Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
Čili je to i pro lidi, co se nechtějí socializovat a hrají Diablo sólo? Budu si moct zvýšit obtížnost?
-
-
Mě štve hlavně to že když jsi ve skupině tak ty itemy jsou lepší , ne že jich víc padá ale že jsou lepší , z mojí skušenosti můžu říct že to asi platí :( rád hraju solo a nechci hrat s idiotama jen proto aby mi padaly lepsi itemy .(
-
-
Ne to je jenom tvůj osobní dojem. Věř mi. V solo v Infernu mi padlo legendárka taková, co jsem v coop nikdy nechytl prozatím atd. Není to o tom, s kým hraješ. Dostáváš stejně XP, stejné G, sjné předměty jako kdyby jsi hrál sám. Jediné na čem záleží, kolik máš na sobě hozené GF či MF+ Experience. Na ničem jiném už ne od posledního patche.
-
TO platilo mozna do patche 1.0.4, kde se magic find nejak prumeroval ze vsech hracu v parte. Ted kazdymu pada podle toho jakej ma on MF.
-
loot je stejnej v singl aj coop hre, na tom vubec nezalezi...
-
-
Podle mě jo, ale Inferno si nedokážu představit, že bych jel sám. Jako I. akt to ještě jo, ale později, to už sotva:(Tam už potřebuješ někoho na spolupráci a u elitek obzvlášť.
-
-
Prave naopak, celou hru jsem odehral solo naprosto bez problemu a hralo se mi lip jak v parte...kdyz jdeme s kamosema hrat coop tak az po tom nerfu hp mobu na 75% za hrace misto 115% se to dalo hrat
-
To jsem nemyslel. Já jsem Diablo III pořídil a přítelkyně mi odtrpěla normal obtížnost (respektive jsem si myslel, že mi odtrpí lehkou obtížnost) a tím mi odemkne ostatní. No, to jsem se hodně spletl... Pochopitelně odemkla obtížnosti pro svou postavu a ne celkově pro hru, což jsem netušil :/ Absolutně nechápu tuhle buzeraci... Fakt netuším, kterého hňupa napadlo zamknout tak fádní a samozřejmou věc jakou je obtížnost. To už skutečně nemohu ve hrách rozhodovat sám o ničem? Doufám tedy, že samozřejmost jako zvolit si svobodně obtížnost mi bude konečně umožněna...
-
-
Ale to tak bylo vždycky, že je to jenom na jednu postavu:) Nebude, protože bych si vzal na normal Witch doctor(nejrychleji se expí), pak na další barbara atd. Je to nesmysl. Už levelově ti to nemůže sedět, vždycky začínáš od prvního levelu a je jasně dané, do jaké úrovně můžeš jít s jakou postavou(levelově). To máš ve všech RPG hrách. Není to jako v FPS, kdy si změníš úroveň a máš méně nábojů a nepřátelé ti berou více. Tady prostě je to dané levelem postavy. A byl by nesmysl, kdy jsi dojel jednu postavu na 25 a pak automaticky by jsi měl další postavy na 25;) To by stačilo udělat jednu 60 s paragonem 100 a měl by jsi problém vyřešený, protože by sis založil postavu a hned 300% bonus do MF a GF:)
-
Bylo to tak i v D2, mel jsi si to zjistit nez jsi hru koupil, otazka par minut =)
-
-
-
-
Nedávno jsem četl že se podařílo hru cracknout a hrát v pohodě online . (hru jsem nehrál ani hrát nebudu)
-
-
Proboha už zase? Nejméně milionkrát ti vysvětlili, že cracnout to nejde proboha. Vše je na servru, u nich, nikoliv u Tebe. Mapy se tam generují, nepřátel, ithemy, všechno. Jak chceš cracnout něco, co fyzicky u tebe není v pc?....Už tolikrát ti tu spousta lidí psala, že by se musel vytvořil emulátor a vytvořit celé Diablo a i to by jsi musel hrát online. Je to jako u klasických MMORPG tento systém. Stejně jako předchůdce v tomto DarkSpore se ani po 3 letech nepodařilo vytvořit emulátor. Jenom by mě zajímalo, kde jsi to četl.....
-
-
Cracknout hra vylozene nejde, ale jeste nedavno se pracovalo na nejakem offline emulatoru serveru, kde v tu chvili bylo pridano cca 30% obsahu. Jak moc to bylo (je) hratelny nevim a je mi to jedno. Nicmene s nim musim souhlasit ze to realne je...
-
-
emulator ano, ale jediny 100% funkcni crack, ktery zajisti uz ted hru na 1.5 se jmenuje Kreditni karta *3*
-
-
Nehádám se a souhlasím s tebou ,a to co píšeš samozřejmě vím za tu dobu jsem to četl několikrát a pokaždé to nebyla pravda ,jen u toho bylo hodně názoru že to opravdu funguje ale kde to bylo to už fakt nevím ....
-
-
Prostě to nejde tečka, neřešit.
-
-
navíc že to opravdu funguje, píšou takoví ti dobrosrdeční zmetci, co vědi, že to nejde, ale aby v tom nebyli sami, tak se o svou zkušenost laskavě podělí :).
-
-
rofl chceš říct sockuješ, protože nemáš na to aby sis koupil hru za 1k a podpořil vývojáře :-) chudáčci :/
-
2Venkoslav: Nevim jestli si tak naivní, nebo tak blbej, ale tohle má každá Online hra, a světe div se existujou Pirate servery. Stejně jako tady věci/NPC atd... NEJSOU na serveru, ale u tebe v PC (To jestli se jim náhodně generujou statistiky či se načítají algoritmy AI je naprogramovatelný) . Víš jaký internetový připojení by si potřeboval, aby si tahal všechny data ze serveru? Zjisti si něco vo tom, než tu začneš kdákat píčov*ny. A ano, už dávno je tady Pirate server na Diablo 3 ,akorát je neuvěritelně zabugovanej a půlka věcí tam nejde, ale neznamená, že není. Pirate server na WoW tady taky nebyl přez noc. *7*
PS. Neskoušel jsem, ale už dlouho to sleduju na TPB, a podle komentářu to opravdu funguje(no napůl *1*). -
Jasně Bohoušku a tu o Karkulce ještě:)To můžeš povídat svým spolužákům na I. stupni ZŠ, že mám crack na Diablo. To by jsi byl mistr světa, pokud by jsi to měl.
-
Ale jde to cukrouši, už to pařim s crackem
-
-
-
-
tohohle maníka neber nikdy vážně, co napíše je bud opruz o češtinu, nebo nějaká jiná perla...
-
-
hhh
-
-
-