Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Valkýry jsem zabíjel v průběhu hry, ale nehrál jsem new game+. Jako můžu říct, že porážka tý královny valkýr byla čistá euforie (po několika hodinách nepřetržitýho umírání).

  • Derp_1337

    Pokud tě minul endgame v God of War, tak to jsi fakt přišel o hodně. Ty souboje s Valkýriemi byla snad nejlepší část hry.

  • A ceny udělané tak, aby když koupíš nějaký balíček ti vždycky trošičku scházelo a "vyplatilo" se koupit ten dražší. Stojí něco 1000 diamantů? Tak si můžeš být jistý, že základní balíček který si za peníze koupíš ti jich dá 995

  • Jevo83

    Cela hra mi pride ako vyborna alternativa k online stieracim zrebom. Akurat ze v online kasine aspon mozem vyhrat peniaze, tu je mojou odmenou, ze mozem dalej hrat reskin 10 rokov starej hry.....

  • Samozřejmě že to existuje. A legislativa je 20 let za opicema a supr hodný vývojáři v podstatě vytváří gambling hry na mobily pro děcka. Ale že se k tomu přidávají velký herní korporáty a ještě se v herních mediích dělá, jako že je to vlastně pohoda... Aspoň si toho konečně některý lidi začnou všímat.

  • Je pravda, že do těch patchů v roce 2014 to spíš byl endgame ve stylu Diabla 2, takže furt opakovat nejtěžší obtížnosti, bose atd...

  • Vždycky, když je nějaká taková kauza, tak ze srandy mrknu na Games.cz jestli mají opačný názor než drtvá většina hráčů a nikdy nezklamou.

    V tý hře je 22 různých currencies, k tomu snad není potřeba nic dodat.

  • sugyn

    Delate jako kdyby tohle neexistovalo https://youtu.be/xNjI03CGkb4

    Jsou specialni psychologicky studie a matematicky propocty jak udelat “spravnou” mobilni hru. Inu vitejte v budoucnosti gamingu. 

  • cNNk

    Tak jsem se na to taky podival (i na ten dodatek) a je to fakt hnus, kterej nejde nijak omlouvat. Zvlast to s tema dvema druhama legendary crestu ...to by snad mohlo bejt i zalovatelny, protoze to defakto zamerne uvadi cloveka v omyl. Sam jsem si toho za tech 60 lvl co jsem odehral vlastne nevsimnul.

  • Na druhou stranu, než přišly pozdější patche a datadisk, tak se o endgame stejně nedalo moc mluvit. Takže osobně mě do aukce fakt nic nenutilo. A eště sem vydělal asi jeden a půl dolaru :D.

  • radim.zaty

    Vzhledem k tomu, co v době vydání článku, bylo o D Immoral známo, považuji tento článek za neetický a amorální.  

    Já chápu, že taková články přinášejí pageviews a tedy peníze z reklamy, ale není to už trošku moc, chválit hru, o které se již ví, jak svin.ké praktiky využívá? 


  • Twicer dole hodil odkaz na tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=o17lBUZgjTs . Dokud jsem ho neviděl, považoval jsem reakce namířené proti Immortal za přehnané, ale je to naopak. Tohle je fakt herní rakovina. Hraju 30 roků, něco takového jsem neviděl. Hodně mi to připomíná MLM praktiky.

  • Maxianimal

    Tak Starfield si kritiku zaslouží, připadalo mi to jako No Mans Sky 1.5. Na to, jaký s tim dělali ciráty... 


    Ale tenhle článek je veledílo.

  • Maxianimal

    Já s tebou souhlasím, taky nemám čas na to hrát vše, ale tenhle článek je zkrátka špatnej, arogantní a plný pochybných myšlenek a argumentů.

  • sugyn

    Ten kdo mapoval tlacitka ovladace na PC verzi to musel delat s velkym odporem nebo si jinak neumim vysvetlit proc je to tak vadny a neintuitivni. Snad prvni hra kdy hrani na packovaci je horsi nez na KV+M.

  • cNNk

    Uplne v pohode jsem to behem cca 25h dohral (pribeh). Uznavam, ze dal uz by to zacala bejt asi krec, ale pro me jako cloveka co to hral tak 2h/den to stejne bylo tak akorat obehnout si activity, ktery jsou limitovany a hotovo. Ta monetizace je zrejme dost hnusna, zkoumat ji nebudu a osobne mi nevadi ...odpudi me to dost na to, abych v tom neztracel cas.

  • Mě taky nezajímá endgame třeba u God of war, tam mi stačila kampaň a nemusim hrát new game +. Ale u Diabla je to core tý hry, příběh je v podstatě jenom předkrm k tomu, co tě čeká v endgamu. 

  • Popravdě auction house byla s*****. Vzhledem k tomu, že drop v podstatě neexistoval, se ve hře farmily goldy a nic jinýho, takže si chodil furt dokola act 3 v pekle s těma štírama, protože tam bylo nejvíc mobů a padalo nejvíc zlata. Průser byl i v tom, že legendárky nebyly zas tak důležitý, protože neměly nějak extra dobrý afixy (který by ti přímo zasahovaly do buildu), takže to jediný co tě zajímalo bylo DPS = i klidně žlutá zbraň, ale s velkym DPS + nejlepší zelený gem (crit dmg). To se vyřešilo až s Lootem 2.0 nějak v roce 2014 myslim? Dokonce jestli si to pamatuju dobře, tak real money auction house blocknuli už dřív, ale ty částky na normálním auction house (za goldy) byly tak extra vysoký, že lidi kupovali goldy na externích stránkách (velkej problém s čínskejma botama a týpkama co nonstop farmily goldy zavřený ve sklepech). Takže určitě tě ta hra v endgame nutila používat AH, to si asi pamatuješ blbě.

  • Pokud chceš jezdit každou Season a čerpat nový přidaný věci, musíš založit nový charakter a nalevelit ho znova.

  • Ale bavi. Len si treba uvedomit, ze ak je clovek od malicka ten pravy "gamer" a prekroci hranicu 30 rokov a viac ako polovica redakcie tak jednoducho sa taky clovek nenadchne pre vsetko. Vidim to na sebe.

    Ak hral clovek vsetky diely Far Cry, tak ten posledny Far Cry 5 ti nepride ako to najlepsie co tu mame v zanry. Ale je mi jasne, ze ak to ukazes modernemu 16 rocnemu streamerovi tak ti bude prisahat, ze ide o veldielo, ktore nema konkurenciu v hernom svete.

    Btw. stale hovorime o oficialne 6 clennej redakcii. Priliz mala skupina ludi, ktora nemoze hrat a recenzovat vsetko a uz vobec nie "endgame" obsah.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit