Přejít na výpis diskuzí
Diablo III opatchováno, už nemusíte čekat 3 dny
29.6.2012 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Keď si to tak vezmem, tak už to hrám 4 krát a ani len raz mi nevypadlo niečo použiteľné, čo by som mohol dať na seba (ak nerátam samozrejme prvých 10 minút na úplnom začiatku). Takže ten loot asi nebude v poriadku.
-
To tady bude článek pokaždý, když Blizzny opatchují Diablo?
Ještě že ho nepatchují až 2x denně jako CCP EVE. -
A nebo mužeš jit do GAH a mit trpělivost + mozek?
V GAH je 10x vic itemu ktere jsou 10x levnějši, jenže lidi nemaji mozek (diky bohu) a neumi aukci použivat a dost často se tam objevi věci za par šlupů které se dají přeprodat mnohonásobně dráž (muj rekord prsten za 75k šel za 4,5m). Možna diky tomu se mi vratilo D3 zatim 4x, ikdyž sem kupoval za draho přes battle.net (mimochodem nečekal sem ani den, 3dny sou jen blbé kecy a možná tak extrémní vyjímky), je to takova brigada na prazdniny... -
zacal jsme aukci pouzivat az v hell..proc taky ne?tech veci tam jsou tisice a slusny predmet koupis za prachy co nahrajes za den(50k treba),na ucte mas 300-500k ani nevis jak:) nemluvim o high lvl samo
-
mno to bych uplne netvrdil-hell uz je casto ferovy hell a kdyz hrajes s dalsimi 3mi uz to chce nejakou koordinaci atd jinak je to bez sance..ano kdyz jedes sam je i hell posleze pomerne easy
-
OMG ty asi o tom vieš h*vno. A hrajú to tvoji kamaráti aj na inferno. Prvé tri obtiažnosti sa samozrejme dajú hrať aj bez aukcie.
-
Me teda nic nepada... Vse prodam, pac je to nepouzitelny a neaukcneschopny a sam za idealnim gearem musim do aukce, coz znamena u 'top' veci 1-3 mil za kazdou polozku inventare. Coz pro zmenu znamena, ze 'top' veci nemam :). Ne, ze by me to od hrani odradilo, jen zkratka hraju min.
Jinak hru od normal az po inferno projdes i bez aukce, to souhlasim, ale to jen proto, ze tam v obtiznoti neni rozdil. Ono vubec jejich pojmenovani je hodne mimo: "normal>nightmare>hell>inferno" odpovida spis "easy>easy>normal>inferno", alespon co jsem hral za monka. -
Protože nejlepší unikáty a runy v diablu 2 padaly každý den že ano, lol. Pokud mě paměť neklame, tak v D2 classic byly nejlepší itemy rare a najít dobrý kousek bylo taky peklo. Očividně víš o Diablu 2 kulové.
-
Proste urobili "priekak" (pr*ser je zakazane :D) (samozrejme to tak chceli), potom sa zistilo, ze je verejnost poburena a tak to fixli (ako vacsina veci v D3).
-
Tjn, kdyby to hrál, tak by netvrdil opak. Loot drop se zlepšuje, nešiř tady bludy trolle.
-
Hram bez AH a RMAH (nepouzil som a nikdy nebudem) a zatial som sa dostal "len" do aktu 2 na inferne (umela obtiaznost, zacina ma to brutalne nudit). Nenechajte sa zmiast patchom a vyssimi drop ratami, ilvl63 predmet vam sice padne ale vtip je v tom, ze kazdy predmet ma este sancu na roll dobrych statov, na co v tomto pripade mozete rovno zabudnut. Farmenie predmetov zname z D2 (TQ) v D3 nie je, je tam len farmenie zlata (AH) alebo mozete ist rovno do RMAH. Keby to aspon nebolo spravene tak okato :9
-
Já nevím, jsem pouze v hell a aukci jsem nepoužil. Známí jsou v infernu a akci taktéž nepoužili. Kde jsi ty, že je to nehratelné?
-
Zajimavy, ze v patchi 1.0.3 se drop rate predmetu zvysil. A znam lidi, ktery to hrajou uplne bez aukce a jde jim to docela dobre. Je videt, ze o tom vis velky h*vno =)
-
Taky nemůžete rovnou napsat, že vyjde až 10. října *10* Přes amazon se stejně nevyplatí moc nakupovat tak jsem na to neklikl... no tak si počkám ještě *6* *9*
Jen mě trochu zklamali cenou... čekal bych max 60$, je to přece jen pár autorů, né přes 100 *16*
// Ikdyž, zas je tam 350 stran, takže beru z5 -
ano na normalni obtiznost a prvni zabiti bosse si mel skutecne zarucen "dobry zluty" loot :-) na vyssich obtiznostech uz mas smulu :D ja taky nadaval a vsiml sem si toho az pri hrani druhe postavy
-
Len znižujú loot aby sa mi viac sypali peniaze z aukcie. Bez aukcie je to nehrateľné.
-
"Bylo to neúmyslné omezení a Blizzard slíbil rychlou nápravu. "
Může mi někdo vysvětlit (klidně nějaký programátor), jak se něco takového stane, resp. vývojáří netuší, jak se to vlastně bude chovat? -
ve 3 a 4 aktu na hell mas malou sanci na predmet s item levelem 61, 62 a nulovou na 63.... zacni farmit prvni akt inferna kde uz ti muze dropnout top item je tam tusim sance 2% :-)
byl snizen pocet zlatych veci z unikatnich monster ( akt bossove, mensi bossove, unikatni mobove) pokud mas 5x nephalem valor buff. pred patchem 1,3 to byly dve zlute veci ted je to jen jedna. naopak byl zvysen drop ze skupinek championu. po patchi 1,3 ti padne vzdy jedna zluta vec -
Já vím, že jde, ale mi šlo spíš o to, že když jsem šel bosse poprvé, tak bez jakéhokoliv Magic Findu 2 žluté věci, podruhé se musím spokojit s modrýma a to jsem měl dost vysoký Magic Find, tak si nemyslím, že bude problém tam, protože z elit (champů) mi žluté věci padají.
-
bez magic findu mas smulu a muzes cekat nejspise jen dve modre veci.....kazdy % MF je opravdu znat. daleko vice, jak tomu bylo v D2