Přejít na výpis diskuzí
DICE pozná cheatující hráče na základě udání a přes program FairFight
9.9.2014 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Flynne, jestli toto Ti způsobilo rakovinu, Jack Tě na místě vaporizuje *1*
-
Na to mas zamozrejme pravo :) stejne tak maji ostatni pravo se NEKOUKAT na urcite veci. A prirovnani games.cz ctenaru k cernym pasazerum proto, ze neco nechci videt ??? Srovnam to napriklad s reklam. plakaty na dalnici - kdyz se odmitnu podivat na nejaky plakat/billboard, tak nemuzu jet dal ? Co to je za blbost. Na zadnem jinem webu na celem svete sem jeste nevidel nekoho delat velky zluty pruhy s prosbou o neblokovani reklamy :)
-
ale prd,neustale ked hram tak server vypise ze niekoho cheatujuceho vyhodil
-
Já si naopak reklamu dnes odblokoval a na games.cz jí budu mít už vždy odblokovanou. Aspoň drobný příspěvek games.cz.
Z reklam se nezblázním, kor když se týkají her a tu a tam se třeba i na ten odkaz podívám. -
Souhlas. V BF3 mi přijde, že se to poslední dobou pěkně s cheatováním rozjelo. Někdy se to stává naprosto nehratelným (většinou CZ a RUS servery.. že mě to nepřekvapuje). Nad některými killy zůstává rozum stát.. a občasná nesmrtelnost některých hráčů je až zarážející.. Nejdřív jsem to připisoval pingu/lagování, ale teď už bych si na to nevsadil.
-
kdepak to jen jeden ultra noob nahlasi kazdeho kdo ho trefi
-
Jelikož se platí za kliknutí. A logicky, když máš vypnuté blokovaní reklamy a vidíš ji, tak na ní začneš neustále zběsile klikat a tím generovat zisk. To dá přeci rozum.
-
adblock nepouzivam,a reklamy ignoruju, naucil jsem se s tim zit..maximalne si reknu ..do pr.ele..a za vteřinu mi to je jedno.V 99% pripadu vůbec nevim o cem ta reklama je, ignorace největšího kalibru:)
-
Ale jak jsi krásně konsistentní. Jiný by se možná i nechal zviklat k občasnému "viděl". Při takovýchto skvostech mi vrtá hlavou myšlenka o míře neskutečné ignorace, kterou musíš vykazovat.
Po přečtení tohoto příspěvku jsem okamžitě dostal zhoubný rakovinový nádor. Nejenom, že text nedává po slohové stránce absolutně žádný smysl, navíc zcela ignoruješ čárky, shodu podmětu s přísudkem a o interpunkci a diakritice ani nemluvě. Jediné co by tě omlouvalo, by byl fakt, že jsi Linuxový programátor s anglickou klávesnicí. To si myslím, ale nehrozí. Jak může ještě dnes existovat někdo bez alespoň elementární znalosti gramatiky?
To jsem se zase jednou nasral. Pokud jsi troll, tak klobouk dolů, napsat záměrně takto zprasený text vyžaduje dotek génia. -
No pánové pokud by šlo o decentní reklamu která se dá trpět tak proč nevypnout AdBlock. Ale druh reklamy na Games patří k tomu nejhoršímu.
A nic mne neirituje víc než odklikávat celostránkovou reklamu -
FairFight navíc umí označit zakázané oblasti, třeba ty, kde se hráč schová „do zdi“ a nemůže být zasažen.
No kdyby vývojáři odvedli svou práci dobře tak taková místa neexistují. Bugy se objeví všude ale BF3+4 je prostě festival bugů.
A vůbec mluvit o podobných problémech u hry kde se střela kterou hráč vystřelí "zhmotní" několik centimetrů od modelu jeho postavy a k tomu ve středu obrazovky...no to je vrchol.
Střílet skrz zavřené dveře když se správně postavíte není nic zvláštního.
A pak vytvořit program který kickne hráče které toto "featury" využívá....opravit špatné diesingové rozhodnutí podobným způsobem je prostě hloupost
Do MP her cheaty nepatří. Rozhodně ne. Ale občas mi zůstane rozum stát nad podobnými výroky -
imho lol :D
-
Ja som tu dnes skúšal odblokovať reklamu... A hneď som ju aj zablokoval. To čo som totiž videl, to je nejaký blbý vtip, to nemôžu myslieť vážne.
-
Tak takhle jsem si ještě nevydělal *11* *11* *11*
-
Co je to za zlutej pruh ohledne reklam? Kdyz zablokuju reklamu u sebe na svem vlastnim prohlizeci, tak games.cz nedostane penauze? Asi budu muset zablokovat i ten pruh :)
-
To je drsný *1* *1*
-
tak to jsem jeste nevydel *3*
-
nejvíc me na BF4 stve ze v sutinach se krasne schovam zamirim nepritele ale ani jednou ho nezasahnu jelikoz to strili do zdi a ne do nepritele, zato nepritel me sejme bez potizi.
Taky se my stalo ze sipera vubec nevydim i kdyz jsem koukal tim smerem a sejme me. Taky se domnivam ze hraci pouzivaji wall hack nebo neco ze vydi hrace protoze sotva vystrcim z poza rohu hlavu uz lezim mrtvi.
vydel jsem video na youtube jak nekdo pustil hru ze se mohli koukat na obraz jineho hrace a zrovna ukazali jak funguje takove hack ci cheat kdy typek od boku s kulometem strilel lidi od boku ktere bych ja se stestim sejmul se sniperkou jelikoz absolutne vubec je na tu vzdalenost vydet nemohl.
Nevim jak jsou na tom ceske servry jelikoz bud jsou prazdne a kdyz na nich nekdo je maji nejake pravidla a nebo jsou urcene pro majtele DLC/premium.
Uz jsem se asi setkal s cheatovanim ve hre a podle me jich pribiva a Dice s tim nic nedokaze udelat jelikoz ani hru samotnou poradne neopravili (i kdyz ted jede ok). -
aj tebe dnes vyskočilo http://games.tiscali.cz/tema/games_cz-bez-reklam-jde-to-i-bez-adblocku-57248 ? :D Ja som sa nad tým pousmial :)
-
Prosím prosím , neblokujte reklamu, Radši zaplaťte! Zvonec a konec games.cz. Au revoir!