Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
Jde se s DIablem 2 + Lord of destruction někde připojit, nebo to jde hrát jen v singlu ?
Multiplayer tam jde, ale vyhazuje mi to chybu. Češtinu ani mody tam nemám ... -
-
Není to tak dlouho, co jsem dvojku nainstalloval a jednou mi šlo připojit na battle.net normálně a když jsem to zkoušel o pár dní později tak to nešlo, možná měli zrovna nějakou odstávku, těžko říct jak to s D2 je.
-
-
hmm nejak nevidim duvot se k tomu vracet dohral jsem to s barbarem na inferno a predstava prosezenejch hodin kvuli par goldum a nejakymu harampadi mne nelaka ...
-
sakra nemá někdo toho tyraela co je tu na fotce v mega rozlišeni? :) je cool
-
-
images.google.com :)
-
-
Co k tomu dodat, snad jen, že D3 už nezachrání ani svěcená. Přilepování všech možných rádoby vylepšení ve snaze vrátit alespoň část znechucené komunity zpět ke hře je až bizarní. Titul, jehož oznámení, vývoj a nakonec i vydání provázela až masová hysterie, byl troufám si říct největším zklamáním v herní historii alespoň pro mě. Ne vždy se vyplácí se na věci až příliš těšit, protože pak přichází o to větší zklamání a toho je D3 jasným důkazem. Vzít titul Diablo a udělaj z něj ždímačku na peníze jakou je D3 bych klasifikoval jako trestný čin. Ti jež zakusili D2 nemohou než souhlasit, a těm pro které se D3 stal denním chlebem jen proto, že zde za 60 proklikaných hodin mají 20euro řeknu jen: Tlačitko nelíbí máte v pravém horním rohu.
-
-
Znechucená komunita = hlasitá menšina. - Fixed it for you.
-
-
Menšina? Jako vtip poměrně dobré. Zkus si pročíst také zahraniční fóra, jistě pak dostne ona menšina v celesvětovém měřítku trochu jiný rozměr. Ostatně pokud je většinou početná komunita farmářů, které je jedno na čem budou třískat prachy - pak ano. Vždy se najde někdo, kdo si bude D3 bránit obávám se, že přávě zde by slovo menšina bylo na místě.
-
-
Pohybuji se pravidelně na battle.netu a... prostě a jednoduše nemáš pravdu. Většina lidí se "drží" a hru hraje. Ostatně by mě zajímalo, jak člověk jako ty, který to nehraje a je to podle jeho slov největší zklámání v historii, může tak dobře vědět, co se děje na zahraničních fórech. To je mi záhadou. Očividně nemáš ani ponětí, jak tahle hra funguje, protože se na ní skutečně nedá vydělávat. Nice troll, btw.
-
-
Ja se taky pohybuji denne na battl.netu hraju SC2 a zatimco par tydnu po vydani u pratel bylo denne desitky hracu s ikonkou D3 tak ted uz jsem nevidel ani jednu po pekne dlouho dobu
-
-
Btw, nemluvím za všechny hráče, jen tvrdím, jaká je situace na battle.netu, kde se denně pohybuje sakra dost lidí, protože Veliký Thor měl problém s pochopením pojmu hlasitá menšina...
-
Někdo, kdo hraje Diablo 3 a používá xfire, nereprezentuje všechny hráče. To je jako kdybych dělal statistiku konzolistů, a bral bych jen ty, co mají 2+ konzole a ty s 1 konzolí nepočítal. Navíc jak jsem napsal, tohle dokazuje jen úbytek, který se děje prakticky u všech her a zvlášť v období po vydání hry, kdy opadne vlna hype. Tyto články, které postuješ, se hlavně zaměřují na nějaké žebříčkování a předbíhání se s ostatními online/MMO tituly. To ale nic nemění na tom, že komunita je pořád obrovská. Co by spousta jiných vývojářů dala za to, mít tolik aktivních hráčů jako Blizzard u Diabla 3. Jinak prosím, nesleduju, kdo se připojuje na battle.netu, jen čtu fóra, to je všechno. A můžu potvrdit, že lidi, co to nehrajou a hatují, jsou v naprosté menšině. Protože oni i ti, co nadávají, to pořád hrajou. Stačí se tam podívat. Od toho je tam systém profilů hráčů, kdy se každý (i anonymně) může podívat, jak jen na tom ten hráč s progressem.
-
Jeden clanecek je o tom treba tady: http://www.cinemablend.com/games/Diablo-3-Player-Count-Dives-By-65-According-Gametrics-44420.html
Ale i tak je vtipny ze kdyz se podivas na xfire na statistiky jinych her tak se tam tak zasadni ubytek nekona... ale treba hraci Diabla 3 opravdu hromadne upousteji od pouzivani Xfire. Pravdu zna asi opravdu jen blizzard a pokud mu nehraje do karet tak nam ji urcite nerekne :D
Jsem rad ze denne pocitas kolik hracu se pripojuje na vsechny servery battle.net diabla 3 a muzes mluvit za VSECHNY hrace. Blizzard si urcite takovych fanousku vazi :D
A samorzrejme at hledam jak muzu tak nemuzu najit nikde nic o tom ze by nekdo psal jak pocet hracu u Diabla 3 drzi. Treba hledam spatne a rad me o tom poucis ale ono je to logicke, hra starne a prestava lidi bavit.
Misto toho aby sis to priznal zacnes neco o tisicich lidi a vote poolech na battlenetu. Samozrejme ze na battlenet diabla 3 chodi tisice lidi. To nikomu neberu jen to nejsou ty same tisice co pred dvema mesici to je cele. Faktu ktera poukazuji na ubytek hracu Diabla 3 je dost ale na tom prece neni na tom nic spatnyho. Tak to proste u her byva.
-
-
Ja teda neznam nikoho kdo se "drzi".
-
-
Rád bych ty statistiky viděl, ale ty mi je asi nepošleš, takže si to budu muset najít sám, že ano. Doufám, že nemáš na mysli úbytky hráčů z xfire atd. Tyto nereprezentují celkový počet aktivnich hráčů, tj. i těch, kteří hrají Diablo 3 a xfire nebo podobné služby nepoužívají. Tyto statistiky jsou těžce zavádějící a ty si se nechal zmasírovat. Hate občas zaslepuje, vím. Ano, došlo k úbytku hráčů NA XFIRE, to je jediný fakt, který můžeš prokázat. Nicméně to je u 99% her po 2-3 měsících hraní od vydání normální jev.
-
Ja ale rozhodne nemluvil za vsechny hrace na svete ale jen o svych pratelych stejne jako ty o svych. Nic vic nic min. Co se ubytku hracu tyce tak toho bylo napsano uz dost staci hledat nebo se treba jen podivat na statistiky Xfiru..
-
Ano. Je vidět, že máš demagogii v oblibě, právě jsi předvedl už druhou... (fyi zavádění debaty). Ale abych ti tuhle primitivnost rozbil, tak ti odpovím. Ne nepohybuju se mezi těmito lidmi, stjeně jako ty se nepohybuješ mezi všemi hráči Diabla 3 na světě.
-
Moje oblibena demagogie je tady :D Ty se snad pohybujes mezi lidma co vyhledavaj smrtelny nemoce a nechavaj se jima naschval nakazit?
Jinak zkusi si prolezt statistiky z ruznych hernich sluzeb kde jasne videt ubytek hracu. Nasel jsem o tom i par clanku ale vim ze kdyz se budes snazit tak si je vyhledas sam. -
Já zase neznám nikoho, kdo má smrtelnou nemoc, takže to buď neexistuje, nebo jich moc není. Ach ty logické klamy...
-
-
Samozřejmě, nemám nejmenší tušení jak hra funguje. Vlastně od toho co přišla z předobjednávky jsem neprošel inferno, nepohyboval se na aukci a nedoplácel na nedomyšlené patche. Zajisté jsem také na žádném zahraničním fóru nediskutoval o situaci po vydání každého patche a už vůbec jsem ji neprodal jako všichni se kterými sem hrál D2. Chápu někteří se po těch 12ti letech čekání spokojí s málem... Přihoď ještě pár cool anglických slovíček a vycházej z toho, že všichni co něco komentují nemají o ničem ani ponětí... Každé další písmeno je a bude jen ztráta času.
-
-
Reakce na Drasťa:
"Ja ale rozhodne nemluvil za vsechny hrace na svete ale jen o svych pratelych stejne jako ty o svych. Nic vic nic min."
Ano a protože jsi nemluvil za všechny hráče, tak to nemá žádnou váhu, konečně ti to došlo. Díky.
To, že já mluvil jen o svých přátelích není pravda, nevím, kde si na to přišel, asi mě chceš strhnout s sebou do své vlastní propasti fail argumentů. Já jsem psal stavu na battle.netu, kde se pohybují tisíce lidí, jsou tam různé vote pools atp. Pročítám to tam prakticky denně, takže vím, jaké jsou tam reakce lidí a jejich poměr. Necpi mi tady něco, co není pravda prosím. Demagogie po třetí. Co taky chtít od trolíků... -
Ach ano, typický případ trolla. Předem ti doporučuji vypnout tunnel vision, jinak se s tebou dále nehodlám bavit.
Vidím dobře, že píšeš v minulém čase? Já jen, že se bavíme o současném stavu. Z toho bych logicky usuzoval, že se pohybuješ na zahraničních fórech i nyní (což by pak imho logiku moc nemělo, když si to prodal), čímž se dostáváme k tomu, že jsi obešel mojí otázku. Takže se znovu ptám. Jak tak dobře víš, jaká je nyní za posledních pár dnů/týdnů situace kolem Diabla 3, když už to nehraješ? Protože jsi to Ty, veliký Thor, prodal a pár tvých kamarádů z Diabla 2 to nehraje? To snad nemůžeš myslet vážně.
Dále. Všichni (jak krásně klamné slovíčko, když se chytře ať už úmyslně či ne, použije), se kterými si Ty někdy hrál Diablo 2, nereprezentují ani v nejmenší a ani omylem dnešní komunitu Diabla 3.
Píšeš tady nějaké bludy o tom, jak to lidi hrají jen kvůli penězům atd., takže bych rád viděl nějaké guide, jak se na této hře dá vydělávat. Pokud by si byl tak laskav, určitě o tom víš víc než já. Jinak to bude každé Tvoje další písmeno, které bude jen mystifikací a ztrátou času.
-
-
-
-
-
-
nev vewskoslave ja si ho vyrobil ale nikomu ho nedam
-
-
Nejkouzelnejsi je, ze i KDYBY nakrasne nekdo napsal emulator, kterej by se dal hrat, dropy jsou optimalizovany pro obrovskou hracskou zakladnu a hlavne obchod pres aukci... takze by to stejne nebylo poradne hratelny. Too bad. Aspon nejaky trosku zvraceny poteseni mi to moje cekani v pulnocni fronte pred Xzone prinasi =D.
-
-
Tak ono kdyby nekdo napsal emu, tak neni vubec problem nakodit promennou, ktera se da menit a reguluje dropy, treba 10x. Ti co se motali kolem wow emu vi. Tam by pak byl prusvih ze by ses musel prohrabavat odpadem nez najdes neco dobryho. *15* Nebo neco co by rollovalo na itemy staty bliz k horni hranici, to by bylo asi slozitejsi, ale buh vi.
-
-
Meh, to mas asi pravdu, asi urcite, ale stejne - na D3 me treba zrovna (narozdil od mnoha hracu, vim) dost bavi onen socialni aspekt obchodovani, dodavani jinym classam veci, co potrebuji a nakupu veci pro sebe - takze by emulator, kdybych to nemel koupene, i tak nebyl pro me =)
-
-
Souhlas. Holt většinu těchhle novejch pozitivních kroků, jako je neustálý připojení, sociální prostředí a celkově ten nenucenej MMO feel, lidi nepochopěj a automaticky to zavrhnou a považujou to za něco hroznýho.
-
-
-
-
I na trola slabé:) Sis vyrobil jo? No možná sis vyrobil tak papírovou vlaštovku s nápisem Diablo crack:)
-
-
napiš do youtube " Diablo 3 Crack Emulator-SKIDROWCRACK" tím nechci obhajovat piráty ale ukázat nevěřícímu Tomášovi že nemá pravdu
-
-
No emulator samozrejme uz byt muze. Jestli si sedla parta lidi co ma zkusenost s programovanim emu na wow, l2 a buhvico jeste tak neni problem aby to dali dohromady. Fungovat to klidne bude ale budes tak akorat behat po prazdnym svete. Problem u emulatoru je ta matematika co hybe svetem. Skripty co rikaj kdo a jak utoci, skripty co hazou loot. Databaze spellu, databaze lootu, databaze mobu, jejich hp a dmg atd. A tohle se proste jenom tak dohromady neda. Za 8 let nebo kolik existuje WOWko se porad nepodarilo dohnat blizz, vzdycky emu na posledni datac jakz takz zacina fungovat a na ofi vyjde datac novej.
Takze emulatoru muze byt treba 10, ale kdyz nemaji tohle jsou k nicemu. A znacne pochybuju ze by nekdo sel hrat nedodelanej paskvil jenom proto, aby usetril 45E. U mmo s predplatnym to chapu, u jednorazovky moc ne. -
Crack a emulátor je poněkud rozdíl, nemyslíš?
-
-
-
-
Hoši přišli s patchy podobného rozsahu příliš pozdě, hru jsem žel již prodal a myslím, že nejsem jediný, kdo neměl důvod se ke hře po čase vracet. Škoda.
-
-
mna by teda zaujimalo, ako sa ti podarilo predat hru, ktoru si viazes na vlastny battle.net ucet..
-
-
Diablo III nezachrani ani svecena voda....
-
Mohl by blizz vydat nějakou HD verzi D3 pro Tegru 3, ta grafika by se určité vylepšit dala *1*
-
-
Vylepšit ani ne, spíš kompletně předělat.
-
-
A odstraní tímto patchem tu nesnesitelnou nudu z neustálého opakování?
-
-
no ted to bude uplne jiny bude to mnohem tezsi monsta dostanou 200% HP abudou davat 200% vetsi damage to je prece tesi *1* *1* *1*
-
Myslíš patch na FPS nebo strategii nebo co vlastně? *8* *7*
-
-
Podle mě myslel patch na logickou hru s nekonečným množstvím unikátních levelů...
-
-
-
Ja uz to stejne nehraju a hrat nebudu, jeste ze sem to koupil v naky akci za polovic. Nejhorsi na tom bylo zes to hral stovky hodin a zadnej loot z toho.
-
-
A bavilo tě to aspoň chvíli? zábava je přece v tom neustále opakovat to samé dokola, že? ;)
a ano, taky jsem si to koupil, a jak jsem prohloupil :) -
-
Bavilo a docela dlouho pak sem cekal na patch 1.0.4 ale ani po nem mi nic nepadalo tak sem pochopil ze ta hra je soustredena na aukci ale na aukci je moc draho a neni tam zadna moralka, jako ze nekdo tam muze dat supr dobrej predmet za par supu apod. Pak prisel torchlight 2 a to bylo preste to co sem chtel. Nemusis behat porad dokola a presto furt ladis gear. Podle me diablo 3 je nepovedenej experiment s aukci.
-
-
no tak torchlight 2 je asi to nejnudnejsi RPG co jsem hral...a to jsem se na nej celkem dost tesil. Ale abych neurazel torchlight 2 - nejnudnejsi je R.A.W. Realms of ancient war...myslim ze srovnavat Torchlight 2 s D3 je nemozny...D3 neni dokonaly...ale to neni zadna hra i kdyz patch 1.0.5. je skvelej, ale torchlight 2? omalovanky + nuda.
Od dob D2 vyslo jen par RPG(mysleno diablo like RPG), ktery staly za zahrani - Sacred, Titan Quest a Diablo 3 - zkousel jsem temer kazdy rpg co od tech doby vysly a krom techto velmi rychle opustily muj harddisk - tot muj nazor.
Kazdej pise jak ma nahrano na D3 300 hodin a jaka to je nuda - jakou hru jste kdy hrali trista hodin? a proc hrajete 300 hodin nudu? zamyslete se nad tim -
no je to horší D2 s překombinovanou nedoladěnou aukcí no :) ale jako chybu může udělat každej, ale říkat, že tu někdo vyvíjel 12 let.....:)
-
-
-