Přejít na výpis diskuzí
DICE přidají do Battlefield 3 PC bety mapu Caspian Border
7.10.2011 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
Bum!! bum!! práásk,, ééééro letí,, prásk a jsem zase mrtvej.. tumáš tankem přes držku!! Asi takovéto z toho mám dojmy.xD Pěkný, ale spíše se těším na upravené mapy z Bf2 - předobjednávka
-
Počkám si, až to bude na Steame, až to bude odladené, až to bude stáť do 10€.
Potom sa uvidí, tak 1,5-2 roky, máme čas *5* -
-
na Steamu??..tak to si hodně dlouho počkáš *1*
-
-
Prej ani ne....
-
-
lopato, až to bude na STEAMU, tak ti klidně koupím hru...........
-
Mlč steame! *1*
-
-
-
-
chvili jsem to hral a obcas je to desnej zmatek, grafika nadherna, ale tohle bf2 rozhodne neni:-)
-
-
No tohle je BF3, takže máš pravdu. *15* *1* (vím jak to myslíš mimochodem)
-
-
jo, nedokoncil jsem myslenku:D
-
-
-
No mne od dnes beta nejde spustit. Pripaja na server a napise initializing.. a jak sa ma spustit hra uz tak to okienko padne a nic :(
-
-
vyjed si seznam serveru a pripoj se primo na nejaky ktery si vyberes ...
-
-
vyriesilo to az reistalovanie Bety. Nechapem co sa mohlo stat.
-
-
-
Boze, zasa BF2 troll, uz ste trapni ako cs 1.6 trolovia, poviem vam to rovno, ste zaslepeni blbci a dookola hladate chyby, aby ste mohli nadavat na BF3.
Noze chlapci, noze, ked citam sprepacenim tie vase sr.cky, tak mi ste nasmiech a vobec mam pochybnosti, ci ste BF2 niekedy hrali.
Len tak oprapo, BF2 vysiel v nenormalnom zabugovanom stave,patche ho ako tak dali do poriadku za cca polroka a zle hitboxy sa riesili cca 2 toky. Takze si laskavo odpuste tie vase trapne reci.
Nerobte z vasho BF2 nejaku legendu, z hladiska predajov a velkosti komunity je to jedna z najslabsich BF hier, ked sa vam nepaci BF3, hrajte si kludne ten stary niekolkorocny doteraz zabugovany sunt, vas problem.
A ten vas trapny CoD argument, ked si porovnam zbrane v BF2 a v BF3, tak je to nebo a zem, zbrane v BF2 skoro vobec nekopu, minimalny recoil, kym v BF3 je to presny opak. Chapem, ze ste zadubeny fanboyovia, ale ze az taki blbi. Hehe..ze slaba grafika...Ze lagy..Ze ziadna prikazova ruzica, ktora ohlasena davno bola..Argumenty jak hovado, to zasa mal niekto zrejme blby den a nezapichal si, tak musi tu pisat kretenizmy. Ked sa vam nepaci, chodte si hrat ten vas uzasny zabugovany BF2 s bunnyhopermi, s delphine a worm exploitom atd. -
-
že je BF2 zabugovaný dodneška a hitování je tam děsný, ví snad každý hráč této hry... už jsem tu několikrát upozoroňoval na to, že DICE nikdy nevydala hotovou hru! na druhou stranu BF3 měla a má takovou reklamu, že se prostě rovnou měla DICE vyvarovat několika blbostem, které do hry zatím dala. Nemůžeš se pak divit, že když se hra prezentuje téměř jako boží dílo, tak že se najde na druhé straně stejně extrémní kritika.
Grafika není tak dobrá, jak slibovali - už jsem to tu psal. Pokud ti podoba nebe a vzdálené krajiny přijde ok, obdivuju tvou nenáročnost. Já něco takového vídával ve hrách starých mnoho let.
Že nedali příkazovou růžici do bety je prostě špatný krok a můžou si ohlašovat, co chtěj.
Že zbraně v BF2 skoro vůbec nekopou, není pravda. Samozřejmě záleží na zbrani a na verzi hry.
Ve své době měla BF2 dobrou a velkou komunitu - nelze srovnávat s pozdějšími a mnohem více propagovanšjími hrami jako je BC2. -
No nič moc prejav, ale presne niečo takéto si myslím aj ja... Neviem v čom je BF2 neprekonaný. Podľa mňa to bude plnohodnotný nástupca. A tie argumenty typu "napi*u minimapa". Tak si na ňu zvyknite. Všetci ju majú rovnakú. Alebo keď bude mať SuperMario minimapu z BF2 tak to bude super hra? No smejem sa na tých hateroch... *7*
-
Beeee! Beeeeeeeee!
-
Tvuj projev neni mozne precist, muzes to na ceskem serveru napsat cesky pls?
-
-
Hlavně že sám český nepíšeš... slovo 'pls' opravdu neznám.
-
kre,ten co ma tri pluska, gg
-
To te vcelku lituji *5*
-
českej koko.. jako obvykle
-
-
Ja ti nenadavam, z tvyho prispevku proste typickej Slovak.
-
-
sry ale i jako cloveka s ceskym obcanstvim me napadlo to same co toho "typickeho Slovaka"
-
-
-
-
:D
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u6l4dAHKL-E
*1* *2* *15* *3* *1* *2* *15* *3* *1* *2* *15* *3* *1* *2* *15* *3* -
-
Je to rozbity.
-
-
Kua, tak podle názvu:
Battlefield 3 Beta : In Real Life -
-
nebo prostě
http://www.youtube.com/watch?v=u6l4dAHKL-E
-
-
-
-
No ja nevim, dneska jsem zkusil caspiana a mam pocit, ze jsem hral uplne jinou hru. Metro bylo lepsi. No budu zkouset dal.
-
-
to já mam teda úplně opačnej názor ale hráče CoDa to asi bavit nebude
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kwJK1KedEPs
Musím uznat, že tohle je přesně to, co ten můj skepticismus sraží rozhodně dolů. Jen první minuta a zamrazilo mě přesně tak, jako u Bf1942, když jsem vletěl do tamějších bitev. Možná to nebude tak dokonalý a bude nejspíše co opravovat, ale ještě víc takových jako Caspian border a o zážitky bude postaráno. A hlavně to ozvučení celého bojiště, kdy lze rozeznat vzdálenou i nedalekou střelbu a výbuchy, které nejsou jen uměle přidány do pozadí, ale rezonují na základě samotných akcí hráčů, je prostě parádička. -
ješte sem caspian border nehral kdyžtak koupim další gtx590 do sli kdyby byl problem s propadem fps.
-
-
LOL. money solving everytning! go on.
-
-
Kdyztak solves pokud chces machrovat *3*
-
-
ops
-
-
-
-
hoj, mel jsem stejny problem na metru venku 40-50 FPS, Caspian Border byl nehratelny pokels FPS 20-40 a neskutecne lagy...