Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • imho dobry marketing, vela magorov si bude myslet ako usetri a pritom da vacsie peniaze za wow subscription nez za samotnu hru
  • Přesně, ty sběratelky od Blizzardu jsou všechny na jedno brdo a většinou za tu přesmrštěnou cenu nestojí, dělají super hry, ale sběratelky by měli nějak odlišit, DVD s tvorbou, soundtrack, artbook, flashka s předchozím dílem serie, pet do WOW, tady teda ta lebka, ale buhví, co to bude, počkám si na cenu, ale nic extra to teda není.....
  • Lepší neviděl? Vždyť tam snad není nic speciálního... klasický artbook, dokument, soundtrack, pár ingame zbytečností, plastová lebka... snad jen ta flashka s Diablem II, ale fanoušci hry to už asi mají. Neříkám, že to není pěkné (ještě bude záležet na ceně), ale nic ojedinělého.
  • To je lepsi formulace, na tom uz se shodneme *5*
  • Trol.diskuzni
    No, lepší sběratelskou edici jsem snad ještě neviděl (subjektivní dojem), že bych udělal projednou výjimku a poprvé v životě si speciální edici nějaké hry koupil? *4*
  • no pokud planujes platit wow, tak te diablo nebude stat nic navic.
  • Ver tomu ze zadarmo nic nedostanes, s druhou casti souhlas.
  • Když defakto dostaneš hru zadarmo se spoustou benefitů, tak tě Blizzard zase obírá o peníze?
    Pro někoho, kdo stejně hraje WOW je to skvělá volba, něco co jsem od nich opravdu nečekal.
  • nekteri lide sou tak nevdecni...
  • penize vladnou svetu, kaslem na zabavu
  • Oboje.
  • Kr.Pa
    pravda, melo by to byt asi naopak
  • Takových bláznů je dost.
  • Luxusní sběratelka!Tu chci:-)
  • To bude to Diablo tak špatné nebo ten nový datadisk k WoW, že se uchylují k tomuhle? *4*
  • blizi sa aj SWtOR...
  • Ajeje, uz i Blizzardu pomalu konci obdobi mesicnich poplatku. Aneb podobnych akci bude pribyvat a do roka tu mame klasicky "free"-to-play model...
  • trailer na diablo 3 som cakal viac akcnejsi ..ale pekne bolo. trailer blizz dota mi nic nehovori takze neviem posudit. starcraft uputavka na datac bol fajny a trailer na WoW datadisk ..no panda monk ma moc nebere ..takze koli tomu nezacnem znovu hrat.
    ale diablo 3 kupujem urco.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit