Přejít na výpis diskuzí
Diablo pro konzole potvrzené i s lead designérem
10.1.2012 | levis
105 příspěvků
-
Diablo už bylo i na PS1. Nic převratného, že to chcou dělat na konzole. Ale Diablo+myš prostě nemá konkurenci. PC má přednost tu by měli už konečně vydat.. A s konzolovou verzi si mužou hrát zase dalších 1 až 5 let..*1* jak je u Bllizardího tempa zvykem.
-
-
diablo 1 pro ps1 bylo stejne dobre jako na pc,jen ovladani bylo jine(nerikam spatne,protoze kdyz je clovek zvykli na gamepad tak mu to prijde stejne prirozene jako mys pro pc hrace ) navic obsahovalo coop na jedne obrazovce a ten byl opravdu hodne zabavny a diky nemu to byla u mne jedna z nejvic hranych her na ps1.
-
Konkurenci podle toho v cem. NIkdy nebudes tak dobrym hracem s gamepadem jako s klavesnici, to je pravda. Za sebe ale muzu uprime rict, ze me hrani s klavesnici a mysi posledni dobou dost prudi a nebavi me. Alespon co se tyce akcnich her.
-
-
Ja používám všechny herní zařízení. Napsal sem na čem se Diablo hraje nejlépe. A i když bylo Diablo na PS vždycky to byla PC zaležitost. A jestli teda bude jak se zminuje v článku podporovat cross-play, tak mužou PCčkáři a konzolový hráči změřit síly v arenách PVP.
-
-
-
kaslat konzole ja to chcem uz hrat na PC!!!!!
-
Tak to je sqělá zpráva. Aspoň se pobavíme nejen my PCkáři, ale i my konzolisté.
-
-
A to byla myšlenka dna a pravda pravdoucí.
-
-
Kdyby nam radsi rekli datum vydani, co? Blizzove...
-
Ten Miroo mě pobavil tím svým dementním komentářem. Líbí se mi jak ho Kitkat Chunky setřel (tím že pc žádné exklusivity nemá a ani je nepotřebuje), já bych jen k tomu dodal že Blizzard je firma a byl by blbej kdyby se ochuzoval o další zisky. Mají šanci prostě poměrně s nízkými náklady na převod zvětšit své zisky-myslím že každej normální člověk by se chopil šance stejně. Jenom blbec (evidentně třeba Miroo) by dělal hry jen na jednu platformu a prázdná "místa" na jiných platformách by nechal zaplňovat konkurencí. *1*
-
Ehm, ehm...
"Bashiok’s response on Twitter was intended as a confirmation that we’re actively exploring the possibility of developing a console version of Diablo III, as we’ve mentioned in the past. This is not a confirmation that Diablo III is coming to any console platform.
Our focus right now is on finishing the PC/Mac version of Diablo III and making sure it’s a worthwhile successor to the Diablo series."
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/01/10/blizzard-tweets-diablo-iii-console-confirmation.aspx -
Celkem se těším, Diablo III by na konzolích nemuselo dopadnout zle. Ale všichni víme, že největším oříškem bude ovládání. Na tom možná pracují celou tu dobu :)
-
Kdyby tu chtěly nějaké pochybné entity žvandat o smrti PC v souvislosti s konzolovým Diablem, dovolil bych si namátkou zmínit. Civilizaci II na PS1, či dva díly Baldurs Gate na PS2/Xbox a ze současnosti třeba Sacred 2, nebo Dungeon Siege III na Xbox 360/PS3. inak Diablo III/jeho spin-off na cokoliv mě na prosto nebere. Já raději vidím, co vlastně krájím. Takže když už first person slasher, který předstírá, že je RPG, tak řádně zazoomovaný. Třeba Demon Souls/Dark Souls. *1*
-
-
Kto hral dlho Dungeon Siege II, tak pri DS III musel zvracať. Bola to neskutočne odfláknutá konzolovka, ktorá si z predošlého dielu nevzala absolutne nič. Nainštaloval som to dva krát a dva krát som to po hodine vymazal, s kláv. a myšou nehrateľné, grafika nezaujala a questy boli jednotvárne. Keď sme pri tých konzolách tak je to 7 rokov stará technológia, ktorá podľa mňa zaostáva už príliš za PC a že tam vychádza viac titulov ako na PC sa divím... Áno na PC sa pirátí, lenže zároveň, ako každý vie, tak na XboX a PS3 existujú bazáre a teda tak isto ako pri stiahnutí hry, tak takisto pri predaji použitých hier, vývojári nevidia ani cent. Slová, že konzole ničia herný priemysel sú podľa môjho názoru prehnané, pretože napr podľa mňa športové hry a závody sedia krásne ku konzoliam. K tomu Diablu III, verím, že sa budú obe verzie vyvíjať sčasti oddelene aby nešlo len o chabý port či už na jednu alebo druhú stranu.
-
-
Hrál sem dlouho DS1 a při DS3 sem nezvracel. *2* Ta tvoje kritika je až moc přehnaná.
S předchozími Dungeony to sice už nic moc společného nemá. Hrát se to dalo i když ovládaní občas na klavesnici blblo. Mělo to dobrý příběh, lokace a svět byl taky udělany solidně. Každopadně je to dobrý přírustek do akčních RPG. -
-
DS III může hrát jenom masochista, co nemá doma žádné jiné akční RPG.
-
-
V recenzích to má 7/10 je to dobrá hra. Takže nějací masochisti nejsou na místě.. Jenom někteří lidi asi nemužou překousnout ten název a užít si uplně nové action RPG nejlépe s gamepadem.
-
-
sorry ale to hodnotenie je len subjektívny názor, nemá to výpovednú hodnotu pre zarytých hráčov RPG. Úprimne Dungeons of Dredmor je niekoľkonásobne lepšia hra od DS 3 a to je od indie tvorcov
-
-
-
-
-
jj, si pomenoval porty Z pc NA konzoly, nie naopak :)
a dungeon siege 3 nebolo az take terno ;) -
-
Nebylo, nebylo ale hlavní znělka Dungeon Siege III je nádherně, podzimně rozjímavá. *7* Škoda, že hraje v takovém béčku.
-
Pravě lidi v Obsidianu ukázali, že hack'n'slash titul aka klon Diabla muže pořád skvělé fungovat i na konzolích. Tím padém se ale vyflákli na PC verzi ve které to ovladaní není tak dobré jak na gamepadu. Slibovali opravný patch pro ovladaní na PC, ale dalo se to hrát.
-
-
Byl to děs, jako normální neznámá multiplatformní hra to ušlo, ale když vezmeš že to byla DS tak už to byla hrůza, z původně čistě pc hry udělal Obsidian (přitom mé nejoblíbenější studio- nebo jedno z nejoblíbenějších) naprosto bez důvodu, silně konzolovou a na její pc kořeny vůbec nedbal- což je pro mne nepochopitelné. Takže z hlediska tohoto to neuvěřitelně pohnojili.
-
Hrát se to sice dalo (dokonce jsem u toho vydržel celých 30 minut, než jsem to s nechutí odinstaloval), a tak mi zbyly oči jen pro pláč, když jsem viděl, co s mou oblíbenou dvojdílnou sérií udělali.
-
-
-
-
Diablo 3 - černá můra piráta :-)
-
-
Stejně tak Darkspore či Starcraft II (který je ani ne 1/4, pokud někdo má ten crack)
-
-
no, ja to vidim tak, ze ak to nebude volitelne offline, tak jedine s crackom...ci uz to bude alebo nebude na konzole :)
-
-
Offline to nebude, veškerá data tahá hra ze serveru, samotný klient je v podstatě jen balík textur a zvuků.
-
-
A to bude jakože tahat ta data za pochodu (nepřetržitě), nebo naloaduje vždy třeba celá jedna oblast i s příšerama atd.? Ptám se, protože ne každý může mít přístup ke stabilními internetu...
-
-
Nepretrzite, jako mmo. Je to da se rict nejdokonalejsi ochrana, protoze ti co to "cracknou" nejakym free serverem budou mit gameplay co stoji za prd. A navic to dava dokonalou moznost porad nekomu pred xicht tlacit ten vrchol dnesniho herniho prumyslu - aukci itemu za penize *11*
-
-
Fakt? Ja sem myslel ze to bude loadovat jen takovy jednoduchy veci jako treba jaka vec padne a podobne, ale ze zbytek sveta a tak budes mit vsechno na disku
Jo a samozrejme se ti tam bude ukladat tvoje postava, coz ale dava smysl -
-
Pokud jsem spravne pochopil, tak svet, postava, drop a monstra se budou nacitat od nich a jak bylo vyse napsany dostanes jen balik textur a zvuku, ale to nepretrzity pripojeni budes potrebovat asi jen na drop itemu, pokud ti bude pokulhavat net, tak to nejak nepocitis, ale je to jen muj nazor/pochopeni.
-
-
jj je to ochrana proti potencionálním zákazníkům co maj nestabilní net -ale co aspoň ušetřim
-
-
A to samozrejme taky, nejsem zastancem ani Diablo 3 mmo stylu, ani te aukce. Net mam stabilni ale stejne mi to lezi v zaludku, protoze to co rekli "ze to je lepsi pro je i hrace" je nejvetsi blbost co mohli vymyslet.
-
-
-
-
ech...tak to si dIII nezahram
-
-