Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když tak na netu pročítám diskuse na téma Diabla 3 je mi opravdu na nic. Kam se za ty roky co se na D3 čekalo poděl Blizzard? Mám na mysli ten skutečný Blizzard. Lidi kteří byli schopní dát dohromady hru která člověka přikovala k židli před monitorem i na několik hodin denně a když už byl k takové hře vydán nějaký patch tak to byl patch který hru vylepšoval a ne akce záplatující nedodělky a nedomyšlenosti. Jak jsem se před nedávnem dozvěděl přestože vlastním poměrně silné PC, nesplňuju hardwarové požadavky ani minimální konfigurace a jsem za to rád. Protože bych třeba mohl podlehnout pokušení hru vyskoušet což by u mne (podle toho co se dočítám o této hře) mohlo prohloubit frustraci a celkovou skepsi která na mě sedne kdykoli se někde Téma D3 nakousne.
  • Shania
    No aspon muzes pouzivat sest skillu misto jednoho a setrit bodiky na neco, co ma teprve cenu vylepsovat.
  • eroror
    Patch 1.3 ještě nevyšel *7*
  • Jde o to že nemusíš používat furt ty samé...
  • to poznas az tak od 150-200%
  • By me zajimalo, proc kdyz zapli RMAH ty dropy a3 a4 nerfovali, kdyz je ted buffujou? *8* Ohwait a ja myslel ze D3 nebude buff nerf fotm houpacka jak WOW, ja hlupak.
  • N7N7
    Nejspíš už nikdy. *9*
  • Mno tři čtvrtě roku jsme čekali aby byla hra dokonalá vyvážená Jak se Blizzard chlubil že si nikdo nebude pamatovat jak dlouho trvalo než se vše odladilo a výsledek? Týden co týden patch ( a to ani nemluvím z jakého důvodu musí vypínat serwer na 2 hodiny po patchy kvůli 3mb?), když už hru koupíš tak si ani nezahraješ a popravdě ten strom dovedností je taky na h...o. Používáš pořád ty samé co získáš na 6 levelu a stím si vystaráš až do konce ( mám postavu na levelu 46 a pořád používám ty samí runy fakt bomba :/ )
  • "Mezi další nepříjemné bugy, které Blizzard zrušil, bylo neadekvátní množství lootu, které unikátní monstra po smrti nadělila."

Aj viete preco a co konkretne takto fixli? Ked monk pouzil exploding palm na elite pack a jedna elita vybuchnutim zabila ostatne, valor sa stackoval viacnasobne a taktiez loot padol viacnasobny.. Ja som to teda za neprijemny bug nepovazoval ;-) To len k tym whinerom co za tym hned vidia znizovanie lootu, fixovali bug ktory mna ako monka zvyhodnoval, neznizovali sance nikomu. Skoda, budu mi chybat tie casy ked mi z elite packu padalo 5 rare *1*
  • a kdy uz vyjde diablo3?
  • N7N7
    Diablo 3 opičováno.
  • mohl by mě někdo říct co je to Xfire učet v diablu?
  • No keď máš základnú šancu na drop nejakých 5% (záleží od nepriateľa, aktu, obtiažnosti), tak magic find ti to zvýši na nejakých 6% - to je skutočne ťažko rozoznateľné ak si nevedieš nejaké štatistiky.
  • Ale veď 8k zlatých, to vypadne až z nejakých desiatich mobov na inferne... veď to je strašne veľa, v jednom akte ich bude sotva niekoľko tisíc. *15*

Inak death penalty je a softcore stále na smiech a väčšina ľudí veselo "graveyard zerguje" ďalej.
  • Napísal takú debilinu a miestni demnti mu dajú plusky, hoci pravda je úplne iná - a to že v patchi zvýšili (a to zásadne) drop rate high level vecí.

Traja ľudia napíšu ako to je, dostanú mínusky. Paráda.
  • Ale, ale, máme tu experta na herný dizajn. A ešte k tomu konšpiračné teórie.

Inak splietaš hovadiny, celý ten ubertristram bol presne taká "umelá" obtiažnosť ako inferno a ešte k tomu dodatočne pridaný ako nejaký endgame content. A to, že si si v diable 2 mohol čo len trochu pričuchnúť k high end predmetom bolo preto, že celé diablo 2 bolo precheatované, prehackované a prebotované až do špiku kosti.

Keď si myslíš, že obyčajný hráč by sa inak dostal k nejakej botd ethereal berserker axe z dropov, tak si padnutý na hlavu.

Skrátka si krásny príklad človeka, čo nie je schopný postúpiť v hre (po 1.0.3 to je už doslova na smiech) a tak obviňuje obtiažnosť, predmety, všetko naokolo - len nie seba.
  • Koho by nebavilo Diablo 3 a chtěl by si zas zahrát diablo 2 doporučuji mod Median XL změní všechny charactery přidá stovky nových monster tisíce předmětů , celá hra se posune o úroveň v obtížnosti, dodá ííbr dungeony apod.
  • mal som magic find 19% a potom 0% a nejak nebolo znat rozdiel. Magic find je na kvalitu ci na kvantitu?
  • WOW! Prave aj kvoli ludom ako si ty je herny biznis tam kde je. Ocividne nevies o hernom dizajne absolutne nic, lebo by si netrepol takuto sprostost (sorry). Najlepsi predmet v D3 je nejaky zlty alebo modry, nahodne vygenerovany (mozno prave manualne priamo z blizzardu), ktory ma sancu na drop mozno mensiu ako to, ze zajtra presne v 10:00 vyhram v loterii. Myslim, ze si D2 nikdy nehral, alebo si si len myslel ze hras. Skus si niekde najst rozbor lootu a postup (progression) v oboch hrach. Zistis, ze pokial v D2 si siel so silou hore, v D3 ides najskor len jemne dole (aj na helli si stale silny) a na inferne (bez AH,RMAH) ides na uplne dno (preco asi). V D2 si nemusel farmit aby si D2 presiel, farmil (PREDMETY) si lebo si chcel ziskat najlepsiu zbroj (diverzitu buildov, ladder a uber tristram nespominam). V D3 farmis "zlato" aby si si mohol dovolit kupit predmety na AH, aby si mohol progresnut v hre!!!! Vidis ten rozdiel??? Farmit predmety lebo su dobre, zaujimave alebo ti davaju nieco pre tvoj "build" je totalny nezmysel. Je tona veci, ktore su na D3 zle z hladiska dizajnu, proste zle...
  • Klid, poslední odstavec je důležitý! Ale je pravda, že ho měli napsat až za 3 měsíce *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit