Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No klasika, co uz. Daju 4 sety a z nich je jeden OP. Potom sa idu hrat na nejake leaderboardy a sutazit o co najvacsi greater rift. Z prvej tisicky postav je 990 ako cez kopirak a zvysok sa nachadza na konci rebricka. Tato hra je zlomena od zakladu a nie je mozne ju opravit.
    Cisla su dane napevno a ak nahodou niekto na nieco pride, tak sa to povazuje za exploit a pride nerf. Bohuzial, ak chce niekto robit buildy, rozdelovat body a ine ARPG veci, tak musi ist do Path of Exile. Aj tam su OP buildy, ale na endgame obsah sa daju pouzit desiatky!!!
    • hraj to pre zábavu. načo sa snažíš umiestniť v nejakom rebríčku?
    • Veskoslav
      Zrovna u Necra už se vystřídaly v žebříčku 3 sety (teď se dostal do kurzu set na pety, co jsem třeba osobně jel hned ze začátku, když ostatní jeli něco jiného). A PoE? Jo, pokud chce člověk hrát ve skupině více lidí, neznám nepříjemnější hru než právě PoE, které to nedokázalo ani po letech nějak rozumně vyřešit. A jestli si myslíš, že ten "gigantický" strom v PoE je někam významný nebo nedej bože důležitý, tak je to pouze o "větším penisu". O ničem jiném. Polovina věcí je tam naprosto o hovnu. Co je na PoE unikátní je systém orbů, co si zkombinuješ podle svého "přání". Horší je to pak s invetářem a miliardou různých pitomých orbů. A pokud si někdo někdy stěžoval na drop v Diablo III, tak u PoE si bude rvát vlasy hrůzou. Pravda, více jak rok jsem se tam neukázal a tu hroznou chybu hodlám napravit, ale bojím se, že první použitelná legendárka padne okolo 30 levelu a ještě ji člověk bude muset "opravit" skrze orby. Být PoE placené v základu, nadává se na to jako čert. Největší výhodou je to, že je to "F2P" a náklady platí ti šílenci, co tam běhají v okřídlených zbrojích a svítí jako majáčky. To Diablo nemá a defacto poslední "finance" získalo z datadisku, který měla většina hráčů koupeno v prvním roce.
      • Typicky hráč D3... všetko nadropovať za týždeň a potom a sakra chcelo by to oživenie. POE je famózne v tom, že si musíš krásne zamakať na kvalitný gear a to doslovne. Žiadny kindergarden s pony level a pod. i keď ja osobne uprednostnujem TQ alebo GD. POE čaká teraz masívny datac, čo spraví revoluciu v tejto hre takže nejaké DLC v Diablu je oproti tomuto slabý odvar. Nemá zmysel porovnávať tieto hry pretože je to ako mercedes a trabant. A ako bývalí hráč PoE by si mal vedieť, že top gear nie su úplne legendárky... Mne sa skôr nepáči, že hrstka ludí dokáže ovplyvňovať ekonomiku v hre.
      • Trochu ti asi unika to, jak funguje PoE. Ja mam z nej jen dobre zkusenosti a to jsem tam hral vzdy jen hardcore postavu. Duvod je prosty,... clovek si one postavy vazne vazi a snazi se aby neumrela. Dalsi vec je obchodni model, ktery je postaven na hodnotach veci na trhu. Je samozrejme nutne jako vsude znat trh, aby clovek spravne odhadl cennost dane veci.
        Dalsim aspektem je tez to, ze drop muzes mit mizerny a me legendarky kolikrat taky nepadli, ale nekter byli na prd a nebo nebyli ani pro mou postavu = prodat.

        PoE samozrejme nehraji nijak vyrazne, je to spis nejake kratke obdobi jednou za rok, ale vzdycky jsem si to uzil. Hrali jsme to ve vice lidech a i ta sranda, ohledne sledovani rebricku jak zarve nejaka vysoka postava je sranda :). Pro me PoE jednoznacne zanechala kladne body..
      • Nechápu jak někdo ten "skill" strom v POE může brát za úžasnou věc. Zaprvé je to kopírka final fantasy 10 a zadruhé 85% z toho je jen +stat :D PoE je bezva hra ale porovnávat to s Diablem ? A stěžovat si že nějakej set je lepší jak druhej (reakce na jiné komenty tady) ? Ukažte mi hru, kde se farmí vyavení v takové míře a neexistuje tam něco nejlepšího...prostě debilní plivání na D3 pokračuje po x letech.
      • zavidíš že nekdo ma lepší zbroj a chce podporit vyvojare.
        • Asharak
          Lepší závidět lidem co platí za F2P a dostanou jakékoli nesmysly a často nic jiného nehejtí, než řešit nýmandy co do toho nikdy nic nevrazí, vychvalují že je to F2P a nadávají na vše ostatní v komentářích. *10* Ještě hlavně řekni, že ti vadí platit za D3 *1* *1*
          • Tech 10 euro za D3 me tak psychicky nici, ze asi pujdu hrat POE kde beztak ani za 1000 euro nebudu mit odemceny a nakoupeny vse. *15*
  • Recenze na postavu ve hře, tak to tu ještě tuším nebylo. Po obsahové stránce ani nehodnotím, není totiž co.
  • Já nevím no, D3 jsem se po vydání něco nahrál, ale vůbec to nemá atmosféru jako Diablo, tak jak si ho většina lidí po předchozích dílech představuje. Tak nějak jsem to už neměl proč hrát, loot úplně na nic, crafting, buildy atd také. Takže už to jde dlouho mimo mě a vůbec nemám chuť to ještě někdy zapnout, už jen ta "drzost" udělat uber verzi na PS4 za 1800Kč :D hra stará 5 let? Děkuji nechci.
    Klidně si to "mínuskujte", ale mnohem více kvalitních herních zážitku nabízí Path of Exile, který je navíc komplet zadarmo a již 4.8. vychází Fall of Oriath, který překope celý progress světem (6 nových aktů a mnoho dalšího), to se prostě srovnávat nedá i ta na začátku zmiňovaná atmosféře je tady značně více temná "gore", což mně je bližší.
    • Já mám zase úplně opačný názor. D3 si zapnu, když se potřebuji odreagovat a tento účel plní hra dokonale. PoE jsem zkoušel hrát několikrát a nikdy jsem se nedostál dál než do 3. aktu. Prostě mě to nijak neoslovilo a přišlo mi to značně nudné a mdlé.
      Co se týče Grim Dawn, tak to je skvělá hra - kombinace toho nejlepšího z Diabla a Titan Quest.
    • nightborne
      PoE jsem hrozně chtěl mít rád. Itemizaci má dobrou, to se musí nechat, skill tree osobně považuju za přefouknutej nesmysl, ale čert to vem... atmosféra správně potemnělá, souhlas, ta mě bavila hodně.

      Jenže mě v tý hře, nemůžu si pomoct, prostě nebavilo bojovat. Údery jak plácání mokrým hadrem, žádná síla, žádnej pocit zlámanejch kostí. V akčním RPG je pro mě osobně dojem z akce alfou i omegou, a tam mě PoE bohužel zklamala.

      Na druhou stranu D3... mno, má svý mouchy, to ne že ne, ale bojuje se v něm fenomenálně. Proto v něm mám pár tisíc hodin, a v PoE asi třicet =). Ale znáš to, sto lidí... =)
      • Jasné každému se líbí něco, je fakt, že v D3 se ty boje tváří více "epicky", ale to mně napadla trochu analogie s rozdílem mezi Dark Souls a Lords of the Fallen... kde v DS na začátku vůbec epický nejsi, mlátíš je tam dřevěným klackem a je to takové temné/špinavé, v LotF máš hned uber armour a zářivé zbraně... Čistě dle mého vkusu -> souls hry miluji a LotF jsem hrál asi 5 hodin. V PoE je již těch skillů hodně, takže člověk si když tak musí vybrat tak, aby se mu s tím dobře hrálo nejen herně, ale i pocitově.
