Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to je v dnešní době za recenze, nebaví mě to číst. Vytratil se obsah a vtip. Zlatá éra časáků je pryč. Naštěstí zůstaly dobré hry a DIABLO III je po čertech dobrá hra.
    • Pro vsechny rypaly uryvek z jedne recenze:

      ,,....... Kdyby kolem Diabla nevzniklo tolik povyku už dlouho před jeho vydáním, zklamaných a rozčarovaných hráčů by možná nebylo tolik. Já osobně jsem od nového Diabla nic tak převratného neočekávala, a tak ho teď bez hořkosti můžu prohlásit za nadprůměrně dobrou hru, jež má ale tu smůlu, že se jí nepodařilo dohnat pověst, která ji předcházela. I přes to se však dá očekávat, že Diablo bude minimálně nejprodávanější hrou letošního léta.,,

      vtipne je, ze tohle je zaver recenze z roku 2000 a recenzovane Diablo je druhy dil serie.
    • ne všechny recenze jsou takové, napr. od vávry nebo smejkiho jsou dobre a vtipne, taky ta na max payna byla vytečna.
    • GlaDOS
      Přesně. Tohle je dost sterilní recenze.
      • Ringwraith
        Málo výrazů naznačujících bezvýhradné nadšení?

        Málo popisů extáze, kterou Diablo 3 recenzentovi přineslo?
        • GlaDOS
          Chceš vědět co mi v recenzi chybí? Těžko se to popisuje. Stačí si přečíst různé starší herní časáky. Jak jsem napsal, je to moc sterilní. V podstatě jsem se nedozvěděl, proč by hra neměla dostat třeba 9/10, když tu skoro žádný zápor nebyl vyjmnenován. S číselným hodnocením souhlasím ale text jsem čekal vzhledem k době psaní recenze o několik tříd lepší, než jen obecný výpis vlastností...
        • obsah a vtip != bezvýhradné nadšení

          Proč provokuješ a ještě k tomu takhle stupidně? To přece neni nutný.
          • Ringwraith
            To byl 100% legitimní dotaz.

            Už nevím, kdo je v kterém táboře, tak mě zajímalo, co mu v recenzi chybí.
            • Ringwraith
              Odulin: Moje LEVELy začínají na 97. Vím o čem mluvíš.
            • Odulin
              Nevim, možná mu chybí ten styl, kterým se kdysi psávaly recenze do časáků jako Score, Level apod. Tak schválně za 45 minut až přijdu domů, tak zkusím proštrachat archiv a jestli to číslo 77 najdu, tak to někam nafotím, abys věděl o čem možná mluví. *3*
            • To byla 100% čistá provokace :-D

              Kdyby ses chtěl zeptat co mu v recenzi chybí tak to tak napíšeš, nebudeš hned útočit. A taky je skvělý rozdělit hned všechny lidi na 2 tábory. To, že někoho hra baví ještě neznamená, že neuzná některé její chyby a že u ní nutně musel zažívat několik druhů extáze :-P
    • Odulin
      Jj souhlas. To byly recenze s osobním příběhem, humorem apod...Rybka, Bulíř, Andrej atd....joo to se to četlo.:)
      • zdeeneek
        Driv delali recenze nadseni parani, dnes hernim prumyslem znaveni profesionalove. Bohuzel.
  • *1*

    http://cdn.roumen.cz/kecy/Diablo_-_22-05-2012.jpg
    • Takhle bys dokázal udělat jakoukoli tabulku a ohnout ji na stranu jen díky správně zvoleným "argumentům"...
      • navic lzivim. Viz delka hrani, delka vyvoje
    • Že se si s tím někdo vůbec ještě dělá práci...
  • Preed
    Mne sa na vas skurvenych trolloch najviac paci to,ze tu furt pisete tie iste hov*a ale ked vam niekto napise komentare,ktore tie vase hov*a vyvracaju ako o par postov dole napisal Shania o grafike,talent tree a skill bodoch,tak mu na to nikto nekomentuje pretoze mu na to nemate co napisat,lebo ma pravdu,ludia mu daju +1 a to je vsetko a zas si len pisete tie vase hov*a a neda sa ta diskusia citat.
    • Myslím, že ty jsi tady trolled nejvíc, když si myslíš, že se něco z toho dá vyvrátit.

      Názor na grafiku tady Troll píše jako jeho vlastní názor. Názor, který může mít každý jiný. A Trollův názor je, že je grafika WoWkoidně vyblitá. Hmm, tím názorem nikoho konkrétního neuráží, ani nenadává, prostě komentuje, co vidí.

      Ale lidem jako jsi ty z toho rupne cévka a musí mu to "vyvracet".

      V tomto ohledu je Troll velmi úspěšný, když je jeho osobnost vybudovaná tak, že pouhé jeho osobní názory stačí, aby se z vás staly nadávající opice a povýšenci jako ten Bob nademnou.
      • Preed
        Troll je len kvapka v mori,tych prispevkov je bohuzial daleko viac a ano grafika je subjektivna ale tiez rozdiel napisat ''hnusna wowkova grafika'' alebo to napisat nejak normalne,ze sa to da citat pripade reagovat na to,ale skor som tym myslel,ze tie reci tych dlhorocnych hracov diabla,trollov a kadekoho kto to pise,ako je ta hra zjednodusena,na prvy pohlad je zjednodusena zakrici fanboy diabla 2 ''omg zrusili talent trees,je to zjednodusene'',pri tom kazdy kto hral diablo 2 vie,ze tie uzasne talent tress boli o tom,ze clovek !!!!!20x!!!! daval body do jedneho spellu a furt pouzival to iste a cely ten build v 99% pripadov este okopiroval z netu lebo to nechcel pokazit,NESKUTOCNA variabilita a PRESNE to iste co sa tyka atributov,bud to okopirujes z netu alebo to dojebes a ja tomu proste nerozumiem,nech mi niekto normalne napise preco boli talent trees lepsie ako je to teraz lebo som sa to zatial nedozvedel,za to napriklad uzivatel Shania v prispevkoch na ktore som odkazoval jasne napisal preco lepsie neboli.
      • Ringwraith
        To máš jistě pravdu, já bez přihlášení, ale když se nad tím zamyslíme, tak je nám snad jasné, že lidi zase štve to, jak to Troll silně prosazuje.

        A tím pádem jim skutečně "rupne cévka", jak už jsme řekli, a pak ani nepřemýšlí nad tím, co píše. Pouze se jim zatínají pěstičky z toho, že má odvahu tím diskuzi tapetovat.
    • A teď si představ toho člověka co sedí na druhý straně a ťuká každých 30 sekund na aktualizaci této stránky. Všimnout si tejhle patologickej závislosti na reakce druhých je docela easy. Jak si ho představuješ? *1* To je asi jedno. Je asi všem jasné, že je to nemocný člověk.
    • kostejnesmrtelny
      Na normálních webech se o takový attention whores jako Troll.Diskuzni staraj cenzoři a dopřávaj jim přesně ten jedinej druh pozornosti, kterej si zaslouží. Tady holt nikdo, no. Je to škoda myslím pro obě strany (čtenáře i redakci), nemoderovaný diskuze jsou víceméně jedinej důvod proč jsem utnul "předplatný".
      • Díky bohu za to, že tu ta trapná cenzura není. Když si představím, jaká je cenzura např. na iDnes...

        Já si rád přečtu i negativní příspěvky. Někdy jsou dost mimo, jindy se u nich i zasměju, někdy kroutím hlavou a jindy zase začnu přemýšlet, proč ten dotyčný to či ono napsal.

        Ne všechny negativní příspěvky jsou totiž úplně mimo a snad i úplný hlupák pozná jasného trolla a takové příspěvky prostě přeskočí.
        • kostejnesmrtelny
          Máš samozřejmě pravdu, a pámbu chraň, že já bych chtěl někomu bránit ve vyjádření jeho názoru (i když s ním třeba nesouhlasím), ale projdi si tu diskuzi a fakt mi pak napiš, jestli to co tady ten pazneht předvádí je normální. To není diskuze, to je massturbace nad tím, že si ho někdo všímá(proč je to slovo vedený jako vulgarita?).
          EDIT: Sjeď si jenom tuhle jednu stránku odshora až dolů. Růžový je tu pomalu víc než černý a tmavý šedý...
          • Veskoslav
            Vulgární je tu pedofillie, svinně, porrno a další. Ale kurvadrát, vymrdat, šukna, rozmrdat. Ty jdou....
            • Ringwraith
              Pokud jde o word filter, tak ten bych tu neřešil.

              Ten si dělá, co chce. Párkrát mi něco pustí a pak někdy zase to samé ne.
    • Trol.diskuzni
      To víš, internetová pravda... ta je pravdivá!
  • RockStar
    Už jsem to psal asi milionkrát, ale musím to napsat znovu. Recenze už nejsou co bývaly, a pokud někdo tohle pokládá za recenzi, tak vůbec nic neví o slohových útvarech. Kde jsou ty doby, kdy jsem si v papírových časopisech četl skvosty od Tukana nebo Rybky??

    Tenhle "výtvor" spíš vypadá jak "text distributora" (můžete ho znát z ČSFD). Prostě nic neříkající plky, které už stejně každý zná!! Kdo se o tu hru zajímal byť jen minimálně, před samotným launchem. Nebo můžete mi snad někdo z Vás říct, co jste se dozvěděli nového??? Nějaký zážitek z hraní?? Cokoliv prostě cokoliv. Nějaký pocit, né jen nějaké prázdné fráze.

    Šéfredaktore zamysli se nad sebou a donuť kluky odvádět pořádnou práci.

    Teď pár slov k hodnocení:

    Každopádně 10/10 si hra určitě nezaslouží, takové hodnocení mají dostávat skvosty, které jsou ojedinělé, zázračné, úžasné (Shadow of the Colosus například). 9/10? Možná pokud si fanoušek a překousneš novinky, ale na druhou stranu jako fanoušek se ti nemusí líbit. Fanoušci jsou většinou konzervativní. Na těch 8/10 bych to asi taky viděl, kvalitní zábava na dlouhé hodiny. Co mi asi nejvíc vadilo je NEgenerace venkovního prostředí nebo je spíš taková minimální, když to porovnáme s předchozím dílem. Dungeon lokace jsou vždy nové, ale venkovní lokace jsou si velice podobné. To je moje asi největší výtka. Nejsem tu od toho abych psal recenzi, od toho by to měli být jiní...........
    • Stopro souhlas, na druhou stranu se asi sám ani nedivíš, proč se už podobné recenze, s ohledem na dnešní dobu, nepíšou... Jednou tu zbude jen ten text distributora, jeden distributor, jedno máslo....

      Jinak 8 je přesně tak akorát
    • jj, stoprocentni souhlas, podobny utvar by se dal s trochou nadsazky i z bety, informacni hodnota temer nulova.
  • Stejně tak obhajoba talent tree, kde nikdy nebyl nějaká výrazná možnost volby. Talenty jsou fine, pokud postava leveluje, máte pocit, že si můžete vzít co chcete, ale jakmile se dostanete na těžší obtížnost, tak buď zjistíte, že vaše postava je k ničemu, nebo máte dobrý bulit, ale ta abilita, kterou jste nuceni používat vás absolutně nebaví, tohle všechno zjistíte po desítkách hodin hraní, super zábava. Systém z D3 vám nejenže umožnuje si vyzkoušet všech 130 +- skillů co vaše postava má, ale navíc je i valná z nich použitelná ve všech obtížnostech a to D2 rozhodně nemělo.
    Telent tree je přes deset let starý systém, který se jasně ukázal jako hodně špatný v endgame a nabízí jen minimální volbu, dokonce i teoreticky obrovské možnosti stromu v Riftu se smrskli jen na pár použitelných buildů.
    Ti co tvrdí, že v D3 budou všechny postavy stejné si neuvědomují, že hráči konečně mají možnost najít si konečně build, co jim bude vyhovovat, ne to co jsou nuceni používat. Je možnost, že všichni opět okopírují něčí build ,ale rozhodně bude daleko větší variabilita něž co byla v D2 v endgame.
    • Jenže je to dáno tím, že se do akce alá Diablo nehodí skill tree a nikoliv, že by muselo jít nutně o zastaralý systém. Chápejte, že v RPG hrubšího zrna vycházíte z tvorby postavy jakožto avatara v herním světě. To vlastně opisuje reálný život, kde prostě špatná volba, byť odhalená po nějaké době zamrzí, ale hráč s ní musí hrát a pokud je hra dobře udělána (ryzí RPGéčka), lze to dohrát i s touto rádoby nevýhodou, naopak jiná vlastnost vám otevře novou cestu/možnost řešení. Proto nelze než nesouhlasit, že nový systém se hodí více o porovnání variability by se dalo polemizovat - opět tím myslím, že nový systém je velmi variabilní v množství možných možností je i více, ale to je dáno tím, že můžeme ,,mít všechno". Neřekl bych, že postavy nebudou stejné, pokud budeme hledat něco nejvýhodnějšího dobereme se k tomu také a hráč si spíš zvolí to co ho baví (tím pádem každý jiný, alespoň z pohledu těch kteří nehledají tu nejlepší/nejuniverzálnější variantu) a to je také plus. Celé to nakonec ale stojí právě na výbavě, které silně ovlivňuje celou hru nehledě na nějaké buildy, protože ta hra byla vyvíjena za tímto účelem. Takže abych to shrnul nový systém je skutečně lepší do H&S akcí, neznamená vyšší nutně vyšší variabilitu, skills tree není přežitý prvek a ve výsledku stejně jde o to, jak se u hry budeme bavit :) nakonec všechny ústupky byly právě s ohledem na zvýšení akce a té pověstné návykovosti, včetně aukce, kde si přijde i Blizz na své
      • nelze než souhlasit + sry za chyby a duplu slov...
    • Hanzales
      Díky za komentáře jako je tento. Já se k tomu radši nevyjadřoval, neb bych to takto krásně nedovedl podat/vysvětlit. Navíc bych právě ještě vyzdvihl ten systém gemů, kdy vás to motivuje napříč všemi obtížnostmi získat dostatek co možná nejsilnějších kamenů a atributy si tak naboostovat podle svých potřeb a podle toho, jaké skily využíváte. O tom taky v recenzi nepadlo ani slovo a jestli ano, tak jen hodně okrajově :/
    • Přesně, ted jsem začal hrát Monka na Hell a změnil jsem skoro všechny skilly místo těch co jsem měl na Nightmare.
    • Pekne povedané..
  • Pro vsechny rypaly uryvek z jedne recenze:

    ,,....... Kdyby kolem Diabla nevzniklo tolik povyku už dlouho před jeho vydáním, zklamaných a rozčarovaných hráčů by možná nebylo tolik. Já osobně jsem od nového Diabla nic tak převratného neočekávala, a tak ho teď bez hořkosti můžu prohlásit za nadprůměrně dobrou hru, jež má ale tu smůlu, že se jí nepodařilo dohnat pověst, která ji předcházela. I přes to se však dá očekávat, že Diablo bude minimálně nejprodávanější hrou letošního léta.,,

    vtipne je, ze tohle je zaver recenze z roku 2000 a recenzovane Diablo je druhy dil serie.
    • Skvělá pointa sk. Kvalita Diabla se ukáže/neukáže až za pár let. Jestli to má na gamerankiongs 9.9 nebo 5 je úplně jedno. Nakonec, tak jako tak to nezabrání tisícům hráčů od ztráty jejich sociálního života. :)
    • Ringwraith
      Když si odpustím všechny opičky, tak ti ve vší vážnosti musím říct, že problémy Diabla 3 nejsou v grafice ani zjednodušení. Ty se dají velmi jednoduše omluvit tebou naznačenou paralelou se situací Dibalo 1 vs. Diablo 2.

