Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konecne to pujde porovnat s predchozima BF (i kdyz hratelnost Metra nebyla tak spatna, jenom to nebylo cistokrevne stare BF). Jeste ze mam nadpracovano a mohu z prace dtiv *3* .
  • JUPI!!! Konecne muzu hrat BF3 a ne ten jejich CoD co do toho propasovali...
  • Sme nadšenej, pro mě splnili očekávání, jen mi tak úplně nesedl výběr první mapy, ale to hlavně kvůli módu rush. Bohužel musím do práce a zahrál sem jen jednu hru caspianu, ale nejradši bych vymyslel nějakou výmluvu, abych nikam necchodil :) paráda
  • Tak jsem to taky zkusil, vypadalo by to celkem i dobře...ale ta webová zrůdnost a hrozný menu, do kterýho se dostanu jen když jsem naživu ve hře, to je jen v betě nebo to takhle bude i v plnej hře? Protože to mě dokonale točí...
  • ZvacA
    http://www.youtube.com/watch?v=kwJK1KedEPs
    Musím uznat, že tohle je přesně to, co ten můj skepticismus sraží rozhodně dolů. Jen první minuta a zamrazilo mě přesně tak, jako u Bf1942, když jsem vletěl do tamějších bitev. Možná to nebude tak dokonalý a bude nejspíše co opravovat, ale ještě víc takových jako Caspian border a o zážitky bude postaráno. A hlavně to ozvučení celého bojiště, kdy lze rozeznat vzdálenou i nedalekou střelbu a výbuchy, které nejsou jen uměle přidány do pozadí, ale rezonují na základě samotných akcí hráčů, je prostě parádička.
  • Servery už jedou, tak šup do hry...teda do fronty. *4*
  • vyzkouseno .. v plne, odladene verzi to bude mazec .. takhle pomerne frustrujici ..
  • jindra.veliky
    je to dobry jen se mi to trochu chvilema laguje. budu muset jeziskovi napsat o new PC *1*
    • Pete.palis
      já jsem na tom podobně....co se týče fps...4 jádro, 4 giga ram a 260 gtx...hru si koupim a počkám jak to dopadne s full verzí...podle toho se zařídím, jestli novej pc:)
    • to muze byt serverem, dulezite je kolik mas fps
      • jindra.veliky
        na C64 20-25 zatimco na Rush jsem mel porad 25-35 *9*
        • no to je malo, ale jeste vyjdou ovladace a full bude lepe optimalizovana. Navic fps dost kolisa.
  • Zezacatku mirne zklamani z metra. pasaze v podzemi. docela dost kempeni. pak caspian a to je uple jine hrani. obri map
    a spousta enemaku. Vozidel. moznosti jak hrat. Po pocatecnim asi hodinovem zmatku a ztraceni v mape jsem caspianu propadl a musel se vracet kazdy den. i pres ty bugy.
  • laguje to ako svina, ale co sa tyka fps, v parku metro mam priemer 53 a v caspiane 60 (gtx 560 ti, i5 2400)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit