Přejít na výpis diskuzí
Diablo III vyjde bez PvP arén, ještě nejsou hotové
12.3.2012 | levis
58 příspěvků
-
Tolik debility v jednom příspěvku se jen tak nevidím. Pane Cohehe, ty jsi vážně zakomplexovaný ztroskotanec. Je mi tě líto.
-
Na DIII jsem hodně zvědav, i když si nejsem jist, že se mi bude chtít trávit u něj tolik času, jako kdysi u 2ky. Nicméně ale moc nevěřím tomu, že vyjde dřív jak o letních prázdninách -- maximálně tak krátce před nimi. SC2 byl také oznámen celý čtvrtrok před vydáním. Ale snad se mýlím. *4*
-
Abych byl upřímný, tak lépe jsem se bavil u Generals a Warcraft2, ale z poslední doby SC2 rozhodně vede.
-
Ty přijdou v dlc *3* *1* .
-
Pleteš si DLC s patchem. ^^ Takže správně by to mělo znít "...rozkrájet na patche", což je samozřejmé na 100%, protože takhle to v Blizzardu chodí a je to dobře.
-
Dobrá je taky zmínka o znovuhratelnosti... respektive napřed udělám misi abych měl tanky, které pak využiji v tamté misi *4* protože jak sis měl ze začátku správně vybrat?
-
I kdyby tak příběh byl OK *7*
-
Přesně tak, viz http://www.youtube.com/watch?v=5nmE5t1EvM8
Takže jen 6 let vývoje *5* -
Mno co já vím, tak prý celá databáze toho Diabla 3 od Blizzard North byla smazána, a od roku 2006 se jelo úplně od nuly..
-
" .. pred svitici obrazovkou ktera vam bude spalovat vase zornicky a za 10 let si budete rezat sedy zakal."
Navštivte prosím vašeho obvodního lékaře, ten se z vás zadusí smíchy (jestli ho nezabije už to, až bude smíhcy padat ze židle). :D -
nech bratry slováky na pokoji, blbost je internacionální :)
-
chtěj bejt moderní woe ne? a moderní je lízt émerice do prde*e :):( o.O o.I.o, bejt ot před dvaceti léty, píšu tu azbuku pionýři *2*
-
+1 :D!
-
Náš mateřský jazyk má ve své slovní zásobě dostatečný počet řízných slov, takže používáním anglických výrazů si prostě jen někteří uživatelé kompenzují fakt, že zrovna ta jejich česká slovní zásoba je hodně omezená.
-
Bude třeba si to užít, pokračování by mohlo vyjít když už budeme všichni senilní *1* (myslím ty kteří si ješte D1,2 pamatují )
-
Libi se mi kdyz si nekdo dava nacas a take podle toho vypada vysledek..
ale
Tolik let... navic jak pises s hromadama predplatitelu Wow od kterych jim tecou vagony penez... trosku paradox. -
Diablo 3 vytvaraju niekolko rokov a este nemaju pvp. To na Diablu pracuje 10 ludi ze taketo veci nechavaju na koniec? Blizz vedel co robi ked dal Diablo zadarmo k rocnemu predplateniu WoW...
-
U předobjednávky mi změnili datum na "zaručené" 17.4. Stejné datum jsem pak našel i u jiných prodejců, tak jsem zvědav :)
-
Z nevelké dáli slyším mlátit Diabla kladivem na pekelné brány. Tipuji polovinu/konec dubna.
-
Nepletu to mozna leda tak mohlo vyznit, ale reagoval jsem na prvni post, kde psal ze kampan je srance, coz jsem timto opodnoval, ze to neni pravda. Kampan mel Starcraft 2 pekne udelanou.