      Problémy Diabla 3 jsou nutnost být pořád online, nedostatečná ochrana ze strany Blizzardu a koncept hry, který je postaven kolem RMAH, což ovlivňuje všechny.

      A to Diablo 2 nemělo.

      Takže všichni rýpalové na grafiku a zjednodušování možná mají point, ale ten point je pěkně moot, jak dokazují lidi jako ty.

      Protože pravej ďábel se skrývá jinde.
      • Ne, to skutečně nejsou problémy Diabla 3 (nutnost být online). To je tvůj probém.

        /thread
        • kostejnesmrtelny
          Bi-la kaífa.
          • learn2read&thinkbeforepostingplz
      • zdeeneek
        To by me zajimalo kolika hracum ten ucet hacknuli. Ted se to porad pise skoro v kazdym prispevku, ale je tady nekdo, komu byl ten ucet skutecne hacknutej ? Spis bych rekl, ze je to zase davova hysterie - jasne nekolika hracum se to stalo, ale podle tech prispevku to vypada, ze to hacknuli snad 90% hracu.
    • dobře si pamatuju, jak bylo diablo 2 zatracovaný a na grafiku co se nadávalo a nakonec z toho byl větší "kult" než z předchůdce
  • Upřímně, ze začátku jsem z Diabla 3 seděl na zadku pomalu s otevřenou pusou a hltal každou vteřinu ingame. Bylo to super, prošel jsem normal, pak za trochu dýl nightmare a teď jsem na začátku Hellu. Po počátečním úžasu (když pominu problémy s připojením) ale musím říct, že má hra dost nedomyšlených věcí. Např. legendary itemy jsou uplně k ničemu, za celou dobu mi padl JEDEN legendary item a to ještě na normal někdy ke startu, takže jsem ho za pár hodin stejně prodal, protože jsem našel lepší modrej. Vypadávat jich víc a s o dost lepšíma statama by to řešilo. Pak mě celkem štve loot z bossů. Žlutý věci vypadnou na normal a potom už jen tři useless modrý srance? Proč ne žlutý věci po poražení bosse na každou obtížnost? Nějak mi uniká pointa opětovných bitek s bossama, když loot k ničemu. Nehledě o to, že potom z nějakejch elite potvor padá MNOHEM lepší loot. Uniká mi i pointa aukční síně, která podle mě hru zkazila nejvíc, protože teď tam běhá každej OP jako prase díky itemům, co by správně mít ještě neměl. Co je ale asi nejvíc na hlavu tak rozdělení a zakázání zbraní pro určitý classy. Třeba wizardovi stačí koupit dobrej štít a meč a je obrovsky OP dmg dealer... wizard s mečem? Stejně tak wizard s těžkou zbrojí? Witch doctor s obouruční sekerou? WTF? Myslím si, že je to teď možná nejhranější hra, ale chci vidět, kolik lidí to bude hrát za tři měsíce, až budou mít všichni 60 a nebude tam žádná motivace hrát dál, protože každej bude mít full equip z aukce nakoupenej buď za real!!!! (což je asi největší prasečina) prachy a nebo za goldy. Podle mě by s tím měl Blizz něco dělat, sice to teď může hrát každej Casual hráč, ale po dosažení lvl 60 má hra správně teprve začít a ne končit. Kdo to dočetl, má u mě malý bezvýznamný plus :D
    • zkus tohodle týpka :D
      http://www.youtube.com/watch?v=7eIJ8owyaWg
    • jak tě tak čtu.. tak tobě uniklo teda spousta věcí *3*
    • No je fajn, že jsi napsal polovzdělanej komentář, protože jsi ještě nedal 60lvl, kde skutečně hra teprve začíná...Až se tam dostaneš, tak dej vědět a třeba přestaneš fňukat jako malá čubička :-DDD
      • No ty budeš inteligent.
      • Víš, někteří lidi chodí třeba do práce a mají i sociální život, takže 60 level jim trvá trochu dýl. Ovšem je to pod moji úroveň se tu hádat s někým, kdo napíše první komentář bez pádných argumentů a zakončí ho slovem čubička. Děti jsou dnes všude.
    • Ta hra je postavená na itemech a jejich nakupování, jde právě o to, aby bylo dostatek hráčů, kteří si budou předměty kupovat na aukci. Ano, nejsi sám kdo píše, že pokud si dokoupíte item v průběhu hry často si hru ulehčíte, ale tak to hrát nemusíš, když nechceš. Omezení padání věcí z bossů je dáno tím, aby byla těžší farma a tím i líp fungoval aukční systém, který pak některé itemy vyžene do velkých sum a Blizz se bude pakovat. Myslet si, že ta firma to dělá z jiných důvodů než zisk je lichá a navíc je na D3 vidět snaha o dlouhodobé vydělávání, protože dojná kráwa (mg to je omezený slovník) Wow slábne a tady se nabízí to zkusit jinak a možná ještě efektivněji.
      • True... ovšem aukce za reálný prachy ještě neběží, tak mě napadá, co má Blizz z goldů ve hře? *8*
        • Nic to je pro ty, kteří nechtějí investovat, tak i ta možnost je a ocením ji... ale stejně si tam pak nenakoupíš tak dobře jako za ty reálné kačky. Takhle to funguje ve spoustě hrách založených na mikrotransakcích.
          • jojo, jsem rád, že tam ta aukce je, občas se něco hodí. Ale nelíbí se mi pay to win... achjo, že to potká zrovna Diablo jsem nečekal :(
            • Tak nadávat asi budou, proti ochraně jako takové nic nemám (oproti tomu jít přes ty mrtvoly). Navíc třeba soft se krade ve velkém a jako člověka, který má představu o jeho vývoji by mě to také netěšilo. Nicméně ožehavá je ta ochrana, kde to dobrým úmyslem začíná a zlými pravidly končí (např. povinné e-občanky). To už bychom se ale dostali silně do OT
            • pay to win a pay to be the best... to je v podstatě to stejný, když se to tak vezme, prostě si díky real penězům můžeš honit ego a velikost svýho e-penisu. Ale s tím nic neuděláme, dneska chce každej jen vydělat a šel by přes mrtvoly. Stejně ale by mě zajímalo, jak po Diablu 3 budou lidi nadávat na pirátství na PC, když se prodalo tolik milionů kusů :)
            • možná spíš pay to be the best, takové to krmení ega :-/ Jinak je to logický krok ze strany Blizzu. Jenže za tohle nemůžeme nadávat ani na D3 ani na Blizz, to je otázkou řešení na zcela jiných místech, zvláště u sebe, aby se to konečně změnilo a svět začal být o něčem jiném, než je v současností... ano, taky mě to mrzí, že se to už promítá i do toho herního průmyslu :( ale patří mezi ty nejsilnější chleby (film, hudba, hry...)
    • Co se týče lootu z bossů. Někde jsem četl že Blizzard nechtěl aby se chodily akorát boss runy jako ve dvojice. Takže na 60 lvl přidali takovou fičurku. Čím víc zabiješ elitek nebo modrých tím lepší loot máš z bossů. Buff se zruší po leavnutí hry nebo pokud si předěláš skilly. A taky má myslím omezený počet stacků. Ještě nevím jak buff přesně funguje 60 lvl jsem dal až dnes večer.
      K tvému komentu o legendary věcech. Mám nahráno asi 60 hodin a ještě mi nepadla ani jedna legendary nebo setová věc. A jsem rád kdyby to padalo z každé elitky tak by teprve ve hře nebylo za chvíly co dělat.
      A když říkáš že každý může nosit téměř vše. Vzpomínáš si jak to bylo ve dvojice ? Já bych řekl že dost podobně taky jsi za kouzelnici mohl nosit plát meč a štít.
      • Pokud vim, tak tam wizard nemohl mit tezkou zbroj. S tema lootama bossu je to naprd i s tim buffem, to jako kdyz nebudu hrat 12 hodin v kuse, tak me budou padat srance? A co kdyz me odpoji server? :-D a ty legendary jsou fajn, ze padaji malo casto, ale vetsinou jsou stejne k nicemu, protoze uz mas lepsi...
        • brneni bylo odvisle od sily postavy
        • tak kdyz ti shodi server, tak budes hrat dalsich 12 hodin... diablo se prece hraje roky..ta vzdycky si muzes super predmet koupit v aukci..( a blizz bude jeste stastnejsi) .. kdyz se ti nechce hrat, tak si to zaplat.. to je fer
          • toho se ale právě bojím, že když se člověk dostane na 60 za takovou chvilku, tak pak bude málo věcí co dělat. Že to nebude hra na roky, ale na měsíce max. Protože na 60 itemy lootovat nemusíš, vše si koupíš... budeš mít full equip, tunu goldů, maximální level a Inferno projetý. A co budeš dělat pak? Zahraješ si za alta, uděláš to stejný... a za 3 měsíce nemáš co dělat vůbec, protože budeš mít hrdiny na 60kách a motivace dál nula. Mohli dát max. level 80 s tím, že od 60tky se ti už nedávají spelly, ale jen leveluješ a jde to strašně pomalu... pak bych to viděl aspoň nějak motivačně.
            • mozno ak bude nejaka velka nespokojnost vyjde patch, a bude aj level 80 :D
            • Bošťo +1
            • to Trny: Souhlasím s tebou, samozřejmě chápu, že je to zcela jiný zážitek (HC mod) třeba na ten mulťák, kdy musíš spoléhat na zkušenosti spoluhráče a není to už pak ani dvakrát lehké. O tom lagu jsem spekulovat také, ale dokud to ty lidi nepotká, tak jim to bude fuk. Kámoš s první HC postavou skapal na vybité baterce u myši... ale kvůli lagu by ho to určitě vytočilo. Spousta lidí to nehraje nejspíš jako ty nebo jako já, tedy v tom singlu a pomalé piplání postavy, oni vylítnou ty postavy co nejdřív a pak chodí jen do oblastí na farmu... viz příspěvek úplně dole, že hra začíná až se získaným lvl stropem. Spousta fanoušků stejně časem otočí, třeba pokud někoho bavil souboj v aréně, musí být vytočený, protože aukce (mikrotransakce) mění gameplay a to je většinou na... Jak jsem, ale naznačil ta hra má stejné jméno, žánr, návykovost, ale změnila se s ohledem na dobu - klasický konzumní produkt
            • Bošťo - podle mě HC mod největší blbost, jako pokud si chceš zahrát jen z hecu, tak proč ne, ale pokud bych to bral vážně, jako že se budu snažit... Už několikrát se mi stalo, že mi uprostřed bitky přišel obrovskej lag, díky kterýmu jsem díky serveru umřel... Při představě, že hraju HC a umřu díky tomuto bych počítač asi vyhodil z okna a soudil se s Blizzem o ublížení na psychickým zdraví... Takže HC mod je sice super jako takovej adrenalinovej přídavek, ale některý ty Achievy jsou vážně směšný :D třeba kill Diablo on Inferno Difficulty on Hardcore mode :D impossibru!
            • Tady by ti HC fanoušek řekl, že máš hrát HC mode :) vlastně není ani důvod to rozjet se stejnym charem, protože nový systém umožňuje vyzkoušet všechno (a to se do H&S hodí více, ale tu znovuhratelnost to také nepatrně snižuje)
      • Problem Nephalem Valor buff je ale ten, ze je az od sedesatky, na nightmare tedy nepada z bossu (nejen) naprosto nic. Jako sorry, ale hrat hru nekolikrat, abych si ji mohl poradne uzit? no kde to jsme? blizzard vymejslel, vymejslel, az vymyslel uplnout hovadinu (muj nazor).
        • Ano taky nechápu proč to nedali dřív. Ale Trny nademnou si stěžoval na znovuhratelnost.
  • Koukám, že tu převažují negativní názory na hru, to bude asi tím, že lidi co jsi hru koupily nemají čas tu brečet jak je hra příšerná, protože se u ní právě teď královsky baví. Ti ostatní tu kňučí a rozhazují sem a tam pořad ty 2-3 stejné argumenty proč je tohle největší fail roku. Ale tady je zvykem nadávat na všechno co má podle zdejších hardcore pařanů jen trochu větší reklamu a nutí hráče si hru koupit, místo aby jí ukradl.
    Z recenze ale nechápu, proč nedostala o bodík víc, protože jsem nevyčetl snad jediný zápor, ale hlavní je text tak je to nakonec docela jedno.
    • Vidíš to, já si hned před půlnočkou aktivoval D3 přes battle.net, dohrál jsem to za pár dní a teď prsotě mám čas remcat.
      • No prostě typická čecha *1*
    • Danny_TheSavior_Vavra
      No vidíš to - Skyrim recenze překypovala negativy a dostalo to deset, tady na v podstatě velmi pozitivní recenzi bylo naroubováno jen nadprůměrné hodnocení.

      Welcome to Games.cz... *4*
    • Ale pýýýýču :D
    • "citation needed"
    • Trol.diskuzni
      WOWkařská grafika prostě nestárne... *5*
      • Ty taky musíš mít reakci naprosto na všechno...
        • Danny_TheSavior_Vavra
          To se naučil ode mě... Pokud všechno vím, s radostí to projevím! *5*
          • Ringwraith
            Democracy!
            • smejki
              "system, ktory dava vsetku moc ludu je spatny, lebo lud <>kokot" ?
            • Cahir
              Zhouba lidstva.
            • Danny_TheSavior_Vavra
              in China!
          • Pokud by to mělo jakoukoli hodnotu a ne jen ublížené "Skyrim dostal 10" a "Diablo je druhé WoW" tak neřeknu...
            • Danny_TheSavior_Vavra
              Diablo 3 je jakýsi skoro-pohrobek WoWka, řekněme... Bohužel to už nemá s odkazem Diabla nic moc společného, už je to jen zjednodušená ptákovina pro WoWkaře.
  • Osobne som s Diablom 3 veľmi spokojný, po víkende aj napriek hokeju nahratých viac ako 30 hodín. Môžem odporučiť každému, čo má rád arpg. Obtiažnosť je určite vyššia ako v dvojke a krásne stúpa až po šialené inferno (je to naozaj len pre skutočných Hráčov), technické spracovanie neurazí, no neoslní. Hrateľnosť je úžasná.

    8/10 hru celkom dobre vystihuje, ak máte pár ľudí, s ktorými to môžete pravidelne hrávať (nemyslím public hry) pridajte si bodík, ak ste fanatik na vytváranie buildov do posledného kusu gearu kľudne ďalší bodík. Ak hru plánujete prejsť len na normal odoberte bod, ak len s jednou postavou, odoberte ďalší bod.

    S pár patchmi a expansion packom má táto hra dosť dobré šance dostať sa tam, kde je dnes d2lod, alebo ešte ďalej. U mňa je ďalej už teraz a dnes je to rozhodne najlepšie izometrické arpg na trhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit