Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Bylo to neúmyslné omezení a Blizzard slíbil rychlou nápravu. "

Může mi někdo vysvětlit (klidně nějaký programátor), jak se něco takového stane, resp. vývojáří netuší, jak se to vlastně bude chovat?
    • Proste urobili "priekak" (pr*ser je zakazane :D) (samozrejme to tak chceli), potom sa zistilo, ze je verejnost poburena a tak to fixli (ako vacsina veci v D3).
  • FeebeEWN
    Vývojáři si posvítili také na výdrž předmětů, které se teď budou opotřebovávat poloviční rychlostí.

- ale opravy itemů zdražili 6x ...
    • Tobe prislo adekvatni ze oprava high end 63 lvl gearu stoji 8k? Dik je to uplnej nesmysl...
      • Ale veď 8k zlatých, to vypadne až z nejakých desiatich mobov na inferne... veď to je strašne veľa, v jednom akte ich bude sotva niekoľko tisíc. *15*

Inak death penalty je a softcore stále na smiech a väčšina ľudí veselo "graveyard zerguje" ďalej.
  • "neadekvátní množství lootu" mám brát jako, že když půjdu bosse na Nightmare, tak můžu čekat i něco jiného než 2 modré věci? Jestli jo, tak to je super.
    • bez magic findu mas smulu a muzes cekat nejspise jen dve modre veci.....kazdy % MF je opravdu znat. daleko vice, jak tomu bylo v D2
      • Já vím, že jde, ale mi šlo spíš o to, že když jsem šel bosse poprvé, tak bez jakéhokoliv Magic Findu 2 žluté věci, podruhé se musím spokojit s modrýma a to jsem měl dost vysoký Magic Find, tak si nemyslím, že bude problém tam, protože z elit (champů) mi žluté věci padají.
        • ano na normalni obtiznost a prvni zabiti bosse si mel skutecne zarucen "dobry zluty" loot :-) na vyssich obtiznostech uz mas smulu :D ja taky nadaval a vsiml sem si toho az pri hrani druhe postavy
    • Pokud budes mi valory tak urcite ale to funguje uz ted.
      • FeebeEWN
        farmím hell s valorem 5x a nic moc nepadá. Diabla sem dneska sundal 4x a pokaždé jenom tři žluté itemy s nesmyslnými staty (staffka se strenght a podobně). Akorá goldy se jakštakš dají. padá zhruba 70 000 za hodinu
        • ve 3 a 4 aktu na hell mas malou sanci na predmet s item levelem 61, 62 a nulovou na 63.... zacni farmit prvni akt inferna kde uz ti muze dropnout top item je tam tusim sance 2% :-)
          byl snizen pocet zlatych veci z unikatnich monster ( akt bossove, mensi bossove, unikatni mobove) pokud mas 5x nephalem valor buff. pred patchem 1,3 to byly dve zlute veci ted je to jen jedna. naopak byl zvysen drop ze skupinek championu. po patchi 1,3 ti padne vzdy jedna zluta vec
  • Vše odpuštěno!
  • what the fu*k is diablo III?
    • This is not Diablo this is SH*T
    • Diablo 3 je izometricke hack and slash "RPG" od spolecnosti Blizzard. Jedna se o jednu z nejvice kontroveznich her posledniho roku a to hlavne diky penezni aukci predmetu ktera v teto hre byla nedavno spustena a kde se daji prodavat a nakupovat predmety az do ceny 250ti Euro. Vice informaci ti rekne treba uzivatel Lexx ktery by se tu mel co nevidet objevit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit