to měl vědět (teď jsem v 4. aktu na inferno).
-
-
Inferno dohraje každý bez akuce, stačí jen farmit a farmit. Tohle není D2. Inferno je end-game tzn. že je to udělané schválně, aby to trvalo dlouho, než to dáš. Working as intended.
-
-
zacal jsme aukci pouzivat az v hell..proc taky ne?tech veci tam jsou tisice a slusny predmet koupis za prachy co nahrajes za den(50k treba),na ucte mas 300-500k ani nevis jak:) nemluvim o high lvl samo
-
-
Zajimavy, ze v patchi 1.0.3 se drop rate predmetu zvysil. A znam lidi, ktery to hrajou uplne bez aukce a jde jim to docela dobre. Je videt, ze o tom vis velky h*vno =)
-
-
OMG ty asi o tom vieš h*vno. A hrajú to tvoji kamaráti aj na inferno. Prvé tri obtiažnosti sa samozrejme dajú hrať aj bez aukcie.
-
-
Keď si to tak vezmem, tak už to hrám 4 krát a ani len raz mi nevypadlo niečo použiteľné, čo by som mohol dať na seba (ak nerátam samozrejme prvých 10 minút na úplnom začiatku). Takže ten loot asi nebude v poriadku.
-
-
Tjn, kdyby to hrál, tak by netvrdil opak. Loot drop se zlepšuje, nešiř tady bludy trolle.
-
-
Me teda nic nepada... Vse prodam, pac je to nepouzitelny a neaukcneschopny a sam za idealnim gearem musim do aukce, coz znamena u 'top' veci 1-3 mil za kazdou polozku inventare. Coz pro zmenu znamena, ze 'top' veci nemam :). Ne, ze by me to od hrani odradilo, jen zkratka hraju min.
Jinak hru od normal az po inferno projdes i bez aukce, to souhlasim, ale to jen proto, ze tam v obtiznoti neni rozdil. Ono vubec jejich pojmenovani je hodne mimo: "normal>nightmare>hell>inferno" odpovida spis "easy>easy>normal>inferno", alespon co jsem hral za monka. -
-
mno to bych uplne netvrdil-hell uz je casto ferovy hell a kdyz hrajes s dalsimi 3mi uz to chce nejakou koordinaci atd jinak je to bez sance..ano kdyz jedes sam je i hell posleze pomerne easy
-
-
-
Hram bez AH a RMAH (nepouzil som a nikdy nebudem) a zatial som sa dostal "len" do aktu 2 na inferne (umela obtiaznost, zacina ma to brutalne nudit). Nenechajte sa zmiast patchom a vyssimi drop ratami, ilvl63 predmet vam sice padne ale vtip je v tom, ze kazdy predmet ma este sancu na roll dobrych statov, na co v tomto pripade mozete rovno zabudnut. Farmenie predmetov zname z D2 (TQ) v D3 nie je, je tam len farmenie zlata (AH) alebo mozete ist rovno do RMAH. Keby to aspon nebolo spravene tak okato :9
-
-
A nebo mužeš jit do GAH a mit trpělivost + mozek?
V GAH je 10x vic itemu ktere jsou 10x levnějši, jenže lidi nemaji mozek (diky bohu) a neumi aukci použivat a dost často se tam objevi věci za par šlupů které se dají přeprodat mnohonásobně dráž (muj rekord prsten za 75k šel za 4,5m). Možna diky tomu se mi vratilo D3 zatim 4x, ikdyž sem kupoval za draho přes battle.net (mimochodem nečekal sem ani den, 3dny sou jen blbé kecy a možná tak extrémní vyjímky), je to takova brigada na prazdniny... -
Protože nejlepší unikáty a runy v diablu 2 padaly každý den že ano, lol. Pokud mě paměť neklame, tak v D2 classic byly nejlepší itemy rare a najít dobrý kousek bylo taky peklo. Očividně víš o Diablu 2 kulové.
-
-
WOW! Prave aj kvoli ludom ako si ty je herny biznis tam kde je. Ocividne nevies o hernom dizajne absolutne nic, lebo by si netrepol takuto sprostost (sorry). Najlepsi predmet v D3 je nejaky zlty alebo modry, nahodne vygenerovany (mozno prave manualne priamo z blizzardu), ktory ma sancu na drop mozno mensiu ako to, ze zajtra presne v 10:00 vyhram v loterii. Myslim, ze si D2 nikdy nehral, alebo si si len myslel ze hras. Skus si niekde najst rozbor lootu a postup (progression) v oboch hrach. Zistis, ze pokial v D2 si siel so silou hore, v D3 ides najskor len jemne dole (aj na helli si stale silny) a na inferne (bez AH,RMAH) ides na uplne dno (preco asi). V D2 si nemusel farmit aby si D2 presiel, farmil (PREDMETY) si lebo si chcel ziskat najlepsiu zbroj (diverzitu buildov, ladder a uber tristram nespominam). V D3 farmis "zlato" aby si si mohol dovolit kupit predmety na AH, aby si mohol progresnut v hre!!!! Vidis ten rozdiel??? Farmit predmety lebo su dobre, zaujimave alebo ti davaju nieco pre tvoj "build" je totalny nezmysel. Je tona veci, ktore su na D3 zle z hladiska dizajnu, proste zle...
-
-
Btw, přesně kvůli takovým jako ty, se stal z WoW carebear cakewalk, kdy mají všichni všechno rychle a easy...
-
Ty ses ala bavil o vzácnosti itemů, ne o tom, jak postupuješ hrou. Potom teda souhlasím. A víš proč tomu tak je? Protože v Diablu 2 nebyl end-game. Pokud si myslíš, že to byl hell, tak si žil mnoho let ve velkém omylu. V Diablu 3 end-game je a tím je Inferno. Pokud si to na Inferno nedáváš, tak to nehraj. Inferno není pro casual hráče. Musíš farmit. Working as intended.
-
Ale, ale, máme tu experta na herný dizajn. A ešte k tomu konšpiračné teórie.
Inak splietaš hovadiny, celý ten ubertristram bol presne taká "umelá" obtiažnosť ako inferno a ešte k tomu dodatočne pridaný ako nejaký endgame content. A to, že si si v diable 2 mohol čo len trochu pričuchnúť k high end predmetom bolo preto, že celé diablo 2 bolo precheatované, prehackované a prebotované až do špiku kosti.
Keď si myslíš, že obyčajný hráč by sa inak dostal k nejakej botd ethereal berserker axe z dropov, tak si padnutý na hlavu.
Skrátka si krásny príklad človeka, čo nie je schopný postúpiť v hre (po 1.0.3 to je už doslova na smiech) a tak obviňuje obtiažnosť, predmety, všetko naokolo - len nie seba.
-
-
-
-
-