        • O tom nemluvil. Jde o to, že v Diablo je ten pocit ze zasazenyho úderu prostě usppkojivejsi než v Poe, těžko se to popisuje... To že v Poe hraješ i vyšším levelu za vandraka, je jiná věc. Osobně mi to zas tolik nevadí, je to daň za F2P. To už mi spíš víc nesedl systém smenneho obchodu
          • Mám to uplně stejně, v PoE mám z boje pocit jako když klackem mlátíš do pytle slámy, v D3 už na nízkých levelech boje působí epicky a boj je v tomto žánru to hlavní
    • RedEagle
      Poe je super ale osobne za najlepšiu hru považujem Grim Dawn.
      • Jj grim je fajn.
      • Slyšel jsem, viděl jsem, ale zatím jsem to bohužel nezkusil. Takže to určitě někdy napravím :) u PoE se mně líbí, že to je bohaté na obsah (možnosti co tam dělat jak to hrát atd) a zároveň ten obsah je dobře a kvalitně udělaný.
  • recenzia na dlc postavu :D
  • me by ani nevadila cena a jen jedna postava, me uz nebavi po tech stovkach hodin hrat furt to samy.. novou porci gameplay obsahu je to co chcu, ale uz nikdy nedostanu.. holt zase az nekdy v d4
  • Pokud mate nahrano XXX hodin, tak s nekrouskem nahrajete dalsich XX hodin a pak tezko resit nejake to euro navic. Ja osobne to bral jako podekovani vyvojarum. Nakonec o hru se starali i v dobe, kdyz uz z toho nic nemeli. Snad uz se na blizzconu dockame odhaleni nastupce *1*
    • Souhlasim. 1 velmi dobre hratelna postava+2sloty v bedne ktery se jinak zoufale tezko ziskavaj+ 1nova lokace, to vse s tim ze od doby zakoupeni d3+ros pridali jeste dve lokace, hromadu vylepseni tak mi prijde jak rikas 15e za to vse jako vyjadreni podpory. Kolik to je na koruny? 400CZK? Jinymi slovy dva obedy nebo jeden slabsi patecni vecer. Nechapu co vsichni picujou, me to prijde tak akorat.
  • Tak ještě že 4.srpna vyjde PoE 3.0 - prostředníček diablu *1*
    • Tak ještě že vyšel Necromancer - prostředníček PoE *1*
      • nesmysl
        • Co, že mě D3 baví víc než PoE? No, už to tak bude, se stim smiř
          • Není argument. Diablo 3 dostalo přídavek nabízející 1 postavu za 14 eur. Path of Exile dostane přídavek s 6 novými acty úplně zdarma. Co je lepší obchod?
          • Souhlasím, POE je zabíjí idiotský targeting myší. Tak domrvené ovládání, jinak docela průměrnou hru. :)
            Diablo 3 se oproti tomu hraje samo.
    • Tak snad zrecenzují ii tenhle update. Preci jen, Path of exile tu má 23 článku a Diablo 3 178.
  • není ta recenze nejak krátká a skoupá na informace? já vím, jedna nová postava, ale stejne...
  • Diablo 2 remaster pls.
    • Spíš jedničku. Tu jsem dohrál asi 30x, dvojku jen z povinnosti, že jsem ji koupil.
      Pocit z té doby je, že víc neznamená lepší. Je to únavná hra až běda.
      • Spíš radši ani ne,je na D1 skvělý mod: Belzebub.Stačí na to original cd hry bez datače,funguje to aj na WIN 8.Je tam spústa itemů,levlů a je tam taky necro :-) (zní jako wizzard sfetovaný héliem,ale jináč je supr).
      • Presne, dungeony v jednotke Diablu najviac sedeli. Dvojka bola zbytocne roztahana a tie rozsiahle exteriery kde hrac nahanal potvory boli unavne a otravne. Jedine co bolo na dvojke lepsie tak to gear a tvorba postavy a z toho vyplyvajuce rozne moznosti hry.
    • Ten už je potvrzený.
      • neni
        (to neargumentujem, to ti hovorim rovno, ako to je)
        • Primo potvrzeno neni, ale jsou tam dost rapidni naznaky. Vcera jsem si vsiml update Battlnetu, kdy zmensili ikonky her, nejspise pro to, aby se tam vesli dalsi. I kdyz to nic nemusi znamenat, kdyz blizzard bude distributorem i nevlastnich her.
  • vim, ze bych nemel. ALe toho necra musim kupit *15* Budu mu rikat šišulka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit