Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde mi prihlásiť, inžiniery z NDR asi niekde urobili chybu...

No ale k veci: Myslím že niekde som videl info (možno bolo fake ale IDK) že Monk a Wizard budú môcť používať len svoje zbrane.. Tj. wizard hůlky a mních tie nápästnníky či čo to má :-)

Kdežto v tomto videu veselo pobehuje s ozembuchom v každej ruke..

Tak budú môcť mať v rukách akékoľvek zbrane alebo nie ? Viete niekto bližšie info ?
    • Môžu používať akékoľvek zbrane, ale class zbrane majú nejaké bonusy podobne ako to bolo v dvojke (tie nekromancerské hlavy napríklad). Ibaže by to zmenili odkedy som hral betu, ale o tom pochybujem.
      • Nemuze pouzivat uplne jakekeli, jsou tam drobna omezeni. Co jsem hral, tak barbar nemuze mit obycejny luk, monk nemuze mit obourucni mec.
      • Tak to fakt neviem nájsť.. Dúfam že to tak ostane, monk bežiaci so zbraňou v každej ruke je badass :D
      • Som to videl niekde na diablofans.com asi pred 2-3 týždňami.. Bol to nejaky citát z blue-post-u... Neviem to tam nájsť teraz pretože im vôbec nefunguje história news.. :-(
    • inžinieri* omfg
      • je to videt na stankach diablo3.com , kaztda postava bude nosti cca 80% vsech zbrani a 20% jen svych.
  • Na monka sa sa strasne tesil teda az do doby nez som ho prvy krat uzrel.Je to katastrofa nabozensky fanatik krizeny s rasputinom a beznym mestkym uchylakom s popod mosta.Neozostava mi nic ine nez presedlat na barbara a teda posledneho a zaroven jedineho zastupitela skutocne chlapskeho povolania.
    • ... a i takovy lidi budou hrat diablo. Je videt, ze to je opravdu hra pro vsechny.
      • :D dufam ze ty nie bo to bude pohroma
    • co my se tu nedovime.. *1*
  • preco sa neviem prihlasit na svoj ucet ? hm zaujimave
  • Už aby to bylo. Ten měsíc to snad ještě nějak vydržím, když jsem to dokázal vydržet ty roky... *1*
  • jen by mne zajimalo..... videu mnicha uz mate, ale na webu reveal.diablo3.com se otevre az za 3 hodiny. WTF ?
    • ales.smutny
      No jo no...reveal je prostě nějak mimo, já to bral přímo z oficiálního youtube kanálu... Dneska to asi odhalí oficiálně, ale zjevně se někdo předběhl/ opozdil.
    • Tohle video je od včerejšího rána na IGN i youtube.
      • a duvod, proc se na webu odemkne az za 3 hodky ?
        • Pretože ten web je úplny fail..
        • Čo to je za web. Pozri diablofans.com.
  • Měli byste zvážit odkazy z youtube. Tenhle přehrávač je opravdu user unfriendly.
    Nicméně co říct k samotnému videu:
    EPIC!!!
    • Keď budú dávať odkazy na youtube tak ich prehrávač ( do ktorého asi niečo investovali ) stratí zmysel..

A ano, i ja ho absolútne neznášam... *11*
  • prehravac na pest
  • BoB.2
    Těší se na lučišníka teda pardon na Demon Huntera. *15*
  • It's time to die.
    • This is yours.. This is for you.. Die! Time to die!.. Help! Help me!.. furt jak blbec jsem mackal num čísla.. :D
      • tak, tak :D
      • :D:D *14* *14*

So foooking lookin' forward !!
  • gimme gimme gimme -d3 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit