Přejít na výpis diskuzí
Diablo III pro PS3 a PS4 představuje ovládání
16.5.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
A kdo si chce D3 poradne uzit, at nenakupuje veci na aukci. Je to pak mnohem zabavnejsi, i kdyz je clovek o neco slabsi.
-
-
mno nevim tyjo..pri tom dropu bych si bez veci z aukce na inferno asi moc nezahral..hra uz je venku dlouho-jsou tam tuny predmetu za par tisic
-
-
Hraju sc i hc inferno bez aukce, takze at mi nikdo netvrdi, ze to nejde! :)
-
-
-
Priznam sa mne chyba nejak motivacia to hrat dalej. Jednak mi vadi a to uz od D2 ze z toho viac dungeon feelingu ktory malo povodne Diablo sa to zmenilo na dost open space bitky. Mne sa proste to podzemie prveho diabla pozdavalo viac (ano je v aktoch dost podzemnych casti, ale su tam aj planiny kde ma proste nebavy nahanat bossa cez pol mapy). Uplne otrsane mi prisli skilly v D3. V podstate som za barbara pouzival 2-3 skilly.Ostatne mi prislo skoro nepouzitelne. Som zvedavy ako sa to zmenilo po patchoch ale ocakavam ze asi moc nie. A posledna vec je fakt ze ten loot co pada je 90% odpad a tym nemyslim ze mi nepadaju nejake legendar alebo setove veci ale ze doslova to co vypadne sa pomali neda ani predat. Staci si inak pozeriet ten nepomer (aspon aky bol) sankciou za smrt a tym co clovek nafarmi.
-
-
Úplně s tebou souhlasím, Diablo 1 je podle mě nej, žádné open space bitky apod. Na druhou stranu včera jsem po půl roce zaktualizoval Diablo 3 a zapnul od začátku. Přijde mi, jakoby hrál docela jinou hru. Některé podzemní levelíky se generují lépe a jsou trochu menší, nepřátele víc vydrží a hlavně z nich padá slušný loot. Je fakt, že teď tam běží "Happy Birthday, Diablo III", díky čemuž padají častěji zbraně a v kombinací s Nephalem Valorem toho padá fakt dost, ale je to zase zábavné. Tak uvidíme, kam se to posune.
-
sakra , hodilo mi to do zleho vlakna :-(
-
-
Dekuji ne, radeji Path of Exile *5*
-
-
uz se to da hrat nebo je to stejna 5racka jako v den vydani ?
-
-
Sr*čka to není, ale diablo ve stavu v jakém je, je zábavnější. PoE hraju dodnes i T2 ale D3 je po roce konečně ta hra za kterou mě není konečně líto vyhodit ty peníze jako na začátku.
-
-
davidBray, marauder level 51, kdyžtak si mě přidej :)
-
-
Ouk, pridam ... ale ja hraju prilezitostne :) Takze mam o dvacet levelu min jak ty :)
-
-
-
Ale jo celkem to ovládání ujde *3* . Jenomže mě zaráží něco moc důležitého. Diablo III hodně lidi zklamalo až skoro nebavilo, takže chci vědět, kdo za to utratí 1000 Kč na danou konzoli. Já to měl pouze půjčené na účet mého kámoše, který chtěl po mě abych mu zabil jednoho BOSSe. Tak jsem si to otestoval zhruba 20 minut. Což je strašně málo na určení jestli je hra dobrá nebo špatná. Mě se to líbilo, ale nevím jak ostatní...
-
-
Nyní je Diablo 3 více než hratelná hra. Moje zkušenosti, kdy jsem si to předplatil, hrál asi měsíc a přestal jsou na místě. Ale ono je diablo po těch úpravách opravdu zase zábava. Hraju Path of Exile, Torchlight 2 a čekám na Grim Dawn jak malej, ale po tom co jsem Diablo odsoudil po měsíci hraní a teď znova zahrál.....nemůžu než usoudit, že se na tom udělalo spousta dobré práce co se týče hratelnosti. A o tom by to mělo být.
-
-
Ted jeste hodne poladit itemizaci, coz prijde v patchi 1.09 snad a mame z diabla "dokonalou hru" imho :)
-
-
jestli myslis "hodne lidi" tady tech par flameru a trollu (hihi), co kritizuji uplne vse co vyslo v poslednich par letech, pak to neni moc dobry vzorek. Sam za sebe hraju Diablo jeste ted, je to super oddechovka a nemusim se tam merit skillove s ostatnima hracema, jako u spousty jinych her -> clovek nemuze byt u Diabla frustrovanej...
-
P.S.
abych ješte shrnul co bylo na diablo podle me špatneho:
-pribeh
-graficka stylizace
-postavy
-skilly
-aukce
-bossove
jinak to byla docela slušna hra -
Bude lepší, než na kompu, takže jo:)
-
na druhou stranu hodne lidí to taky bavilo a nepochybuju že si to mnoho lidí koupí. Navíc když tam nebude aukce a bude fungovat drop jak má...
-
-
Musím povedať že po dlhej dobe som to skúsil, rovno som to šupol do 1. aktu, ktorý je môj najobľúbenejší a musím povedať že zvýšená denzita potvor je naozaj zábavná :-)
-
-
Jo jo, to je, ale Blizzard to opět nedotáhnul do konce a ten zvýšený počet příšer se týká jen Inferno obtížnosti a hlavně tzv. Monster Power 1+. A teď jim potrvá ještě několi patchů, než s velikou slávou představí novou věc...zvýšení počtu příšer i obtížnostech Normal/Nightmare/Hell :/ Když teď člověk začne hrát novou postavu, tak je to opravdu velikej rozdíl a až to bije do očí, jak je někde pusto. Naštěstí alespoň ten Monster Power přidali i do nižších obtížností, takže to už pak není taková nuda.
-
-
Za ty prachy je to festovni porce zabavy.. hateri si neuvedomuji ze ne kdejaka hra vam dneska nabidne za jednotnou cenu minimalne desitky a ve vetsine pripadu stovky hodin zabavy..
-
-
Ach doufam ze se ted pusti do vydavani noveho obsahu. Jsem porad trochu zklamanej z Diabla 3. Veskery ten koncept s aukci a tak. Vubec jsem si nezvykl na nove zpracovani boss fightu kdy jsem zamceny v nake arene. *7*
-
A zahraju si to v budoucnu i na pc s gamepadem?? *12*
-
Hmm priznam sa docela by ma zaujimala nejaka statistika kolko hracov denne hra na battle.nete. Povedzme na jednotlivych serveroch/realmoch. A este povedzme v porovnani s poctom hracov po vydani hry. Proste ci tam je nejaky stabilny klesajuci trend alebo sa to zastavilo a uz hraju len verny hraci. Ja osobne som D3 uz asi pol roka nezapol. Chyba nejak motivacia, v podstate od nejakeho 55-56 levelu uz to je dost onicom. Itemy padaju uplne na prd a pokial clovek nechce grindovat ako sialeny alebo pouzivat nejakych botov tak aj tak skonci na aukciach. No ale uvidim mozno mu este dam sancu :-)
-
-
S patchem 1.08 ted hraje mnohem vic lidi. Jinak je to porad v radu milionu, mesicne 3 miliony unikatnich uctu prý! Ale zas to bude pomalu klesat, to je jasny...Od toho novyho patche je to fakt jeste vetsi masakr nez driv, si nekdy prijdu jak v cow levelu :D
-
-
no vsichni cekaji na patch s itemizaci...pak se uvidi
-
-
přesně, jsem na tom stejně...vyčkávám, co nového přinese každý další patch, naštěstí se to doopravdy stále zlepšuje, tak snad to bude i pokračovat :)
-
Diky za souhlas. Prakticky se za rok nic na rozbitym endgamu nefixlo a hraci cekaji na patch s itemizaci.
-
-
-
-
presne takto malo vyzerat diablo 3 na pc vsetko co sa mi tam nepacilo(nasilu aukcie, low drop) je pri ps verzii opravene normalne ma laka si to kupit:D