Přejít na výpis diskuzí
DICE přidají do Battlefield 3 PC bety mapu Caspian Border
7.10.2011 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
ale konzolisté se nemusí bát, PCčkáři jim pak v diskusích určitě řeknou, jaké to bylo :)
To ma byt co? Chete me nastvat? *1* *1* *1* -
-
Po tom co sem se 2x připojil a pokaždý mě to do 5-ti minut disconectlo (a i za tak krátkou dobu sem viděl víc bugů než má nepropracované MMORPG) si du lehnout do postele a zahrát si Halo.
Přeji hezký výkend -
-
Jéé v patek ve 4hodiny si lehnout a hrát halo lepší výkend sï nedokážu predstavit *2*
-
-
Jako vetsinou me +- nechavaji chladnym, ale za co sem to ted dostal by me vazne zajimalo *1*
-
-
Jde asi o to, že konzolisti jim s jejich menším maximálním počtem na mapu tu zátěž jednotlivých serverů neotestujou, takže by to pro ně nebylo přínosný, v případě tupějších lidí co stále nechápou co znamená BETA by to mohlo být i na škodu. Ale nebo, podělíme se. Buhahahaaaaa
-
dal jsem ti plusko :D na vyrovnani :D
-
-
-
Boze, zasa BF2 troll, uz ste trapni ako cs 1.6 trolovia, poviem vam to rovno, ste zaslepeni blbci a dookola hladate chyby, aby ste mohli nadavat na BF3.
Noze chlapci, noze, ked citam sprepacenim tie vase sr.cky, tak mi ste nasmiech a vobec mam pochybnosti, ci ste BF2 niekedy hrali.
Len tak oprapo, BF2 vysiel v nenormalnom zabugovanom stave,patche ho ako tak dali do poriadku za cca polroka a zle hitboxy sa riesili cca 2 toky. Takze si laskavo odpuste tie vase trapne reci.
Nerobte z vasho BF2 nejaku legendu, z hladiska predajov a velkosti komunity je to jedna z najslabsich BF hier, ked sa vam nepaci BF3, hrajte si kludne ten stary niekolkorocny doteraz zabugovany sunt, vas problem.
A ten vas trapny CoD argument, ked si porovnam zbrane v BF2 a v BF3, tak je to nebo a zem, zbrane v BF2 skoro vobec nekopu, minimalny recoil, kym v BF3 je to presny opak. Chapem, ze ste zadubeny fanboyovia, ale ze az taki blbi. Hehe..ze slaba grafika...Ze lagy..Ze ziadna prikazova ruzica, ktora ohlasena davno bola..Argumenty jak hovado, to zasa mal niekto zrejme blby den a nezapichal si, tak musi tu pisat kretenizmy. Ked sa vam nepaci, chodte si hrat ten vas uzasny zabugovany BF2 s bunnyhopermi, s delphine a worm exploitom atd. -
-
že je BF2 zabugovaný dodneška a hitování je tam děsný, ví snad každý hráč této hry... už jsem tu několikrát upozoroňoval na to, že DICE nikdy nevydala hotovou hru! na druhou stranu BF3 měla a má takovou reklamu, že se prostě rovnou měla DICE vyvarovat několika blbostem, které do hry zatím dala. Nemůžeš se pak divit, že když se hra prezentuje téměř jako boží dílo, tak že se najde na druhé straně stejně extrémní kritika.
Grafika není tak dobrá, jak slibovali - už jsem to tu psal. Pokud ti podoba nebe a vzdálené krajiny přijde ok, obdivuju tvou nenáročnost. Já něco takového vídával ve hrách starých mnoho let.
Že nedali příkazovou růžici do bety je prostě špatný krok a můžou si ohlašovat, co chtěj.
Že zbraně v BF2 skoro vůbec nekopou, není pravda. Samozřejmě záleží na zbrani a na verzi hry.
Ve své době měla BF2 dobrou a velkou komunitu - nelze srovnávat s pozdějšími a mnohem více propagovanšjími hrami jako je BC2. -
No nič moc prejav, ale presne niečo takéto si myslím aj ja... Neviem v čom je BF2 neprekonaný. Podľa mňa to bude plnohodnotný nástupca. A tie argumenty typu "napi*u minimapa". Tak si na ňu zvyknite. Všetci ju majú rovnakú. Alebo keď bude mať SuperMario minimapu z BF2 tak to bude super hra? No smejem sa na tých hateroch... *7*
-
Beeee! Beeeeeeeee!
-
Tvuj projev neni mozne precist, muzes to na ceskem serveru napsat cesky pls?
-
-
Hlavně že sám český nepíšeš... slovo 'pls' opravdu neznám.
-
kre,ten co ma tri pluska, gg
-
To te vcelku lituji *5*
-
českej koko.. jako obvykle
-
-
Ja ti nenadavam, z tvyho prispevku proste typickej Slovak.
-
-
sry ale i jako cloveka s ceskym obcanstvim me napadlo to same co toho "typickeho Slovaka"
-
-
-
-
:D
-
-
-
Tak tedy po vyzkoušení Conquestu musím silně přehodnotit své mínění o BF3, a jako že k lepšímu a to hodně. Holt Rush neni vůbec pro mě a mapa metro mi 2x povedená nepřijde.
Dvě výtky zůstavají:
1. Origin a Battlelog - fuj thajksl
2. Tohle že má být beta a měsíc před vydáním? To lagování je naprosto nehorázné.
Jinak byl sem překvapen jak pěkně se to hýbe, čekal sem poklesy FPS, ale všechno jede nádherně plynule. -
-
Za to lagování mohou asi slabé servery. Ne všechny lagují.
-
Odporúčam počkať
1. Je docela šanca, že hra bude na Steame
2. Viď BF2, po vydaní zabugovaná a zalagovaná, nadával som ako dlaždič, že som za to zaplatil plnú cenu, ale po pár patchoch to za to celkom stálo. Akorát som mohol počkať, ušetril by som prachy, aj nervy... -
-
I kdyby BF3 nakonec na steamu bylo,tak to nezmeni nic na tom,ze pro hrani budes muset mit ucet na originu a pouzivat battlelog.
-
-
Jahahaaaaj, tak za to im ale vážne plnú cenu nedám *1* Ani keby bola hneď po vydaní krásne odladená...
-
-
ad 1. nic jim nebrání v použití svých (z hlediska steamu 3rd party) blbostí
-
-
-
i kdyz preferuji MW3, uznavam ze grafika je v BF3 krasna a celkove pohyby stromu atd...ale prece jenom tomu neco chyby :) kazdemu se libi neco jineho..nezapomente tady zase rozpoutat flame plny pomluv..
-
-
Chyby = omyly, špatná rozhodnutí, nedostatky.
Chybí = př. č. slovesa chybět (nebýt přítomný, nacházet se jinde) -
-
Si trotl *12*
-
-
-
Pcčkáři, nic jim neříkejte! *1*
-
-
Neboj...detaily si ponecháme...jen jim snad řekněme: "Jooo, smáli jste se nám že nemůžeme hrát RDR? Smáli jste se nám že AC2 přišel na PC o cca 3 měsíce později než na konzole? Tak teď se smějeme mi vám..."
-
-
je tam napsané v pc verzi bety, tedy v plne verzi na konzolich muze byt
-
-
jj v plné bude, ale jde o to že v betě si jí konzolisti nezahrajou..navíc mám ten dojem že na konzolích bude počet hráčů omezen..nebude tam plnejch 64..
-
-
-
-
Taky vam to tak neskutecne brutalne laguje ? Takhle jsem naposledy hral na wifine jeste CS 1.5 :O
-
-
Nechodit na skopčácké i3D.net severy, ty jsou nejhorší.
-
-
No paráda. Už abych byl z práce doma :)
-
-
No tak tohle si říkám v práci celý týden *1*
-
-
Parada, z Operace Metro uz mi trochu hrabalo a navic ta nereprezentuje typickou BF hratelnost.
Hura do Caspian Border, tohle PC hracum posledni dny bety skvele osvezeni (metro uz bych nehral). -
-
Plně souhlasim a to i s tím hrabáním. :)
-
Jen pro info, zatim bezi cca 15 serveru s caspian border takze neni uplne sranda se tam dostat.
-
-
jednoznačně správný krok!
bylo chybou, že se DICE uvolnila jen mapu metro, která podle mě nebyla úplně vhodná a u mnoha fanoušků BF2 se stala skoro okamžitě proklínanou mapou. *4* -
3x hurá