Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
Já se jim můžu na Diablo vykakat. *15* Budu hrát dál Torchlight II, který se povedlo a alespoň se mnou tak nevyjebává! *3*
-
-
Často pociťuješ potrebu všade oznamovať, čo práve budeš hrať? Čo na to tvoj psychológ?
-
Na d3 mam nahrano něco kolem 100 hodin a pořád se k němu vracím , t2 sem hrál asi 10 hodin a už se tam nevrátím nikdy *3* tím neříkám že t2 je špatná hra , ale oproti diablu pro mě prohrála
-
-
já třeba pustím D3, protože má super atmošku, ale hratelnost je už pitomá, tak pak rychle přesedlám na T2 a hraju, dokud si tu atmosféru z D3 ještě pořádně pamatuju - to je pak super multihra! :D
-
-
Ok, pobavilo ma :-)
-
-
-
Jasne.. Prajem prijemnu nudu :-D
-
-
Nuda to rozhodně není *3* 3x stejnou postavu za jiné skilly a pořád mě to baví *2*
-
-
No vidíš.. Tak ako niekoho dokáže baviť D3...
-
-
Tak mě se to líbí k vůli jinému systému, a sice v D3 tu jde tímhle způsobem o lvl + ted paragony, a mít ostatní postavy, než hrát s jednou a mít různé skilly. Kdyby to bylo stejné, nevím no...
-
-
-
-
-
Hmm ako fajn ze sa Blizzard stara, na druhu stranu ine im po kritike ani moc nezostava ale mam celkovo pocit z tychto zmien ze su to take rychle a jednoduche. Trochu sa pohrame s cislami a dovolime uzivatelom percentualne zvysit obtiaznost. To je fajn ale stale to neriesi podstatne a zasadne problemy D3 designu (loot,dropy, bossovia, skils atd.)
-
-
Problém ve skills ? Vždyť ten patch řeší looty - tím pádem drop a i balanc postav a bossů. Takže celkem z cesty..
-
-
Mohl by blizz vydat nějakou HD verzi D3 pro Tegru 3, ta grafika by se určité vylepšit dala *1*
-
-
Vylepšit ani ne, spíš kompletně předělat.
-
-
nev vewskoslave ja si ho vyrobil ale nikomu ho nedam
-
-
Nejkouzelnejsi je, ze i KDYBY nakrasne nekdo napsal emulator, kterej by se dal hrat, dropy jsou optimalizovany pro obrovskou hracskou zakladnu a hlavne obchod pres aukci... takze by to stejne nebylo poradne hratelny. Too bad. Aspon nejaky trosku zvraceny poteseni mi to moje cekani v pulnocni fronte pred Xzone prinasi =D.
-
-
Tak ono kdyby nekdo napsal emu, tak neni vubec problem nakodit promennou, ktera se da menit a reguluje dropy, treba 10x. Ti co se motali kolem wow emu vi. Tam by pak byl prusvih ze by ses musel prohrabavat odpadem nez najdes neco dobryho. *15* Nebo neco co by rollovalo na itemy staty bliz k horni hranici, to by bylo asi slozitejsi, ale buh vi.
-
-
Meh, to mas asi pravdu, asi urcite, ale stejne - na D3 me treba zrovna (narozdil od mnoha hracu, vim) dost bavi onen socialni aspekt obchodovani, dodavani jinym classam veci, co potrebuji a nakupu veci pro sebe - takze by emulator, kdybych to nemel koupene, i tak nebyl pro me =)
-
-
Souhlas. Holt většinu těchhle novejch pozitivních kroků, jako je neustálý připojení, sociální prostředí a celkově ten nenucenej MMO feel, lidi nepochopěj a automaticky to zavrhnou a považujou to za něco hroznýho.
-
-
-
-
I na trola slabé:) Sis vyrobil jo? No možná sis vyrobil tak papírovou vlaštovku s nápisem Diablo crack:)
-
-
napiš do youtube " Diablo 3 Crack Emulator-SKIDROWCRACK" tím nechci obhajovat piráty ale ukázat nevěřícímu Tomášovi že nemá pravdu
-
-
No emulator samozrejme uz byt muze. Jestli si sedla parta lidi co ma zkusenost s programovanim emu na wow, l2 a buhvico jeste tak neni problem aby to dali dohromady. Fungovat to klidne bude ale budes tak akorat behat po prazdnym svete. Problem u emulatoru je ta matematika co hybe svetem. Skripty co rikaj kdo a jak utoci, skripty co hazou loot. Databaze spellu, databaze lootu, databaze mobu, jejich hp a dmg atd. A tohle se proste jenom tak dohromady neda. Za 8 let nebo kolik existuje WOWko se porad nepodarilo dohnat blizz, vzdycky emu na posledni datac jakz takz zacina fungovat a na ofi vyjde datac novej.
Takze emulatoru muze byt treba 10, ale kdyz nemaji tohle jsou k nicemu. A znacne pochybuju ze by nekdo sel hrat nedodelanej paskvil jenom proto, aby usetril 45E. U mmo s predplatnym to chapu, u jednorazovky moc ne. -
Crack a emulátor je poněkud rozdíl, nemyslíš?
-
-
-
-
To sa mi na blizzarde páči. Oni budú tú hru skrátka vylepšovať a pridávať nový obsah kľudne aj ďalších desať rokov, takže tam človek stále nájde niečo nové a zaujímavé.
-
-
Co si budem povidat.. me to pripada jako by na updatech delala deseticlenna parta lidi na pohyblivou pracovni dobu, ale aspon je duvod se vracet.. jenom doufam ze nebudou pokracovat formou placenych DLC
-
-
sakra nemá někdo toho tyraela co je tu na fotce v mega rozlišeni? :) je cool
-
-
images.google.com :)
-
-
Diky bohu za to, vcelku se tesim, nejdulezitejsi aspekt, ktery MP prinese, bude moznost efektivni farmy v jakemkoliv aktu... ted, kdo neni masochista, musi behat farm runy tretiho aktu, se zapnutou MP budou vsechny prisery automaticky na levelu 63 a budou dropovat nejvyssi loot, takze se budou moci akty stridat. Dekuji, klanim se =).
-
-
Jo jo III. akt mi pomalu přišel, že pokud je peklo, tak peklo je to jezdit dokola a dokola kvůli dropu.
-
Tak tak, A3 uz je znacne ohranej a docela lezl krkem. *15* Bohuzel ale si Blizzard "lepsi loot" s vic MP vylozil po svym a zadnej lepsi loot nebude, pouze vic MF (cili jen sance na lepsi loot *5* ). Zdvojnasobeni dropu setovek je taky pekny.
-
-
Tak dropy jsou kapitolou samy pro sebe, ze, na to bychom tu mohli kolektivne nadavat do rana a stejne by to nepomohlo nicemu... je ale pravda, ze jsem trochu doufal, ze vyssi MP bude mit do jiste miry unikatni loot, napriklad vyssi horni hranici rollu na predmetech a podobne, ale bohuzel...
A k tomu zdvojnasobeni dropu legendarek a setovek, to je tezky odhadnout, co to vlastne udela, protoze uprimne dosavadni drop legendarek je silne postizeny. Priklad z osobni zkusenosti - dva tydny zadny oranzovy nebo zeleny drop, pak mi spadne socketla andariel's visage z trashe, ale se str. Jsa Demon Hunterem, zanadavam, ale tak ma to socket, prodam to... zabiju bez prehaneni DALSI PRISERU, co stala hned vedle a plesk, druha andariel's visage, opet se socketem, a tentokrat dex. WTF moment. Dalsi dva nasledujici tydny opet zadny legendarni drop... tedy pointa takova, tezko rict, co to zdvojnasobeni udela, jestli to vubec bude znat, nebo sakra co =). -
-
Tak poznat to bude urcite, celkove jich bude padat dvojnasobek. Jenom to nebude mit efekt na lidi co hrajou par hodin tydne. A to se mi na D3 nelibi. Je to jenom o RNG, jsou lidi kterym padala jedna setovka za druhou, jsou lidi co maji obcas neco a pak jsou lidi kterym aji zlutky rollovaly uplne stupidni staty. A bez nejakyho viditelnyho posunu me ten grind presel.
-
-
No prave, ale ono rng by melo byt jaksi "spravedlive", pokud se podivas na statisticky vyznamnou skupinu hracu... ale netusim proc, v D3 mi rng prijde jaksi pofiderni, nevim. Mozna jestli to je onim realtime ovlivnovanim dropu podle saturace aukce, coz se ale ovsem nikdy nepotvrdilo a bylo by to, rekl bych, na delsi a ponekud kontroverznejsi diskuzi =)
-
-
Mas absolutni pravdu, myslim, ze museli zmenit algoritmus rollu - predstavuju si to jako takovou krivku, cim nizsi roll, tim vetsi sance - a sance na ten nejvyssi se blizi nule v nekonecnu =). Coz je uprimne desive otravny, prodavat vendorovi stovky a stovky plnych batohu rare veci, z nichz nestoji ani jedna jedina za blbych sto tisic na aukci, dokaze cloveka celkem frustrovat.
A cetls spravne, asi dve hodiny po tom, co zprovoznili 1.04, ktery pridal do hry vylepsene legendarky, mi padly dve setovky a myslim ctyri nebo pet oranzovych veci... -
Tomu dropu podle aukce bych se vubec nedivil, cetl jsem (bohuzel jsem ten den nehral) ze hned po patchi co daval novy legendarky to sypalo jednu za druhou (asi nez se aukce naplnila).
Ty dvojdropy taky smrdi, asi nejakej levnej rng code.
Nejvic me udivovalo, jak hra rolluje staty na itemy. Teoreticky kdyz mam 3 staty tak by prumerne mely byt hodnoty porad kolem prostredku. I kdyz se skladaji ze dvou prefixu (+50 str +50 str dela dohromady 100str item). Jenze staty itemu byvaly docela nizky. Nikde zadnej takovej zlatej stred, takze roll na velikost statu je podle me cinknutej.
No a posledni vec, takova trochu konspiracni. Patch od patche pada vetsi odpad, a neni to tim ze mam lepsi gear. Od toho posledniho v A3 padaj tragicky a nepouzitelny veci (viz to video, id tisice 63kovych itemu). Tohle na zacatku nebylo.
-
-
-
-
-
-
Soudruzi bude čeština ?
-
-
k čemu čestina WTF, si snad Franta z traktoru že nedáváš tydle jednoduchý fráze?
-
Ne, máš konstant připojení. Změn soubory hry a budeš banned. Welcome to the future. Veskoslav beckons.
-
-
Future ve který lidi neuměj anglicky? No, thanks..
-
Smůla, že jak psal kolega výšše, tak překlady Blizzard povolil už v době vydání Sc II (stejně tak mám třeba Sc II v češtině a legální kopii necracnutou).
-
-
Aha sory divný že se do toho nikdo nepustil.
-
-
Neni pravda, Blizzard rekl, ze amatersky preklady bude tolerovat.
-
-
Myslím že ne Time.
-
-
hmm
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to jsem nebyl já.
-
-
Ale to je náhoda, zrovna sem to začal po delší pauze zase hrát.
Dobré vylepšení a fakt to tam chybí, zvlášť když to rozjedete za novou postavu.
No a tak příště snad přidají konečně soketovací runy ne. Hmm spíš asi ne, takový věci dají beztak až do datáče jak u D2. -
-
Jo ty by se hodily. Ale sám víš, že i u D II to lepší a komplexnější "bohužel" či bohudík přinesl datadisk:)
-
-
Pokad v tom patchi nejsou pandy, tak nechcu.
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
-