Přejít na výpis diskuzí
Diablo III opatchováno, už nemusíte čekat 3 dny
29.6.2012 | Adam Homola
89 příspěvků
-
"neadekvátní množství lootu" mám brát jako, že když půjdu bosse na Nightmare, tak můžu čekat i něco jiného než 2 modré věci? Jestli jo, tak to je super.
-
-
bez magic findu mas smulu a muzes cekat nejspise jen dve modre veci.....kazdy % MF je opravdu znat. daleko vice, jak tomu bylo v D2
-
-
Já vím, že jde, ale mi šlo spíš o to, že když jsem šel bosse poprvé, tak bez jakéhokoliv Magic Findu 2 žluté věci, podruhé se musím spokojit s modrýma a to jsem měl dost vysoký Magic Find, tak si nemyslím, že bude problém tam, protože z elit (champů) mi žluté věci padají.
-
-
ano na normalni obtiznost a prvni zabiti bosse si mel skutecne zarucen "dobry zluty" loot :-) na vyssich obtiznostech uz mas smulu :D ja taky nadaval a vsiml sem si toho az pri hrani druhe postavy
-
-
-
Pokud budes mi valory tak urcite ale to funguje uz ted.
-
-
farmím hell s valorem 5x a nic moc nepadá. Diabla sem dneska sundal 4x a pokaždé jenom tři žluté itemy s nesmyslnými staty (staffka se strenght a podobně). Akorá goldy se jakštakš dají. padá zhruba 70 000 za hodinu
-
-
ve 3 a 4 aktu na hell mas malou sanci na predmet s item levelem 61, 62 a nulovou na 63.... zacni farmit prvni akt inferna kde uz ti muze dropnout top item je tam tusim sance 2% :-)
byl snizen pocet zlatych veci z unikatnich monster ( akt bossove, mensi bossove, unikatni mobove) pokud mas 5x nephalem valor buff. pred patchem 1,3 to byly dve zlute veci ted je to jen jedna. naopak byl zvysen drop ze skupinek championu. po patchi 1,3 ti padne vzdy jedna zluta vec
-
-
-
-
"Bylo to neúmyslné omezení a Blizzard slíbil rychlou nápravu. "
Může mi někdo vysvětlit (klidně nějaký programátor), jak se něco takového stane, resp. vývojáří netuší, jak se to vlastně bude chovat? -
-
Proste urobili "priekak" (pr*ser je zakazane :D) (samozrejme to tak chceli), potom sa zistilo, ze je verejnost poburena a tak to fixli (ako vacsina veci v D3).
-
-
Jak už někdo trefně poznamenal jinde, DIII je vybroušený spotřební produkt pro masy. Proč si to někdo ve své hlavě překládá jako "je to špatná hra" už je věc druhá. Hra je to dobrá, ale mohla být mnohem lepší.
-
Vše odpuštěno!
-
By me zajimalo, proc kdyz zapli RMAH ty dropy a3 a4 nerfovali, kdyz je ted buffujou? *8* Ohwait a ja myslel ze D3 nebude buff nerf fotm houpacka jak WOW, ja hlupak.
-
Vývojáři si posvítili také na výdrž předmětů, které se teď budou opotřebovávat poloviční rychlostí.
- ale opravy itemů zdražili 6x ... -
-
Tobe prislo adekvatni ze oprava high end 63 lvl gearu stoji 8k? Dik je to uplnej nesmysl...
-
-
Ale veď 8k zlatých, to vypadne až z nejakých desiatich mobov na inferne... veď to je strašne veľa, v jednom akte ich bude sotva niekoľko tisíc. *15*
Inak death penalty je a softcore stále na smiech a väčšina ľudí veselo "graveyard zerguje" ďalej.
-
-
-
mal som magic find 19% a potom 0% a nejak nebolo znat rozdiel. Magic find je na kvalitu ci na kvantitu?
-
-
Magic find zvyšuje počet nalezených magických věcí, ale nemá vliv na to, co se ti pak na itemu vygeneruje. Prostě když máš třeba 200% MF, tak v průměru najdeš 3x tolik modrých/žlutých/legendary. To je celý.
-
to poznas az tak od 150-200%
-
No keď máš základnú šancu na drop nejakých 5% (záleží od nepriateľa, aktu, obtiažnosti), tak magic find ti to zvýši na nejakých 6% - to je skutočne ťažko rozoznateľné ak si nevedieš nejaké štatistiky.
-
-
Taky nemůžete rovnou napsat, že vyjde až 10. října *10* Přes amazon se stejně nevyplatí moc nakupovat tak jsem na to neklikl... no tak si počkám ještě *6* *9*
Jen mě trochu zklamali cenou... čekal bych max 60$, je to přece jen pár autorů, né přes 100 *16*
// Ikdyž, zas je tam 350 stran, takže beru z5 -
Hmm... tak skutečnost, že ti to při dual core 2.0 Ghz fahčilo na medium naznačuje, že hra podporuje dvoujádrové procesory. A teď mi prozraď jestli jsi o tom věděl nebo jen na slepo skoušel, protože já jsem tuhle informaci prostě nikde nenašel.
No a pokud jde o trolla... klidně si říkej co chceš ale já považuju za blbce nejen toho kdo hru ve stádiu polotovaru začne prodávat ale i toho kdo si hru ve stádiu polotovaru koupí. Stádiem polotovaru pak rozumím hru ke které je potřeba neustále vydávat nějaké záplaty formou nejrůznějších patchů a podobně. Poslední hra kterou jsem takto koupil byl Zaklínač ke kterému vyšel první opravný patch a to ještě hra nebyla ani pořádně v prodeji. Pro dvojku už jsem si pro jistotu nešel. Jo vážení, jak si ty vývojářea vydavatele her vychováme, takové je budeme mít. Když jim bez problémů sežereme všechno co nám předloží jen proto, že to má název třeba Diablo 3 tak se potom nesmíme divit, že si hru třeba koupíme v krámě za drahé prachy a doma se dozvíme, že si ji zahrajeme až za tři dny. *2* -
-
Btw, zkoušel sem to už v open betě. Žádný naslepo. Lolík viď? Ono je strašně těžké si u takovéto masové hry vygooglovat komu to na čem jede...
-
Človeče já ti nevim, ale normálně hraju už od data vydání (až na ten start) a problémy nemám. Takže já osobně žádné známky polotovaru nevidím. Ano, hra se patchuje, ale patchuje se snad každá hra, že ano? Kdo by to byl řekl, že Blizzzard si dovolí patchovat, lol. Tohle mě fakt dostává. Navíc Blizzard narozdíl od ostatních tu hru bude podporavat roky, takže takže tady opravdu pláčeš naprosto mimo. Co se týče úprav dropů, nerfování atd., tohle balancování je běžný chod u online her. Kdo si myslel že Inferno a dropy budou na začátku easy pro cašualíky, aby si každý krásně hned nahrabal na RMAH, je naivní lolík. Naprosto logický krok, začít takto a pak to zvolňovat. Bohužel málo lidí v dnešních dobách používá mozek více než jen na rutinní tělesné úkony...
-
-
Tak máš asi štěstí na "sestavu", já s Diablem mám děsný problémy už od jeho vydání ... a to to ten první týden, kdy se téměř nešlo nalogovat šlo aspoň hrát, od prvních patchů má jaksi Diablo problém s konfigurací mého počítače, respektive mám grafiku Nvidia GT540M 2gb, která už využívá technologii Nvidia optimus a Diablo s tím jaksi neumí pracovat a engine se strašlivě drbe, každou chvíli dělá propady FPS a podobně. Přítelkyni na sestavě s grafikou Nvidia GT520M 1gb která nemá optimus to jde úplně bez problému, dodneška tendle kix v enginu blizzard nebyl schopnej opravit ..... je to s těma FPS dropama tak otravný, že to už skoro nehraju, naštěstí vyšlo na PS3 Dragons Dogma, tak pařim to a musím říct že se mi to jako celek líbí daleko víc, než hloupoučký diablo.
-
-
Btw, nechci rejpat, ale ani jedna z těch 2 grafik není herní, takže bys měl být rád, že to de vůbec hrát. .) Ale dneska se člověk nezavděčí nikomu. Stačí si projet battle.net fóra...
-
Co sem četl, tak FPS dropy tam může způsobovat fyzika na high, popř. může blbnout nastavení synchronizace. Vyzkoušej snížit fyziku/stíny nebo vypnout "vsync". Hlavně vypni max foreground fps a max background fps a dej to pro jistotu na 200.
-
-
Zkoušel jsem vše co se píše na offi forech, a problém je že se to chová úplně stejně na všechna nastavení, i vše na low, s vyplou fyzikou, i s většinou nastavení na high. Navíc diablo běhá v pohodě i na sestavách z roku 2008. A pokud jste četli offi fora, tak jste si museli všimnout, že tento problém mají i lidi s high-end sestavama a není jich málo.
-
-
Já sem si právě všiml a ve většině případů byl problém se sycnhronizací a fyzikou, ale minimálně tu synchronizaci už Blizzard vyřešil, tak nevím. Zkus QuadCore (Ivy Bridge) a SSD disk. Na tom prý Diablo 3 pod 100 fps nejde nikdy... .)
-
-
-
-
-
-
Patch 1.3 ještě nevyšel *7*