Přejít na výpis diskuzí
DICE vydali obří podzimní update pro Battlefield 4
30.9.2014 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Aj mne, na battlefield to bolo strašne rýchle a aj hra bola v dôsledku toho velmi hektická, nedalo sa vôbec niekoho na dialku trafiť s odstrelovačkou keď sa pohyboval a skákal ako králik.
-
Kurňa takhle to mělo vypadat od začátku, dal jsem zatím jen dvě mapy, ale subjektivně mi to teď přijde mnohem plynulejší a hratelnější, akorát po konci druhý mapy mi to hodilo program přestal pracovat což se mi nestalo už dobrý půlrok hehehe snad to ještě soudruzi poladí.
-
Meleš h*vna a ještě to máš gramaticky špatně.
-
skoda, ze s tech battefieldu postupne udelali CODko s vozidlama... Ale aspon ubudlo decek z Red Orchestry *2*
-
a stejně to nemá cenu hrát.. vypadá to pěkně hnusně
-
konecne poriesili pohyb postavy, ten stary mi dost zhnusil bf4
-
Neper se s nim! *1*
-
Když už tak jsem blbej kec číslo 1...
-
No dnes som si znova nainštaloval bf4 po asi štvrť roku a musím teda povedať, že multiplayer je konečne hrateľný, pohyb postavy je pomalejší, podobný tomu z bf3 a rôzne iné zmeny ako pridanie zameriavača pre lietadlá z pohľadu tretej osoby, konečne sa dá aj pozrieť dozadu v lietadle, sprehladnenie pohľadu z kokpitu u lietadiel a helikoptér, vylepšený sieťový kód, lepšia vizuálna "hit-detekcia" a celkovo sa mi to páči viacej, iste hral som len dve kolá na jednej mape, konkrétne op firestorm 2014 a všimol som si, že fps pády pri horiacich ropných poliach stále neopravili, čo je fakt škoda. Ale zatiaľ čo som si všimol, je to fakt konečne na dobrej ceste. Asi prvá veľká záplata pri ktorej mi ani hra nepadla keď som ju spustil ani nijako ináč neblbla :)
-
jeste blbejsi kec cislo 2
-
blby kec cislo 1
-
Takze uz je to hratelne?
-
Jóó, super patch... Trvalo to asi rok a dostal jsem za co jsem zaplatil *2*