Přejít na výpis diskuzí
DICE přidají do Battlefield 3 PC bety mapu Caspian Border
7.10.2011 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
Na okamžik jsem se připojil ale kvůli lagum a sekaní se nedalo hrát.Metro mi jede průměrně 30-50 FPS a tady jsem měl tak 20-40, tak nevím jestly je to o tolik náročnější nebo byla chyba někde jinde. Dyštak někdo napište jestli máte takové poklesi FPS taky, abych věděl.
Jinak to vypadá nádherně, asi přece jenom koupím. -
-
záleží na PC a na serveru... CB je ale daleko větší mapa, tak je pokles FPS prostě logický a stávalo se to i v BF2 u některých masivních map. v dohledné době určitě vyjde nějaký návod, jak si optimalizovat BF3
-
-
Po ozkoušení caspian borders:
takže žádná změna. jen mě to utvrdilo v tom, že BF3 je špatná hra a rozhodně to není nástupce BF2.
opět to samé: minimapa nepřehledná a nastavení spawnování idiocké, chybějící rozkazová růžice, špatná grafika (zkuste se podívat na vzdálenou krajinu přes optiku - pro AAA titul selhání), lagy jak prase
BF3 je jednoznačně pro mě zklamání a už nevěřím, že to během pár měsíců doladí - jak taky chtějí dolaďovat věci, které jsou základem této hry (jako např. dementní minimapa)
Měl jsem opravdu rád BF2 a tímto dílem pro mě série nejspíše končí... A nevěřte tomu hype a těm pár zaslepeným fanouškům, co to tu stále chválí. Pokud jste měli rádi BF2, toto se vám těžko bude líbit. Když už tuto věc někdy koupit, tak za pár měsíců, až odezní masivní reklama a hru snad nějak dodělaj. *7* -
-
Jak muzes delat takhle unahleny rozhodnuti, je to BETA, navic velmi stara..
Podivej se radsi na novy videa:
http://www.youtube.com/watch?v=geTOvrUVPTE&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=oDIwNcAF7s4&feature=feedu
Bude to skvela hra a urcite uspokoji i byvale hrace BF2 -
-
* videa z novych MP map "Operation Firestorm" a "Grand Bazaar"
-
-
..."Měl jsem opravdu rád BF2 a tímto dílem pro mě série nejspíše končí"... Takže mám to tak chápat, že už Bf2 dávno nehraješ, ja? To jsi teda fanoušek téhle série jak řiť, opravdu.
-
-
Hrál jsem to 5 let téměř denně a momentálně už nehraju, no... *4* Přešel jsem na klidnější tituly s tím, že zase začnu poté, co vyjde BF3. Vzhledem k dojmům ale asi už nezačnu...
-
-
Dle mého jsou tvoje predikce moc předčasný, ačkoli sám jsem nemluvil před týdny jinak. :D
-
-
kéž by... klidně bych si pak rád nafackoval a běžel si pro BF3 do obchodu... *3*
-
-
-
-
Prikazova ruzice bude. To co tu pises o spatne grafice je proste k smichu ale z lagu mam fakt strach. U dementni minimapy muze taky jeste dojit k desitkam zmen. Kdyby prekopali celej hud asi bych se nezlobil ale vzhledem k tomu ze pouzivam roziseni 2560*1440 tak stejne kvuli bugu zadnou minimapu nevidim. Jak tu bylo nekolikrat uvedeno Beta byla v dobe kdy ji vydali uz mesic stary build.
-
-
podívej se na nebe a vzdálenou krajinu... z jiných her vím, že minimálně tyto dvě věci jdou udělat daleko lépe *3*
-
-
Me spis prekvapuje,ze to jeste porad nekoho prekvapuje *1* .
BF3 je proste priblizeni se fanouskovske zakladne CoD v ramci snahy EA o sesazeni Activisonu a jejich CoD z pomyslneho komercniho trunu.EA se jejich cilem ostatne vubec netaji.
Klasicky BF skoncil s BF2 a asi se jen tak nevrati.
Hraci BC a cod budou z BF3 nejspis nadseni,ostatni by se meli holt smirit s tim,ze tohle neni to co ocekavali.
-
-
Tak ja si to asi nezaparim! Zkousim se stale pripojit od zacatku a pokazde mi to pise: You were disconnected from the login server. Nezkusim si to. Zkousel jsem i ceske srv a stale to same :(
-
laguje to ako svina, ale co sa tyka fps, v parku metro mam priemer 53 a v caspiane 60 (gtx 560 ti, i5 2400)
-
Taky vam to tak neskutecne brutalne laguje ? Takhle jsem naposledy hral na wifine jeste CS 1.5 :O
-
-
Nechodit na skopčácké i3D.net severy, ty jsou nejhorší.
-
-
Sme nadšenej, pro mě splnili očekávání, jen mi tak úplně nesedl výběr první mapy, ale to hlavně kvůli módu rush. Bohužel musím do práce a zahrál sem jen jednu hru caspianu, ale nejradši bych vymyslel nějakou výmluvu, abych nikam necchodil :) paráda
-
je to dobry jen se mi to trochu chvilema laguje. budu muset jeziskovi napsat o new PC *1*
-
-
já jsem na tom podobně....co se týče fps...4 jádro, 4 giga ram a 260 gtx...hru si koupim a počkám jak to dopadne s full verzí...podle toho se zařídím, jestli novej pc:)
-
to muze byt serverem, dulezite je kolik mas fps
-
-
na C64 20-25 zatimco na Rush jsem mel porad 25-35 *9*
-
-
no to je malo, ale jeste vyjdou ovladace a full bude lepe optimalizovana. Navic fps dost kolisa.
-
-
-
-
JUPI!!! Konecne muzu hrat BF3 a ne ten jejich CoD co do toho propasovali...
-
jednoznačně správný krok!
bylo chybou, že se DICE uvolnila jen mapu metro, která podle mě nebyla úplně vhodná a u mnoha fanoušků BF2 se stala skoro okamžitě proklínanou mapou. *4* -
Takže navrhuji všem počkat až hra vyjde, až se to ta banda bezmozků naučí hrát, a tak za půl roku se přidat, vzpomeńte na jiné hry a onlinovky, kde lidi nepochopili úkol během pěti let....snad to tady bude rychlejší, je to utrpení hrát s lidma....to snad radši s botama
-
-
si najdi klan a bude tě hra daleko více bavit. *3*
-