Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diablo III byla nejhorší hra, kterou jsem kdy koupil, bych blil *11*
    • a kolik si toho odehral,ze tak drsne soudis:)??
    • Ok. Tak sup kup k nej datac.
  • Pilgrim66
    40 dolacu za datadisk? Wow
    • kdepak u nas je to 40€!!!! *11*
    • ach generace, co nevi co je to datadisk
      • Pilgrim66
        Ja vim co je to datadisk, ale jedna klasa a jedna chapter je trosicku hodne za 40 dolacu (cena jedne cele nove hry).
    • Holt Blizzard si to moze dovolit.
      • Spíš jeho fanoušci *3*
  • neopravi,to samy se deje ted na PTR,jde to lehce omezit tim,ze hru das na SSD disk,ale ani tak se toho nezbavis
    • matt
      Víš, co znamená beta verze? Ta slouží k vychytání bugů a optimalizaci hry na co nejširší spektrum hardwaru. I právě proto jsou pozvánky do uzavřené bety nejčastěji rozesílány na základně hardwarových specifikací uživatelů, kteří se do bety hlásí.
      • nejdriv si o tom neco zjisti a pak pis,ty hlavo,pripada ti snad aktualni D3 jako beta? a tam to dela porad,stejne tak to dela v PTR a bude to delat i v RoS,engine hry je furt stejnej,stejne doj3banej
        • matt
          Aktuální D3 poklesama FPS netrpí a jestli u tebe jo, pak bude chyba asi trochu jinde než v enginu. D3 rozjedeš na nějaké normální detaily se stabilníma FPS na počítači do 10 tisíc.. Radši si zjisti, co to "T" ve zkratce PTR znamená *3*
          • zajimavy,celej svet ma fps dropy a ty ne...jestli to spis nebude tim,ze ses slepej...
            • matt
              V klasické D3 nemám problémy s poklesem FPS já ani celý svět. Pokud je problém s FPS v public TEST realmu, nebo betě datadisku, pak to bude tím, že to ještě není úplně odladěné a proto se to testuje.. Jinak mám permanentně zaplý MSI Afterburner a FPS si hlídám.
  • Dá se očekávat,že to opraví fps dropy? Opravdu s až 30 fps dropy je to nehratelné a co jsem četl, tak to zastihuje takéi lidi s grafikami na úrovni 780. Opravdu ostuda pro Blizz.
    • při 30fps je D3 normalne hratelny,ostatne na konzolich nebezi o moc rychleji.
      • puvodni d3 bez instalace na flashku nemuzu hrat, jak se to seka (pri jakymkoli grafickym nastaveni), nicmene PTR pro patch 2,0,1 hraju na full detaily ve full hd a ani se to necukne (+- 50 fps konstantne)
        • kostejnesmrtelny
          WFT? Já mám PC, který bylo před pěti rokama vyšší střední třída (C2D@2,8GHz, Radeon HD 4870, 4GB RAM), hraju z klasickýho HDD na max ve FullHD a bez nejmenších potíží...
          • To vůbec nemá co dělat se sestavou. Jedu Far Cry3, Metro apod na ultra ve full hd. a v diablu mam dropy z 60 na 25. A nejsem jedinej, takových jsou mraky. A proč mám jako ty mínusy? To jste tu všichni nemocní nebo co?
          • Skus si dat hru v 4 hracoch, ktori rozrobia napr. Fields of Misery a zozbieraju mobs a potom uvidis, ako ti to pojde 2-3 fps.
            • kostejnesmrtelny
              To je možný. Zapomínám, že hraju prakticky vždy sólo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit