Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super ! hned si půjdu zalagovat do bety na xku ! jak vzrušjící.
    • neni nic zabavnejsiho jako jit proti stadu sfanatizovanych ovecek na gamesHype.cz :) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ja si mislym ,ze Batlfyld bude mohem lepčý nez blby COD
    • toe nick nebo pravy jmeno?
      • tyw0le ja te nepoznal :D blbec

je copy / paste nakyho trotlika flamujici v diskuzich ke cod nebo co ?:D

toe moc :D
  • To to fakt neide ani nepojde na WinXp? To si myslim ze zoslonili vcelku dost, DOST ludi ma xpcko....
    • Tak ako dal by som si Win7 rozhodne, ale kupovat novy win kvoli tomu? Ugh. Ale mate pravdu, raz to prist musi.
    • Údaje ze Steamu:

Windows XP 32 bit 19.46%
      Windows XP 64 bit 1.09%
      Windows 7 64 bit 43.26%
      Windows 7 10.18%
      Windows Vista 64 bit 13.10%
      Windows Vista 32 bit 12.58%

Kdo kupovalnovej hardware za posledni roky ma uz nejspis Vistu/7, lidi co maji starej komp s Xp to stejne nerozjedou (20% ma XP, z toho bude urcite vetsina starsi PC co na BF3 nemaji). Pokud ma nekdo na novym PC XP tak si udela dualboot, ale takovejch bude minimum...
    • také je to hra, která je určena pro PC jiné kategorie, na kterých už nemá smysl mít XP ale rovnou win 7 *3*
    • Jo no, ale hry na Windows 95 už se taky nedělaj, holt věda jde do předu a Xp už jsou vcelku zastaralý, jednou to přijít musí..
  • Takže navrhuji všem počkat až hra vyjde, až se to ta banda bezmozků naučí hrát, a tak za půl roku se přidat, vzpomeńte na jiné hry a onlinovky, kde lidi nepochopili úkol během pěti let....snad to tady bude rychlejší, je to utrpení hrát s lidma....to snad radši s botama
    • si najdi klan a bude tě hra daleko více bavit. *3*
  • Hram s invert mouse ked sedim ako copilot vo vrtulniku tak je to ok ale ako nahle som tam ako sofer tak invert je vypnuty neviete niekto co s stym?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit