Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
a jeje, moj plan zakilovat diabla na inferne este pred tymto patchom padol *7*
-
Já se jim můžu na Diablo vykakat. *15* Budu hrát dál Torchlight II, který se povedlo a alespoň se mnou tak nevyjebává! *3*
-
-
Často pociťuješ potrebu všade oznamovať, čo práve budeš hrať? Čo na to tvoj psychológ?
-
Na d3 mam nahrano něco kolem 100 hodin a pořád se k němu vracím , t2 sem hrál asi 10 hodin a už se tam nevrátím nikdy *3* tím neříkám že t2 je špatná hra , ale oproti diablu pro mě prohrála
-
-
já třeba pustím D3, protože má super atmošku, ale hratelnost je už pitomá, tak pak rychle přesedlám na T2 a hraju, dokud si tu atmosféru z D3 ještě pořádně pamatuju - to je pak super multihra! :D
-
-
Ok, pobavilo ma :-)
-
-
-
Jasne.. Prajem prijemnu nudu :-D
-
-
Nuda to rozhodně není *3* 3x stejnou postavu za jiné skilly a pořád mě to baví *2*
-
-
No vidíš.. Tak ako niekoho dokáže baviť D3...
-
-
Tak mě se to líbí k vůli jinému systému, a sice v D3 tu jde tímhle způsobem o lvl + ted paragony, a mít ostatní postavy, než hrát s jednou a mít různé skilly. Kdyby to bylo stejné, nevím no...
-
-
-
-
-
No tady je to zase samej flame. Tak si taky přidám něco pro blizz hatery.
Patch je super, jen zamrzí, že tahle možnost nebyla už od vydání. Zase sem D3 naplno rozjel a baví mě to. Je to prostě taková staromodní akční arkádovka na odreagování, správně brutální jak má hra být, plus nějaký rpg prvky a craftování jako bonus. *1*
Nevím jak dlouho u toho vydržím tentokrát, ale o to ani nejde, jde o to aby hra zabavila a to d3 pořád umí. -
Nedávno jsem četl že se podařílo hru cracknout a hrát v pohodě online . (hru jsem nehrál ani hrát nebudu)
-
-
Proboha už zase? Nejméně milionkrát ti vysvětlili, že cracnout to nejde proboha. Vše je na servru, u nich, nikoliv u Tebe. Mapy se tam generují, nepřátel, ithemy, všechno. Jak chceš cracnout něco, co fyzicky u tebe není v pc?....Už tolikrát ti tu spousta lidí psala, že by se musel vytvořil emulátor a vytvořit celé Diablo a i to by jsi musel hrát online. Je to jako u klasických MMORPG tento systém. Stejně jako předchůdce v tomto DarkSpore se ani po 3 letech nepodařilo vytvořit emulátor. Jenom by mě zajímalo, kde jsi to četl.....
-
-
Cracknout hra vylozene nejde, ale jeste nedavno se pracovalo na nejakem offline emulatoru serveru, kde v tu chvili bylo pridano cca 30% obsahu. Jak moc to bylo (je) hratelny nevim a je mi to jedno. Nicmene s nim musim souhlasit ze to realne je...
-
-
emulator ano, ale jediny 100% funkcni crack, ktery zajisti uz ted hru na 1.5 se jmenuje Kreditni karta *3*
-
-
Nehádám se a souhlasím s tebou ,a to co píšeš samozřejmě vím za tu dobu jsem to četl několikrát a pokaždé to nebyla pravda ,jen u toho bylo hodně názoru že to opravdu funguje ale kde to bylo to už fakt nevím ....
-
-
Prostě to nejde tečka, neřešit.
-
-
navíc že to opravdu funguje, píšou takoví ti dobrosrdeční zmetci, co vědi, že to nejde, ale aby v tom nebyli sami, tak se o svou zkušenost laskavě podělí :).
-
-
rofl chceš říct sockuješ, protože nemáš na to aby sis koupil hru za 1k a podpořil vývojáře :-) chudáčci :/
-
2Venkoslav: Nevim jestli si tak naivní, nebo tak blbej, ale tohle má každá Online hra, a světe div se existujou Pirate servery. Stejně jako tady věci/NPC atd... NEJSOU na serveru, ale u tebe v PC (To jestli se jim náhodně generujou statistiky či se načítají algoritmy AI je naprogramovatelný) . Víš jaký internetový připojení by si potřeboval, aby si tahal všechny data ze serveru? Zjisti si něco vo tom, než tu začneš kdákat píčov*ny. A ano, už dávno je tady Pirate server na Diablo 3 ,akorát je neuvěritelně zabugovanej a půlka věcí tam nejde, ale neznamená, že není. Pirate server na WoW tady taky nebyl přez noc. *7*
PS. Neskoušel jsem, ale už dlouho to sleduju na TPB, a podle komentářu to opravdu funguje(no napůl *1*). -
Jasně Bohoušku a tu o Karkulce ještě:)To můžeš povídat svým spolužákům na I. stupni ZŠ, že mám crack na Diablo. To by jsi byl mistr světa, pokud by jsi to měl.
-
Ale jde to cukrouši, už to pařim s crackem
-
-
-
-
tohohle maníka neber nikdy vážně, co napíše je bud opruz o češtinu, nebo nějaká jiná perla...
-
-
hhh
-
-
-
-
jsi.debil
-
-
p.s. to patrilo jinam
-
-
Čili je to i pro lidi, co se nechtějí socializovat a hrají Diablo sólo? Budu si moct zvýšit obtížnost?
-
-
Mě štve hlavně to že když jsi ve skupině tak ty itemy jsou lepší , ne že jich víc padá ale že jsou lepší , z mojí skušenosti můžu říct že to asi platí :( rád hraju solo a nechci hrat s idiotama jen proto aby mi padaly lepsi itemy .(
-
-
Ne to je jenom tvůj osobní dojem. Věř mi. V solo v Infernu mi padlo legendárka taková, co jsem v coop nikdy nechytl prozatím atd. Není to o tom, s kým hraješ. Dostáváš stejně XP, stejné G, sjné předměty jako kdyby jsi hrál sám. Jediné na čem záleží, kolik máš na sobě hozené GF či MF+ Experience. Na ničem jiném už ne od posledního patche.
-
TO platilo mozna do patche 1.0.4, kde se magic find nejak prumeroval ze vsech hracu v parte. Ted kazdymu pada podle toho jakej ma on MF.
-
loot je stejnej v singl aj coop hre, na tom vubec nezalezi...
-
-
Podle mě jo, ale Inferno si nedokážu představit, že bych jel sám. Jako I. akt to ještě jo, ale později, to už sotva:(Tam už potřebuješ někoho na spolupráci a u elitek obzvlášť.
-
-
Prave naopak, celou hru jsem odehral solo naprosto bez problemu a hralo se mi lip jak v parte...kdyz jdeme s kamosema hrat coop tak az po tom nerfu hp mobu na 75% za hrace misto 115% se to dalo hrat
-
To jsem nemyslel. Já jsem Diablo III pořídil a přítelkyně mi odtrpěla normal obtížnost (respektive jsem si myslel, že mi odtrpí lehkou obtížnost) a tím mi odemkne ostatní. No, to jsem se hodně spletl... Pochopitelně odemkla obtížnosti pro svou postavu a ne celkově pro hru, což jsem netušil :/ Absolutně nechápu tuhle buzeraci... Fakt netuším, kterého hňupa napadlo zamknout tak fádní a samozřejmou věc jakou je obtížnost. To už skutečně nemohu ve hrách rozhodovat sám o ničem? Doufám tedy, že samozřejmost jako zvolit si svobodně obtížnost mi bude konečně umožněna...
