Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ff
  • Já sám jsem mp Diabla hrál jen párkrát a nějakej ten rok už to bude.
    "Nevýhoda" spočívá v tom, co jsi vlastně sám napsal kousek jinde. Hráč, co resetuje skilly, když mu vypadne dobrá sekera, přehází skilly na sekery, atd. Taky už není potřeba dávat skilly podle nějakýho plánu, ale člověk si vystačí s metodou pokus - omyl. Jistě, pro někoho je to otrava, tuplem když hraje jen single (pro mě taky, sám bych to s těma sekerama neudělal jinak), ale evidentně jsou lidé, kteří reset používat nechtějí a v tom případě je od nich jen rozumné chtít, aby to v mp nemohl dělat nikdo.
  • Tak tak... bud sou to lidi co u toho sedí moře času a nebo si to přečtou někde na netu. já si na to přijdu rád sám, ale nechci kvůli tomu u toho trávit desítky hodin navíc... Krom toho by to u HC charakterů klidně mohlo být bez resetování, tam by to bylo vcelku odůvodněné...
  • Preed
    Tiez dufam,ze to tam bude a uprimne,nerozumiem tym komentarom ako je to super ked si nemozes resetovat tie skilly,jasne je to viac ''HC'',ale pre boha,snad sa da urobit nejaka vyzva v hre bez toho aby som si musel robit kompletne novu postavu,do ktorej som vlozil kopec casu,len koli tomu,ze som nieco zle rozdelil a okrem toho,aby som si urobil nejaky uzasny ''build'' bez toho aby som to mohol resetovat musim presne vediet ako to chcem robit,co bud znamena,ze to hram asi 1000-sici krat,alebo to berem niekde z netu,takze ked budem hrat tu hru prvy krat tak mam automaticky ratat s tym ze to dojebem,alebo 2 tyzdne citat na nete nejake buildy? Imho picovina,gief reset.
  • jo a ti barbaři s výjimkou toho úplně prvního byli všichni Hardcore, takže na to už tuplem nejsou nervy podstoupit to znovu když jde problém vyřešit jednoduchým a rychlým resetem : )
  • klobouk smekat nemusíš, já reset skillů využívám, neni to o slabé vůli, nemusíš se cítit blbě, je to o tom že po několika letech pilování jednoho barbara na single, nemám nervy na to začít úplně znova hrát novýho barba a modlit se za to aby mi to tentorkát padalo přesně podle toho jak jsem si rozdělil skilly, nejsem masochista : ) barbarů jsem už tak rozehrál desítky počínaje prvním D2 bez datadisku, ale jen toho jednoho jsem se rozhodl dotáhnout do finále a to jsem ani u jednoho z nich reset nikdy nevyužil protože neexistoval, poprvé jsem reset použil u toho barbara někdy na 90 nebo 91lvl, takže to za nějakou neférovost nebo podvod co by mi měl zkazit hraní opravdu nepovažuju, jen jsem prostě využil možnost přizpůsobit si ho tomu jaké jsem měl předměty, meče jsem například neměl žádné, samý slabý odpad, ale sekery jsem měl skvělé, přeházel jsem si teda body z mečů do seker...ach jo, stydím se až do morku kostí.
  • No ja vesměs hraju singl, a zamlouval by se mě systém stylem že by třeba člověk dal jeden bod do skillu a dokud tam nemá další tak by ho mohl šoupnout jinam, protože si pak člověk může pěkně zjistit jak ten daný skill funguje a jestli se mu zamlouvá a využijeho tak ho zamkne tím že ho bude následně dál vypracovávat... protože mě třeba nebaví dělat si experimentální postavu, která je potom tak rozmělněná že nemá šanci a taky si rád na ty buildy přicházím sám.... naštěstí na různé takové diablovky jsou i mimoherní charakter editory kde si ty skill pointy můžu přeřadit a pozkoušet... Takže rozhodně takovou možnost pokud bude rozumě implementovaná nezavrhuju *1*
  • No to já teda tak pevnou vůli nemám. To před tebou klobouk dolů. Jestli tam možnost resetu bude tak ji dřív nebo později využiju - a pravděpodobně tím pak příjdu o kouzlo rozmýšlení rozdělení jednotlivých skill stats. Ale i v D2 je to celkem ok. Poprvé je to zadarmo ale pak už je potřeba namýchat elixír, takže tímto způsobem by to mohlo být i v D3. Ale určitě bych byl radši kdyby tam ta možnost byla třeba až po cca 5ti letech.
  • kuba - MP jsem s výjimkami jako pár coop her nikdy pořádně nehrál, jak je hráč co to nepoužívá konkrétně znevýhodněn oproti tomu kdo to využívá?
  • Kostej - takhle jsme to ani nemyslel i když s tebou souhlasim, taky jsem si barbara upravil co se týče skillů, celou dobu piluju meče, abych celou hru nacházel jen unikátní sekery a na 92lvl to mám zabalit a rozjet novýho barbara a doufat že mi to bude tentokrát padat líp? nas*at, to může udělat fakt jen někdo kdo hraje na upravenejch (rozuměj zcheatovanejch) realmech a battlenetu, kde se druhej den po resetu HC Ladderu obejví desítky HC 99lvl postav, díky nechci. Barbara piluju takovou dlouhou dobu a pak začít znovat, osobně mi přehazování věcí nepřijde o nic víc "neférovější" než přehazování skillů, přitom věci mezi postavami přehazuje každej, ale já například ne, prostě hraju s tim co najdu s tou postavou což má pro mě větší kouzlo než rozdělování skillů.

Spíš jsem to myslel tak, že když něco co mám možnost využít ale nechci, tak to prostě nepoužívám ne? nechápu ty nářky ostatních, je to jako kdybych byl vytočenej, že když jdu kolem autobazaru tak si musim koupit všechny auta když mi ji takhle nabízej, prostě nehci? nepoužívám, je to prostý.

btw - dneska tady řádí klikači jak černá ruka, to zas bude u PC abnormální spotřeba lubrikantu a spousta mozolů.
  • to mela byt reakce na Stan a kostej
  • Tak jednoduše bych to neviděl. Pokud by se jednalo čistě o single, ať to tam klidně je a kdo nechce ať to nepoužívá - tady problém nevidím. Ale když přejdeme do multiplayeru, je hráč, který tuhle věc nevyužívá, "znevýhodněn" oproti hráčí který ano. Je to zkrátka věc která částečně maže rozdíl mezi dobrým a špatným hráčem (v tomhle případě mezi HC a "casual").

Diablo jsem nikdy nejak HC nehral, ale chapu, proc si na to nekteri stezuji.
  • to kostej: ale to je přece 90% zábavy Diabla... kdo ho hraje přerušovaně (nebo v kuse) 10 let, tak ví, že ta hra zraje jako víno, stejně jako zrají její hráči. Nejdřív jsme měli radost ze zabití Diabla na normal, pak jsme na nightmare zjistili, že nás zabije obyčejná zombie, která je imuní vůčí tomu, v čem jsme silní...pak přišel datadisk a my se to naučili hrát, pak přišly patche, který hru ztížily takovým způsobem, že je to stále výzva...pak synergie, který hru totálně změnily takovým způsobem, že se objevila spousta nových zajímavých buildů... Já vím, že je to neopakovatelná alchymie, ale rád bych, aby se to opět "náhodou" stalo...
  • kostejnesmrtelny
    Nějak tak jak říká Stan. Já zase dost nerad trávím deset hodin studováním buildů, abych pak na 60. levelu došel do slepý uličky, ze který se prostě nemůžu dostat ven.
  • Tak ti nevim, ale prostě to nevyužívej a nebude ti to vadit, nikdo tě přeci nenutí to využívat ne? To platí pro oba, když nechcete reset, tak ho nepoužívejte.
  • pojde menit talenty/skilly bez nejakyc hvacsich obmedzeni to ze sa to tebe nepaci nokoho nejebe toto je D3 nie D2 ;) ina doba
  • No na battlenetu to jde, dava to Atma jedou za obtiznost (nebo hru, ted nevim). Dokonce tam i padaj z hellackych aktovych bossu ingredience, ktere pak po prutoku Horaldic Cube udelaji token, ktery po "snezeni" vyresetuje skilly. A jak rikas, je to blbost. Veskere planovani jde do kytek
  • Zkus ženu, barbare! *1* *1* *1*
  • fakt? uf, já to hrál naposledy tuším taky s 1.13, ale nevšimnul jsem si toho. No, problém je hlavně ten, že v D2 bys mohl hrát nějaký build do 40 levelu, který bys pak předělal na high-level build, který by do té 40 úrovně stál za prd... Ale ono 40, 50 úrovní je v D2 jedno odpoledne, takže je to víceméně jedno. Je to ale prostě hloupé...nějak si svou postavu piplám, abych ji měl silnou, až to bude opravdu potřeba (Hell, players 8 :-D )a do té doby si můžu hrát klidně něco jiného??? To je trapné... udělat si fireball lvl 20 a na 30 to naházet do frozen orb. :-D Nebo jet Zealota a pak ho předělat na Hammerdina. :-D To néééé...
  • Někdo objevil Ameriku, neni tahle "novinka" známá už cca rok a půl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit