Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzdávám se. Děcka...
  • Sakra, ty už teď víš, že T2 bude lepší než D3. Už se těším na ten rozbor, v čem BUDE T2 lepší.

Už ani to "lol" mě nebaví psát...
  • kotty
    Skvela recenze, ktera me celkem nenasilne donutila zmenit nazor na hru. No, treba ji dam casem sanci, ale uvidime, s cim se predvede Torchlight II.
  • Výborná recenze, thumbs up +1
  • Moc pěkná videorecenze, fakt tleskám....;)
    Tehle pohled na hru mě jen utvrdil v tom, že by byla škoda tenhle titul minout a proto do toho zainvestuji...
    Jestli budou další videorecenze stejné kvality budu zachvíli na mizině :D
  • MrSanta
    Tak se mu nelíbí grafika, no. Rozumnej člověk pochopí, že je to věc osobního vkusu a co se líbí jednomu se nemusí líbit druhému *7*
  • proto by lidi jako ty nemeli delat recenze :D
  • Blizzard vždy tvrdil, že Normal je k tomu, aby nalákal casual hráče a udělal (nebo se snažil z nich udělat) nerdy. Protože tahle hra je (nebo resp. její end-game kvůli kterému se hraje roky) pro nerdy.
  • Skyrimu bych dal klidně taky plnej počet, skvěle sem se u té hry bavil. Dělají se kolem toho moc velký cavyky. Bavila mě hra? Bavila mě hodně moc? Tak jí plácnu desítku.
  • Trol.diskuzni
    Zůstanu u Diablo 2 a FIFA 12! *14*
  • jindra.veliky
    zustanu u Battlefieldu 3 *16* *16*
  • Ty to pořád nechápeš? Až si tu hru zahraješ, projdeš si alespoň normální obtížnost (což je fakt málo), potom si můžeš něco myslet a mít s něčím problém. Ty máš problém s něčím s čím nemáš zkušenost a to je FAIL. Já sem na Diablo silně háklivej, má svoje mouchy, o tom žádná, ono ani Diablo 2 nebylo bez chyb, ale ty hry jsou MOC DOBRÝ.
  • janchor
    Chystáme, z PC verze.
  • BoB.2
    100% kvalitka jako vždy.
  • Trol.diskuzni
    Skyrim dostal i přes tunu problémů 10, přestože jiné hry měly za podobné excesy známku sraženu dolů (viz GTA IV a další).

Jinak vzhledem k tomu, že s Activision nikdo z redakce nekamarádí, bych řekl, že by to s tím horším hodnocením nemuselo být tak žhavé... uvidíme.
  • Lukáš se zmínil že fanboy Diabla není, ale popsal tu hru objektivně. Profesionální recenze.
  • Trol.diskuzni
    Já mám problém s tím, že se ta hra jmenuje Diablo... Neříkám, že je ta grafika hnusná, ale na poměry série Diablo je to prostě fail.
  • Odulin
    Super pokoukání.
  • Rozumnej člověk, kterej něco posuzuje, by měl mít vlastní zkušenost. Diablo má grafiku pěkně stylizovanou a do hry skvěle pasuje, ale to člověk pozná až když tam řádí s kurzorem.
  • OK Diablo dostalo napriek zmieneným problémom 8, som potom zvedavý na hodnotenie Torchlight II. Ak dostane 9ku budem spokojný, ak dostane 8 tak napíšem veľmi obšírne porovnanie týchto dvoch titulov a rozpíšem v čom je T2 lepší, a ak dostane 7 *1* *1* tak to bude jackpot.

Inak videorecenzia fakt dobrá, dobre sa na ňu pozeralo aj počúvalo a som rád, že recenzent sa nepostavil k tomuto titulu ako zarytý fanboy ale naopak sa zmienil aj o problémoch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit