Přejít na výpis diskuzí
Diablo pro konzole potvrzené i s lead designérem
10.1.2012 | levis
105 příspěvků
-
NE!!!!!!!! na to že DIABLO III vyjde na console nasraní nejsme. Je to logický tah vývojářů, víc platforem víc zákazníků. Tzn. víc prodaných kopií: víc peněz. To je naprosto pochopitelná věc. Já jsem console nikdy neodsuzoval. Jen hráče co si myslí že console je jediná věc na světě na které se dá hrát. Proti tomu samozřejmě nic nenamítám. Jen nebuďte jako jehovisti kteří se snaží podstrčit svoji pravdu všem bezvěrcům za které nás PC pozitivní hráče máte. Tím zase nechci říct že takoví jsou všichni(sám si dost dlouho pohrávám s myšlenou na pořízení console, jen nevím jaké). Pevně doufám, že pc hráči od consolistů budou nějak rozlišeni. Naopak se hodně těšímže se s nějakým tím consolistou sejdu na battlenetu, ale v tom případě nečejte nějakou kooperaci. Klidně se na vás vrhnu, a oberu vás o všechno co máte abyste věděli, že opravdoví páni DIABLA jsou je a jen písíčkáři a ne nějací típkové s gamepadem co potřebují autoaim aby trefili aspoň vrata od chlíva. To je asi vše co jsem chtěl říc. PC PLAYERS VICTOR!!!!!!!!!!!!!
-
Tak kdyz to ted skoro oficialne potvrdili to se muzou konzolisti tesit tak nekdy v roce 2018 *1*
-
Vim že to neni úplně k tématu ale stejně dobřet ten týpek :) http://kuriozity.showbiz.cz/hruzostrasny-kostym/
-
Ehm, ehm...
"Bashiok’s response on Twitter was intended as a confirmation that we’re actively exploring the possibility of developing a console version of Diablo III, as we’ve mentioned in the past. This is not a confirmation that Diablo III is coming to any console platform.
Our focus right now is on finishing the PC/Mac version of Diablo III and making sure it’s a worthwhile successor to the Diablo series."
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/01/10/blizzard-tweets-diablo-iii-console-confirmation.aspx -
jste nasrany co ?! vase modla bude i u nas to musi nas.at....ale ja vas chapu to uz byla asi vase poslední bašta
-
-
Proc? uzijte si tu graficky omezenou verzi v nizkem rozliseni *1*
-
-
tak ono i na PC to není žádný šlágr, ale tady jde hlavně o tu hratelnost
-
-
to kazdopadne, doufam ze to bude mit aspon 1000x lepsi hratelnost nez Torchlight to vecne prochazeni stejnych dungeongnu a click,click,click mne po kratke dobe zaclo neskutecne nudit
-
-
proste nepochopil jsem co na hrach tohohle tipu ty nadsene fanousky bavi snad u Diabla 3 uvidim....
-
-
-
-
Proc bych mel byt nastvany? Proto ze D3 bude i na konzole? Mam rozum takze nehrozi aby me tohle stvalo *7*
-
Nikoliv, jsme značně natěšení na Dark Souls PC edition. *1*
Vítej v době multiformátové. -
-
dark souls bude na pc ?
-
-
Nebude :) hraci sice zkousi sestavit petici (zacla pred 4 dny a uz ma 60k hlasu , prvni den nabrala asi 30k) , ale vcera/predevcirem z From software rekli ze stejne zadnej port neplanujou , bez ohledu na nejakou petici :)
-
-
-
-
Diablo 3 - World of warcraft II.
-
-
Klaním se tvé nadpozemské moudrosti..
-
-
Nechapem preco o tom kazdy pise ked uz minimalne rok sa vie o tom ze Blizzard ma vyvojarsky team na konzolovu verziu a aj to kto je lead designer. Toto je asi taka novinka ako povedat ze Bethesda robi zabugovane, ale dobre hry.
-
má pravdu ten chlapec...ale stejně si počkam na ps3 verzi, i když na kompa to taky láká.
záhadnym způsobem to skočilo nahoru *1* -
-
To se občas stává:) Občas nejde reagovat, ale člověk si zvykne a je tu i rád:-D
-
-
Technický dotaz - Bylo někde exaktně řečeno, že z Diabla 3 nebude (nakonec) jakési "převlečené MMORPG"? Zatím mi to tak teda připadá - sice ještě neoznámili ty měsíční poplatky, ale co není, může být...
No offense, just asking. -
-
kazdy tyden vyjde aspon jedno DLC kdo si ho nekoupi bude OUT
-
Ne nebylo. Bude to klasické Diablo, s tím rozdílem, že "ochrana" bude trvalé připojení k netu+aučkní síň atd.:)
-
-
Takze to bude technicky receno prevlecene mmorpg, s instancema bud pro solo hrace, + grupy lidi az do 4 (myslim ze 4 ale to neni pointa).
-
-
Je dost velky rozdil mezi MMORPG a RPG s online slozkou... myslim ze MMO se z toho nestane
-
-
Samozrejme, styl hry neni MMO, ale technicky, pricnip provozu klient-server je uplne stejny.
-
-
-
Doufám v to... Jedna z mála her, které mi něco říkají. *4*
-
-
-
konečně...konečně... *14*