Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se prý hraje lépe s gamepadem, videoukázka aukce
22.9.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Super gamepad mám a dokonce dva, takže ještě líp. Těším se *4*
-
Diablo 3 pro me prave skoncilo, at zije neporazeny kral
-
-
Hmm... tak to ti stačilo hodně málo... stejně se jen stažíš trollit, ale pokud to myslíš vážně, tak jsi teda hov*o hráč.
-
-
Mozno je to jednoduchsie ale lepsie? Ano aj fps-ky sa daju hrat len na klavsnici a je to velmi jednoduche ale zaroven strasne neohrabane.Ja proste neverim tomu ze sa da vystrelit firebol na jeden velmi konkretny ciel a hned potom teleportovat na ine konkretne miesto rovnako rychlo a dobre ako na mysi jak je vobec mozne taku zhovadilost propagovat?
-
Tet ještě oznámijou že se to nejlépe hraje na kinectu *1*
-
mouse > all
-
Co je to zase za blbost? To je jako kdyby hokejovému fanouškovi řekli, že zjistili, že hokej se nejlépe hraje síťkou na motýly. Gamepad patří na konzole(s vyjímkou aut).
-
-
Fascinuje mě, jak každý ví, co je pro ostatní nejlepší. PES si radši třeba zahraju s gamepadem. Auta radši s volantem. DMC s gamepadem. CS s myší. Freespace s joystickem a klávesnicí. U Fable 3 mi to je celkem jedno (klávesnice nebo gamepad, volant ne-e).
Takže gamepad patří tam, kde se s ním hraje dobře a to je subjektivní. -
-
To máš pravdu. Taky jsem hrál několik her na PC na gamepadu. Ale s vyjímkou sportu, aut a simulátorů, to bylo kvůli lajdáctví autorů, kteří tu hru(zejmena konverze z konzole) špatně přizpůsobili počítači. Nerad bych, aby z toho byl standard.
-
-
Docela rád bych viděl jak někdo ukáže na klávesnici stejnej skill v DMC jak někdo jinej přibližně stejně schopnej na gamepadu. Zrovna v tomhle případě si myslim že rozmístění kláves vůbec nehraje roli, protože Devil May Cry nebo třeba God of War apod. prostě patřej na gamepad stejně jako strategie patřej na klávesnici+myš.
-
Witcher 2 se nakonec hrál celkem dobře i na tom gamepadu a Dungeon Siege 3 taky a podobně jako DS3 se bude hrát určitě Diablo, ale myška je prostě myška, to k Diablu patří :)
-
-
-
-
Tak v takomto prípade už očakávam port na Wii
-
Taky jsem se hrozil ovládani na joyPadu u Dungeon Siege 3 a odmital jsem ho, ale pak jsem to testnul a hraje se to nádherně ,mnohem lépe než na klavesnici s myši. Joypad u Diabla 3 tedy jen uvitam *4*
-
-
Samozrejme, protoze je to konzolova splacanina... tak zmrsenou serii aby clovek poheldal... to je argument ajk noha huh...
-
-
Hrál jsem na konzolích několik Diablo-like her a jejich ovládání mi přišlo přirozenější, intuitivnější a jednodušší (v dobrém), než fast-clicking na myši.
Jsou hry, kterým převedení na gamepad ublížilo (většina FPS), ale jsou hry, kterým naopak prospělo a akční Diablo-style RPG imho patří mezi ně... -
-
No ale když jsem třeba urychleně potřeboval umístit portál, bylo to tak tak. Jako namířit kam že ho chci jen s pomocí šipek. Na druhou stranu to dodalo takový správný adrenalin. Zvlášť při coopu (to mě na PS bavilo nejvíc)
-
-
Dneska už máš analog stick...:)
-
-
To jsem měl i předtim, ale míří se mi s tím špatně z nějakého prapodivného důvodu. Hm, musím si koupit nějaký Dualshock a naučit se to pořádně.
-
-
-
-
K reklamě: já teď chvíli proklikával a nic takovýho jsem nezaznamenal *8*
Mám čistou Operu, bez addonů... -
-
S Operou si to moc nerozumí, viz tady
-
-
Miluju Operu *14* *14* *1*
-
-
Já taky, ale tohle je jen náhoda. Proč se vůbec probírá reklama na webu pod článkem k Diablu?
-
-
Protože Diablo už ničím nepřekvapí, zato reklama v řádku ano *3*
-
-
@Teo
To není sranda, něco v tom smyslu opravdu čekám *1* . Slyšel jsem, že to bude podle vybavení, nebo co. Jenže ze začátku vybavení tolik nebude, takže když budu chtít dostat ten a ten skill, budu nucen jít na aukci a něco si koupit. A pak ten skill stejně nedostanu, protože mí na kostce padly dvě šestky, a to je uber cool vypadající buff, který mi posvítí na cestu. -
Skilly se budou rozdělovat náhodně. Při každém postupu na vyšší úroveň vhodíš (zaplatíš) dolar, zatáhneš pákou a s napětím budeš čekat, jaký skill (ne)vyhraješ. *1*
-
O vlákno níž píši, jak mě zas překvapuje *3* . A to ještě ani pořádně nevím jak že to bude s rozdělováním skillů, pokud vůbec nějaké bude.
-
*1*
-
-
-
-
-
V tom případě ses právě postaral o to, že se reklama brzy začne objevovat i v Opeře *1*
-