-
-
Ale to tak bylo vždycky, že je to jenom na jednu postavu:) Nebude, protože bych si vzal na normal Witch doctor(nejrychleji se expí), pak na další barbara atd. Je to nesmysl. Už levelově ti to nemůže sedět, vždycky začínáš od prvního levelu a je jasně dané, do jaké úrovně můžeš jít s jakou postavou(levelově). To máš ve všech RPG hrách. Není to jako v FPS, kdy si změníš úroveň a máš méně nábojů a nepřátelé ti berou více. Tady prostě je to dané levelem postavy. A byl by nesmysl, kdy jsi dojel jednu postavu na 25 a pak automaticky by jsi měl další postavy na 25;) To by stačilo udělat jednu 60 s paragonem 100 a měl by jsi problém vyřešený, protože by sis založil postavu a hned 300% bonus do MF a GF:)
-
Bylo to tak i v D2, mel jsi si to zjistit nez jsi hru koupil, otazka par minut =)
-
-
-
-
Pokad v tom patchi nejsou pandy, tak nechcu.
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
-
-
Ale to je náhoda, zrovna sem to začal po delší pauze zase hrát.
Dobré vylepšení a fakt to tam chybí, zvlášť když to rozjedete za novou postavu.
No a tak příště snad přidají konečně soketovací runy ne. Hmm spíš asi ne, takový věci dají beztak až do datáče jak u D2. -
-
Jo ty by se hodily. Ale sám víš, že i u D II to lepší a komplexnější "bohužel" či bohudík přinesl datadisk:)
-
-
Soudruzi bude čeština ?
-
-
k čemu čestina WTF, si snad Franta z traktoru že nedáváš tydle jednoduchý fráze?
-
Ne, máš konstant připojení. Změn soubory hry a budeš banned. Welcome to the future. Veskoslav beckons.
-
-
Future ve který lidi neuměj anglicky? No, thanks..
-
Smůla, že jak psal kolega výšše, tak překlady Blizzard povolil už v době vydání Sc II (stejně tak mám třeba Sc II v češtině a legální kopii necracnutou).
-
-
Aha sory divný že se do toho nikdo nepustil.
-
-
Neni pravda, Blizzard rekl, ze amatersky preklady bude tolerovat.
-
-
Myslím že ne Time.
-
-
hmm
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to jsem nebyl já.
-
-
pro me jedno z nejvetsich zklamani za poslednich par let i kdyz jsem to cekal a predpovidal. krome aukce to u me zabila tez disneyovska stylizace. je to jako udelat horor a hlavni postava by byl tom a jerry, proste to nebudete brat vazne.
když se spetne podivam par let dozadu tak nejvetsi zklamani byli fallout 3, diablo 3 a skyrim. -
-
Jakmile jsem precetl "disneyovska stylizace" tak pro me ztratil tvuj prispevek veskerou vaznost a objektivitu.
-
-
https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/HV01PYF4BGSV1350357251461.jpg?v=0
Typická disneyovka... -
-
tebe asi slovo stylizace a grafika nic nerika
-
-
Ja bych rekl ze stylizace si hraje spis na anime ale taky se mi nelibi :D
-
-
-
no ty budeš asi cilova skupina
-
-
a tak se ti to nelíbilo, no a co, to se to nesmí líbit nikomu jinýmu? a navíc, do mrtvol (D3) se nekope...
-
-
to se nesmi vyjadrit kriticky nazor? a proč maji nekteri takovy problem snaset kritiku, když se nekomu libi kyče tak by se mel nad sebou spis zamyslet
-
-
Páč je ta kritika špatná a chtějí na to něco říct... přesněji, že si pořád vzpomínám na pohádky a k D3 grafice bych je vůbec nepřirovnal. Ale né každý má dobrý zrak *5*
-
-
-
-
-
To teda asi každej pamatujeme trochu jinýho Disneyho *1*
http://bit.ly/TbpCZX -
-
p.s. a kdyby tam nebyly ty mrtvoly tak by jse se mnou souhlasil?
-
-
Kdyby babka měla vousy, stala by se vladykou.
Stylizace je důležitá. Nestylizovaný hry strašně stárnou.
-
-
no jo, tohle jsem uz taky psal, pohadkova grafika + spousty krve a nasili, prijde mi to takove rozpolcene, kdyby to bylo pro deti ze by tam nebyla zadna krev tak bych tu stylizaci bral a chapal
-
-