Přejít na výpis diskuzí
Diablo III - recenze konzolové verze
13.9.2013 | Miloš Bohoněk
379 příspěvků
-
Diablo 3 je dobra hra. vlastne nevim která za poslední leta byla lepsi, tohohle druhu. Torchlite 2? Asi ne, nemá zdaleka takovou zivotnost a plno lidi odradi jeho kreslounovska grafika(mimochodem daleko infantilnější nez ma D3) Path of Exile? taky ne, je sice hardcore ale to dneska masy hracu moc neprilaka, navíc je to samej bug a uzasna ,,featura,, out of sync dela hru hlavne pro melee classy skoro nehratelnou,postihy za smrt na expech taky zrovna moc lidi nenalakal. A co dal, dalších par indie pokusu v tomhle zanru nestoji při srovnani s D3 za nic. Další plus je, ze D3 je profesionalne udelana hra, je to na ni videt na kazdym kroku, vsem ostatním hram dnesni doby tohohle druhu kouka slama z bot. Kazdej muze nadavat jak chce ale nic lepšího v tomhle zanru momentalne není. Osobne si nedovedu představit ze bych třeba Torchlite 2 hral 700 hodin.
Blizz dela s D3 psi kusy aby ho dovedl do stavu kdy bude spokojenej hrac i vydavatel.Rozdil mezi D3 při launchi a dnes je obrovskej, a ja ymslim ze jen k lepšímu.Jedinej problém je ze jim to strasne dlouho trva.Na druhou stranu, když vyjde patch je prakticky jisty ze je bez chyb a funguje jak ma.
Me taky D3 občas neskutecne sere, a nepamatuju hru kde bych se tolikrat cejtil frustrovanej jako tady, pak clovek da pauzu a za mesic tam prudi znova.
Kdo se o to poradne zajima, tak vi ze pripravovany zmeny a datadisk prinesou opravdu hodne zmen k lepšímu, a sance ze z D3 bude to co bylo D2+ data je podle me hodne velka.D3 bude legenda, Blizz na to ma...jen jim to holt jde jako když pes sere a maluje, a to je ten největší problém. -
A v alejích je zase nablito.
-
-
Si piš:) A přitom než sem přilezl GGG, tak se tu povětšinou diskutovalo naprosto normálně. Rozebíraly se rozdíly v konzolé a pc verzi, jak tam padají věci, jak se to hraje atd. Ale co naděláš. Se podívej, jak si tu sám se sebou povídá. Nic nenaděláš.
-
-
Ano, "slušná diskuze" pod přísným dohledem mocipána pleskoslava
-
-
YES , uz to vidim delsi dobu . Veskoslev vzdy zacina urazet lidi co se snazi vest diskuzi na urovni.
Tito lide maji vetsinou pochroumanou mysl, snazis e na sebe upoutat pozornost za jake koliv situace.JA bych doporucoval vsem slusnym lidem aby nanej nereagovaly. On proste neprijme jiny nazior nez ma on. -
-
Ty se nauč prvně česky;)
-
-
Ano. Tady je diskuze o Diablu III a jeho konzolové verzi. Takže nevím, co sem sere GGG, ty a ještě jeden pseudonick nějaké pitomé konzole vs pc. To si táhněte někam jinam....
-
Ano vzdy musi mit prvni a posledni slovo. Prosimte nauc se prijmat nazory aj druhych. Nejsi tu sam.
-
-
-
Neotravuj a piš si dole sám se sebou jak debil;)
-
-
Jak se rozpadají tvé chatrné argumenty, stejně snadno jako domeček z karet, začínáš panikařit. Urážíš a napadáš jiné lidi, ale tvůj malý kult uctívačů už tě opustil. Jsi zlomený stařec jehož celoživotní pravda se rozpadla jako nábytek z Ikei po pár dnech používání.
-
-
Krasne prirovnani pane TheGGG s tim Ikea nabytkem jste me dostal. Kupoval jsem si tam postel a odesla po mesici...
-
-
-
-
-
-
No nevím, ale přijde mi to od Blizzardu jako veřejné uákázání prostředníčku všem kdo si Diablo 3 koupili na PC...
-
-
Já ho vidím. Já už ho vidím :) Diablo3 jsem si koupil sotva vyšlo a už hodně dlouho leží krabička na poličce. No, bude tam ležet asi pořád tak jako tak, jen nějak nemám už delší dobu chuť to znova nahodit a hrát. Ale tu konzolovou verzi bych si zahrál s kámošem na padech hned z fleku! Letos ale asi neodolám jen u GTA5 a asi i WatchDogs. Tu konzolovou verzi D3 si koupím natruc až jedině pokud vyladí, vychytají i tu PC verzi a odstraní ten online must šystém. Co jsem se nalagoval, hlavně v počátcích... uplně mně to sr*lo :)
-
-
Spickova konverze, intuitivni ovladani, loot 1,5(Ani jedna spatna legendarka nepadla :D), perfektni zvuk na 5.1 a hlavne nehorazne navykove! *1* Za me 10/10 a to mam na PC hafo moto hodin! *5*
-
A jéje mínus Blizzard dorazil. TheGGG s -14 na 0 za 5 minut a všichni, kdo píší "pro" Diablo, tak šup mínus nášup:-D Docela humorné, když si vezmu, jak DII byla týden po vydání snad nejnáviděnější hra v té době:) A změny k lepšímu přinesly až 1.10 a datadisk . Aneb přeji zaslepencům hezkou sobotu;)
-
-
Veskoslave proč píšeš jako anonym?
-
-
veskoslav, triska, ggg a Karel Drda jsou jedna a ta samá osoba. nebylo zas tak težke na to prijit *4*
-
-
http://i.qkme.me/3q1v5z.jpg
-
Ty už to nehul Joe, nedělá ti to dobře.
-
-
Jasně....Každý anonym, co nadává na naklikávání u GGG je Veskoslav. Léčíš tu paranoju?
-
-
Mínusky tu nikdo neřeší kromě tebe. Ty tu pořád pláčeš jako mimino a přitom sám dávaš mínuska po čtyřech čili je to ku revská ironie
-
-
Protoze je butthurt.
-
-
-
Tak tohle je moc už i na mě. Napráskal jsem vás všechny!
-
-
A já pro jistotu napráskal i sám sebe *1*
-
-
*13* ...ja fakt neviem, čo sa stále niektorí navážajú do Diablo 3 na PC. Ja som nikdy nemusel equip kupovať za €čka. Hrám inferno v pohode sám, aj co-op. Vie ho zahrať aj moja ségra. Hra je síce v mnohých ohľadoch iná, ako napríklad Diablo 2...ale nemôžem napísať, že by bola horšia či lepšia. Obidve hry ma stále bavia. Rozhodne je Diablo 3 lepšia ako napríklad Titan Quest. Ale aj Titan Quest mal svoje čaro. Rozhodne dopadol lepšie ako preceňovaný Dragon Age, ktorý som kúpil a v živote som ho nedohral. To sa v mojom prípade o Diable 3 nedá napísať. Ja neviem, ale fakt mám pocit, že nadávanie na takzvané AAA hry je jednoducho len móda...Poplačte si detičky *13*
-
-
tak dragon age (1) je hra relativne narocna a vyzaduje od hrace jiny vklad a pristup, to se nehraje samo zpusobem vypni mozek a klikej... je to proste urceno pro jiny publikum nez diablo, cod a podobny veci...
-
-
..o to nejde. Nejde o náročnosť Dragon Age. Otravovali ma, dialógy medzi jednotlivými členmi skupiny. A to nie je preto, že nemám rád dialógy. Mass Effect patrí medzi moje najobľúbenejšie herná série. Čo o Dragon Age nemôžem napísať. Ide o ten spôsob, aký to v Dragon Age bolo spracované. Proste ma to nebavilo. No nieje všetko zlato, čo je BioWare. Ale...proti gustu žiaden dišputát...ak ťa to baví, tak ti to neberiem...
-
-
-
No vidíte a já jsem poprvé hrál Diablo na PSX :)
-
To že je hra na konzole mi nevadí, vadí mi spíš ta zjednodušení která tam kvůli tomu jsou (Blizzard bez debat už při vývoji věděl že časem to dají i na konzole a podle toho to formoval) jako jsou snadné souboje s bossy a tp.
-
-
hral si to vobec?
-
-
Hrál, mám Diablo 3 CE a mám v něm nahráno pěknejch stovek hodin, i když je pravda že v poslední době jsem na to už nesáhl.
-
Jo:) A kromě debilní kamery při hře více hráčů, kdy musejí být +- všichni u sebe a pomalého a pro mě divného pohybu v inventáři, stromu schopnosti atd. je to více než dobrý port:)
-
-
-
Nevím no. Hráli jsme ve více lidech (3) na jedné konzoli a je fakt debilně vyřešena kamera, pakliže se od sebe postavy vzdálí. A mimoto. Nechápu, proč by měl Blizzard ukázat prostředníček pc scéně. (Ano LAN mi občas chybí, ale argument, že chci hrát na chatě je už poněkud ohraný, protože já osobně si jezdím na chatu odpočinout a LAN párty pořádáme maximálně u někoho na baráku.) Kdyby to byla pravda, tak se nesnaží vše opravit a kašle na vytýkané věci. To je to. Navíc konzolisti mají to štěstí, že dostali už vylepšené Diablo o věci, co mají lidé na pc až po čase. Mimoto nic proti, ale Diablo III na konzolích vypadá na normal jako na pc a efekty mi přijdou dost ořezané. Jako hra je dobrá, ovládání uděláno skvěle, ale přesto zůstanu u pc verze i když musím s kamarády hrát přes net. Přece jenom myš je přesnější, pohyb v inventáři atd. rychlejší a nejsem omezen kamerou, když hraji ve více lidech.
Jinak by mě zajímalo. Jak budou konzolisti hrát Inferno bez přátel na konzolích. Mě to tak jenom napadá:) A další věc. Aukce je docela svinstvo, ale občas si tam člověk něco za nějaký herní peníz pořídí. Spousta konzolistů zesměšňovalo, že musíme X desítek hodin i s aukcí, abychom měli dobré předměty. Uvědomují si ti samí, že teď u toho budou podstatně déle na lepší gear a že kritizované věci jako nesmyslné projíždění stále dokola budou dělat taky? Já jenom, že po prečtení diskuze je tu pár zarytých konzolistů, co tak rádi nadávali na Blizzard a Diablo, ale sotva to mají na svých strojích, tak je to pecka? Docela ironické:) -
-
...riadne závidíš, čo ? :D
-
-
No závidím....Nevíš co? Kdybych záviděl, tak to mám doma na Xboxu.... *7*
A nekoupím si to i proto, že ti, co se mnou kdysi hráli Diablo II po Lanu (kde mimochodem neměl nikdo originál:-D), tak si rozhodně nenajdou tolik času na hraní na konzoli, aby to byl zážitek jako kdysi:) Tudíž mi bohatě stačí pc verze, kterou jednou za čas zapnu, projedu si dvakrát konec III. aktu a následně to vypnu. Nikoho nemusím "prosit", aby si šel zahrát na konzoli, protože Inferno sám probíhat neumím a ani na to nemám správnou výbavu. -
-
.....alebo na Psku 1,2,3 na Wii - U, na 3DS, DS, Androidu, Gameboyi, PS4, Xbox one a pozves si svoju rodinu z Tokia, Londýna :D ty si proste dristal tohoto webu nikdy som na teba nereagoval ale dnes už musim:) mier kámo pokračuj v tom čo robíš, rozhodne si trúfam tvrdiť že spisovateľ by bol s teba fenomenálny
-
-
Já jsem někdy tvrdil, že mám rodinu v Tokiu nebo Londýně nebo že jsem bydlel u rodiny v Tokiu a Londýně. Není totiž rodina jako rodina. Na herních platformách hraji, ale nevlastním je všechny. Mám pouze PS2, starý Game Boy Color, Xbox 360 a mobilní platformy Android a WP 8.0. Takže zase nemel debiloviny;)
-
-
nemaš na to vybavu protože je to pay to win, konzolisti budou mít vybavu protože jim upravili loot *5*
-
-
skor sa to deje tak v tom diable ze pokial nevies hrat tak si musis nakupit , inak je zakladne inferno bez monster power hrozne trapne s hocijakym EQ
-
Joe, aby se potrefená husa neozvala..
-
Joe, chápu, že jsi se naučil zkratku P2W. Ale můžeš mi osvětlit, jak se to děje v Diablu? Nebo zase ze sebe děláš hlupáka? Spíše tipuji na druhou možnost:)
-
-
Joe, to že si výbavu koupit MŮŽEŠ, neznamená, že je to pay to win. Pay to win je když to platíš vývojářům, ale tyto itemy někdo musel v té hře sehnat.
Ber to spíš takto: Tobě padne staffa pro wizarda a nějakému wizardovi zase axe pro barbara, tak to oba prodáte na aukci a navzájem si tyto předměty koupíte.
RoS by to měl vylepšit personalizovaným lootem z WoW, takže bys vůbec nemusel aukci používat. -
deje se to tak, že když nenakoupíš, tak nemužes hrat protože porad umiras
-
-
tech par set euro co jsem v D3 vydelal mi neprijde ze by to bylo pay to win:)
A z tech par desitek lidi co znam z diabla 3 nikdy do ty hry nedali ani korunu, takze spis zvastas blbinky:p
-
-
-
-