Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mohl by mě někdo říct co je to Xfire učet v diablu?
    • Xfire je multifunkční program, který spustíš ke hře a on ti monitoruje třeba počet nahraných hodin v konkrétních hrách, funguje také jako chat při hře, že nemusíš alt-tabovat na plochu, hned vidíš že ti někdo píše, ukazuje počet fps, můžeš s ním dělat screeny, videa, nebo streamovat, všechno se to uloží na tvůj profil na jejich stránkách. U některých online her ti monitoruje třeba k/d, jaké mapy hraješ a tak. Vyplatí se to hlavně pokud hraješ online a máš tam hodně přátel. Kdyby tě to zajímalo tak www.xfire.com
  • Mate tady trosku chybku, je to 1.0.3a a ne 1.3.0a *3*
  • nejvtipnejsi na tom je, ze to u nas jeste porad neni k sehnani. tomu rikam fail na vsech frontach :D
    • A ještě vtipnější je, že si to můžeš koupit elektronicky *1*
  • "Mezi další nepříjemné bugy, které Blizzard zrušil, bylo neadekvátní množství lootu, které unikátní monstra po smrti nadělila."

Aj viete preco a co konkretne takto fixli? Ked monk pouzil exploding palm na elite pack a jedna elita vybuchnutim zabila ostatne, valor sa stackoval viacnasobne a taktiez loot padol viacnasobny.. Ja som to teda za neprijemny bug nepovazoval ;-) To len k tym whinerom co za tym hned vidia znizovanie lootu, fixovali bug ktory mna ako monka zvyhodnoval, neznizovali sance nikomu. Skoda, budu mi chybat tie casy ked mi z elite packu padalo 5 rare *1*
    • To mohol robiť ktorýkoľvek class ak používal skill, ktorý dokázal zasiahnuť viac nepriateľov naraz. Celkom jasný bug imo.
  • Mno tři čtvrtě roku jsme čekali aby byla hra dokonalá vyvážená Jak se Blizzard chlubil že si nikdo nebude pamatovat jak dlouho trvalo než se vše odladilo a výsledek? Týden co týden patch ( a to ani nemluvím z jakého důvodu musí vypínat serwer na 2 hodiny po patchy kvůli 3mb?), když už hru koupíš tak si ani nezahraješ a popravdě ten strom dovedností je taky na h...o. Používáš pořád ty samé co získáš na 6 levelu a stím si vystaráš až do konce ( mám postavu na levelu 46 a pořád používám ty samí runy fakt bomba :/ )
    • Jde o to že nemusíš používat furt ty samé...
      • "Jde o to že nemusíš používat furt ty samé..."

Jako třeba v D2... :)
      • Shania
        No aspon muzes pouzivat sest skillu misto jednoho a setrit bodiky na neco, co ma teprve cenu vylepsovat.
        • jinak musím souhlasit s kolegou výš, nejde o to že bys "musel" používat furt ty samé, ale ono tě to k tomu jaksi dotlačí ... u každé postavy prostě narazíš na účinné schopnosti, které pak už nevymněníš za jiné, protože jsou prostě lepší. Mám barbara lvl 60 a Demon huntera lvl 54 a je to přesně jak napsal kolega, na začátku jsem si oblíbil pár skillů a do konce hry (do odemčení obtížnosti Inferno a i během jejího hraní) jsem je neměl potřebu měnit, pokud jsem to zkusil, rychle jsem se vrátil k "fungujícímu".
          • A nebylo to třeba tím, že už si na to byl zvyklý a málo si experimentoval/učil se jiné kombinace? Ona totiž spousta skillů se sama o sobě může zdát naprd pokud to ovšem neskombinuješ s 1-2 dalšími. Vzhledem k tomu, že tam je asi +/- 150 skillů na postavu, tak je třeba experimentovat dost.
        • co myslíš tím "šetřit bodíky" tomu u D3 jaksi nerozumím, jediné co se dá šetřit jsou goldy, všechny skilly a runy se zpřístupňují samy na určitém levelu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit