Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SlavicBes

Videl som prave dnes to video. Pozeral som YongYea. ....VOle, to je svinstvo.

• twicer

Jojo to byla taky dobrá prasárna.

• SlavicBes

Homola...

• SlavicBes
    GAMES je fakt divne poslednu dobu. Kritika Starfieldu, dobre ze nie v kazdom clanku, ale pozitivne clanky o Diablo: Immortal, ktory je prepchany otrasne hnusnou platobnou politikou....

Ale tak toto pisal Homola, cize sa necudujem... On tymto prerazil nove dno.

"Je Diablo Immortal
    pay to win? Nemám sebemenší tušení. A víte proč? Stejně jako u
    předchozích dílů série (a platí to u téměř jakékoliv hry) se do
    vrcholového endgamu nedostanu"

...akoze...

• twicer

Kdyby si někdo chtěl dat trošku víc odbornější rozbor toho, když se kolem hovadských obchodních praktik postaví hra.

Doporučuji tohle video: 

https://www.youtube.com/watch?v=o17lBUZgjTs

• Maxianimal

Já si skutečně myslím, že minimálně půlku redakce prostě nebaví hry a hraní a dělají to jen ze setrvačnosti. 

• Maxianimal

Hlavu bych si vykroutil z páteře, kdybych ten ostavec četl víckrát.

• Maxianimal

Odstavec "Mikrotransakce? Nevím, dál" je vrchol herní novinařiny. 

• gio1

Musim rict, že i jako odpůrce mobilních her mně to bavi. Endgame mne nezajima v žádné hře. U mne hra končí porážkou posledniho pribehovyho bosse a titulkama. Potom už mne u toho nic neudrží. Kromě sportů a závodů 🙂

• uher

Diablo III má "tragicky chudý endgame"

Diablo Immortal má endgame za paywallem, ale to nevadí, protože: "Stejně jako u předchozích dílů série (a platí to u téměř jakékoliv hry) se do vrcholového endgamu nedostanu" 😂

To nevymyslíš...

• Holt games.cz = musíme jít proti proudu za každou cenu, aby jsme ukázali všem ten náš nadhled :) Napsal jsem to tenkrát na přelomu roku, když se vyhlašovali ankety na hry roku, že je mi jasné, že hyper/super nezávislá a progresivní redakce games.cz musí jako hru roku vybrat Inscription... dostal jsem ban na měsíc. No víme co vyhrálo hru roku :D

• Kubizzz

Neuvěřitelný podvod na hráče. Schválně, ruku na srdce, kolik z vás ví, že hra nemá 2 druhy crestů, ale 3? Z toho 2 vypadají, zcela jistě záměrně, téměř stejně? A takových věcí je tam nepřeberné množství. Neuvěřitelnej kentus. A jinak nevím, zda Adam Homola D3 hrál, ale v tom, co píše, je úplně mimo. Co věta, to perla. Nic jiného, než opakování zažitých klišé, o kterých se dávno ví, že neplatí. A pokud mu není jasné, zda je tahle podvodná břečka p2w, doporučuji přestat ignorovat fakta a něco si o tom nakoukat. Je toho plný YT.

• Obiwan

What co tohle je? Už je to tu psaný asi milionkrát. Paywall nerovná se 1-60LVL ani snad 1-150Paragon i když už tam je to dost cítit. Ale právě v té největším endgamu co hra nabízí a to sbírání gemu a upgrade gemu. To je cíl hry. Mě prijde že autor asi vůbec neví o čem diablo je a co je jeho hlavní gro. To piplání postavy které v Immortalu prakticky nejde v pozdější fázi bez placení....Free hráči dostávají NIC. Hidden Capy a jiné nekalé praktiky jsou na každém kroku, jen aby jste nemohli nagrindit víc a tak nemuseli platit že..To by bylo zlé. Ovečky co to obhajují že mužes to mít ze hry..Hmm jo asi jen za 10 až 30 let každo denního hraní AHA :D A nebo obhajoba však já nemusím mít ENDGAME mě stačí shitozní gemy 1hv :D Tyv**e tak na co hrajete DIABLO? :D Já nepotřebuji ENDGAME V Diablu :D To je potěš koště, tohle říct někomu tak se mi vysměje. Je hezké že to člověka baví, ale ruku na srdce chcete se někam dostat o tom Diablo vždy bylo. Tohle není Diablo ale má to jen jmenovku. Jinak je to Čínska nechci říct co pračka na prachy, nic víc. ...A srovnávat 10 let staré Diablo 3 a 22 let starou 2, že taky nevyšli v pořádku :D Co to je s prominutím za fekal? :D V té době ale byli trochu jiné možnosti že jo ta uroveň techniky taky byla jiná :D . Tohle je ten největší okecávací žvást co jsem kdy slyšel. To bylo to samé jako u New World MMO. Tak co že to má naprosto stupidní questy asi nejhorší v dějinách MMO :D. Však Wowko před 17 lety mělo taky nudné questy :D Tak proč by to nemohla mít i 17 let nové hra, když dneska jsou ty možnosti uplně někde jinde. No coment

• Aukce V DIII primo ovlivnovala loot ve hre, respektive sance na kvalitni loot byla zamerne upravena na tak nizky hodnoty, aby to v podstate nutilo prumerny hrace tu aukci navstivit a neco koupit, idealne za real money. Autor clanku mezi problemy pri startu zminuje nizkou obtizonost, ale ja si to pamatuju - prave diky vysse zminenym nesvaru s lootem - presne opacne. Ne nadarmo tehdy vznikaly podobny memy, jako treba tenhle: 

https://youtu.be/PEyk63UaBI4

• Takže, autorovi vadí nepřítomnost endgamu v D3, ale jeho zablokování za paywall v Immortalu mu nevadí, protože ho vlastně nezajímá :D. Ok.

A k té aukci v D3 - nutil to snad někdo někoho používat? Strašně bytečnej hejt, kterej si už akorát lidi opakujou dokola jak písničku.

• KrPa

nova doba, naroky jsou cim dal mensi, staci kdyz to pri zapnuti nepada, tak tomu dame 10/10 😂

• Veskoslav

Wat? To, že jde spustit a je to hratelné, tak z toho uděláme komentář? To mě poděl....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit