Přejít na výpis diskuzí
Diablovka Path of Exile trailerem ohlásila veřejnou betu
17.1.2013 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Tak do toho rozhodně půjdu. Ale když vidím ten skilltree tak mám pocit, že je hodně moc překombinovaný. (A ne, opravdu nechci vyvolat FW založený na tom, že DIII má zas skillů málo)
-
-
ten skill tree je na tom prave super
-
Malo skillu mozna ale muzes je upravovat runama a to dava hodne moc kombinaci, neni to o tom nekoho okopirovat ale vyhrat si stema skillama, uz vidim tu diskuzi.... a kde muzu najit prehnanej build ? takhle si v D3 daj jakej chces priradis runu a hrajes nepotrebujes nejakej strom kde stejne 80% veci je increase damage nebo decrease CD
-
Lidem se fakt dneska uz nezavdeci nikdo bud clovek breci ze je skillpointu malo pak zas moc to je fakt jak u hlupaku na dvorecku...
-
-
je otazka, jak moc je dulezite ve hre mit podobny system. Dřív jsi kliknul 5x a měl jsi + 20% čehokoliv, v POE prozmenu kliknes 20x, aby jsi měl 20%, v Diablu zas volis pouze skill a runu.
Osobně mam raději skill system z JA2, otazka jak moc je to použitelný u tohoto typu hry.
U Diabla 3 zase velmi ocenuji, ze se daji lehce menit skily a tohle byl presne ten duvod, proc me nebavil T2, nastesti to resi mody, tak si ho nekdy jeste zahraju.
-
-
Ten skilltree bych moc neresil, vypada na kupu moznosti jen tak na oko, kdyz se mrknes tady http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree tak vidis, ze skill mas na konci nejake vetve a mezitim si "skill" point das 8x do Increase mana by 8% xD. Jinak hral jsem to tak 25 hodin, at mi tu nikdo nerika, ze nevim o cem mluvim :).
-
-
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat ohledně PoE - kolik gb musím stáhnout a jak jsou na tom servery, jestli to laguje jak na počátku Diabla 3 apod. Díky *4*
-
Niekto nejake osobne referencie ?
A bude preview od games.cz ?
Ďakujem za odpoveď. -
-
Je to nevšední zážitek....skill tree je jak kdyby ho vymyslel Sheldon z big bang theory :-) zajimavy system gemu/skillu. Ta hra je daleko bliz k diablu 2 nez diablo 3 podle me i kdyz mnoho mechanik je jinych a a originalnich. Vím že když sem to hrál tak mě tam spousta věcí překvapilo jako system pytíček a vůbec...Ale nesedne to asi každému a grafika a fyzika žádná, ale za zkoušku určitě stojí.
Když vaše postava zemře na HC tak může pokračovat v normal mode *5*
-
-
Heya. Je hezke, jak se na foru o PoE resi stejne vic diablo 3 :P A proc? protoze DIABLO!
-
-
Ono je logicke ze se tahle hra spojuje s diablem, kdyz je to tzv. diablovka a zadruhe hra defakto nevysla, az ted open beta, pak ostry start, takze na forku se resi vse vcetne zminovaneho diabla.
-
-
někdo to tady chtěl vědět : pustil jsem POE a je tam countdown prezentovany jak final wipe takže tak.
-
Stahl jsem,nainstaloval a co dal?? :D nemužu se připojit píše to něco jako že se nemuu připojit k serverum ://
-
-
Zkus SHTLK-LE8TE-YEB8A-LJHF2 :) Omg, Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK) :D
-
-
co to ? :D
-
-
Musím mít klíč??? já myslel že je OPEN beta :(
-
-
Kdybys četl pořádně, tak bys věděl, že OPEN Beta bude až 23.ledna
-
-
Aha vlastně. Já myslel, že když dal na youtube Force to video First 40 minutes of PoE, tak že už to je open ...
-
-
Hmm *7* nema Force neco jako VIP pristup k temhle vecem kdyz je to jeden z nejvetsich hernich kanalu na youtube? Verim ze ano.
-
já taky právě:)
-
-
-
-
-
Kdyby chtel nekdo zahrat softcore tak si me pridejte nick Bellidor...... ts/mumble neni problem
-
Ok. Tak keď po týždni hrania prídete na to že tá hra je v podstate o ničom, respektíve že je to P2W, nezabudnite sem prísť plakať ;-)
-
-
po tyzdni hrania som si spravil nazor. P2W to rozhodne nie je. O nicom to bude ked sa tam 23tieho najebu ludia ako ty...
-
pan ocividne vi, o cem mluvi. neni duvod mu neverit. vzdyt prece dokazal napsat komentar
-
Jsi to ani nepustil, vid?:) Jinak by jsi vedel, ze za penize si muzes koupit akorat slot pro dalsiho krdinu nebo slot v bance.
-
-
Dej tomu čas :-)
-
-
nezdaju sa my to tak tragicke ani po case, keby tomu tak bolo, no neviem, tu pri tejto hre prvykrat neverim, ze by to smerovalo na tento sposob, tu si myslim, ze peniaze si kazdy moze dobrovolnepokupovat nejake vylepsenia, ktore vecsina hracov bude moct ozeliet a nebude ich potrebovat k tomu aby aj v pozdejsich fazach hry sa mohol bavit dostatocne na to aby zostal hre verny, prip. si nakoniec aj on nieco zaplatil a tym podporil vyvoj trebars PoE2 :D
-
-
-
-
jééé tam sou sami barevni svetilka to chciii reknu mamince at mi to koupi *14*
-
-
trapne a hra je free....
-
-
bacha uletěl ti ftip
-