Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
To sa mi na blizzarde páči. Oni budú tú hru skrátka vylepšovať a pridávať nový obsah kľudne aj ďalších desať rokov, takže tam človek stále nájde niečo nové a zaujímavé.
-
-
Co si budem povidat.. me to pripada jako by na updatech delala deseticlenna parta lidi na pohyblivou pracovni dobu, ale aspon je duvod se vracet.. jenom doufam ze nebudou pokracovat formou placenych DLC
-
-
„YES! My Infernal machine works!“
...wh..
...a the...„Maintenance“ #fffuuuuuu -
-
proč dostal mínusy?
já se zasmál :) -
-
Né každý to pochopí *4* = přijatelné "ztráty"
-
-
-
Na hru jsem čekal jak na smilování boží, a teď už jsem jí nehrál tak 2 měsíce a už jí hrát ani nechci, hra u mě klesla hluboko. Moje očekávání nesplnila ani trochu, necitím v tom to pravé Diablo.
-
-
Stejne jako mnoho jinych hracu, ale ja jsem si napriklad vcelku zvykl a oblibil si to... a hlavne, pokud se podari udrzet trend poslednich patchu - kroky velmi spravnym smerem - brzy se dockame hry, ktera naplni ocekavani vsech oldschool diablo fanousku... rok po vydani sice, coz je ponekud smutne, ale lepsi, nez nikdy.
Krom toho, nalijme si cisteho vina, puvodni D2 bylo taky dost nic moc, legendarni zabava se z toho stala az po LoD... mam podonou nadeji pro D3 expanzi =). -
-
Jenže poslední dobou vyšlo nebo za chvíli vyjde tolik skvělých titulů, že i když D3 mám koupené a stále nainstalované, tak už mě vůbec nezajímá. Je vidět že tvůrci měli spoustu nápadů, jen škoda, že je tam nestihli dát včas během deseti let vývoje. Pro hráče by to bylo jiné kafe.
-
-
Tak tak, také teď pařím hlavně Guild Wars 2 a Borderlads 2. Na Diablo nějak není chuť ani čas :) .... to by tam musel padat alespoň občas nějakej zajímavej loot :), ne jedna lepší věc pro malý level za 200 hodin hraní. A až budu přejezen těch 2 výše zmíněných tak se chystám na rozšíření od Dark Souls, až vyjde ke stažení pro konzole :).
-
-
No vidíš, já z GW2 po dosažení 80. levelu odešel, nebylo co dělat a nejsem zrovna PvP hráč. Borderlands 2 asi po 140 hodinách dohráno, nějakou dobu jsem farmil, ale pak jsem se na to vyprdl. Čekal mě návrat do LOTRO, kde vyšel Rohan a to ještě na poličce leží X-Com a Dishonored a na konci měsíce k tomu přibude AC3 (tedy pokud bude stát za to) no a za měsíc Hitman. Já prostě nestíhám. *1*
-
-
Jo, jo ... X-com a AC3 mám také na listině titulů které mám v plánu si (snad) letos zahrát, také mám co dělat stíhat pracovat, věnovat se manželce a ještě to vše odehrát, alespoň že ty GW2 a BL2 si zahraje s chutí semnou :D, také proto jsem se nepouštěl do Prepare to die edice Dark Souls na PC a čekám na DLC pro PS3 abych nemusel rozehrávat novou postavu . *5*
-
-
-
-
-
tak vocad vypadni ty jelito.
-
-
takze protoze to krom retadru s kratkodobou pameti (pac nikdo normalni nebude hrat dokola dokolo po tisici to samy) nikdo jinej nehraje tak to je proto ze je to moc lehky? *8* tak to udelame tezsi dame monstum 2x tolik zivotu a budou davat 200 damage (snad jste si nemysleli ze naprogramujeme lepsi ai ze monstra budou tezsi pac budete muset najit zpusob jak je zabit?) nene hezky porat stejne dokola click click click a loot ze bude o 100% lepsi jako ze kdyz zabijete diabla z ktereho normalne padne smeti jako z kazde bedna co se vali uz na prvnim levlu tak ted padne jako loot smeti ze dvou beden *1* *1* *1* to je fakt vyhra za ten masochyzmus!
-
-
dokola click click bol D2, aj Torchlight aj vsetky podobne hry. Obtiaznost si nastavis aku chces, od 1 do 10. O AI monstier sa pri tomto type hry snad ani neda hovorit. Na inferne budu padat veci od lvl 58 a lepsi loot si musis aj nejako zasluzit (magic find). Masochyzmus je pisat o hre ktoru aj tak nebudes hrat a velky ko,kot o nej vies.
-
-
sam ses ko,kot a D3 uz mam Xkrat dohrany a je to nejhorsi investice do hry za celej muj zivot, neveril bych ze neceho tak nezabavneho je Blizzard schopen!
-
-
Xkrat dohrat nezabavnu hru ktora je najhorsou investiciou. To je brutal masochYzmus. Do (i) to ked budem v krcme (hospode) rozpravat, tak mi budu vsetci platit *2*
-
-
Podle toho co píše, si tu hru koupil omylem (protože Diablo bylo vždy o farmení) nebo lže a vůbec to nehrál (nedohrál). Troly nemůžeš brát vážně...
-
-
-
Vetsina nebo snad vsechno o cem mluvi v D3 je. Magic findem si nic nezaslouzis, vsechno je jenom o nahode. Spis bych rekl ze o tom kok.t vies ty. *5*
-
-
Na D3 sa da kritizovat vela veci. Potreba online, auction house, niekomu moze vadit graficky styl. Ale to co napisal tod su vseobcne nezmysly. To moze pisat o CoD ze tam sa len striela, dojde na koniec a padla.
D3 je systemom hrania najviac blizsi hracom WoW, Lineage a pod. Noobovia a normalni ludia (napr. aj ja) ostali zaskoceni s otazkou wtf? Ja som do vydania Diabla 3 ani nevedel co je to farmenie. Cast hracov pristupila na tieto pravidla, ostatni prestali hrat a teraz nadavaju na forach.
Co sa tyka magic find, o tom su na nete kvanta textu - ako funguje. -
-
Tak ti doporucuju si ty kvanta textu precist. Mala napoveda - MF neovlivnuje velikost statu co se narolluje na gear *5* Jinak ja nenadavam, popisuju realitu. Ani se do nikoho nenavazim, je mi volny jestli nekdo hraje nebo nehraje. Ja holt na hru investuj stovku hodin a mozna dostanes nejakej item asi nepristoupim tot vse.
Takze to chce trochu ztlumit fanboystvi a zacit myslet. -
-
Ano, je to o náhodně, ale čím více MF, tím líp, takže i když je to pořád o náhodě, máš větší přísun rare itemů a tím pádem větší šance něco najít. I když by nebylo špatné, kdyby se dala nějak ovlivnit velikost statů, protože mám pocit, že generování rozsahu hodnot není lineární. Trochu podvod od Blizzardu. Myslím, že to časem zlepší, až zjistí, že některé itemy prostě není reálné najít. Zajímavé, že od začátku vývoje D3 tvrdili, že jim vadilo v Diablu 2, jak některé vyšší runy byly až přehnaně vzácné.
-
-
-
-
-
-
Diky bohu za to, vcelku se tesim, nejdulezitejsi aspekt, ktery MP prinese, bude moznost efektivni farmy v jakemkoliv aktu... ted, kdo neni masochista, musi behat farm runy tretiho aktu, se zapnutou MP budou vsechny prisery automaticky na levelu 63 a budou dropovat nejvyssi loot, takze se budou moci akty stridat. Dekuji, klanim se =).
-
-
Jo jo III. akt mi pomalu přišel, že pokud je peklo, tak peklo je to jezdit dokola a dokola kvůli dropu.
-
Tak tak, A3 uz je znacne ohranej a docela lezl krkem. *15* Bohuzel ale si Blizzard "lepsi loot" s vic MP vylozil po svym a zadnej lepsi loot nebude, pouze vic MF (cili jen sance na lepsi loot *5* ). Zdvojnasobeni dropu setovek je taky pekny.
-
-
Tak dropy jsou kapitolou samy pro sebe, ze, na to bychom tu mohli kolektivne nadavat do rana a stejne by to nepomohlo nicemu... je ale pravda, ze jsem trochu doufal, ze vyssi MP bude mit do jiste miry unikatni loot, napriklad vyssi horni hranici rollu na predmetech a podobne, ale bohuzel...
A k tomu zdvojnasobeni dropu legendarek a setovek, to je tezky odhadnout, co to vlastne udela, protoze uprimne dosavadni drop legendarek je silne postizeny. Priklad z osobni zkusenosti - dva tydny zadny oranzovy nebo zeleny drop, pak mi spadne socketla andariel's visage z trashe, ale se str. Jsa Demon Hunterem, zanadavam, ale tak ma to socket, prodam to... zabiju bez prehaneni DALSI PRISERU, co stala hned vedle a plesk, druha andariel's visage, opet se socketem, a tentokrat dex. WTF moment. Dalsi dva nasledujici tydny opet zadny legendarni drop... tedy pointa takova, tezko rict, co to zdvojnasobeni udela, jestli to vubec bude znat, nebo sakra co =). -
-
Tak poznat to bude urcite, celkove jich bude padat dvojnasobek. Jenom to nebude mit efekt na lidi co hrajou par hodin tydne. A to se mi na D3 nelibi. Je to jenom o RNG, jsou lidi kterym padala jedna setovka za druhou, jsou lidi co maji obcas neco a pak jsou lidi kterym aji zlutky rollovaly uplne stupidni staty. A bez nejakyho viditelnyho posunu me ten grind presel.
-
-
No prave, ale ono rng by melo byt jaksi "spravedlive", pokud se podivas na statisticky vyznamnou skupinu hracu... ale netusim proc, v D3 mi rng prijde jaksi pofiderni, nevim. Mozna jestli to je onim realtime ovlivnovanim dropu podle saturace aukce, coz se ale ovsem nikdy nepotvrdilo a bylo by to, rekl bych, na delsi a ponekud kontroverznejsi diskuzi =)
-
-
Mas absolutni pravdu, myslim, ze museli zmenit algoritmus rollu - predstavuju si to jako takovou krivku, cim nizsi roll, tim vetsi sance - a sance na ten nejvyssi se blizi nule v nekonecnu =). Coz je uprimne desive otravny, prodavat vendorovi stovky a stovky plnych batohu rare veci, z nichz nestoji ani jedna jedina za blbych sto tisic na aukci, dokaze cloveka celkem frustrovat.
A cetls spravne, asi dve hodiny po tom, co zprovoznili 1.04, ktery pridal do hry vylepsene legendarky, mi padly dve setovky a myslim ctyri nebo pet oranzovych veci... -
Tomu dropu podle aukce bych se vubec nedivil, cetl jsem (bohuzel jsem ten den nehral) ze hned po patchi co daval novy legendarky to sypalo jednu za druhou (asi nez se aukce naplnila).
Ty dvojdropy taky smrdi, asi nejakej levnej rng code.
Nejvic me udivovalo, jak hra rolluje staty na itemy. Teoreticky kdyz mam 3 staty tak by prumerne mely byt hodnoty porad kolem prostredku. I kdyz se skladaji ze dvou prefixu (+50 str +50 str dela dohromady 100str item). Jenze staty itemu byvaly docela nizky. Nikde zadnej takovej zlatej stred, takze roll na velikost statu je podle me cinknutej.
No a posledni vec, takova trochu konspiracni. Patch od patche pada vetsi odpad, a neni to tim ze mam lepsi gear. Od toho posledniho v A3 padaj tragicky a nepouzitelny veci (viz to video, id tisice 63kovych itemu). Tohle na zacatku nebylo.
-
-
-
-
-
-
Já jsem teď momentálně v Lut Gholein v D2 a dost se bavím:)
-
A ted ruku na srdce hraje to tu jeste nekdo?
-
-
Abychom si rozumeli ja to hral a hral jsem to dlouho a dokonce me to bavilo ale asi po mesici jsem si rekl dost protoze v dropu nepadalo nic a v podstate jedinej zpusob jak se dostat ke slusnejsimu vybaveni bylo prodavat polosracky kterych byla plna aukce za par slupek a postupne na nej setrit. Ziskat dobrou (ne skvelou ale dobrou) zbran bylo stejne uplne mimo moje moznosti. Navic nikdo z tech lidi co to se mnou hrali u toho do dneska nevydrzel a posledni informace co mam o Diablu byla ze se aukce skoro vyprazdnila a vsechny lepsi predmety jedou pres RMAH...
-
-
Je tu ale jeden zajímavý fakt, na aukci nekoupíš super ittem, protože ho nikdo neprodává, ale používá ho. Zrovna jsem teď čekoval RMAH a normal aukci za goldy a upřímě, jsou tam ty stejné věci. Takže tyhle bláboly o tom, že lepší předměty jsou na RMAH je blbost. Je to tak jak si říkal, jsou DOBRÉ a SUPER předměty. Ale ty super předměty se na aukci neprodavaj, protože když to někdo najde, tak to jak už jsem říkal používá. A věř mi, že když by si měl paragon level 100 a DOBREJ gear, tak už by šli lootovat i ty SUPER věci..
-
-
Presně tak, na RMAH je prd. Hlavně je to i náhodě. Najdeš item, prásk, prodáš za 100mega a můžeš něco koupit za dobrou cenu (od někoho, kdo tomu moc nerozumí) a prodat za 2-3x tolik. Pak už se točíš v desítkách+ milionů. Problém je v tom, že ne každý má čas na farmení a checkování AH, což ale není imho chyba hry. V Diablu 2 byl trade oproti tomuhle pain in the ass. Někteří jedinci mají ale bohužel selektivní paměť...
-
-
V tom ze prodej nebo nakup predmetu v Diablu 2 byl oser to mas teda pravdu a proto jsem to hral uplne bez toho a svete div se slo to... Ja nemam nic proti aukci a dokonce si myslim ze aukce byla skvelej napad ale i tak si myslim ze nynejsi podoba Diable 3 rozhodne neni zabavna na dlouho. Sam jsem Diablo 3 hajil ze to neni tak hrozny jak to vsichni horem i spodem tady v diskuzi tlacili. Ja mam na vsechno dost casu a myslim ze jsem ty hre nedal malo (cca 300 hodin) ale ona se rozhodla mi proste nakonec nedat nic zpatky a zacala me nudit to se asi stava ale zakryt svoje zklamani stejne nemuzu.
Nejvic me bavili ty kecy jak novej a skvelej system schopnosti umozni pouzivat a vyzkouset si rozne schopnosti kdyz nakonec pouzitelnych bylo snad jeste min kombinaci nez u Diabla 2... -
-
Doporucuji alespon vyzkouset po novem patchi. Ja se k diablu vratil po 1.0.4 a chytlo me to znova jaxvin, ted na 1.0.5 jsem uplne nadsenej :)
Dropy jsou mnohem lepsi i na normal inferno, pokud mas aspon trochu slusnej gear muzes zacit jet vyssi power monster levely, a pak uz se itemy sypou moc pekne ( 3x zunimasa mojo , skorn a mec na p*cu za 16h farmeni itemu na infernal machine je oproti minulosti super , MP3 ) :)
-
-
-
Většinou je to u dobrého gearu otázka buď 20ti euro za zbraň, nebo více než 20ti milonů goldů za jednu část brnění .... tím pro mne hra ztrácí smysl, harvestit miliony goldů je leda pro blázny (nebo boty :D) a topit ve hře takové částky jako 20 euro za zbraň může taky jen blázen (i když pár takových znám), to si za tu cenu radši koupím jinou hru, nebo se za ty peníze zabavím jinak :D.
-
-
Jde o to, že takovéhle věci potom nacházíš normálně když máš dobrej ittem find a můžeš farmit inferno. To je otázka kolem 1-2 milionů (pokud dobře prohledáš AH, dá se za to v pohodě sehnat lepší gear) a ty 1-2 miliony se dají nafarmit na nižší obtížnosti - otázka pár hodin. Jo a částky na rmah jsou kolem 4 eur, pak tam sou blázni co to prodávají za 40 euro, ale to nikdo nekoupí. Jenom mi jde o to, že všichni brečí že se tam nedá nic najít, že tam nejsou dropy, že tam není loot, že nejdou vydělávat peníze jinak než na aukci.
-
-
na RMAH nema ani cenu chodit, itemy jsou tam spis horsi nez v normalni aukci. Navic co jsem ted rozjel novej patch , tak a1 , inferno . monster level 4 a razem je z 100k wizarda uplnej neknuba co vsechno zabiji minutu :) nicmene vsechny itemy lvl min 61, dva dokonce pouzitelny k prodeji, a hnedle pak legendarka ( sice klasickej sh*t ale aspon neco ).
-
-
-
-
-
včera jsem to pustil, abych zjistil, jestli mám ještě účet (chodila spousta spamu od "pseudo"blizzardu)
fungovalo, tak jsem chvíli zahrál... a po deseti minutách to vypnul, bohužel, fakt už tam není nic zajímavýho herně (atmosféra teda ale furt skvělá, proč takovou nemá Torchlight 2?) -
-
Protože TL2 má svoji a je taky skvělá *3*
-
-
vidíš, pro mě má ale Diablo pořád lepší, i když je to horší hra... asi nostalgie, dejchá z toho na mě ta epičnost lore. taky to nerad přiznávám, ale zatímco v D3 jsem si poslechl každej rozhovor a zkouknul každou animačku, v Torchlight 2 to přeskakuju (fakt jsem tak lenivej a potřebuju dabing, aby mě to zaujalo? no fuj :o)
nevím, samotnýho mě to mrzí... -
-
Teda musim rict ze jsem poprve nejaky animacky zkouknul a rozhovory vyslechl ale pribeh diabla byl pro me celkove zklamani i kdyz hra me zezacatku docela dost bavila. Ale zase si rikam ze u hry jako je diablo je pribeh stejne na druhe koleji.
-
-
-
-
Já se po přečtení článku chtěl zeptat na to samé. *1*
-
samozřejmě že hraje, čísla půjdou do milionů :-) ne všichni jsou hateři
-
Nope.
Aukce to zabila. Resp. ne aukce jako taková, ale s ní související dropy relevantního gearu, nebo spíš jejich absence.
Naposledy jsem to hrál asi týden po nasazení 1.0.4 a nijak mě neláká to zase spouštět.
-
-
Tenhle patch přidává a mění opravdu hodně a troufnu si říct že větší už bude jen PvP patch.
Teď k patchy: MP vítám i když pro hodně lidí už nebude smysl hrát Co-op kvůli lepšímu lootu, bude stačit si jen zvednou MP na úroveň, kterou vaše postava zvládne a hrát sám..
IM hodnotím hodně kladně i když mě se to netýká, protože moje postava ještě nedá 3 a 4 akt, ale teď mám hodně velkou motivaci, Hellfire ring vypadá drsně..
Ještě jedna velká změna nastala. Všechny akty se srovnají co se týče kvality lootu. Teď je to tak, že ve 3 a 4 aktu máte větší šanci na drop 63 lvl itemů po patchy 1.05 se to srovná a všechny akty na tom budou stejně. -
-
K hellfire ringu - kdyz procoval ten ohnivej utok za pet milionu damage, vypadal opravdu pekne... od chvile, kdy ho nerfli a ten proc dava horko tezko padesat tisic, uz se na nej tolik netesim =)).
-
-
dva měsíce sem hru nezapnul a poslední dobou mi chodí spamy na krádeže účtu. Že prý se snažím prodat svůj účet a že mám urychleně na jisté stránce potvrdit svoje jméno a heslo... jak se k mojemu mailu dostali?? pokaždé je email od někoho jiného
-
-
musíš prestat stahovat to por.o
-
-
kdybych tak nějaký stahoval a ještě tam jako blbec zadával svůj mail, tak neřeknu, ale chodí mi jako že od blizzardu mail... to je jedno:)
-
-
chodí mi to taky pravidelně - ale není to od blizzardu. zjistíš to třeba podle toho, od koho to přijde (sice jméno "Blizzard" nebo "Battle.net", ale e-mailová stránka je pod tím třeba nějaký megapako@yahoo.com), a když klikneš na ten "zaručeně oficiální" link, kde bys měl zadat svoje kredenciály, uvidíš, že tě to pošle na nějaký strašidelný stránky typu aszossglo.com a podobný... neřešit, mazat.
-
-
-
-
Tahle sra*ka je aspirant na nejhorsi gamesu Blizzrdu za poslednich X let ... a nepomuzou tomu ani tuny rvoucich a do nebes vychvalujicich hru, farmaru, nerdu a polosilenych opic co tohle zversto jeste hraji.