Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rami.cz
    Me osobne se D3 libi, je to vyborna odreagovacka po hnusnem uceni na statnice *1*
  • Karle Vojtíšku,kdy se chystáš do podcastu?ty a Vávra jste nejlepší.
  • Keďže som neočakával najlepšiu hru všetkých čias tak som spokojný a pre mňa to je tak 8,5/10 alebo 9/10 alebo niečo medzi.A určite nebudem hladať chybu v menu pretože sa mi nepáči veľkosť písma
  • Jde na zacatku navolit tezsi obtiznost ??? Doufam, ze ano, protoze hru bez vyzvy se mi hrat nechce. A at nikdo nerika, ze to "pak" bude tezsi ! A jak je to s tim bojem ? Pise se tu, ze "Máte dvě základní aktivní schopnosti, pro levé a pravé tlačítko myši". Jak je to teda s pouzivanim zbrani? Strileni s luku, s kuse, sekani mecem, sekerama, ... . Nemuzu to vyzkouset, kdyz Blizzard nedal k dispozici demo, tak proto se ptam!!! :(
    ( Ne nemam nikoho, kdo ma Diablo koupene, nemam zadny kod do dema :( )
    • určitě někde nejdřív vyzkoušej, systém aktivních schopností je hodně podivný a dokáže hodně znechutit, u barbara to ještě jde, ale ostatní charaktery jsou hodně bodivné, co se týče boje....
      ad. obtížnost, nejde ze začátku změnit a pozor, na nejnižší obtížnost nemáš přístupných 70% předmětů ve hře...
    • Trol.diskuzni
      Obtížnost změnit nejde, pokud vím... navýší se až po každém odehrání hry.
      • Ringwraith
        Tak jinak by spousta lidí začla na Infernu a přišla o, co já vím, 66%, herní doby.
        • Myslíš tím o 2 a čtvrt dne? *1*
          P.S. it's funny because it's true
        • Dag0
          možná i o 100%, protože by nezabili ani prvni potvoru
          • Ringwraith
            Tak přepokládám, že systém konstantního levelování napříč obtížnostmi by v takovém případě neexistoval a Inferno by bylo zvládnutelné z fleku. Extrémně těžké, ale zvládnutelné.
        • Trol.diskuzni
          Jj, ale to je v pohodě samozřejmě, nic proti tomu... Jen bych teda prostě radši něco jako D2 v současné grafice.
    • Veskoslav
      Těžší úroveň se otevírá dohráním lehčí úrovně.
      • Asharak
        -Jelikož to chtěl blizz zpřístupnit všem. A tak udělal normal verzi jako tutoriál, navyknutí si na herní mechanismy, objevení světa a přípravu na další obtížnost. Není to nejlepší ale ani nejhorší. Jinak je tam Hardcore mod, ale otázka je, jde vypnout při další obtížnosti?. Jinak je fakt, že hrát to 4x (3x) za každou postavu je pak trochu blee.
        (dávám to sem, už nejde nová reakce :))
        • Tak to za to fakt dekuji !!! *11* Abych si hru prochazel nejdrive jako tutorial. Presne tohohle jsem se obaval, a ono to fakt tak je. *13* Dik za info.
          Diablo je klikacka, myslim, ze nejakej "10 hodinovej" tutorial fakt nepotrebuji.
          No nic, vidim to tak, ze ani po mesici, kdyz bude k dispozici demo, to asi ani nebudu zkouset. Jeste ze jsem za to nedal penize predem. Bych ted hodne nadaval.
          • Asharak
            Tak možná to je na normal lehké, ale neznamená to hned, že je to nudné. Když si budeš chtít užít sbírání itemů a mlácení hord nepřátel hlava nehlava, je to super *3* .
          • bude prostě demo kde si mužes hrat první 1/3 prvního aktu, jinak obtížnosti se ti otvírají postupně po dohrání za predhcozí, jerní doba první obtížnosti od 20 do 30 hodin když si hru užíváš, na další obtížnosti se ti mění prostředí, dungy, a bossove i moby dělaj další věci navíc
    • je k dispozici demo, kde si mužeš zahrát první 2 hodiny hry
      • Tak mi dej nejakou radu, jak si to zahrat. Ale nejsis mi musis dat kod, bez toho kodu to nejde! ;)
  • jednoznačně největší zklamání je akt 4, kvalitní hra, ale... že by mě pohltila jako D2 to rozhodně ne. Asi jsem už starej :D
    • Rozmýšlal som podobne. :)
      Ale Akt 4 bol sklamaním aj pre mňa.
  • Výborná ( a diplomatická) recenzia. Hru vystihla veľmi dobre. Mňa snáď najviac sklamal príbeh, ktorý bol až prekvapivo jednoduchý a nezáživný. Podľa konca som to odhadol na taký rozbeh do datadiskov. :)
  • Veskoslav
    Myslím, že 8/10 téhle hře bude slušet:)
  • Asharak
    Hlavně začněte všichni nadávat na grafiku.
    Kterou poslední dobou všichni viní jako jedinou dobrou věc na nové hře.
    • Kdybych mel Diablu neco vytknout tak je to prave to jak vypadaj postavy a tim nemyslim jen slabe textury... vim ze hry od Blizzardu nejsou tolik hrany kvuli tomu jak vypadaj ale tak nejak jsem cekal ze se vytahnou vic.
      • Asharak
        To já taky :) Ty textury a modely bych taky rád viděl propracovanější *10* A navíc nechápu, proč neudělali ještě lepší nastavení hry, než udělali v SC2. ...teda chápu, není tu moc co nastavit *9* ¨

Ale pointa měla být v tom, že když vyjde hra, která není graficky dokonalá a hlavní pozornost má balanc postav, tak jí (grafikou) najednou všichni opovrhují. Resp. mění názor a chtěli by Crysis 3.
    • Ringwraith
      Way to miss a point.

BTW pořád ti ještě hra nepřišla? Tak to ber z té lepší stránky, aspoň tě nikdo nevykradl.
      • Asharak
        Ne, ani mi nepřijde.
        • Ringwraith
          Jakto? *11*
          • Asharak
            Jdu si pro ni osobně. *3*
            • Ringwraith
              Tak bohužel to, jak se o sebe umíš postarat na netu nemá s vykradnutím zhola nic společného.

Viz mnohokrát opakovaná slova o session ID spoofingu.
            • Asharak
              To sem rád. Ale neboj se, nejsem krypl a umím se o sebe na netu postarat *3*. Ale jestli mám hru rád nebo ne nevím, jelikož tu není warez verze. Hold to musím risknout a recenze mi zase dala chuť koupě *6*
            • Ringwraith
              Dobrý. *3* *14*

Tak ale zatím bacha při public hrách, tam probíhá to vykrádání. A vidím, že máš hru fakt rád, takže bych ti to vůbec nepřál.
  • Trol.diskuzni
    Věci, které jsou ve hře na houby:

1) Hnusná Wow-like vyblitá grafika
    2) Lahvičky
    3) Identifikace předmětů (svitky)
    4) Systém bodů zkušenosti (potažmo skill-tree)
    5) MSORPG trend/mánie/hysterie
    6) Teleporty
    7) Horší charactery než v D2
    • Asharak
      Spíš bych to viděl jako klady. Zápor patří dabingu (cain, sorcka), latenci, délce hry, možná příběhu, možná itemům.
      //a animace, zbraní, FAIL
    • 1.Koukni se na wowko jak je teple barevné a pak se koukni na diablo jak je pekne temné, lepší grafiku jsem jestě ve jře neviděl
      2. lahvyčky zustavam neutralni, líbilo sem i to tehdy a líbí sem i i nová varianta, která bude i v torchlight 2
      3.souhlasím to mě sklamalo, je to da se říct zbytečné
      4. tady opět zustanu neutralní, skilltree je fain ale je všude, tady se mi docela líbí novej nápad a systém, i když nemusí každemu hned vyhovovat
      5.nevím co je MSORPG ale pokud tím myslíš sociílní a MMO prvky jako chat, co-op, nutnost netu, aukce tak tady jednoznačně jedna z nejlepších věcí co v d3 přibila, bez toho by jsem dneska už ani hru nehrál
      6.da se říct že je stejnej jako bejval, jen neni omezenej počtem, a líbí se mui že nejde v combatu, tkaže to neni tak easy, mohly ale udělat ze by byl na nake runy nebo svitky
      7.jak jsem psal lepší grafiku jsem ještě neviděl, tady se blizzard až neskutečně trefil do meho gusta, tkaže jsem spokojen, i když wizard a barbarka by snesly změnu
      • Trol.diskuzni
        MSORPG = Massively Singleplayer Online role playing game

Jinak dík za tvůj pohled na věc, rád jsem si ho přečetl...
        • Myslíš SWTOR? *1*
    • Na grafice tolik nezalezi.Urcite neni nejnovejsi to poznal kazdy ale zase tak hrozne neni.Osobne si myslim ze podle toho co jsem videl na screenech ma opevovane a pripravovane TL2 horsi.Prvni co me napadlo kdyz jsem je videl tak ze tam pouzili grafiku z Team fortress 2.

Skill tree mi moc nechybi osobne.Byl v kazde hre a tohle je dobra zmena.Kazdy si da co mu vyhovuje coz by udelal i v tom skill tree preci.

Naprosto souhlasim ze D3 horsi charactery ma. :) witch doctora a monka bych kdyby to slo nahradil paladinem a necromancerem :)
    • Veskoslav
      Je už mód na "přebarvení" grafiky. Pokusím se ti to najít.
      • http://darkd3.com/
    • To fakt někomu chybí scrolly?
      • Trol.diskuzni
        Rozhodně jo...
        • Já bych si jen dovolil upřesnit, jak říkám už od prvního zahrání bety. To není WoWlike grafika, to je wow grafika, je to stejný engine :-D
        • No jo, hater si vždy něco najde.
  • najvacsie sklamanie bol jednoznacne Witcher 2. Ale nebudem to vypisovat do kazdej diskusie ako poniektori kkoti tu (gay a troll)
    • Vím, že je to pokus o trolling (baby's first huh?), ale stejně: Co je na Witcher 2 špatné? Nádherná grafika? Skvělá hudba, ozvučení a voice acting? Výborný gameplay? Úžasný příběh a postavy? Nebo snad ty dobré dialogy, ta autentičnost a nebojácnost nechodit pro hrubší slovo daleko? Hra pro hráče a ne pro casual masy, která sází na atmosféru bez toho, aby se snažila být přemršele dark cool and edgy? Jistě, hra měla své vady (např bojový systém, který někdy dokázal naštvat), ale celkově se jedná snad o nejlepší RPG poslední doby.
      A ne, Skyrim si toto označení vskutku nezaslouží. Pochybuju, že by Toddík dal Skyrim Obamovi jako dárek při návštěvě.
    • "Jednoznačně"? Jednoznačně pro koho? Asi pouze pro tebe. Pro mě je to naopak "jednoznačně" nejlepší RPG za poslední roky. Tak jsme to tvé "jednoznačně" vykompenzovali mým "jednoznačně" a můžeme to uzavřít.
      Jinak abych nebyl úplně OT, tak já jsem zatím s Diablem 3 celkem spokojený..jen škoda těch výpadků (s kterými jsem se v posledních 5ti dnech až na nedělní výpadek serverů už nesetkal) a občasného kolísání odezvy od serveru (většinou se drží okolo snesitelných 250ms).
      Od Diabla 3 jsem nic nečekal, netěšil jsem se na něj (narozdíl třeba od zmíněného Zaklínače) a byl mi vcelku ukradený, koupil jsem si ho jen kvůli akci v Tescu za 725Kč a nelituju. 8/10 si určitě zaslouží. Mám ho zatím 1x projetý na Normal s mágem a teď ho projíždím s Monkem, který mě baví o trochu víc (je jako Chuck Norris křížený s bohem). Předpokládám, že mě tahle klikačka časem omrzí, ale na odreágování je to dobré a obzvlášť zabaví ve více hráčích :) *9*
      • Ten "smajl" na konci se tam dostal omylem :)
    • asi sis toho nevšiml, ale klikl si na "odeslat" a tím si to vypsal do diskusie, ty kkot
      • hehe, do zabugovaneho konzoloveho zaklinacka sa nemoze pod*ebavat co? To len jebliny mozu mat tisic komentov na Skyrim a D3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit