Přejít na výpis diskuzí
DICE překopali multiplayerová povolání pro Battlefield 3
8.7.2011 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
no, jestli to bude jak ostatní BF, kdy na 10m do protivníka z těžkýho kulometu vyprázdníte celej zásobník, ukazuje vám to, že jste pokaždý zasáhl, ale protivník si vesele skáče dál a dá vás na dvě rany, tak si takovej nesmysl rozhodně kupovat nebudu
-
ked zalahnes nebudes moct strielat hned, bude to chvilu trvat kvoli animacii, takze vyvazene to bude
-
tak za prve ziadne BF nie je simulator a BC uz vobec nie, BC je arkadovejsia kopia BF, BF je o tymovej spolupraci a taktike, BC je o rychlej akcii a uz to nie je BF, je to viac na sposob CoDu, pokial chces BC 3 tak si nan pockaj nejaky ten rok, 2 a mozno sa dockas
-
a hral si ty ktorykolvek "pravy" battlefield? lebo BC 2 je v porovnani s BF 2 sit
-
no ja som len pisal, co som vedel a autogrenade by tam mal byt a mala by byt aj mosnost si ho vytiahnut, kompromis ako s nozom, ale mne vadi aj autoheal a autorepair, potom je medik a engineer z casti nepotrebny
-
v BC to nebolo dobre, takto to je ako v BF 2142 a tie su upravene classy z BF 2, zo 7 ich spravili 4, takt to je najlepsie
-
a ja měl zrovna povolaní v bbc2 tak rád *11*
medik z těšákem a asault *6* chjo tady se mě zdá dobrej jen support no co už -
Hezky rozvržené, ale i tak, snaží se udělat z unikátních tříd univerzální. To pak není týmová hra, když se hráči nemají jak vzájemně doplňovat v boji. *7*
-
S tým Sniperom a označovaním to bude asi také ako v BC2 - to znamená, že sniper nebude označovať nikoho aby mu nekradli killy. V BC2 je to tak furt, beží celý squad oproti Reconovi a on tam len stojí a zabíja ich na vlastnú päsť, samozrejme prečo by sa mal podeliť o killy, hlavne že potom dobehne ku asaultom a s výkrikom "I need ammo, give me some ammo! " ...
-
Já třeba žádný Bad Company nikdy nehrál, protože jej nepovažuji za nástupce BF2. Takže pro mě to novinka je.
-
jop jediny MP ktery jsem schopny hrat delsi dobu .. skoda ze AA3 tak zmrvili .. snad po vsech strankach ..
-
to s tim zalehavanim me prave odradilo od MP BF2 a COD, nepočítám pocit ze střelby který se mi v BC2 hodně líbí. Z toho zalehávání mám právě obavy co bude v BF3, jestli bude situace stejna jako ve dvojce kdy někdo někoho uvidi tak okamžitě zalehne a přitom pálí, to radši zůstanu u BC2. Líbí se mi system zalehavani třeba v ARMě kde když zaleháváš tak nemůžeš střílet a nějakou dobu to trva. Přece v armádě se taky neučí když někoho zmerčím tak sebou flaknu o zem a střílím o 106. BF2 úznávám že je to parádní hra ale mě to moc nesedlo, a daleko víc mě baví BC2.
-
Ten kdo psal tenhle prispevek asi nehral kterykoliv bad company, pac to neni zadna novinka.
-
Jo to nebylo špatný. Ale mě vždycky z MP her nejvíc bavila Americas Amry 2.x . Tu umě nic nepřekoná, taktická, a docela těžká/reálná :-)
-
Tak nějak je to o těch týmech :) Vidím to na TF2 i CSS ...Třeba u CSS tam místo, aby všichni naběhli na bomboviště, kde prostřílím cestu m249, tak chodí jen po jednom, jak nějaké solo mažoretky a čekají až mě dá někdo přes půl mapy scoutem :) ... někdy bych těm lidem nejraději řekl, co si myslím o tom, když jsou zakempovaní na rodišti a nic nedělají :)
-
Ahoj, víte o serveru, kde se enemy territory hraje? Na té hře jsem strávil mládí, tedy ne až tak, ale ráno jsem k tomu sedl a odpoledne, takřka spíše k pozdnímu večeru jsem se odlepil, když už mě bolely ruce a oči :)
-
že se to tu u takové arkády řeší...beztak to bude o tom, komu co sedne. Vždy mě ale pobaví titulek týmová hra. Protože je tahle hra koncipována pro masy, které nejsou schopny hrát týmově, musí vylazovat hru tak, aby si ji užil každý.
Jinak si myslim, že BF2 celkem fungoval. Otevřenym světem i povoláními, tak jsem zvědavý, jak obstojí pokračování. -
Vacsina online komunity v BF2 ci CoD je rovnako blba, ak si to nepriznas, si akurat zaslepeny BF fanatik. V BF seriach mam nahratych cez 1000. Hravam obidve serie, tak CoD aj BF od zaciatku, tak to posudit viem. V kazdej hre sa najde server, pripadne lobby bud s totalnymi lamami alebo s decetnym timom, zalezi na stasti. Obe hry su plne kemperov, niektori dokonca kooperuju, kto hrava BF, vie o com hovorim, kombinacia tanku a so sniperom, ktory ho kryje nema obdoby v ziadnej hre. Obe serie mam rad a hravam, nemam problem pomenovat ako sa veci maju.
-
To zni dobre! Mam rad moznost dat si vetsi zasobnik, optiku nebo kolimator a tlumic nebo dvojnozku. Proste kustomizace zbrani je fajn, pokud nebude udelana prehnane typy plamenomet pod zbran :-).
-
No je to nějaká chujovina, jelikož hlásit mohl ve dvojce kdokoliv, že ... celé tady to slučování mi přijde zbytečné. Už ve dvojce mohl každý dělat všechno, jen to chtělo mít skill s danou zbraní (a vhodné unlocky).
Jediný důsledek tady tohohle bude menší rozmanitost hry.