Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak k diskuzi:) S crackem to půjde dost těžko, jelikož to Diablo III jede na stejném principu jako Darkspore. Takže doufám, že se zase na různých ulozto atd., objeví hlady těchto "zaručených" cracků:) Jinak jsem rád, že to nabídnou i konzolím. Ať si taky užijí ty naše "pcčkářské" hry.
    • Kamo, zase je tvyma komentama zaspamovana dalsi diskuze... Jsi uz se ucit na zkousky nebo jdi proste do p.dele.
      • hehehe
      • Veskoslav
        Mám tu 4 příspěvky, včetně tohoto, ty šašku!
        • Můžeš mi vysvětlit, proč urážíš ostatní čtenáře serveru? Klidni se, frajere.
          • Veskoslav
            Takže když mně někdo pošle do pr*ele, tak je to vlastně v pořádku a já mu mám poděkovat? Aha, to chápu, jiná mentalita.....
  • Budte radi ze mate Diablo 3 az to vydaj na konzole a uvidej ty nekolika nasobne vetsi prodeje tak se na vas piráty v.....u a Diablo 4 bude uz beztak jenom pro konzole a muzete si zato sami kazdej druhej to upirati no nic koncim....nestojite mi zato
    • Veskoslav
      Jelikož Diablo nepojede bez originálu, funguje na stejném principu jako Darkspore či MMORPG. Sice si ji stáhneš, ale nezahraješ, ale to by si asi nepochopil, že?
    • troufnu si tvrdit, ze pc prodeje budou mnohem vetsi nez u kalkulacek a mobilnich telefonu :D
      diablo 3 v podstate nepujde ukradnout a vymyslet nejaky emulator serveru jako u wow je zbytecne a na dlouhou dobu
    • Enclaw
      Ty asi moc dobře nevíš jak bude fungovat Diablo 3. Bude vyžadovat stálé připojení k netu, většina obsahu se ti bude zobrazovat podle toho co budou mít blizzardi na serverech. Mají to hezky promakané, a nemyslím si, že to někdo jen tak nějak crackne. Tuhle hru si na PC koupí hodně lidí, protože bude stát za to, není to žádné "COD" které dohraješ za jedno odpoledne a pak už ti krom multiplayeru nemá co nabídnout :)
      • God-of-War
        stejně to ti piráti obejdou...sou to sv*ně
        • Veskoslav
          A jak to chceš proboha obejít?....
          • God-of-War
            a jak dopadl Starcraft 2? taky se to povedlo..nejspíš šel jenom singl, ale stejně
            • S patchema. Problem byl akorat s patchem 1.4.0 a jakmile ho Razor1911 crackli, tak sel crack aplikovat na vsechny nasledujici.
            • Veskoslav
              Nevím. Ale zrovna u Sc II nemít originál....Ale neodsuzuji, jenom mít něco osekaného a polovičního. A kdo nemá ani 900 na takovou hru jako Sc II a tvrdí, že hry jsou drahé:) Na vyzkoušení beru, ale na plnohodnotné hraní. Navíc bez patchů. Jinak Veskoslav je odvozeno od Veska, což je od mého příjmení Veselý;) Nic neslavím.
            • Vejskoslav nebo co slavis: Uklidni se s tema nazorama. Spousta lidi hraje jen singla a achivementy jsou jim taky u prd.le.
            • Veskoslav
              Jasně osekaný single, to je super. Ale něco ti nedochází. Sc II nestahuje mapy, poklady a monstra ze servru, narozdíl od Diabla. Navíc kdo proboha hraje cracnutý Starcraft II bez achivmentů a multiplayeru?
  • Nechapem preco o tom kazdy pise ked uz minimalne rok sa vie o tom ze Blizzard ma vyvojarsky team na konzolovu verziu a aj to kto je lead designer. Toto je asi taka novinka ako povedat ze Bethesda robi zabugovane, ale dobre hry.
  • To někoho překvapuje? Dyť už od pohledu je to konzoloidní mainstreamová srač*a.
  • Malleth
    Yes...jen doufám že vyjde souběžně s PC verzí
    Nechtělo by semi ještě rok čekat
    • Vtipné...
  • God-of-War
    konečně...konečně... *14*
  • Tak...PC přišlo o další exluzivitu...čím pak to asi bude..? Zkuste se zamylset PCčkáři...než tady začnete brečet že konzole jsou zlo a bla bla bla..
    • Myslis tu konzolovou exkluzivitu ktera je vyvolana ciste penezma aby delala dalsi money?
      • Nedělám si iluze dokonce i čistě PC hry vznikají za účelem zisku a když si vezmu M&M, Wizzardry a jiné nekonečné série, tak bych s takovým tvrzením neobstál.

Jen jsem tím chtěl říct, že kdyby si MS/Sony neplatili své vývojáře tak podstatná část exkluzivit by vůbec nevznikla a ty co by vznikly by se dřív, nebo později stěhovaly i na PC. Zájem vývojáře - a naprosot přirozený - je vydat hru na co nejvíce platforem a oslovit co nejvíc kupců. To že ještě vznikají PC/konzole only hry, kterým za "exkluzivitu" nikdo neplatí je způsobené pouze nedostatečnými kapacitami těch tvůrců vydat hru na všechny tři hlavní platformy. Ještě menší část pak tvoří vysoce specifické žánry, které by se na PC/konzoli neprodávaly a tak se tam vždy nedostanou. Tahovky na konzole-mlátičky na PC...
    • Tak příspěvek výše je určen pro tebe, takže si ho milý Miro Žbiro přečti a hezky se zamysli naopak ty. *3*

PC nikdy žádné "exkluzivity" nemělo, je totiž dostatečně silné a nezávislé na to, aby si vystačilo s tím, co pro něj různí tvůrci vytvoří, aniž by je k tomu někdo musel uplácet. Nepotřebuje ve svém portfoliu "věznit" celé série, jen proto, aby si platformy někdo všímal.

A tady seznámek převážně PC "exkluzivit" specielně pro tebe: http://adrianwerner.wordpress.com/2011-games/
      • Jj, za ten seznam taky díky, dokonce si z toho něco i vyberu a vyzkouším.
      • ty kokos, o 80% hier som nemal ani sajnu, ...ked sa tu v kuse pchaju len zo 10 hier dookola ..dikes :)
        • Skaven: Za málo. Werner je skvělý kompilátor release listů PC her. Někde na svém blogu psal navíc třeba i o pravém důvodu zániku Ensemble Studios (ano mohl za to Xbox), protože hovořil s Brucem Shelleym (zakladatel a tvůrce Age of Empires).
      • Mno, lip bych to nenapsal, takze (+)
    • Máš se na co těšit, ono až ti to na tu tvou hrací skříňku osekaj a bude to vypadat jak první dungeon master s fps uzamčenými na 30, aby to vůbec ta tvá krabice zchroustla, tak tě přejde humor *1* *1*
    • Hairy_Ass
      Konzole jsou zlo a bla bla bla... *15*
    • coze?
  • God-of-War
    má pravdu ten chlapec...ale stejně si počkam na ps3 verzi, i když na kompa to taky láká.

záhadnym způsobem to skočilo nahoru *1*
    • Veskoslav
      To se občas stává:) Občas nejde reagovat, ale člověk si zvykne a je tu i rád:-D
  • jste nasrany co ?! vase modla bude i u nas to musi nas.at....ale ja vas chapu to uz byla asi vase poslední bašta
    • Proc? uzijte si tu graficky omezenou verzi v nizkem rozliseni *1*
      • tak ono i na PC to není žádný šlágr, ale tady jde hlavně o tu hratelnost
        • to kazdopadne, doufam ze to bude mit aspon 1000x lepsi hratelnost nez Torchlight to vecne prochazeni stejnych dungeongnu a click,click,click mne po kratke dobe zaclo neskutecne nudit
          • proste nepochopil jsem co na hrach tohohle tipu ty nadsene fanousky bavi snad u Diabla 3 uvidim....
    • Proc bych mel byt nastvany? Proto ze D3 bude i na konzole? Mam rozum takze nehrozi aby me tohle stvalo *7*
    • Nikoliv, jsme značně natěšení na Dark Souls PC edition. *1*

Vítej v době multiformátové.
      • dark souls bude na pc ?
        • Nebude :) hraci sice zkousi sestavit petici (zacla pred 4 dny a uz ma 60k hlasu , prvni den nabrala asi 30k) , ale vcera/predevcirem z From software rekli ze stejne zadnej port neplanujou , bez ohledu na nejakou petici :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit